Nieuwsuur-moskee eigendom Nederlandse Moslimbroeders

Screenshot_44

(Door: Carel Brendel)

“Aanvraag bij Kadaster had Nieuwsuur slechts 3,50 euro gekost”

Arme Jan Eikelboom. Hadden de researchers van Nieuwsuur nou maar 3,50 euro uitgegeven voor een aanvraag bij het Kadaster. Dan had de maker van “de relevantste repo die ik dit jaar heb gemaakt” in elk geval geweten wie de eigenaar was van De Middenweg in Rotterdam, de moskee die afgelopen dinsdag centraal stond in zijn documentaire over “gewone moslims” (ironisch bedoeld).

Eikelboom vertelde echter niet dat de moskee vooral een centrum is van de Nederlandse tak van de Moslimbroeders (MB). Komende zondag is daar de Zevende Nationale Bekeerlingendag, waar maar liefst drie “gewone moslims” (ironisch bedoeld) uit de Nieuwsuur-docu het woord zullen voeren. Nieuwsuur hield daarmee zeer relevante informatie achterwege gezien de plaats van de Moslimbroeders in het integratie- en islamdebat.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuwsuur-moskee eigendom Nederlandse Moslimbroeders

 1. Republikein zegt:

  Zag vannacht een Doc uitzending van Anton en 5 bruiden!
  Dag Jan!

  Like

 2. Jan zegt:

  Iemand ‘Prettige Kerst’ wensen is erger dan iemand vermoorden

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  De NOS heeft onbedoeld laten zien dat de gewone moslim niet bestaat. Uiteindelijk maken ze deel uit van een haatclub en uiteindelijk willen ze de wereld overheersen.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Van mij mogen ze de hele moskee in de Zandbak meenemen.Hier staat hij tegen de 10 geboden, van de God van Abraham. die geen andere Goden voor zijn aangezicht duld.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Iedere dag weer, blijkt dat de NOORD-KOREAANSE NPO,VARA<EO,VPRO,KRO, aan de hand lopen van de RODEN/SOCIALISTEN, en hun meelopers! Liegen en bedriegen, zijn de grote overeenkomsten, tussen RODEN en MOSLIMS. Soort zoekt soort!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ingrijpen van de overheid is niet alleen gewenst, maar is noodzakelijk! Onze burgers moeten beschermd worden tegen de op geniepige wijze oprukkende islam! Ogenschijnlijk lijkt het allemaal mee te vallen misschien, maar de moslims komen op sokken, en niet op schoenen. Zo hopen ze dat we hun bedoelingen niet door hebben. Velen hebben dat ook niet, en trappen in de val die ze voor ons opzetten!
  Smerig tuig, dat is het! Andere woorden zijn er niet voor hen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het wordt tijd dat wij, het volk van Nederland en alle volkeren in Europa in gaan grijpen. Wij worden aan alle kanten bedreigd. Aan de ene kant de IS/ moslims en aan de andere kant het gedonder met de EU/ USA Oekraïne tegen Rusland. Wij zitten gewoon klem tussen een stelletje machtswellustelingen die niet naar het eigen volk willen luisteren.

   Of wij worden allemaal moslim gemaakt en lopen wij vrouwen binnenkort helemaal bedekt of er komt een gigantische oorlog tegen Rusland. En wij, het volk zijn de dupe van dit idiote beleid van onze NL/ EU/ en USA regeringen. In plaats dat wij NL /EU /USA en Rusland een vuist maken tegen die gewelddadige extremistische IS dan kunnen wij misschien iets bereiken.

   De regeringen hebben al jaren hun ogen hiervoor gesloten, ze hebben er zelfs aan meegeholpen, kijk Syrië/ Libië/ Tunesië/ Egypte, de Arabische Lente, laat mij niet lachen, het was de Arabische Hel , onder het mom van democratie brengen en het gaat maar verder en verder, weer een moskee erbij in Nederland, weer enkele miljoenen naar de Oekraïne. Mensen dit moet stoppen, wij moeten van ons laten horen voordat het echt te laat is. Ik wil geen oorlog , maar ik wil ook niet met een hoofddoek lopen, ik wil gewoon mezelf kunnen zijn.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    “Ik wil geen oorlog , maar ik wil ook niet met een hoofddoek lopen, ik wil gewoon mezelf kunnen zijn.” Best begrijpelijk Anneke welke man of vrouw wil dit, niemand toch. Maar je beschrijft in het kort wel de realiteit die nu op dit moment actueel is, dat leest men niet in de dociele MSM, men kan zich alleen van relevante informatie voorzien van dit soort site’s zoals E.J. er een van de besten is. ER komt oorlog, misschien op beperkte schaal (hopelijk) want de Russische Federatie staat met de rug naar de muur en heeft nog steeds het initiatief getoond om niet als eerste een oorlog tegen het westen te beginnen. Oekraïne is een kruitvat met een kort lontje wat elk moment aangestoken kan worden. Gisteravond op de staatszender NOS achter het nieuws was óók weer zo’n stuitend stukje propaganda te zien. Onder andere Rob van Wijk centrum van strategische studies gaf óók zijn smerige verraderlijke riedeltje van propaganda.

    Like

 7. alidas1 zegt:

  Anneke dan moeten ze zeker geen oorlog zoeken met Rusland

  Like

 8. De media is hopeloos:een groot propaganda-gebeuren!Ik kijk er niet eens meer naar;ik haal hier mijn nieuws wel vandaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s