Asielwaanzin in Duitsland: “Vluchtelingen” vallen buurtbewoners aan en vernielen onderkomen

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderdag pas betrokken de eerste asielzoekers het nieuwe onderkomen in Großröhrsdorf (district Bautzen) en nu al is er sprake van een serie zorgwekkende incidenten. Direct naast de plaatselijke school werd voor een slordige € 13.000,- een sporthal verbouwd. Er werden scheidingswanden in aangebracht en nieuwe techniek om de hal als tijdelijk kwartier voor 50 “vluchtelingen” in te richten. Er trokken 17 Tunesiërs in, er zullen er nog meer volgen. De afgelopen dagen deden veel inwoners van Großröhrsdorf hun best om een welkomstcultuur te ontwikkelen, schrijft de “Sächsische Zeitung”.

Hoe de “vluchtelingen” de hen tegemoet gebrachte “welkomstcultuur” nu al beantwoord hebben, laat een kroniek van de afgelopen twee (!) dagen sinds hun aankomst zien.

Tot vrijdagmiddag moesten de politie en reddingspersoneel al viermaal uitrukken naar het noodonderkomen voor asielzoekers in Großröhrsdorf.

Donderdag, 04-12-2014

Onmiddellijk na aankomst voelde een Tunesiër zich donderdagmiddag onwel, hij had blijkbaar te kampen met zelfmoordplannen. De reddingsdienst werd gealarmeerd. Hij zou naar het ziekenhuis gebracht worden, maar weigerde dit. Ter ondersteuning was ook de politie ter plaatse. De actie werd afgeblazen, omdat het volgens de districtsautoriteit niet duidelijk was dat er gevaar van de mannen zou kunnen uitgaan. Dat deze inschatting fout was, toonde de daarop vo9lgende escalatie van geweld aan. De “Sächsische Zeitung” schrijft hierover:

Maar al enkele uren later moest de politie opnieuw uitrukken en ook de brandweer. Eerst was er volgens de politie sprake van onenigheid tussen bewoners van het onderkomen. In werkelijkheid ging een blijkbaar dronken bewoner door het lint. Uit een alcoholtest op de 26-jarige bleek hij een promillage van 2.0 te hebben. Hij beschadigde meerdere meubelstukken. Voor het onderkomen stak de man uit Tunesië kartonnen dozen in brand en ook de gordijnen uit de hal gingen in vlammen op, aldus ooggetuigen.

Dat dit niet alles was, laten de beelden van Radio Lausitz zien. Daarop is te zien dat er ook meerdere zakken met kleding in brand werden gestoken, die buurtbewoners voor de vluchtelingen hadden ingezameld. De politie arresteerde de brandstichter.

Vrijdag, 05-12-2014

Vrijdagmiddag verwondde een asielzoeker zichzelf met een mes. Opnieuw moesten de politie en de reddingsdienst gealarmeerd worden. Volgens informatie van de politiedirectie Görlitz stond hij waarschijnlijk onder invloed van drugs en had hij gezondheidsproblemen. Hij werd naar het ziekenhuis voor psychiatrie gebracht, aldus politiewoordvoerder Ziegert.

Mesaanval op buurtbewoner

Direct aan de tot “vluchtelingen”-onderkomen verbouwde sporthal grenzen twee scholen. Een jonge man (23)  werd tegen 13.15 uur vlakbij het sportveld en het noodonderkomen zonder waarschuwing vooraf aangevallen, wat eerst nog zonder gevolgen bleef. Later, tegen 14.00 uur, volgde de tweede aanval, toen hij ging wandelen in de buurt van het gymnasium. Hij zou door een asielzoeker zijn aangevallen met een mes, vertellen buurtbewoners. De omschrijving van de dader: “Zuidlands type met een baard van drie dagen”. De reddingsdienst bracht de 23-jarige naar een ziekenhuis.

De moeder van een gymnasiaste vertelde later wat zij had gezien. De man zou hebben gebloed en werd door scholieren ondersteund. Kinderen hadden dit moeten zien”hoe moeten zij dat verwerken?”, aldus de bezorgde moeder.

Hoe de verantwoordelijken ter plaatse met de situatie van de steeds groter wordende aantallen “vluchtelingen” omgaan en wat zij van de burgers verlangen, laten de verklaringen van de verantwoordelijke districtscommissaris voor het district Bautzen, Michael Harig (CDU), zien. Op de argumenten “de boot is vol” of “wij hebben toch zelf genoeg problemen en arme mensen”. Die burgers van zijn district tegenover hem formuleerden, antwoordde hij:

“Natuurlijk is er ook bij ons nog veel te doen, hebben mensen hulp nodig. Een goede kennis zei onlangs tegen me dat zij asielzoekers in Bautzen had ontmoet. En deze zouden moderne kleding hebben gedragen zoals zijzelf. Ook dat wil ik niet uitsluiten.”

Desondanks eiste hij:

“Ik kan alleen maar vragen om begrip en meedoen. Laten we deze uitdaging met succes tegemoet treden – vanwege de menselijkheid.”

In een ander statement citeert hij zelfs het weekblad “Die Zeit” met betrekking tot het district Bautzen met de zin: “De boot is leeg!” Hij komt tot de conclusie:

“De wereld is zoals hij is. We zullen asielzoekers en vluchtelingen moeten blijven opnemen.”

In zijn meest actuele verklaring m.b.t. het thema “vluchtelingen” roept districtscommissaris Michael Harig op tot onthouding – uiteraard alleen maar van de eigen bevolking. Hij schrijft:

“De Adventstijd is historisch gezien een vastentijd. Door onthouding dienen wij mensen tot het wezenlijke van ons bestaan te komen, ook om ons erop te bezinnen wat we moeten veranderen, opdat leven, samenleven, beter lukt.”

Daarop is maar één antwoord mogelijk. Sluit u aan bij een van de talrijke demonstraties tegen asielmisbruik. Voor de mensen in het district Bautzen is Dresden het dichtstbijzijnde adres om druk op de verantwoordelijken te kunnen uitoefenen. Iedere maandag, totdat er iets verandert!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Asielwaanzin in Duitsland: “Vluchtelingen” vallen buurtbewoners aan en vernielen onderkomen

 1. Wachteres zegt:

  Komen uit Tunesië ook al ‘vluchtelingen’? Ik wist niet dat daar oorlog was.

  Like

 2. Nemesis zegt:

  “Vluchtelingen” uit Tunesië? Het land waar al tijden heftige oorlogen woeden, niemand zijn leven zeker is. Bovendien geteisterd wordt door aan een stuk heftige aardbevingen en overstromingen. Of nee, o wacht:
  http://thomascook.nl/vakantie/tunesie/

  “Vakantie Tunesië

  Beleef een heerlijke vakantie in Tunesië, een land met uitgestrekte stranden, een lekker zonnetje, luxe accommodaties en culinaire hoogstandjes. Dit land vol passie biedt echt voor ieder wat wils. Tunesië mag dan het kleinste land van Noord Afrika zijn, het staat bekend om haar grootse gastvrijheid en rijke cultuur. Een vakantiebestemming bij uitstek dus! Zeker wanneer u reist met Thomas Cook.

  Gegarandeerd een heerlijke vakantie

  Tunesië is een gastvrij land met ontelbaar veel mogelijkheden om een vakantie door te brengen. De temperaturen in Tunesië zijn altijd aangenaam wat het een ideaal vakantieland maakt! In de verschillende kustgebieden is het heerlijk vertoeven. Ga bijvoorbeeld naar Hammamet, of Monastir voor een vakantie in een van de populaire kustplaatsen. Of naar het schiereiland Djerba, waar u heerlijk ontspannen kunt genieten van de rust en natuur. De gastvrije Tunesiërs zorgen ervoor dat waar u ook bent, u het zeker naar uw zin heeft!

  Tunesië: voor ieder wat wils

  Wat u in Tunesië kunt ondernemen? Allereerst zijn er schitterende stranden, baaien, en kliffen. Daarnaast heeft Tunesië een rijke geschiedenis en zijn er verschillende overblijfselen uit de Oudheid te bewonderen. Voor de avonturier zijn er uitdagende tochten door de Sahara en voor de fanatieke shopper zijn de vele marktjes die Tunesië rijk is een walhalla. De diverse landschappen zijn er adembenemend. ”

  Ik zeg maar zo, zeg maar verder niets. Ik denk u heeft het begrepen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dan staat Duitsland nog heel wat te wachten………..

  230.000 asielzoekers naar Duitsland in 2015
  ;DUSSELDORF –
  De Duitse dienst voor Migratie en Vluchtelingen rekent komend jaar op een forse toename van het aantal asielzoekers dat zijn heil zoekt in Duitsland. Een totaal van 230.000 asielzoekers ligt binnen de mogelijkheden, aldus chef van de dienst Manfred Schmidt.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tjonge jonge, verschaf een stelletje ‘vluchtelingen’ onderdak en het volgende moment moeten de politie, de brandweer èn de reddingsdienst er aan te pas komen!
  Precies datgene, wat je vaak in komische strips en films ziet, teneinde de totale chaos te benadrukken, waarin een situatie is uitgemond. In Neurenberg zag ik ooit een voorstelling van de operette “Hochzeitsnacht im Paradies,” waarin precies zo ’n draai aan het einde van de tweede akte was gegeven; de zaal lag dúbbel!
  Helaas is het hier de bittere werkelijkheid…..!
  Tekent dit niet ten voeten uit de situatie zoals ze intussen in West Europa geworden is: Volslagen krankzinnig?!
  Hoe lang laten we nog toe, dat de EU met haar desastreuze beleid Europa in een compleet gekkenhuis verandert?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 19.56. uur. De laatste zin Theresa. Het punt is, dat deze horror-instroom onrendabele uitvreters- doorgaat zolang de RODEN van de EUSSR hun positie blijven behouden. Tevens heulen de zogenaamde christen-democraten, en de liberalen met de RODEN/SOCIALISTEN. En dan spreek ik wat Nederland betreft over: VVD,D66,PvdA en CDA!

   Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Theresa , het heeft een hoog Louis de Funes gehalte .
   Weet niet of je die film gezien hebt over die voedselfabriek , daar stonden plastic karkassen van kippen op een lopende band waar een soort vleespasta op gespoten werd en zodanig werd er een kip van geboetseerd , als een soort voorloper van de 3-D printer .
   Daar doet het me aan denken , de gekte ten top , de wereld op z’n kop .
   En dan dat hoofd van Louis de Funes bloedserieus er bij , zonder blikken of blozen , alsof er niks aan de hand is , net onze socialistische voormannen met de asielzoekers .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jawel, jawel: Dat was L’aille ou la cuisse, met Louis de Funès als Duchemin, directeur van “De Gids,” belast met het sterren uitdelen of ontnemen aan restaurants. Die fabriek behoorde toe aan Tricatel, eigenaar van een wegrestaurant-keten (à la Jacques Borel.)
    M,n ouders en ik zaten daar ooit op Oudejaarsavond lekker naar te kijken, blij, dat we Freek de Jonge niet aan hoefden te zetten.

    Like

  • martha zegt:

   iedere vluchteling heeft waarschijnlijk gehoord, dat het in Europa zo gaat. je gaat naar het land toe, je geeft een grote bek en zegt als ze niet doen wat je zet, dat je vrienden dan een bom zullen plaatsten ,of anders gewoon een grote bek dan doen ze ook wat je zegt, want anders is het discriminatie en anders wel iets uit het verleden wat nederland heeft gedaan.

   Like

 5. Dit staat Nederland ook te wachten! O,sorry… dit IS al aan de gang met asielzoekers hier (voor de 3e keer!) En de stroom van asielzoekers blijft hier als een tsunami binnen komen!

  Like

 6. Wilders werd verguisd toen hij het had over een tsunami van immigranten;de man is een ziener,want dat is er wel degelijk aan de hand!En allemaal zijn ze zwaar geschift en gewelddadig!Ondankbare honden,bovendien!En hoe komt het dat zij over teveel geld beschikken?Anders kun je namelijk niet aan de drank of drugs;dat kost geld!

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Te beginnen met de vraag: Waarom zijn Tunesiër vluchtelingen? Welke land heeft hun land aangevallen en bezet? Zijn ze christenen die door moslims worden onderdrukt en vermoord? Ieder van ons weet het antwoord: geen van dat alles! ….De Tunesiërs zijn voor 100% maar een ding: Parasieten die in de naam van Allah plaatselijke Dhimmies komen beroven, aanvallen, drugsbendes oprichten en later als Mujahedeens hun hosten afslachten.
  De moeder van de gymnasiaste zegt: “Kinderen hadden dit moeten zien! Hoe moeten zij dat verwerken?” Het antwoord is: “Op de juiste weg! De realiteit in alle lelijkheid zien, de vijand van dichtbij kennen om hem in korte tijd zo snel mogelijk verjagen”.

  “De wereld is zoals hij is. We zullen asielzoekers en vluchtelingen moeten blijven opnemen.”
  Degenen die zo iets zeggen, hebben al bij voorbaat hun land, onafhankelijkheid en zelfs hun leven verloren. Deze bobo’s kunnen beter luisteren naar de uitspraak van Winston Churchill “Never give in, Never, Never” https://www.youtube.com/watch?v=wVEiskNv1hs
  De adventtijd heeft niets te maken met gevaarlijke islamitische vijanden die een land als trojanen binnensluipen en een doel voor ogen hebben: het land te vernietigen. Wat wij moeten veranderen is ons houding tegenover de gevaarlijke realiteit: ”opdat leven, samenleven, beter lukt

  Like

  • Paula Turcotee zegt:

   “we zullen asielzoekers en vluchtelingen MOETEN blijven opnemen.” In welke wet staat dat geschreven? In de “Tien Geboden.” Nee, daar staat het niet in. Weet iemand in welke wet dat beschreven staat? Laat het mij eventjes weten. Ik ben benieuwd.

   Like

 8. Nemesis zegt:

  En het ergste is, deze lui die nu allemaal komen, zoals die Tunesiers bijvoorbeeld. Komen allemaal goed gekleed naar de nieuwste mode, goed doorvoed, met nieuwste super mobieltje en modernste uitvoering samsonite rolkoffers. Zelfs de zogenaamde dobbernegers komen zo van die bootjes af. at nu “vluchtelingen” Uit Syrié en Irak kan ik het nog begrijpen eventeel. Maar niet uit landen zoals Marokko, Tunesië, Macedoniën, Servië, etc. etc. etc.etc. En alles moslims, vergis je niet.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  eventueel.. Sorry ik ben moe, nog lang niet fit dus mijn concentratie laat erg te wensen over nu. Dus welterusten.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik kan EEN ding zeggen, dit is kwade opzet, wij worden onder de voet gelopen door kwade opzet, heeft dit met stemmen te maken of met populariteit vanuit links wat dan weer met rechts te maken heeft??? Is er een oorlog dreigend tussen links en rechts? Wie wint de meeste stemmen over de rug van de bevolking?? Weg met beiden, ze zijn beiden niet meer te vertrouwen, ze brengen ons in de afgrond!!!!!!!!

  Like

 11. Hoe is het mogelijk, dat het Westen deze mensen, die gratis en op onze kosten een zeer lange vakantie bij ons willen komen vieren niet bij de grens tegenhoudt? Het is toch volkomen duidelijk dat dit geen asielzoekers zijn!
  En het Westen pleurt er wel weer enkele duizenden aan advocaatkosten PER PERSOON tegenaan, verzorgt het gratis vakantie-onderkomen, geeft hen zóveel zakgeld dat zij er drank en drugs van kunnen kopen en het eind van het liedje is dat ze hier mogen BLIJVEN om ongehinderd de islam aan onze kinderen en kleinkinderen op te dringen. Met wapens en geweld.
  OMG !! Hoe gek kun je zijn? Nou, héél gek!
  Het Westen is krankzinnig geworden, en niemand heeft het gemerkt. Op naar onze eigen ondergang!

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Thomasson: 23.36. uur, op 6/12. De zin: ” De wereld zoals hij is. We zullen asielzoekers en vluchtelingen moeten blijven opnemen”, dat zegt deze RODE koekwaus. Om te beginnen WIJ moeten helemaal niks. Er is slechts een zaak waar we allemaal gelijk in zijn, we gaan allemaal een keer dood. Ik stel voor, dat alle RODEN/SOCIALISTEN en de GOEDMENSEN HUN HUIS BESCHIKBAAR STELLEN VOOR DE INKWARTIERING DER UITVRETERS, o ja, en natuurlijk ook HUN BUDGET! Doodse stilte…….

  Like

 13. wim peters - kalmthout. zegt:

  Prima gezegd Tom Hendrix ,bijv 10 bij aartslul Rutte ,10 bij onbenul Samson ,10 kereltje Pechtold,
  maar dat willen deze ,,heren,, niet. Een ander moet de overlast hebben !

  Like

 14. martha zegt:

  zullen wij ook met zijn allen vluchten, dan hoeven wij een paar jaar niet te werken, of het moet zwart zijn, o’nee dat mag ik niet zeggen, ik moet zeggen “belasting vrij werken”, of zeggen “wij nemen schenkingen aan.” daar hoef je geen belasting over te betalen.
  gewoon vluchten naar een ander land, je krijgt eten drinken en zakgeld, en een dak boven je hoofd, je hoeft je geen zorgen te maken of jij je huur kan betalen. ook geen zorgen te maken, als je mag blijven, je huis en alles word met nieuwe meubelen ingericht.

  Like

 15. Pingback: DE DESATREUZE ASIELWAANZIN VAN EUROPA! | eunmask

 16. Roger zegt:

  Dit zal de geschiedenis ingaan als de grootste vergissing van het westen wij worden aanzien als de vijand van hun gelood en die zal zo blijven voor eeuwig als het van hen afhangt, de verovering van het westen is ingezet. Als we nu niet snel handelen zullen we allen mee boeten door onze zwakke leiders. Wij worden aanzien door hen als de dwazen en terecht als ik zie wat er gebeurd.

  Like

 17. Pingback: Wilders waarschuwde vorig jaar al! | | IN DEN MANGEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s