Berlijn: Vrouwelijke arts uit de Oriënt wil alleen met boerka praktijk uitoefenen

Screenshot_42

Jenan (24) in Berlin-Kreuzberg – ze is gelovig en zou nooit haar sluier afdoen

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De Mohammedaanse Jenan woont in Berlijn, heeft medicijnen gestudeerd en is een “gelovige”. Maar ze gelooft niet in bijvoorbeeld Hypocrates, in natuurwetenschappen en open wetenschap. Ze gelooft er ook niet in om haar patiënten open tegemoet te treden met een vertrouwen wekkend gezicht. Nee, ze gelooft in haar Mohammed en in haar kopvod. Dat wil deze zogenaamde “arts” onder geen beding opgeven.

Jenan (24) werd in Duitsland geboren en ze heeft medicijnen gestudeerd. De jonge arts uit Berlin-Kreuzberg is volledig versluierd.

We herhalen: Als een moslimmigrant toevallig in Duitsland geboren wordt, is de schuld van haar ouders en niet het Duitse volk! Ze moet zich schikken of haar ouders verwijten maken waarom ze niet in een land werd geboren waar voor vrouwen zulke klederdracht gebruikelijk is.

Ze zegt: “Ik ben een gelovige islamitische vrouw en zou nooit mijn sluier afdoen. Ook een verbod zou mij niet tegenhouden!

Ook als ze in het ziekenhuis werkt (Charité, op dit moment moederschapszorg), draagt Jenan een hoofddoek en een wit, lang gewaad. Jenan: “Plus een mondbescherming, die ik nooit afdoe.” Zo blijft ze versluierd.

Bild

Deze islamitische boerka kleerhanger wil helemaal geen mensen beter maken, ze wil alleen maar patiënten kwellen en profiteren van het Duitse systeem van ziekteverzekering. Bij zulke vrouwen is het heel moeilijk om medelijden te voelen, mochten ze ooit het slachtoffer van een eermoord worden. Hoe eerder des te beter voor de potentiële patiënten!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Berlijn, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Berlijn: Vrouwelijke arts uit de Oriënt wil alleen met boerka praktijk uitoefenen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hier kun je kort over zijn: Deze (ahem) arts moet de behandelingsbevoegdheid ontnomen worden wegens verregaande mentale incompetentie en minachting van haar -westerse- patiënten (voor zover ze die tenminste heeft.) EN meteen laten oprotten uit de Charité!
  Waar zit dat Medisch Tuchtcollege daar ergens?!

  Like

  • Anneke zegt:

   Theresa, dit ben ik helemaal met je eens, zij mag helemaal ergens werken. Ik moet er niet aan denken dat ik zo’n vrouw aan mijn bed krijg, dit zou ik weigeren en inderdaad wat zegt het Medisch Tuchtcollege hierover, waarschijnlijk niets, daar zijn ze allemaal te bang voor, want stel je voor….dan worden ze gekwetst en dat kan toch niet. Ik ga morgen met hoofddoek op naar mijn werk, wedden dat ik word ontslagen.

   Like

 2. Driek zegt:

  Jenan (24) werd in Duitsland geboren en ze heeft medicijnen gestudeerd.

  Het is onvoorstelbaar dat een gestudeerde vrouw van 24 jaar er zo gaat bijlopen, dan ben je toch niet goed bij je hoofd? De wereld om mij heen wordt steeds waanzinniger. Ik kan er soms niet over uit, wanneer ik terug denk aan de zeventiger jaren, wat een onschuldige en fantastische tijd, nu realiseer ik mij dat.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Of die zeventiger jaren zo onschuldig waren weet ik niet. Juist in die jaren werd gezaaid wat we nu aan het oogsten zijn. Het idee van brede tolerantie, alles moet kunnen en alle mensen zijn gelijk werd rijkelijk verkondigt in die dagen. Vooral het weg met ons credo galmde je tegemoet vanuit krant radio en televisie station. Nu in onze tijd is de beginnende hersenrot van toen tot volledige ontwikkeling gekomen en vreet alle vertrouwde maatschappij structuren weg. Als we niet uitkijken is over pakweg 10 jaar geen weg meer terug. De hippies van toen werden de leiders van vandaag en als het aan hun ligt hangen de boerka’s volgende week in de etalage bij C&A.

   Like

   • Anneke zegt:

    Inderdaad, dit is al 50 jaar geleden begonnen en ik ben bang dat wij niet meer terug kunnen.

    Like

   • Driek zegt:

    guusvelraeds zegt: Vooral het weg met ons credo galmde je tegemoet vanuit krant radio en televisie station.

    Beste guusvelraeds, ik was in die tijd te oud om nog een hippie te zijn, en ik verkeerde ook niet in dat milieu, maar ik kan mij er niets van herinneren, dat het “weg met ons” mij tegemoet schalde. Trouwens daar was geen tijd voor, want een uitkering kreeg je niet. Er was werk aan de winkel.
    Je moest wel heel erg armlastig zijn om een uitkering te krijgen. Maar misschien speelt mijn geheugen mij parten, dat ik dingen ben vergeten. Dat kan ook natuurlijk.

    Like

 3. bobzelf zegt:

  en om effe helemaal in stijl te blijven :

  EET ZE OOK FRUIT WIJDBEENS !!!

  DAT IS OM DE VLIEGEN BIJ HET FRUIT WEG TE HOUDEN , !!!

  gr. bob

  Like

 4. Willie zegt:

  Onnozel rotwijf !!!

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  het voordeel is natuurlijk wél : als zij ’n weekje ongesteld is kan ze fijn de buurvrouw sturen…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   …….Die niet eens een medische studie gevolgd heeft?!
   Enfin, U heeft gelijk: Ziedaar dé dringende reden om de Boerka stante pede te verbieden!
   Je weet nog niet eens wie je tegenover je, c.q. aan je bed hebt!
   ONAANVAARDBAAR!

   Like

 6. Als dat mijn dokter was,nam ik heel rap de benen;al moest ik kruipen!

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Ze zou nooit een functie moeten kunnen krijgen en ik zou beslist weigeren door haar behandeld te worden en dat zouden andere patienten ook moeten weigeren. Het wordt steeds gekker, de regeringen zouden moeten ingrijpen.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Hoe heeft dat ding ooit een studie medicijnen kunnen voltooien?

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zou dit nu niet een goed idee zijn voor minister E.Schippers. Nu de vrije artsen-keuze in Nl afgeschaft gaat worden.! Meer van dit soort aannemen, schrikt de patienten zoveel af, dat ze niet meer komen. Weer een beetje bezuinigt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet meer komen, zegt U? En wat moeten ze dan? Kreperen soms?
   Je gaat toch niet voor je lol naar de dokter! -Behoudens lijders aan Münchhausen-by-Proxy of simpelweg hypochonders, moet ik toegeven……

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het is natuurlijk sarcastisch bedoeld. Wat ikzelf “beangstigender”vind. Er komen steeds meer vrouwelijke studenten van de muslim-aanhang, die RECHTEN ( gaan) studeren.
    Daar kunnen dan over een jaar of 15 ook toekomstige rechters tussen zitten.
    ( ook met zo,n vermommming ??????????? )
    Wat meneer Driek helemaal bovenaan schreef:” de wereld wordt steeds waanzinniger”.
    Wat dat betreft moet je eigenlijk blij zijn, oud te zijn.

    Like

   • Harry zegt:

    Nou , Theresa , zat enige weken geleden even in de wachtkamer van de huisarts , zaten er toch wel drie vrouwen , van die refo-types , je weet wel veel te lang grijs haar in een knotje , eng brilletje op en van die halleluja gezichtjes , vroeg oud vanwege een overdosis kinderen en de eeuwige last van de preken over hel en verdoemenis , die er alle drie zaten omdat ze verkouden waren !
    “Ik hoest toch zó ” en dat soort flauwekul . Ik word héls van dat gezapige gelul .

    En ik weet uit ervaring – omdat ik zo’n 15 gelukkige jaren alleen gewoond heb en ettelijke werksters “versleten” heb in die tijd – en aangezien ik in de bible belt woon waar een schaarste aan gewone meiden is- dat dat degenen waren die het makkelijkst te versieren waren . Ze stapten állemaal zó uit hun rok ! En dat is geen grootspraak !
    Een ( zo’n 25 jaar jonger dan ik ) was zelfs zo goed gedresseerd dat als ik naar haar blouse of trui wees en m’n wijsvinger op en neer bewoog dat ze hem zelf al uittrok .

    Maar even terug naar de dokter , één kwam er later uit de spreekkamer en daar had de dokter tegen gezegd dat ze zich beter aan moest kleden als ze naar buiten ging , de truttebol was nog gepikeerd ook !
    Zou de helft van de bezoeken niet overbodig zijn ?

    Like

   • Nou,Harry,dat had ik toch niet achter jou gezocht!Een werkster is er om het huis te poetsen,niet de eigenaar!

    Like

  • Harry zegt:

   Het is inderdaad haast een troost oud te zijn , Delamontagne , hoe verschrikkelijk ik dat ook vind .
   En geloof maar dat onze linkse opponenten ook zullen zeggen : het zijn al een stel ouwe zakken , over een paar jaar zijn we er van af . Tijd rekken en uitzingen .
   “Onze” Theresa is nog een stuk malser dan wij , daar zullen ze het langst heel wat mee te stellen krijgen .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wie? Ik? Ik vrees dat je mijn leeftijd onderschat, mijn waarde!
    Niettemin klopt het als een bus, dat ze met mij héél wat te stellen zouden krijgen…..!

    Like

   • Harry zegt:

    Ja Theresa , als ik even op deze manier terug mag reageren , enerzijds maakte ik een verholen compliment , anderzijds moet ik wel opmerken dat onze/jouw tegenstanders niet te benijden zijn .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ben dan ook zéér content met haar! 😉 😆

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 00.06u.: Zeer juist opgemerkt, mijn beste: Ik lust ze rauw! (LOL!)

    Like

   • Harry zegt:

    Yvonne , een goede werkster is allround ! Ik mag dat wel , van die verzorgende typjes .
    Trouwens , het is al weer heel wat jaren geleden inmiddels ( bijna tien jaar ) weet ik niet meer of ik daar nou schoner of viezer van geworden ben .
    Dat is nou de ellende op mijn leeftijd , 99% van alles ben ik alweer vergeten .
    Doodzonde !

    Like

   • He Harry,kom op:we beginnen pas!Nieuwe fase,hahaha!

    Like

 10. johannes zegt:

  geen geloof in wetenschap,en wel arts? ik zou dat mormel niet in m’n buurt willen hebben,
  grr grr groet

  Like

 11. Giny zegt:

  Daar zou ik mij toch echt niet door laten behandelen, wat een belachelijk toestand!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Maar mensen laten we niet vergeten, de gene die dit wijf de kans hebben gegeven een praktijk te beginnen of als arts te gaan werken, die zijn toch volslagen krankzinnig, dus wie zijn nou de echte schuldigen ? De verraders van onze westerse normen en waarden, die moesten de doodstraf krijgen !!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een achterlijke leipdoos, deze zogenaamde moslima-dokter! Ze moeten haar ontslaan, omdat deze mafklapper weigert de idiote gezichtsbedekking af te doen! Nog een ander argument van mij, zou ik van Carnaval houden, dan zou ik alleen de bestemde periode vermomd mogen gaan, maar niet het hele jaar, en terecht. Flikker dat wijf, met haar hele achterlijke familie “en de stam erbij”, richting zandbak.

  Like

 14. muszi zegt:

  met zulke zwarte ziel kan je onmogelijk mensen genezen en meeleven. Zij hoort in een psychiatrische inrichting wel dwangopname!

  Like

 15. muszi zegt:

  koddebeier@ u heeft gelijk ! maar er zijn hier miljoenen linkse cultuur en landverraders, dus wat en hoe verder?

  Like

  • koddebeier zegt:

   De guillotine is geduldig, daarna spuit je de boel schoon !
   Weer is wat anders dan studiosport, spuit en slikken, boer zoekt vrouw, utopia. enz.

   Like

 16. Ik betwijfel of ze ooit een andere baan zal krijgen dan vroedvrouw in het liefdadigheidsziekenhuis waar ze nu werkt…

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Moet je toch op de operatie tafel liggen en er komt zo een spook binnen
  Dan ben je al dood van de schrik voor dat je geopereerd bent
  Laat ze maar naar een I S land afreizen kan ze daar helpen.
  Daar hebben ze haar graag

  Like

 18. Jules Vismale. zegt:

  Deze “arts” uit de Oriënt, die dus gaat dokteren in Berlijn maar geen patiënten beter zal maken en hen gaat kwellen, leidt volgens mij aan ‘Het syndroom van Münchhausen’ wat inhoudt dat ze zelfs mensen ziek maakt om aandacht te krijgen! Ik zou door een dergelijk vrouwelijke serpent met een hoofddoek nog niet eens gratis behandeld willen worden en als ze me nog niet eens een hand gaf als groet kreeg ze van mij WEL een flinke trap onder haar moslimkont!
  Maar in de 17de eeuw, ten tijde van van Lodewijk XIV, de Zonnekoning, was er in Parijs een aristocratische vrouw actief die werkte in het Parijse ziekenhuis Hotel-Dieu waar zij patiënten verpleegde. Haar naam was Marie-Madeleine-Marguerite d’Aubray (1630-1676) maar zij stond beter bekend als markiezin de Brinvilliers. Zij was schoon van voorkomen, had veel gevoel voor humor en ze verkeerde in adellijke kringen maar de markiezin bleek ook een hebzuchtige, verkwistende, harteloze en gewetenloze gifmengster te zijn daar zij met gif experimenteerde waarmee zij tientallen patiënten in dat ziekenhuis vergiftigde! Later bracht ze met dat gif haar vader (ze had hem altijd verfoeid) en haar twee jongere broers om in de hoop hun erfenis te bemachtigen maar Marie-Madeleine slaagde er niet in om haar zus, schoonzus en haar echtgenoot, markies Antoine de Brinvilliers, te vergiftigen.
  Ze werd echter snel ontmaskerd, week uit naar Maastricht en Luik maar viel alsnog in handen van de Parijse justitie. Brinvilliers werd (na te zijn gemarteld om erachter te komen met wie zij had samengewerkt om het vergif te maken) ter dood veroordeeld en in een mestkar naar het schavot vervoerd, met een brandende toorts in haar handen, alwaar de Parijse beul André Guillaume haar letterlijk een kopje kleiner maakte terwijl Brinvilliers van nature al zo klein was! Haar lichaam en hoofd werden op een brandstapel gecremeerd en haar as in de lucht van Parijs verstrooid opdat niemand deze zou inademen!
  En laat die vrouwelijke moslimarts maar goed oppassen dat zij op haar beurt geen Berlijners vergiftigd want anders wordt ze vast zelf vermoord en eventueel verbrand en als haar as zou worden uitgestrooid zullen de nabestaanden van haar potentiële slachtoffers hier pas echt doodziek van worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s