Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn

Screenshot_38

(Door: Ali Lahrouchi)

Je hoort de laatste tijd veel over ‘radicaliseren en ‘de-radicaliseren’. Maar wat is de werkelijkheid. Alle moslims zijn slaaf van Allah; Abdou Allah. En iedere niet-moslim wordt door de moslims ‘Al Koufar’ genoemd, wat betekent ‘bedekken’, ‘verbergen,’ ‘ongelovig zijn.’  ‘Alkoufr’ betekent ‘ongeloof,’ ‘ontrouw.’ In de koran wordt het woord Al kouffar gebruikt om te refereren aan mensen die de realiteit van Allah’s heerschappij en autoriteit ontkennen of verbergen. Een ongelovige wordt in de koran een Al kāfir genoemd. Al kāfir verwijst naar iemand die ondankbaar is jegens Allah. Ook de duivel wordt in de koran Al kāfir genoemd, terwijl hij volgens de islam wel met Allah gesproken had.

De moslims zien zichzelf als heiligen. Ze zien zichzelf als de redders van de wereld. Ze zijn op de juiste weg van Allah. De niet-moslims zijn op de verkeerde weg. Moslims geloven dat Allah hen heeft gekozen als zijnde het beste volk voor het beste geloof. Hun grote wens is één wereldomvattende islamitische staat te realiseren waarin iedereen kan leven in één moslimgemeenschap, de Oemma, geleid door de islamitische geestelijke leiders onder de wet van Allah, Alchariaa. Om dit in de praktijk te realiseren, zijn ze verplicht om de opdrachten van Allah uit te voeren. Een van Allah’s opdrachten is Aljihad. In naam van Aljihad kunnen ze  voor Allah sterven. De beloning van Allah voor elke echte moslim is hem naar het paradijs te voeren.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jihad, koran, Moslims, Nederland, sharia. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Mijn idee: stuur dit artikel, met de betreffende vragen, aan de VERRADERS in de 2e Kamer, te weten: PvdA,CDA,VVD en D66, de ja stemmers in het VERDRAG van STRAATSBURG uit 1975, en aan alle andere partijen die VOOR DE MOTIE HALSEMA HEBBEN GESTEMD!

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  opdat we niet vergeten…

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  De laatste alinea begint met de woorden:
  “Kortom, Nederland moet nieuwe plannen voor de integratie bedenken,”
  Ik schrik van deze eindconclusie van de schrijver. Nederland MOET helemaal niets en zeker niet een nieuw plan voor integratie. Laten we ophouden te stellen dat de moslims moeten integreren. Dat is paarlen voor de zwijnen. Er is slechts één oplossing en die gaat in tegen het huidige en eventueel aangepast integratiebeleid. Stop de instroom van moslims en bevorder het vertrek van zoveel mogelijk, eigenlijk alle, moslims naar de islamlanden waar ze oorspronkelijk vandaan komen of waar hun voorouders vandaan kwamen.
  Alle andere, minder vergaande plannen, zijn zinloos. Er wordt gezegd dat moslims, die de islam verlaten, O.K. zijn en kunnen blijven. Onzin. Moslims die opgevoed zijn met de koran kunnen taqiyya plegen tot het uiterste. Er is GEEN moslim die te vertrouwen is en daarom moeten we afscheid nemen van ALLE MOSLIMS.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ook niet te gek. verrek , heb het over mezelf!
  Trouwe trabant, waar zijn ze nog!!!
  Ik zeg: we zijn al jaren de weg kwijt.
  In het land der blinden.He, ik raak de weg kwijt, sorry Bert!!!
  http://www.z24.nl/ondernemen/prijsdaling-aan-de-pomp-buurlanden-verlagen-prijzen-veel-sterker-519343

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE WAARHEID GEOPENBAARD DOOR EEN MAROKKAANSE NEDERLANDER (DUS GÉÉN STIGMATISERING OF DISCRIMINATIE!)

  Like

 6. johannes zegt:

  en zo is dat weg met dat rot volk

  Like

 7. Jan zegt:

  Moslims blijven iedereen haten. Een paar jaar terug startten zij de actie: ‘De slechtheid van de Kerst’

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1340794/Christmas-evil-Muslim-group-launch-poster-campaign-festive-period.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Voetbalclub Real Madrid verwijderd kruis uit logo om bij moslims wit voetje te halen

  Soccer Club Real Madrid Removes Cross From Logo to Appease UAE Bank
  If spreading religious intolerance is the goal, a Middle Eastern bank has scored by prompting Real Madrid to alter its world-famous logo so that a small cross does not appear on an officially-licensed credit card.
  The Spanish soccer giant unveiled the adjusted logo that will adorn a new credit card issued by the National Bank of Abu Dhabi, reported The Algemeiner. The new logo looks exactly like the club’s 83-year-old trademark, except for the absence of a tiny Christian cross that normally sits at the top.
  The logo change was agreed to by the world’s wealthiest sports team, valued at nearly $3.5 billion, in order to avoid offending Muslim sensibilities as the team and the bank enter a three-year “strategic alliance,” according to Real Madrid President Florentino Pérez.
  http://aina.org/news/20141126215854.htm

  Like

 9. Louis Burgemeestre zegt:

  Waarom moslims niet te vertrouwen zijn? Het zijn aanhangers van een duivelin de vrouw van Shiva de vernietiger Sarasvati, ook Durga of Kali of Allah genoemd.Daar om zijn ze niet te vertrouwen.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Goed stuk. Moslims beweren graag dat ze het slachtoffer zijn van de actieve kuiperijen van kuffar, van diegenen die, door gewoon te leven “hun moreel hoogstaande” levenswijze vergiftigen op dagelijkse basis, maar dat is slechts een rookgordijn om hun eigen puriteins fatalisme – om zich collectief te onderwerpen aan een metafysische entiteit die Allah heet – mee af te schermen voor kritiek. Als moslims al ergens slachtoffer van zijn, dan is het wel van hun eigen gelatenheid en zielloos conformisme ten opzichte van de Islam, plus het feit dat dat tot logische afgunst leidt, en dus ook tot een even puriteinse afkeer van niet-moslims. Ze kunnen de spreekwoordelijke balk uit hun eigen oog niet willen halen.

  Moslims zijn dus op grond van hun doctrine continu geschandaliseerd door het feit dat ze met en naast niet-moslims moeten leven. Dus moet iedereen worden gelijkgeschakeld. Alleen als iedereen moslim wordt en op dezelfde manier denkt als zij, dan kan het voortbestaan van hun doctrine als enige echte ook echt gerechtvaardigd worden, hoe fatalistisch en bekrompen die ook mag zijn. Het numerieke overwicht zou dan moeten volstaan als zogenaamd bewijs dat de Islam superieur zou zijn als doctrine ! Ook al realiseren moslims zelf in hun binnenste waarschijnlijk dat het tegendeel waar is !

  En dat is uiteindelijk ook de kern van de zaak, de uiteindelijke bedoeling van de Islam: iedereen onderwerpen aan een doctrine die hoegenaamd geen verheffende functie heeft voor de samenleving in zijn geheel en die ook niet in staat is om voor positivistische vooruitzichten te zorgen voor individuele mensenlevens.

  En dat soort mensen wordt hier continu door PC idioten over het bolletje geaaid !

  Like

 11. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s