FOTOSHOPPER

Screenshot_3

“Geen enkele moeder zou moeten vrezen voor het leven van haar zoon, iedere keer als hij een winkel berooft.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Bert W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hoe halen die zwarten het in hun kop?!
  Maar dat is dan ook exact dezelfde mentaliteit die de Marokkanen aan de dag legden na afloop van de juweliersoverval in Deurne! Exact dezelfde!
  Zo ’n mentaliteit zou evengoed bestraft dienen te worden als de uiteindelijke daad!
  Geen beginnen aan? Dan het land uitpleuren met vrouwen en kinderen erbij!
  Maar ja, dat vindt Rutte zo zielig……

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Deze zwarte man bewijst eigenlijk wat niet meer moest bewezen worden, en stelt daarmee de betrokken agent in het gelijk. Het had zo uit de mond van de crimineel Obama kunnen komen, die het inderdaad bestond in één van zijn speeches na de feiten drie kwart van de tijd te vullen met een aanval op de blanke Amerikaanse politie en het rechtssysteem in het geheel, door ze meteen onverbloemd en ongenuanceerd als racisten te brandmerken, en de zwarte dader(s) als goedmenende, brave staatsburgers, slachtoffers van puur racisme. Van racisme gesproken. Wat houdt dit woord eigenlijk nog in?
  Van een president van een groot land mag men inderdaad andere, en vooral verstandigere, praat verwachten, dan zijn in wezen opruiende boodschap. Maar ja, dit was weer een uitgelezen kans voor deze radde spreker om voor de zoveelste keer aan puur populisme te doen, zoals links overal ter wereld. Kan hij eigenlijk wel iets anders?

  Like

  • Future Child zegt:

   Obama heeft tijdens zijn campagne de racecard getrokken. hij was de eerste zwarte, de black messiah. Bezocht anti-westerse en anti-witte kerk en vrienden. Het was een teken aan de wand. Maar de Amerika wilden zo graag deze affirmative action als president.De narcist was van 1000 kilometer zichtbaar

   Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Fotoshop?

  Like

  • Harry zegt:

   Tja , het is haast niet te geloven dat iemand zo stom onnozel zou kunnen zijn om met zo’n bord rond te lopen .
   Maar aan de andere kant ; ze zijn overal toe in staat .
   In het negatieve , dan .
   Sommigen zijn nog dommer dan de gemiddelde chimpansee .

   Like

 4. hans zegt:

  Mensen, dit komt van de Islamkritische en antimulticul blog Weasel zippers (goeie blog overigens) en is gefotoshopt als grap! Zo krankzinnig is het nou ook weer niet. Niet dat ik die negers in de VS er niet voor zou aanzien, want ze gaan echt heel ver ongeacht alle feiten, d.w.z. die Mike Brown zijn gewelddadige berovingen en thug-verheerlijking. Dus het zelfde als hier. Als men het als blanke niet bevalt berooft, verkracht, geïntimideerd en vermoord te worden door negers of moslims dan ben je een racist! Hoe absurd kan men het bedenken, want ze zijn natuurlijk zelf racistisch door alleen blanken hiervoor ten prooi te doen vallen. Enfin, dat neemt niet weg dat de foto nep is.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  @ Theresa 09.29
  Zowel deze zwarten als de Marokkanen (en de Turken?) zijn door de ‘goedmenschen’ zodanig over het paard getild dat ze denken zich van alles te kunnen permitteren.
  Met dat ‘uitpleuren’ zijn zij – en wij ook – heel erg aan de late kant. Daarvoor zit die clan van Rutte cs vwb de Nederlandse situatie gruwelijk in de weg. Die zullen we eerst van hun plek af moeten schoppen.
  Kun je nog schoppen, schop dan mee !!!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Dan zijn wij Nederlanders toch heel wat nuchterder:

  Dat is de risico van het vak dat je kiest.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Tsa de selectieve verontwaardiging speelt weer eens op en men loopt over van de pragmatische oplossingen, men kan deze cultuur verandering niet eenvoudig terug draaien en het is onmogelijk op de door de politiek correcte ingeslagen weg terug te gaan.

  Het is een gotspe van kosmische grootte om te denken dat alles weer goed komt net zoals de normen en waarden waarmee een ieder verstandig mens goed mee kon leven, bijna iedereen hield zich aan deze waarden en normen. De waarden en normen zijn langzaam maar zeker verandert in de puinhopen welke ze nu zijn.

  Het vanzelfsprekende van 5 decennia terug is vergoed weg en het dunne schilletje aan beschaving is óók zo afgepeld dan blijkt men een monster binnen de landsgrenzen gehaald te hebben. Dank zij de politici en altijd slappe oppositie die werd gevoerd, af een toe een paar harde woorden, daar moet men het mee doen.

  Blijf het maar herhalen deze massa immigratie is een beoogde immigratie ’t is ’n breekijzer om naar een totalitair systeem te groeien. Het totalitaire systeem is bijna uitgegroeid naar de vorm welke de VS en de EU leiders zich wensen.

  De enigste mogelijkheid die de burger nu nog heeft is om via het internet zijn misnoegen over dit systeem te gaan klagen en zoveel mogelijk mensen te informeren wat werkelijk speelt, grote groepen van burgers kan men hierbij direct uitsluiten want deze overzien het grote plaatje niet, al druk je ze er elke dag weer opnieuw met de neus op de feiten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Met dank aan de criminele, zwarte (tyfus)leiders, criminelen, moordenaars, handlangers van moordenaars en terroristen als Jackson, Sharpton, Jeremiah Wright, Louis Farrakhan, Van Jones, Rosa Clemente, Cornel West, Angela Davis, Melissa Harris-Perry, Cynthia McKinney, Maxine Waters, John Conyers, Craig Watkins, Eric Holder, Barak Hussein Obama enz. enz., de gehele Black Panther shit. Ferguson laat weer zien dat zij slechts blankenhaters zijn en in niets anders zijn geïnteresseerd dan in macht, gebaseerd op terreur.

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Eigenlijk had op dat bord moeten staan:
  Geen zoon zou het zijn moeder moeten aandoen dat zij moet vrezen voor zijn leven omdat hij een overval gepleegd heeft.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Hier wordt duidelijk dat in bepaalde kringen roofovervaller als een eerzaam beroep wordt gezien waarbij het eventuele slachtoffer van de overval de dader beslist moet ontzien.
  Vaak zijn zulke overvallers namelijk behalve gekleurd, in diepste wezen praktisch altijd heel aardig en zorgzaam voor hun moedertje.Ze zijn hun hele leven achtergesteld door blanke medeburgers en deze discriminatie heeft geestelijk diepe wonden geslagen, Zodoende waren zij mentaal zo uit het lood dat zij niet meer in staat waren een geschoold beroep te kiezen.
  Je, als je in deze richting maar genoeg doordenkt, dan besef je dat de overvallers eigenlijk de grootste slachtoffers zijn.Altijd! Zij zijn slachtoffers van ONZE samenleving.Is dat niet vreselijk treurig?
  Daarom is het noodzakelijk om tijdens de overval in gezamenlijk overleg tot een redelijke oplossing te komen (onder het genot van een kop thee).

  Ach ja, waar komt deze genuanceerde logica ook maar weer vandaan?
  Oh, ik ben echt blij met de beschaving die politiek correct voor ogen staat.

  Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Hier voor heeft Paul Kruger ons gewaarschuwd, voor negers,ze zijn nog steeds aanhangers van Tovenaars.(VooDoo,Mocambo Joruba en vele andere bvb Mau Mau bij de Kikuyu’s en ook de Zulu hebben hun tovenaars).Eerst moeten ze deze tovenaars kwijt dan kunnen ze met ons zamen leven.Anders niet.(appartsheid’s politiek van de Boeren)

  Like

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens Lucky !
   Maar zo worden wij ook regelmatig gewaarschuwd voor gereformeerden .
   Inderdaad , minder crimineel , maar net zo stiekem .

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    ‘Gereformeerden minder crimineel’ Harry?
    Vind je het landverraad (met alle -ook nog te verwachten toekomstige-) gevolgen van dien) van de gereformeerde Balkenende bijvoorbeeld ‘minder’ ernstig….?
    Door de via verraad aan de uitspraak van het Nederlandse volk (referendum 2005) smerige opgelegde horigheid aan de E.U. met zijn islam/moslim infiltratie en ook nog criminelen bescherming denk ik aan de uiterste vorm van criminaliteit!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dan zul je je toch ook wel bewust zijn van het feit, Harry, dat juist de BOEREN gereformeerder dan gereformeerd waren en uitgerekend daarop hun apartheidspolitiek stoelden.
    Juist het gegeven, dat ze dat n i e t deden op nuchtere feiten, zoals bv. in Israël gebeurt, maakt, dat in Zuid_Afrika b e i d e kanten fout zaten.

    Like

   • Harry zegt:

    Ja , daar heb je een goed punt , Frans !
    Helemaal mee eens .
    Ach , ik ben soms ook niet helemaal wakker .

    Maar ik bedoelde eigenlijk meer de gewone burger , zoals mijn buren bij voorbeeld .
    Ze kijken me wel aan of ik een doodzonde heb begaan als ik op zondag een paar takken van mijn heg afknip , maar de volgende dag groeten ze gewoon weer .
    Zij het , met een zuur gezicht .
    Maar ze blazen niet de vuilnisbak op of zo .

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Er zijn nog zat andere voorbeelden te geven van verraderlijk gereformeerd gedrag. Om er maar weer eens een op te voeren: Piet Hein Donner, gereformeerd en desondanks geporteerd van de sharia mochten er voldoende eeuwig in de islam gevangen buitenlanders met gewonnen Nederlands paspoort en de doofblinde supporters daarvan een stem voor willen geven. Dat was in 2006.

    Dan ben je een gewetenloze superverrader, óf een totaal onwetende sukkel. In beide gevallen hoor je niet op een ministerspost zoals hij die destijds bekleedde

    Wat de sharia vermag zien wij nu dagelijks, maar destijds toch óók al. Toch ging deze gereformeerde klootzak er mee om alsof het een gewone zaak zou zijn. Walgelijk!

    Mijn persoonlijke negatieve ervaringen met gereformeerden zal ik je maar onthouden, al zijn ook die, ondanks hun ‘kleinschaligheid’, niet mis. En ja hoor, natúúrlijk zijn er ook aardige en betrouwbare gereformeerden, die de opdracht van onzelieveheerszoon JvN braaf volgen als hij met zoveel woorden zegt dat we de overheden moeten volgen die boven ons gesteld zijn. Zoals bijvoorbeeld in het godvruchtige Zeeuwse Tholen tijdens WO-II…..

    Like

 12. oud-marinier zegt:

  Dat is dus gewoon vragen om een “vrijbrief” om roofovervallen te plegen…zonder consequenties er aan verbonden. Nou dan neem ik maar het recht om zo’n grapneuker neer te knallen op ’t moment dat ie m’n winkel berooft…lijkt me vrij duidelijk toch ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s