Wie op 18-03 VVD stemt, is een sukkel

Screenshot_31

(Door: Prof. Pinto)

Het wordt niet makkelijk voor de VVD om haar positie van grootste partij te behouden, ook na de komende provinciale verkiezingen van 18 maart. Begrijpelijk ook. Als je eerst regeert met CDA en (gedoogpartij) PVV en daarna met de PvdA, hoe geloofwaardig ben je dan? De kiezer heeft een kort geheugen, klopt, maar de kiezer is niet achterlijk. Niet voor niets trekt de VVD 1 miljoen euro uit voor de komende verkiezingen, meer dan het dubbele van vorige keer. Maar wat gaat Rutte de kiezer voorhouden? Een harder immigratiebeleid? Ruimere ontslagregeling? Meer geld voor Defensie? Beperking van toelating asielzoekers? Strenge maatregelen tegen illegalen? Elke poging daartoe zal leiden tot een breuk met zijn huidige coalitiegenoot, de PvdAllah. Daar zitten beide partijen niet op wachten.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wie op 18-03 VVD stemt, is een sukkel

 1. Jantje Beton zegt:

  Dat heel Nederland nu toch moeten weten maar stem alleen maar op de PVV.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Niet alleen de VVD stemmer is dan een sukkel, maar iedere DOMME KIEZER die tevens kiest voor PvdA,CDA,D66,GL,CU,SGP,SP. Om nu de voornaamste klootpartijen maar te noemen. En ik weet zeker, dat WIJ met een regering PECHTHOLD- Demonen 66- nog veel verder van huis zijn.

  Like

  • Driek zegt:

   U noemt hier het hele rijtje volks verlakkers op, beste meneer Hendrix, Maar liefst zeven partijen, die allemaal meer mohammedanen willen, daar is toch niet tegen op te boksen? Ik zie het somber in. Vanmiddag, in gezelschap van een aantal mensen, liet ik mij ontvallen, dat ik een sympathisant van Wilders was. Nu waren het geen lieden van de straat, maar zij lieten duidelijk hun afkeuring blijken van de PVV.
   En dan kan ik wel weer in debat gaan, en uitleggen dat wij niet ver meer verwijderd zijn van totale overheersing der islam, maar ik krijg het me bek niet meer uit.
   Die ongelooflijke achterlijkheid, die men ten toon spreidt ten aanzien van moslims is werkelijk ongelooflijk. En steeds neem ik mij voor die discussies uit de weg te gaan, want het is slecht voor mijn bloeddruk. Maar nu stop ik er toch echt mee. Gezien mijn leeftijd zal ik het ergste wel niet meer meemaken.

   Like

   • Gemelos zegt:

    Geachte Driek, Ik heb dit al JAREN !! Ik durf er niet eens meer over te beginnen want ik heb ook een verhoogde bloeddruk! Er zijn nog zo veel mensen die NIET voor de PVV zijn. Er was zelfs een buurvrouw van 90 jaar, die gladhard zei toen ik haar vroeg WAAROM ze NIET op de PVV stemt, DAT DURF IK NIET IK BEN BANG !’Zo’n ENGE partij !! Ik heb ze gezegd dat de MOSLIMS ENG zijn ! Daar was ze het mee eens !!! IK SNAP DE MENSEN ECHT NIET MEER !!!!

    Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Maar wat gaat Rutte de kiezer voorhouden?…………………………..leugens en valse beloften.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  2% van de kiesgerechtigden is slechts lid/donateur van een politieke partij. De VVD zal mogelijk verhoudingsgewijs iets sterker uit de bus komen maart toch ….
  Hoe kan een zo’n kleine gemeenschap naast de normale kosten om een dergelijke partij te laten functioneren zo maar een miljoen uittrekken als propaganda voor de provinciale verkiezingen. Hoeveel ‘zwart geld’ zit daarbij?
  Men maakte zich heel erg druk over de financiering van de PVV. Wellicht kan dit ook eens onder de loupe genomen worden ?!?!?!?!?!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Beter gezegd waarde Pinto: “De kiezer heeft een geheugen zo kort als een konijnenstaartje!”

  Like

 6. Joshua zegt:

  Een miljoen euro om het klootjesvolk zand in de ogen te strooien met leugens!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Off topic. Op pow.news. nl een ZWARTE SINTERKLAAS, op het NOORD-KOREAANSE JEUGDJOURNAAL! Natuurlijk NPO=VARA=PvdA=WEG MET ONS BLANKEN! Met geen dank en de tyfus voor de GRACHTENGORDEL MONGOLEN, de RODEN, GROENEN en DEMONEN 66 AANHANG!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou…..Gelet op zijn goedkope trucje eerder dit jaar zou Rutte zich bijvoorbeeld nog eens op de allochtonen kunnen richten en nog eens benadrukken, dat, als het aan hem ligt, ze er hier ècht niet uitgezet worden, wàt die stoute Mijnheer Wilders ook zegt.
  Wie weet vangt hij zo nog een paar dolende allochtonen van de PvdA af…..
  Overigens wèl met het risico, dat er van zijn oorspronkelijke aanhang nóg meer weglopen omdat dàt geslijm ze dan toch echt te gortig wordt!
  En je kunt wel inschatten, op wie díe in dat geval zouden gaan stemmen! (LOL!)

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Ga er maar van uit dat veel van deze beschaafde, welopgevoede en hoog opgeleide burgermensen uit ”fatsoen” op het Redelijke Alternatief en de Middenpartij, van die nette meneer Pechtold zullen stemmen. Want hij is zo Keurig gekleed en gekapt en altijd zo beschaafd en beheerst in zijn taalgebruik. En hij eet vast en zeker altijd met mes en vork, waarbij hij rechtop aan tafel zit. Dat kun je ook zien aan zijn houding bij de interruptiemicrofoon, zo netjes met rechte rug. Hij spreekt met twee woorden en poetst zijn schoenen. Bij het naar bed gaan hangt hij zijn broek, met onberispelijke vouw, aan een hangertje. Hij doucht elke dag, poetst 3 keer per dag zijn tanden, rookt niet en drinkt niet, of met mate.
  Daarom zullen minstens 1 miljoen mensen hier in dit land D’66 stemmen.
  Zijn ze echt zo dom?
  Reken maar van jakkes!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, ja, zeker weten! Waar dan nog aan toegevoegd kan worden, dat hij en zijn zonnige zonnetje D ’66 zo bevlógen hun best doen om ie-der-een in dit kikkerland met o-pen armen te ontvangen en nie-mand buiten te sluiten!
   Dat hele partijtje staat te bláken van eigentijdse welwillendheid; dat spreekt óók al zó aan….
   Het enige wat ontbreekt is realiteitszin en diepgang. Tja, je kunt niet alles hebben…..

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Taljaard: 20.32. uur. Nette meneer Taljaard? Deze hypocriet heeft als wethouder van Leiden gefraudeerd met GROND, en daardoor een burger uit LEIDEN de dood ingedreven. Het is een vieze smeerlap!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hé, Tom, dat is nieuw voor me! Kunnen we dat niet tegen hem inzetten?!

    Like

   • Taljaard zegt:

    Dat weet ik ook wel.
    Maar hij is toch verder zooooh Keurig.
    En Wilders, tja die is……..ORDINAIR en helemaal niet ”beschaefd”

    Like

  • Giny zegt:

   Taljaard

   Als hij bezoek krijgt, sluit hij zijn kinderen op in auto, omdat ze zich niet kunnen
   gedragen!
   Hij schijn nogal losse handjes te hebben bij zijn fractiegenoten als iets niet naar zijn
   zin gaat!
   Maar inderdaad zijn er teveel mensen die op hem stemmen!!!

   Like

  • Jantje Beton zegt:

   Taljaard Een partij heeft dan 60.000 stemmen nodig voor 1 zetel. en hij staat hoger in de peiling, dus er stemmen meer dan een miljoen mensen op D66 dat zijn de weg lopers van de VVD en de PVDA.

   Like

  • Gemelos zegt:

   Ja Taljaard !!! Ze stemmen Pechthold. Ook al krijgt D66 GEEN MEERDERHEID, toch WINNEN ze. Omdat er geknoeid wordt !!! Pechthold is de uitverkoren NIEUWE Premier ! Gekozen door BEA BILDERBERG en iedereen in Den Haag doet wat BEA wilt !!!!! AFGESPROKEN WERK !!!!!

   Like

 10. Wat Rutte ook zal beloven:een weldenkend mens weet dat hij liegt alsof het gedrukt staat en zich niet aan zijn beloftes houdt!Alle respect voor Wilders!Toen hij niet waar kon maken,door vieze spelletjes van de rest,waar hij voor stond,bedankte hij voor de eer en vertrok!Het tegenovergestelde van rubberen Mark!

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  @ Theresa Geissler: 21.51. uur, op 05/12. Wat mij betreft direct, Theresa. En buiten Pechthold, zou ik ook de RODE RIESSEN gedagvaard zien, die 1 miljoen PVV kiezers wenst te deporteren, en die Wilders vermoord wenst te zien. Ik hoop dat het gebeurt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s