EU krabbelt terug: South Stream kan gebouwd worden

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Het South Stream-project kan gerealiseerd worden, zei de president van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, donderdag na een ontmoeting met de Bulgaarse minister-president Boyko Borisov.

Borisov is ook die mening toegedaan. “We zijn voor South Stream. We willen dat South Stream gebouwd wordt in overeenstemming met de juridische voorschriften van de EU”, zei hij.

De Russische minister van Energie, Alexandr Novak, verklaarde hierover dat de beslissing van Rusland om te stoppen met het South Stream-project definitief is. “De pijpleiding zal via Turkije in overeenstemming met de afspraken tussen de presidenten van beide landen lopen”, zei hij. Ook de chef van Gazprom, Alexej Miller, bevestigde dat het South Stream-project beëindigd zou zijn.

De South Stream pijpleiding zou via de Zwarte Zee naar Zuid- en Midden-Europa leiden, door Bulgarije, Servië, Oostenrijk, Italië en Slovenië. Moskou is nu van plan om vanwege de door de EU veroorzaakte belemmeringen en de door haar opgelegde bouwstop die verband houden met de sancties een gas pijpleiding via Turkije naar zuid-Europa te ontwikkelen.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Rusland. Bookmark de permalink .

61 reacties op EU krabbelt terug: South Stream kan gebouwd worden

 1. Kregen ze spijt?Te laat!

  Like

 2. Zo, eindelijk, De Europese Unie heeft werkelijk een groot verlies geleden. Wij dus ook. Rusland geeft gewoon macht aan Turkije in plaats van aan de Europese Unie.
  Dankjewel Brussel, dankjewel usa voor de zinloze beschuldigingen aan het adres van Poetin. Dankjewel aan alle politieke idioten die niet door hebben dat ze alles in de uitverkoop zetten. Dankjewel aan alle klootzakken die op PVDA, GROEN LINKS, D66, CDA EN VVD HEBBEN GESTEMD. Zien jullie nu wat er van komt? Of gaan we de volgende keer weer op die politieke onbenullen stemmen? Dank jullie wel dat je de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen op het spel hebt gezet.

  Like

 3. koloth zegt:

  Wat een stelletje loosers die EU, alweer een overwinning voor Putin.

  Like

 4. JCC zegt:

  Die paardenlul van een Van Baalen liep alweer te brallen dat Europa het gas van Rusland niet nodig heeft. Hij kan het nogal gaan missen. Als student deed ie graag de nazi’s na omdat hij er zeer waarschijnlijk mee sympathiseert. Derhalve zal de man dol op gas zijn. Maar wij zien die dolle hond liever aan een strop hangen.

  Like

 5. geertjan zegt:

  Dus Turkije heeft er straks weer een chantagemiddel bij, ze kan de gasdoorvoer immers sluiten.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  stand Putin 38 – eu / islambombama 1

  Iemand nog vragen ?????

  ja, de DDS misschien ,

  nou Putin did it , ECHT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAHAHAHAHAHAHA

  GR. BOB

  Like

 7. Willem zegt:

  JCC zegt:
  6 december 2014 om 00:44

  Dat riekt naar smaad.

  Like

 8. jan zegt:

  weet je wat ik zo jammer vind dat er zo weinig mensen zyn die geen weet hebben van deze site dus weten ze niet wat er gaande is in de msm kranten lees je dit niet

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wat we ook nog missen, niet alleen in de msm of op de tv, maar ook hier. Dat zijn de berichten van de opstanden en heftige rellen die er continu gaande zijn in de zuidelijke EU landen. Ik zie er wel video’s van, maar helaas zijn die niet te linken. Hebben we hier geen lezers/schrijvers op dit blog die in deze landen wonen en deze video’s zouden kunnen doorspelen? Italié, Spanje, Griekenland, Portugal en ook uit de Oost Europese Staten waar continu de pl**ris uitbreekt. Zelfs van DWN zijn die tegenwoordig, als ze er al geplaatst worden, niet meer te linken. En denken jullie dat het rustig is in Turkije? Nee hoor, daar gaat het ook gewoon door. Alleen wij hier in het Noorden zijn mooi stil en koest. Vreemd. Hoewel In Duitsland begint het aardig te lopen met de Maandags demo’s.

   Like

  • Jantje Beton zegt:

   Jan ik had deze sait op de telegraaf neer gezet + de link er naar toe het heeft er twee uur gestaan toen is het verwijdert, maar zij kijken hier mee ook mijn beruchte stalker hij schrijft de nick naam van mij op de telegraaf maar ik heb wel lol hier om, maar zij kijken beslist hier mee.

   Like

   • Harry zegt:

    Wat een kul verhaal van bovenstaande link , aangedragen door Maria .
    Bron is van alles , maar persoonlijk vind ik het nog het ergste dat ie Belg is .

    En eigenlijk is alles wat er geschreven is in dat kul verhaal , ongeveer hetzelfde wat wij doen , alleen alles op z’n kop , vele malen erger en nogal insinuerend .
    Ik wou dat ik kon snappen wat die “goedmensen” bezielt !
    En waarom ze geen gevaar kunnen ontdekken .
    Zoals ik onlangs al schreef , ze staan met hun neus ergens bovenop , ze kijken ernaar , je legt het uit en ze zien het gewoon níét !
    Heulen met de islam is net als kroelen met een cobra , op enig moment heeft ie je toch te pakken ! En dat is dodelijk .
    Stomme donders !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Harry

    Quote: “Bron is van alles. . .”

    Nu maak je me toch wel even nieuwsgierig!! 😉

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 16.02U.: Heb net die hele shit eens doorgelezen: Klopt geen syllabe van:
    Ze halen hier en daar details naar voren, verdraaien die naar believen et voilà!
    Van de ‘eigen artikelen wordt zo ’n beetje gesuggereerd, dat E. J. die zelf geschreven zou hebben -naast de vertalingen uit het Duits. Dat er voor de site verschillende namen schrijven, wensen e kennelijk niet naar voren te brengen, evenmin als het feit, dat er ook artikelen uit het Engels en zelfs uit het Frans vertaald worden. De site “Urubin” was eerder dit jaar tenminste nog zo eerlijk om te vermelden, dat ‘er soms op E. J. Bron artikeltjes verschenen, die tot nadenken stemden, zoals die van Henk V.’ in déze uiteenzetting wordt Henk niet één keer genóemd, zelfs!
    Alleen Martien is een voor de hand liggend mikpunt: Aan het begin wordt één keer zijn naam nog verkeerd gespeld -Penninckx of zoiets. Nadien blijkt de auteur het opeens wèl te weten. Het ligt voor de hand dat Martien’s neiging tot prozaïsche/poëtische overdrijving als zodanig niet wordt herkend: Men neemt alles wat hij schrijft in zoverre bloedserieus, dat hij zo ongeveer als de grootste nazist wordt aangerekend die er rondloopt: Modern linksisme eigen wordt er daarbij op zijn diepe aanhankelijkheid voor Israël/het Jodendom geen acht geslagen: Slechts waar hij uit zijn slof schiet over Joden die de zaak verraden, wordt dit natuurlijk weer wèl dankbaar aangegrepen!
    Verder voorspelt de auteur, dat het een kwestie van tijd is, voor we uit de lucht gehaald worden. Ik zal dat in Godsnaam maar scharen onder wishful thinking.
    Kortom, het is een smerig stuk zwartmakerij, waarbij dingen enerzijds uit hun verband worden gerukt en anderzijds domweg worden verzwegen. Zou het op een Kort geding uitlopen, dan kunnen alle beweringen in dat artikel gemakkelijk worden weerlegd.
    Blijft de vraag: Waarom dóen ze dit ? Tóch ergens bang voor ons?

    Like

   • Maria zegt:

    @Harry
    moet je niet vragen hoe gefrustreerd die linkse die dat over EJ BRON schreef wel niet is?
    Ik persoonlijk vind het zo lachwekkend wat die schrijft over EJ BRON, Realpredictor en Martien Pennings…
    Illustreert gewoon de wanhoop (no brains) en waarheid niet te willen inzien, en dat zij dat links de mega massa leugenaars zijn die er ooit bestonden op de planeet, bv dat Syrisch meisje die gedood werd dat ontkennen daar waar wereldwijd bewijs over was zegt gewoon alles over die gefrustreerde die die website aanmaakte…

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    Maria op de telegraaf zitten zulke mensen ook de grote leugenaars van Nederland helaas ik volg deze mensen al meer dan 4 jaar het is alleen jammer dat een bepaald persoon die hier ook af en toe zijn mening geeft, contact heeft met die persoon op de telegraaf. De persoon heeft vele. Nick namen en zit, op velen Saïd zitten.

    Like

   • Maria zegt:

    @jantje Beton
    dat wat je schrijft weet ik maar al te goed….

    Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Die uitgekookte jongens van de EU
  wisten het weer eens wonderwel te flikken
  want deze Poetin heeft aan ’n half woord wel genoeg
  .
  vooruit maar lui…nu maar weer stroopgesmeerd en likken
  bij de grootmeester die je zo geraffineerd ‘t gordijn in joeg…
  jullie zijn gewoon te onnozel om blufpoker te spelen,
  .
  begin maar eerst met Klaverjassen in de kroeg…
  zorgvuldig schudden en daarna netjes delen,
  of hier-en-daar wat Poolbiljarten met ’n kinder-keu,
  .
  voor je je aan de Grote-mensenvlam gaat branden
  want Turkije heeft wél de Hoofdkraan straks in handen !
  .

  Like

 10. Martha N zegt:

  De EU is de grote boosdoener met het opleggen van sancties aan Rusland, hierbij gesteund door onze held Obama.
  Maar de EU mensen hebben OF een blinddoek voor of jagen achter een door ons (misschien) ongezien doel na. Hoewel ik er wel een paar kan noemen, waag ik me niet aan complot – theorien.

  Like

 11. Fred zegt:

  Dat noem ik nou standvastig zijn.
  Stoppen en er niet meer op terugkomen.
  Ik ben wel benieuwd in welke valuta dat gas naar Turkije afgerekend gaat worden.
  In Roebels?
  De wankele Euro?
  Of tòch de petrodollar?

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Turkije dan toch maar(snel) bij de EU?
  AUB niet!! worden genaaid waar we bijstaan…
  Alternatief is schalie uit de VS…
  Lood om oud ijzer.
  Onbegrijpelijk allemaal en onnodig.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Dit is een geweldige ontwikkeling! Een kraan werkt namelijk naar 2 kanten. Als Turkije in de toekomst typische islamproblemen maakt kan de toevoer gewoon afgesloten worden.
  kijken hoe ze dan weer piepen, want ze vangen natuurlijk onnoemelijk veel poen voor het doorlaten van dat gas!

  Like

 14. Richard van Ravenstijn zegt:

  Koude oorlog tussen de VS en Poetin — en Brussel staat aan de verkeerde kant —

  geheel tegen onze zin !!

  Nog steeds sta ik, evenals meerdere weldenkenden zo ik begrijp, nog steeds
  in dit conflict achter Poetin — net zolang tot 200% is bewezen dat hij achter
  de aanslag in de Oekraïne staat !!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  E.J. Bron 7 december 2014 om 15:41
  Ja, ook bekend! LOL! 😆

  Ze zijn er hier
  http://nl.hoax.wikia.com/wiki/E.J._Bron
  wel even voor gaan zitten om u te analyseren, heer Bronmaster!
  Kennelijk hadden ze niets anders te doen.

  Nou ja, ze kunnen beter over je fiets l*llen dan over je l*l fietsen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is tenminste te hopen, dat ze tot dat laatste niet in staat blijken te zijn, Tistochwat!
   Het is duidelijk, dat ze sites als deze kapót willen hebben; als het dan móet door middel van dit soort shit!
   Alles kan desgevraagd weliswaar ontzenuwd worden, maar de hamvraag: Géven ze ons die kans als het er op aan komt?

   Like

 16. Jantje Beton zegt:

  🎈📩

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s