Keulen: 100 miljoen euro voor asielzoekers

Screenshot_9

De Dom van Keulen

(Vertaling: E.J. Bron)

De stad Keulen wordt steeds meer de asielhoofdstad van Duitsland. Nu al werden meer dan 100 miljoen euro voor asielzoekers en hun onderbrenging uitgegeven. Politiek verantwoordelijk daarvoor zijn de SPD-burgemeester Jürgen Roters en zijn rood-groene coalitie in de stadsraad van Keulen. In deze traditierijke Duitse stad bevinden zich nu al tientallen asielonderkomens.

Daarbij wil de rrood-groenecoalitie het blijkbaar niet laten. Tot 2017 werd er nog een “masterplan” gesmeed om Keulen “aan te passen” als woonplaats voor asielzoekers. De Burgerbeweging Pro NRW maakte nu bekend dat er niet minder dan 34 standplaatsen op deze lijst voorkomen.

Hotels, containerdorpen en nieuwbouw voor asielzoekers

Tot eind 2017 dienen er in Keulen in totaal negen tehuizen, zeven wooncontainers, drie “snel op te bouwen containerdorpen” en elf nieuw te bouwen huizen voor “nieuwe asielzoekers” te worden geregeld. En of dit nog niet genoeg is, worden ook de hotels Kalk, Nippes, Viersen en Longerich voor asielzoekers aangepast. Als al deze nieuwe asielonderkomens bezet zijn, zullen de kosten voor de stad Keulen een veelvoud bedragen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Keulen: 100 miljoen euro voor asielzoekers

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Juist, ik weet genoeg! En weer de RODEN, met in hun kielzog de GROENE DWAALLICHTEN, die helemaal gelukkig zijn met de massa-immigratie van onaangepasten uit de hele wereld. En WIE mag deze WAANZIN gaan betalen? Juist de kleine burger, OTTO NORMALVERBRAUCHER, komt daarvoor op aan het draaien. Met de dag gaan de RODEN, GROENEN en de GUTMENSCHEN door ONS leven kapot te maken.

  Like

 2. helletocht zegt:

  Dit eens kapotte land gaat niet meer ten onder aan het nazisme, maar aan de islamitische horden die 24 uur per dag binnendringen. Thilo Sarrazin voorspelde het een paar jaar geleden in zijn boek, “Duitsland schaft zichzelf af”. De paralellen met ons blöde landje zijn evident. Hier heeft de politiek zich geprostitueerd aan de multi-culti industrie. Enerzijds uit electoraal gewin, anderzijds omdat we, in elk geval de verantwoordelijken, hartstikke crimineel zijn om zo je land te laten veranderen, verloederen, overnemen. Wij hebben binnen afzienbare tijd nauwelijks nog wat te zeggen. Alles zal langs de allochtone en islamitische meetlat gelegd moeten worden. Alvorens een Nederlander nog aan bod komt, zal eerst ALLAHSSNACKBAR bediend moeten worden. Laat eens uitrekenen wat de MC industrie ons sinds 1980 gekost heeft. Het is een kapitaalvernietiging van vele honderden miljarden. Is het beter geworden in onze samenleving? Nee, het K… met hoofdletters! Het door de linksen beloofde MC paradijs, waar overigens niemand behalve zijzelf in geloofde, is een drama van de eerste orde geworden. Het onderwijs gaat teloor door de taalachterstanden, en erfelijk bepaalde lage intelligentie door inteelt, de criminaliteit beleeft ongekende hoogten, het woningarsenaal wordt door hun geclaimd, de uitkeringsfabrieken hebben nauwelijks nog iets over voor de autochtoon, de zorgkosten stijgen dramatisch door het feit dat ze veelal niet participeren in bijdragen, ze zorgen voor een gevoel van grote onveiligheid, ze roven onze vrijheid, mede dankzij de bange politiek-corecte wegkijkende elite, en zo kun je doorgaan.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Tot eind 2017 dienen er in Keulen in totaal negen tehuizen, zeven wooncontainers, drie “snel op te bouwen containerdorpen” en elf nieuw te bouwen huizen voor “nieuwe asielzoekers” te worden geregeld.”

  Ze zouden zich eens wat drukker moeten maken om het welzijn van de eigen (bejaarde) bevolking!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  parelen voor de zwijnen !

  Like

 5. Cathja zegt:

  Totaal de weg kwijt daar…..!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  En dan niet te vergeten de mensen met grote huizen die straks verplicht worden asielzoekers in hun huis op te nemen, hetgeen rood en groen zo graag willen.

  Like

 7. Jade zegt:

  Het was wel even zoeken E.J., maar gelukkig,
  de TAG “Krankzinnigheid” staat er weer bij. 😉

  Like

 8. Leo zegt:

  Hoop niet dat de HoGeSa ze daar t.z.t. in de Rijn gaan pleuren, komen ze als nog bij Lobith ons land binnen.

  Kap Nah s effe !

  Like

 9. Jean zegt:

  Vergeet niet dat fuhrer Merkel een Duitse is en dat die zelfde fuhrer zal zorger voor WO3.
  De kranten en TV lopen over van WO1 maar WO3 is reeds begonnen door de massa import van die barbaarse gewelddadige islamieten.
  In Vlaanderen en zelfs in heel Europa wordt met walging gekeken naar Dutroux omdat hij kinderen verkrachte en vermoorde maar waarom wordt niet met dezelfde walging gekeken naar moslims? zij doen toch net hetzelfde maar nu onder het mom van religie.
  Ik heb Dutroux zijn vrouw en mededaders steeds de dood gewenst en dat is niet veranderd ook nrt tegenover die achterlijke gewelddadige barbaren omdat ik vrouwen en kinderen respecteer uitgezonderd kopvoddenwijven.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Men kan zich gaan afvragen, waarom men …blijft….zeuren over de eerste Wereldoorlog, terwijl de Tweede Wereldoorlog …VEEL MEER offers aan mensenlevens heeft gekost, en ook het…BARBARISME…en …SADISME… ..HOOGTIJ… vierden., o.a.met medewerking..van?(misschien..juist..daarom?!)

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Mensen blijf weg van die kerstmarkt daar. Daar zijn ze zo trots op. Gehuichel dus.

  Like

 12. Peter Selie zegt:

  Ik vraag mij af wat, indien er 100 etnisch Duitse families wegens huurschuld uit hun huizen zouden worden gezet, wat de stad Keulen zou doen? Hun huurachterstand overnemen zodat deze mensen die schuldloos hun huur niet meer kunnen betalen, konden blijven wonen. Ik denk het niet, nu moet de landelijke belastingbetaler aan de staat, aan de gemeente en straks ook nog eens een keer. aan Brussel.

  Ja, die EU vernietigt OPZETTELIJK Europa en zijn etnische burgers. EU is een vloek voor Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s