Deense Jihadisten krijgen werkloosheidsuitkering

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Meer dan twee dozijn “Denen” hebben een werkloosheidsuitkering gekregen terwijl ze in Syrië voor de IS vochten. Ze moeten het geld nu terugbetalen.

“There is something rotten in the State of Denmark”: 28 “Denen” kregen een sociale uitkering terwijl ze in Syrië waren. De meeste van hen vochten in deze tijd bewijsbaar voor de terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS). Dat maakte de Deense binnenlandse veiligheidsdienst PET donderdag in Kopenhagen bekend.

De 28 Jihadisten zijn inmiddels weer teruggekeerd in Denemarken. Volgens “Berlingske” kregen 15 van hen al opdracht om het geld terug te betalen. In vijf gevallen kon niet bewezen worden dat ze daadwerkelijk voor IS vochten in Syrië en acht gevallen worden nog onderzocht.

“Geen recht op bijstand”  

“Dat enkele van onze burgers deelnemen aan de zogenaamde Heilige Oorlog verbijstert me. Zulke mensen hebben geen recht op bijstand”, zei minister van Justitie, Mette Frederiksen, tegenover “Jydske Veskysten”.

Volgens de Deense geheime dienst vertrokken er ongeveer 100 personen in de jihad. Gemeten naar het bevolkingsaantal is Denemarken daarmee (na België) het Europese land dat op één na de meeste Jihadisten in Syrië en Irak heeft (meer over de Europese IS-strijders is hier te vinden). Ongeveer 50 “Deense” Jihadstrijders zijn inmiddels uit Syrië en Irak teruggekeerd.

Bron:
www.20min.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Denemarken, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Deense Jihadisten krijgen werkloosheidsuitkering

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Deze terroristen/moslims zullen nooit Denen kunnen zijn. Moslims kunnen ook nooit, Nederlanders, Grieken, fransen, Vlamingen etc. zijn. Zij HATEN ONS EUROPEANEN, en hebben NIETS op met onze VRIJHEID,CULTUUR en WAARDEN en NORMEN. Schop dat ISLAMGEBROED uit EUROPA!!

  Like

 2. Jade zegt:

  Het lijkt allemaal zo mooi en prachtig, maar waarschijnlijk
  worden weer vele oudere en makkelijke “prooien” hiervan
  de dupe. Het enige wat echt zou werken is dit soort lieden
  de toegang tot europa ontzeggen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  WANNEER NU NIET DE BROEK NAAR BENEDEN
  VALT WEET IK HET OOK NIET MEER !

  TELEVAAG VANDAAG !
  Schadevergoeding voor piraten

  STRAATSBURG –
  Frankrijk moet een groep Somalische piraten een schadevergoeding betalen.
  Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens verordonneerd.
  De piraten hadden in 2008 een cruiseschip en een jacht gekaapt, en een
  kleine 4 miljoen euro voor de gijzelaars gekregen.
  Na de ontvangst van het losgeld werden ze gearresteerd door Franse militairen.
  Vervolgens hebben de piraten 48 uur te lang zonder aanklacht in voorarrest gezeten.
  Dat is in strijd met het Europees verdrag voor de rechten van de mens, aldus het Hof.
  De piraten krijgen tot 9.000 euro schadevergoeding voor de overtreding.

  Like

 4. Jean zegt:

  De kogel moeten die krijgen en op voorhand ook nog zelf betalen.

  Like

 5. skelm49 zegt:

  Aan gezien de DENEN terrorisme in Rhodesië hebben gesteund en medeplichtig zijn aan de doden van landmijnen, wens ik hen vele vrijheidsstrijders toe.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Die lui profiteren alleen maar van ons, ondertussen vinden ze ons verachtelijk, en genieten er van om ons geld afhandig te maken, daar zie ik ze voor aan.

  Like

 7. Louis Burgemeestre zegt:

  Scandinaviers zijn in het agemeen Lutheranen;daar zijn mensen verschillend geschapen. er zijn alleen twee landen waar Cavinisten heersen en dat waren Nederland bij zijn ontstaan en de USA dank zei de Pilgrimsfathers, die een de omweg via Holland, naar Amerika waren gezeild met de medename van een kopie van onze grondwet.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Al deze “Denen” (hun ouders of zijzelf) zijn naar Denemarken als “vluchtelingen” gekomen. Dit ongedierte uit het Midden Oosten (daar komen de meeste vandaan) hebben van meet af aan de mentaliteit van tekens. Hun werkwijze is ook precies hetzelfde als van dat diertje …Ze zoeken een gezonde uitziende hond (in hen geval een volk met stabiele goede economie), ze klimmen in zijn vacht en beginnen direct met het zuigen van zijn bloed. In hen geval: geld. Net als de teken in de vacht van de hond, hebben ze geen enkel empathie voor het volk die ze leegzuigen. Ze willen enkel profiteren en NIETS BIJDRAGEN. Een hond kan zijn vacht niet zelf schoonmaken. Hij moet wachten totdat zijn baas de vacht met een shampoo of andere middel schoonmaakt. Vele honden voor wie men niet zorgt, worden leeggezogen een gaan dood. Hier is het verschil tussen de Denen en het arme hondje. Zij kunnen wel degelijk voor hun vacht zorgen en hebben niemand nodig om ongedierte vrij te zijn. Ze laten de Jihadisten gaan en laten ze NOOIT TERUG KOMEN. ZO SIMPEL IS DAT.

  Like

 9. Ik had ook niet verwacht dat ze hun baan er voor hadden opgezegd!Oetkering en soepsidies,dat is waar zijn op en van leven,buiten de drugshandel en rooftochten!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @Yvonne van Cleef
  Het aard van het beestje kan men niet veranderen. Deze mentaliteit zit nu eenmaal in hun basis genen. Wie bijzonder dom bezig is, zijn de west en noord Europeanen zelf. Zij weten wat voor beesten ze in huis hebben en toch blijven ze verder het spel spelen. Het is bijzonder kwalijk van de politiek-correcte Gutmenschen aan de top, dat ze totaal geen mededogen hebben met hun eigen volk. Het interesseert ze niet hoe hard de mensen voor dat “cadeau-geld” moeten werken. Ze hadden het veel beter kunnen aanpakken, indien ze deze gajes met hun hele familie (vader, moeder, broers, zusters enz.) per direct zouden het land uit flikkeren. Terug naar de Arabische landen waar ze vandaan kwamen. Denemarken had op deze wijze binnen paar maanden de hele buit plus rente naar binnen gehaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s