Serieus???

Screenshot_11

(Door: E. Eliveld)

Terwijl politiek correcten nauwelijks de term islamitisch geweld uit hun bakkus kunnen krijgen, haasten multiculturalisten zich te verklaren dat seksueel geweld (tegen vrouwen) ook in de westerse wereld voorkomt. En baten rode kapitalisten het leed dat door isloamieten/islamofascisten radicalen anno 2014 in Afrika wordt veroorzaakt ma-xi-maal uit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Seks, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Serieus???

 1. Lis zegt:

  Als ik extra geld kan missen, dan gaat dat naar de voedselbank, ouderen en gehandicapten in NEDERLAND. Die hebben het hard nodig met een regering die miljarden spendeert aan ‘ontwikkelingshulp’.

  Like

 2. Theo van ewald zegt:

  Ik zag dit bord gisteren al staan en dus goed dat je er op je webblog aandacht aan besteed! Veel mensen in mijn omgeving storen zich aan de dubbele boodschap, want je moet wel blind en idioot zijn om niet te begrijpen dat dit een typisch islamitisch probleem is. En hiermee bedoel ik niet alleen Nederlands maar, zoals jij als zo veel eerder hebt aangegeven, een ‘Europeesch’ probleem.
  BTW: ik ben blij dat je na al de problemen van de afgelopen maanden weer ‘up en running’ bent kameraad. Wij weten allemaal wat je hebt doorgemaakt en laten je hierbij weten dat we je hebben gemist!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als U hier de auteur, E. Eliveld bedoelt: Persoonlijk weet ik niet, wat hij heeft doorgemaakt en weet ik ook overigens niets van hem af. Zijn naam roept bij mij alleen herinneringen op aan de -tamelijk geruisloze- aanvaring, die wij naar schatting nu alweer meer dan een jaar geleden hadden.
   Hij reageert sporadisch wel eens hier en op het moment waar ik het hier over heb zat hij de loftrompet over Anders Breivik en diens geniaal-krankzinnige genocide-daad te steken. Ik reageerde daarop, zoals ik dat van meet af aan gedaan heb -en nog steeds doe: Dat men in geen geval ooit Breivik als Leitmotiv moet nemen, omdat diens rancune dusdanig naar alle hoeken van de samenleving vertakt is, dat vroeg of laat alles en iedereen er slachtoffer van wordt; niet één groep, maar àlle; Behalve islam- en socialisten hater is de man bv. ook nog een vrouwenhater en ga zo maar door. Enfin, dat kwam mij van de kant van Eliveld op de zeer onterechte aantijging te staan, dat ik “links” zou zijn en op dit blog niet thuishoorde. Louter op grond van deze overtuiging! Ik zal het bij deze dan maar op het conto van wat hij heeft ‘doorgemaakt’ schuiven -wat dat ook mag zijn- maar als ik dit artikel zo lees, waarin hij feitelijk weer niets anders doet dan bepaalde ergernissen waarnemen zónder die verder te analyseren of er sluitende conclusies aan te verbinden, vraag ik mij af of hij er voor zichzelf wel afdoende uitgekomen is.
   Laat hij in ieder geval niet nogmaals proberen, te suggereren, dat ik hier niet thuishoor, want dan kan hij de nodige repliek verwachten: Dat laat ik me niet nog eens zeggen!

   Like

 3. treintrien zegt:

  Haha, Ik riep vorig jaar ergens tijdens die actie dat ik pas ging doneren als ze gingen collecteren voor anticonceptie voor Afrika 😉
  Wíl ik eens doneren, was het wéér niet goed 😉
  Ik was blij dat de doneerreizigers geen rottende tomaten bij zich hadden, zeg maar 😉

  Je staat er trouwens versteld van hoeveel lui elk jaar gaan doneren voor dat SR en dan serieus menen dat ze dan geen kaartje nodig hebben voor de trein 🙂 Want het is toch voor een goed doel?

  Oproepje aan donerend Nederland: Doe eens niet! Afreizen en dan je laatste centjes naar de negertjes brengen! Das heel duur namelijk! Doe maar thuis vanaf de bank sms-en of zo.
  Alstublieft/Dankuwel.

  Like

 4. Alles wat naar Afrika gaat is weg gegooid!Door de laatste 50 jaar ruimschoots bewezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s