46-koppige drugsbende vrijgesproken wegens ongeldige telefoontap

Screenshot_30

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 46-koppige drugsbende met een duizendtal klanten vrijdag vrijgesproken op basis van een procedurefout bij de telefoontaps. Dat bevestigde parketwoordvoerder Ken Witpas aan onze redactie. Het parket bekijkt of het in beroep gaat, maar ondertussen blijven de beklaagden op vrije voeten.

De bende had volgens het openbaar ministerie tussen augustus 2007 en maart 2010 op grote schaal heroïne en cocaïne verkocht in de Scheldestad. De beklaagden opereerden vanuit Borgerhout en velen zijn ook familie van elkaar.

In augustus 2009 startte een onderzoek, nadat de politie informatie ontving over een dienster die drugs dealde. De vrouw werd in de gaten gehouden en zo kwamen ook de broers B. in beeld, die volgens de procureur de spilfiguren van de bende waren. De onderzoeksrechter gaf toestemming om observaties en telefoontaps uit te voeren.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

14 reacties op 46-koppige drugsbende vrijgesproken wegens ongeldige telefoontap

 1. Benesha zegt:

  Het zijn weeral Zweden. Probeer als autochtone Belg één agent te koeioneren of 1 parkeerboete niet te betalen. Hangen zul je. Procedurefouten of niet.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Niet alleen Somalische kapers krijgen een vergoeding van 9000 €
  ook moslim tapijtenvreters worden beloond van de studeerde
  rechter NITWIT ! Tjakka !!!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ziek, ziek, ziek, de hele rechtspraak! De hele RECHTERLIJKE MACHT is in Nederland, België en de rest van de EUSSR bevolkt met RODEN/SOCIALISTEN en LINKS-LIBERALEN (D66). Het is om te kotsen!

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Voor het grootste gedeelte zogenaamde “Nederlanders!!!!!” Een ding is zeker ze zullen gepakt worden en in België zijn de gevangenissen voor het grootste gedeelte nog geen luxe hotels!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mag zijn, maar zie ze daar dan eerst maar eens ín te krijgen!
   Voor het ogenblik is dat hoe dan ook niet gelukt!

   Like

  • Maria zegt:

   wil je niet gedesillusioneerd maken…
   die advocaten die voor vrijspraak zorgden zijn betaald door keihard drugsgeld, fortuinen.. daar stelt niemand vragen naar, en gepakt worden? Die zijn allang vertrokken naar hun villa’s in marokko nu na vrijspraak, en er zitten nu anderen in hun plaats die de drugs gaan verder verkopen.. Zolang justitie zelf die wet van procedurefouten niet aanpast (gaan ze NOOIT doen omdat de politiekers elite juist deze procedurefouten zelf broodnodig hebben om te ontsnappen aan enige straf) gaan die nooit gestraft worden, je kan niet 2x voor dezelfde zaak gestraft worden want vrijspraak = vrijspraak… Het is de politiek achter de schermen de “elite” die dit in leven heeft geroepen die procedurefouten, de rest die geld heeft in België koopt gewoon zijn straf af…
   Je ziet toch goed in België dat justitie niets van plan is, de puppet politiekers spelen wat toneel hoe verontwaardigd ze zijn en dat was het… Minister van justitie Geens nog geen reactie hierop niets en die is van de CDNV… de top criminelen van de politiek…
   En de gevangenissen in België zijn luxe gevangenissen tv, computer, alles hebben ze zelfs GSM’s op cel, als je geld hebt zit je luxe gevangen… alleen de gewone mens die is geneukt, en dat zorgt voor zo’n razernij hier dat het gaat exploderen…
   Ben eens benieuwd want politiek doet geen bal dan enkel de mensen leegpersen en justitie is een farce een joke geworden om van te huilen…
   Gisteren was het 2é deel van die kroongetuigen op tv ivm met dutroux, als je dat gezien hebt moet je toch beseffen wie en wat justitie is… de beschermers van criminelen

   Like

 5. Jean zegt:

  In België spreken we over ‘kromspraak’ steeds in het voordeel van krapuul.
  Ik hoop dat ze kinderen hebben die aan de drugs verslaafd zijn.
  Waarom worden de procedure foutenmakers niet gestraft met onmiddellijk ontslag?
  Krapuul mag nooit vrijkomen door fouten gemaakt door politieke benoemde hommels.
  Voor de kromspraak is er enkel een enorme walging en misprijzen, ze krijgen geen enkel respect want respect moet men verdienen.
  Valt het u ook op dat het steeds dezelfde boerkadragers met witte bef zijn die in beeld komen als het echt groot krapuul en gewelddadig tuig betreft? Steeds die kletskop uit Brussel of die langharige of dat uitgestreken gezicht of vermassen of het ergste geval die sterrenlezer.
  WALGELIJK & DEGOUTANT.

  Like

 6. Harry zegt:

  Vraag me oprecht af of hier nou sprake is van gewoon domheid of zitten er corrupte rotzakken bij justitie die dit expres zo regelen ?
  Zo te zien hebben ze toevallig wel weer een tintje .

  Like

  • Maria zegt:

   eerlijk antwoord hierop?
   het zijn allemaal corrupte rotzakken die via die advocaten en anderen waarschijnlijk geld toegestoken kregen om opzettelijk die fouten te maken, want geen 1 onderzoeksrechter geen 1 procureur, geen een van die rotzakken wordt gestraft voor deze feiten, geen ontslagen of niets, NIEMAND van politiek of minister van Justitie die een decreet opmaakt voor straffen aan onderzoeksrechters procureurs en al dat krapuul om te vermijden dat zoiets nog kan! dan BELANGRIJKSTE een van die marokkanen pochte toch dat hij wist van de inval en zijn gelden kon veilig stellen (kan enkel door magistraten die hen tipten), dus meer bewijs van corruptie heb je niet nodig he, enne al dat aangeslagen drugs geld wat ze verdienden krijgen die moslimtuig terug nadat ze natuurlijk hoog % eerst aan hun advocaten betaalden, dit is justitie in België en hun werking, voor de gewone man/vrouw bestaan GEEN procedurefouten laat staan dat die krapuul advocaten gewone mensen verdedigen, neen enkel criminelen met veel zeer veel geld, je moest eens weten wat die verdienen dat rucht van advocaten en niemand die de vraag stelt dat zij door drugsgelden betaald worden door de beklaagden…
   Begint wel zwaar probleem te worden in België want politie en hun diensten beginnen mee te revolteren tegen de overheid… en dan heeft de regering hier een mega probleem…
   Kzeg het het wachten op de explosie hier in dit land…
   Het gaat van kwaad naar erger de corruptie hier…
   en dan beklaagden criminelen die juichend in de rechtszaal en al feestend vrij verlaten???
   man je wilt echt niet weten welke razernij zich aan het ontwikkelen is hier onder de mensen…

   Like

 7. Het wordt tijd dat vormfouten en andere onzin geen vrijspraak meer mag brengen!Net als bij dat andere schorem,die piraten:48 uur te lang en wel een forse schadevergoeding!Nou,voor 9000 euro mogen ze mij ook 48 uur vast zetten;graag zelfs!

  Like

 8. D.DAY zegt:

  Je zou bijna denken dat dit een Belgenmop is.

  Like

 9. Willie zegt:

  Heel dit land IS een ”bad joke”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s