Milieuclubs helpen Poetin door alle rendabele energievormen af te wijzen

Screenshot_4

Greenpeace blijft zich verzetten tegen kernenergie

(Door: Simon Rozendaal)

Door de afgelopen jaren alle energiebronnen af te keuren, heeft de milieubeweging met in haar kielzog bijna alle partijen, de annexatie van de Krim mede mogelijk gemaakt.

De afgelopen jaren heeft de milieubeweging behoorlijk gedramd over energie. Tegen bijna alles zegt ze njet. Kernenergie is al heel lang de vijand van de milieubeweging, terwijl dit aantoonbaar de schoonste en veiligste energiebron is. Na het ongeluk in Fukushima (waar tot nu toe geen enkele dode door straling viel) klonk de afwijzing nog sterker.

Het winnen van schaliegas mag ook niet. Er zouden mysterieuze en schadelijke chemicaliën in de grond worden gespoten, het grondwater zou in brand vliegen en er zouden overal in het land aardbevingen zijn.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Milieu, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Milieuclubs helpen Poetin door alle rendabele energievormen af te wijzen

 1. vanhetgoor zegt:

  Ik ben voldoende technisch onderlegd om te begrijpen dat nucleaire energie geen gevaar voor de toekomst is, de vervuiling is maar betrekkelijk. Er is wel een groot probleem met atoomcentrales, en dat is onoverkoombaar, er zijn er niet genoeg van. Dat is nog tot daar aan toe. Het echte grote probleem is dat er niet voldoende atoomcentrales te bouwen zijn, want er is nooit genoeg brandstof. Hierdoor is het dus dat nucleaire energie geen oplossing is voor de toekomst. Het is niet voor niets dat men op zoek is naar kernfusie!

  Er zijn hele goede alternatieven, geothermische energie voor het verwarmen van huizen, kost niets alleen oppompen die hap! Dan is er de zon en de wind die samen met de laatste restjes olie en alle beschikbare nucleaire energie voor de elektriciteit en autobrandstof kunnen zorgen.

  Sorry, maar nucleaire energie is geen oplossing voor het probleem, het kan bijdragen en niet meer dan dat. Er is meer nodig, en daar moet snel mee begonnen worden.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ik heb niet echt een mening ,
  MAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  iN 1986 IS er een klein technisch probleempje opgetreden , bij het testen van een centrale in TSERNOBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  NATUURLIJK WAS HET NIET GEVAARLIJK HOOR,
  hET IS 2014 ,DUS 28 JAAR LATER !!!!!!

  mISSCHIEN WILT U EEN MIDDAGJE RONDLOPEN HIER IN NOORD = UKRAINE
  IN UW T-SHIRTJE !!!!!!!
  Misschien wilt u een stukje vlees van wat varkens proberen uit deze buurt ???

  Na de beton lagen die erover heen gestort zijn , barst het weer van de scheuren en de lekken !!

  Tot nu toe met de naweeen erbij zijn ongeveer 12 miljoen mensen overleden !!

  Ik wil graag zo’n lekkend ding in Brussel !!

  Dat gun ik ze wel ,

  groeten Bob

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s