In 2015 draait politiek Europa naar anti-EU

Screenshot_10

(Door: Joost Niemöller)

In 2015 zou het politieke landschap er in Europa wel eens heel anders uit gaan zien, zo stelde de Amerikaanse denktank Stratfor gisteren vast in een overzicht. Daarbij werd bij een aantal Europese landen gekeken naar komende verkiezingen en verschuivende politieke voorkeuren. De aanhoudende economische crisissituatie werd daarbij als de belangrijkste factor gezien. De traditionele politieke spelers lijken hun macht te gaan verliezen.

In Zweden worden vervroegde verkiezingen gehouden, zo werd gisteren bekend, omdat de regering weigerde een deal te sluiten met de Zweedse Democraten over een streng immigratiebeleid. De rechtse oppositie weigerde de begroting van de linkse Zweedse regering te steunen. Zweden voert een open grenzen beleid ten aanzien van de Syrische immigranten. Het land wordt bijkans overspoeld, en de problemen nemen steeds meer toe. Het is voor de eerste keer in het politiek altijd stabiele Zweden dat er vervroegde verkiezingen gehouden moeten worden. De Zweedse Democraten zijn anti-EU en anti immigratie. De partij, die in het Europese parlement samenwerkt met UKIP groeit snel en verdubbelde bij de vorige verkiezing hun aanhang.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, Eurofielen, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op In 2015 draait politiek Europa naar anti-EU

 1. Anneke zegt:

  HOPELIJK eveneens ANTI-U.S.A !!! De bemoeienis van de grote VERRADER zijn de Europeanen OOK SPUUGZAT. “Dronken gevoerd door de MISLEIDERS over zee….Zij werden te lang als grote helden / bevrijders gezien, door vele verblinde Europesen ogen”. Wat blijkt nu nog géén 70-jaar later, Europa is op een vieze wijze GEGIJZELD. NET als veel andere delen, op Rusland, het Arabische rijk en oost-Azië na. “Amerika de westerse hoer in zeer heftige strijd tegen de oosterse hoer en volop in strijd tegen zichzelf”. DOODZIEK….

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Laat het GEDROCHT EU, laat deze ” HOER VAN BABYLON”, ter helle varen! liever vandaag nog dan morgen!

  Like

 3. Ik weet het;ik val in herhaling!Maar….mensen,ga dan toch de straat op!!00.000 man is toch niet te veel gevraagd?Allemaal naar het Binnenhof!En niet eerder weg voordat er beloftes zijn gedaan,in bijzijn van de media!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.05. uur. Daar ben i9k het helemaal mee eens, beste Yvonne. Maar onze laffe en voor een groot deel slappe bevolking, komt pas in actie, als er geen Voetbal op tv meer is, en als ze het ETEN niet meer kunnen betalen. Walgelijk hoe de Nederlandse bevolking als een zombie volk leeft!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Tom Hendrix, dat wij in Nederland nog niet in opstand zijn gekomen komt vooral omdat wij hier tientallen jaren lang in een waar Luilekkerland leefden, wij boven onze stand gingen leven door onze luxe en welvaart, er decennia’s lang geen oorlog was, we eigenlijk ook de verkeerde bestuurders kozen en daardoor dus totaal verleerd zijn om in actie te komen.
    Als ik kon toveren, net als een sprookjesfee, zou ik de gehele EU en de radicale islam HEEL ver weg toveren en een eenling begint ook vrijwel niets tegen dat tuig tenzij je een bijbelse Simson bent. Maar gelukkig zijn de EU en ook de islam al zodanig onderling verdeeld geraakt dat de kans dat ze nog een eenheid vormen allang niet meer opgaat. En ik weet ook absoluut zeker dat als er in Nederland ooit een bloedige aanslag op Nederlandse autochtonen wordt gepleegd door moslimextremisten wij zeker WEL in opstand komen, radicale moslims, criminele allochtonen, groepen asielzoekers haatzaaiende imans gaan aanvallen om hen af te tuigen en moskeeën en EU-gebouwen in brand zullen steken, gelijk wat de Duitsers in 1938 met synagoges daar in Nazi-Duitsland deden! Ook dit uitschot zal uiteindelijk komen en gaan maar het volk blijft toch altijd bestaan!

    Like

  • Jade zegt:

   Beste Yvonne, ik vrees dat u nog te goed van vertrouwen bent…
   Ik koop niks meer voor loze beloftes en berichten in de media.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Yvonne, volgende week Zaterdag ontmoeten we elkaar hopelijk in Baarn.
   Misschien kun je er dan wat meer over vertellen….?

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  De tijd werkt op een genadeloze manier voor links en 100% vóór rechts!!!!!! EINDELIJK!!!!

  Like

 5. Martha N zegt:

  Dat deze voorspelling uit mag komen…
  Helaas hebben we nog enkele maanden te gaan tot opnieuw verkiezingen, D66 staat er goed voor. Velen vergeten, dat deze partij nog erger is dan wat we tot nu toe hebben meegemaakt.
  De vorige blunders herhalen zich…
  Yvonne van Cleef, je hebt gelijk… Laten de mensen toch eindelijk eens de straat opgaan die het niet eens zijn…

  Like

 6. hans zegt:

  Wil niet cynisch doen hoor, maar….verkiezingen helpen denkt men?
  Ik denk/ vrees dat er grover (cryptisch omschreven) geschut nodig zal zijn, want hebben reageerders hier wel eens gehoord van FRAUDE, want dat zal namelijk complexloos toegepast worden als hun plannetjes echt dreigen mis te gaan.
  Vorige verkiezingen (om me maar even tot NL te beperken) had de PVV nog meer zetels – in de peilingen – en de pvda net zoveel als nu, DUS!?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s