De agenda van bevolkingsverandering

Screenshot_26

Geen Nederlander,niet eens woonachtig in Nederland – maar wel in het bezit van een Nederlands paspoort

(Door: eg reggs)

Dat vormde het sub-plot van een recent anti-islam betoog in de Tweede Kamer. De dappere (en wellicht eerste?) schreden op een nieuw agitatoir terrein voor de PVV. Een voorzichtige toespeling op een ontwakend raciaal bewustzijn en daarmee beslist hoopgevend.

VVD-Kamerlid Anne Mulder meende in het debat zijn PVV-collega Machiel de Graaf helemaal tuk te hebben. Terwijl de laatstgenoemde zijn verbeelding de vrije loop liet en hardop weg mijmerde bij het vergezicht van een ‘Nederland zonder islam’ -“wat een geweldig land zou dát zijn”- snelde Mulder naar de interruptiemicrofoon. Het weidse betoog wreed onderbrekend, over hoe Nederland verlost zou zijn van moskeeën, Mohammed en Milli Görüs, poneerde de Liberaal zijn eigen gedachte-experiment: “Vorig jaar tijdens het WK-voetbal vroeg ik me af: mag een PVV’er juichen als Ibrahim Afellay scoort?” Gotcha! -de zelfvoldaanheid droop van het gezicht af, terwijl hij zichzelf gecomplimenteerd moet hebben met dit fraai staaltje gekunstelde volksheid. Helaas voor hem echter bleek de Graaf over een betere dossierkennis te beschikken en kon zodoende alle toehoorders herinneren aan één kleine bijkomstigheid: “Afellay zat toen niet bij de selectie”. Exit Anne Mulder.

Van VVD-zijde dus niet zozeer een gemiste kans voor open doel als wel een eigen doelpunt. De gedachte achter de vraag was echter zo gek nog niet, want de Afellay-casus draagt inderdaad allerlei interessante aspecten aan ten aanzien van onze ‘kleurrijke samenleving’. Als wij gerust zijn op het fenomeen van ‘gekleurde Oranjespelers’ moeten wij – indien we consequent zijn – immers ook geen moeite hebben met de achterliggende mechanismes waarvan deze spelers slechts de exponent zijn: de massa-immigratie tot nu toe, het lakse naturalisatieregime dat al deze ‘nieuwe Nederlanders’ geproduceerd heeft en kort samengevat, het hele idee van ‘kleurenblindheid’.

Want het Nederlands elftal bestaat voor ongeveer de helft uit niet-blanken en is daarmee (net zoals de grote steden en onze klaslokalen) een afspiegeling van het Nederland -als geheel- over enkele decennia. Ook zonder verdere massa-immigratie, aangezien het proces van ‘bevolkingsverandering’ – dankzij de discrepantie in geboortecijfers – nu reeds een geheel autonoom en zelfvoorzienend momentum tot verdere verkleuring bezit. Sommigen zullen de huidige graad van ‘raciale overwoekering’ wellicht nog niet toereikend vinden, maar geen zorgen; het gaat volledig vanzelf nog veel erger worden.

Ondertussen heeft Afellay dus weten door te dringen tot ‘Oranje’. Op zichzelf een middelmatige kwestie ware het niet dat hij, en al zijn mede ‘nieuwe paspoorthouders’ met hem, de weg eveneens hebben weten te vinden tot onze stemlokalen. En dit betekent dan weer dat een simpele ‘rechtse 50% plus één stem, onder de blanken’ allang niet meer voldoende is. Er is sprake van een geïnstitutionaliseerde vijfde colonne die nu dus ook in de hele politieke vergelijking meegerekend moet worden. Een vijfde colonne die, zoals gezegd, met de dag groter wordt.

Zowel massa-immigratie als massanaturalisatie hadden echter veel minder eenvoudig en ongehinderd kunnen voortwoekeren indien niet eerst de ideologie van ‘kleurenblindheid’ zich had weten te nestelen in ons collectief bewustzijn. De notie dus die stelt: ‘alle mensen zijn gelijk; de wereld is van iedereen’. Zeg “Japanner” en je denkt niet aan kroeshaar; “Nigeriaan” en de gedachten worden niet  bepaald tot spleetogen. En een term zoals ‘negroïde Chinees’ zal vermoedelijk zelfs de meest geharde multiculturalist als volkomen absurd voorkomen. Maar tegelijkertijd moeten wij hier in dit land niet minder monsterlijke ongerijmdheden dus maar accepteren als de normaalste zaak ter wereld: ‘Marokkaanse Nederlanders’, ‘Surinaamse Nederlanders’, enzovoort.

Schijnbaar zien we niet in dat dit filosofisch concept ons blanken berooft van de gelegenheid om ons volksverband te benoemen en te beleven. Of misschien vinden we het gewoon niet zo erg allemaal. Iedereen weet wat een Turk is, wat een Chinees is, maar een Nederlander? -daar kan van alles en nog wat onder verstaan worden. Geen wonder dat we machteloos staan tegenover wat Machiel de Graaf dus noemde ‘de agenda van bevolkingsverandering’. Als blanken niet het lef hebben om zich ‘blank’ te noemen om vervolgens aan de hand van deze zelf-identificatie hun eigen etnische belangen te behartigen; wie zal het dan voor ze doen?

Screenshot_27

“Onno Hoes en zijn man Albert Verlinde”

Helaas moet de moed je wel haast in de schoenen zinken bij de aanblik van de mentale gesteldheid van het Nederland anno 2014. Zie Onno-gate deel 2. Een burgermeester dus met – blijkens zijn eigen sex-messages – bizarre liefhebberijen. Beter gezegd: weerzinwekkende hobby’s. Maar dat mogen we niet meer zeggen; we mogen het niet eens meer dénken. Maar hier is dus iemand wiens  natuurlijke instincten aangaande properheid en hygiëne volledig dichtgeschroeid zijn. Zal hij op andere gebieden de zaken nog wel helder (en natuurgetrouw) kunnen zien? Waarschijnlijk niet, want uit diezelfde berichtjes spreekt een enorme zelfoverschatting en zelfbegoocheling. Maar bekijk ook gerust eens de foto’s van deze mensen; de narcistische air, het Peter Pan complex. “Onno Hoes en zijn man Albert Verlinde” – komt zo’n zinsnede alleen al nou echt niemand voor als werkelijk heel vreemd? Maar dit zijn dus de mensen die onze cultuur bepalen en over ons regeren.

Door:
eg reggs
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Multiculti, Nederland, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op De agenda van bevolkingsverandering

 1. Rob van Marle zegt:

  Eye love the PVV finally in for power to the people !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ik krijg de indruk dat Eg Reggs hier alle homo’s over een kam scheert en dat is een kwalijke zaak, Niet elke homo gedraagt zich zo, trouwens als we wisten wat sommige andere leden van de gemeenteraad in hun vrije tijd doen dan zouden zijn haren wellicht te berge rijzen. Als je zo oordeelt ben je niet veel beter dan een moslim.!!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het homo zijn is hier niet het breekpunt. Er zijn homo’s en hetero’s, dat is nu eenmaal zo en maakt verder ook niet uit. Wat wel uitmaakt is dat homoseksueel zijn in onze progressieve maatschappij ten onrecht voorgesteld wordt als een normaliteit. Homo’s vormen daarentegen een absolute minderheid in onze samenleving en behoren derhalve niet tot het normaal gangbare. Ondanks dit gegeven wordt hun met regelmaat aanstootgevende gedrag alle niet homo’s elke dag in het gezicht geslagen en oh wee als je hier iets van zegt. Homo’s moeten vooral gelukkig worden met elkaar en ook ik vecht voor een maatschappij waarin homo’s zichzelf kunnen zijn. Waar ik echter een hekel aan heb is de progressieve alles moet kunnen mentaliteit waarin homo’s helaas maar al te vaak hun homo zijn expliciet etaleren. We moeten het huwelijk tussen twee mannen of vrouwen kost wat kost normaal vinden en als je dat niet kunt wordt je scheef aangekeken. Zoiets als een Gay parade zie ik dan ook niet bepaald als een culturele verrijking. Twee mannen die zonder onnodig op te vallen samen wonen vind ik prima en ook als ze samen een kind opvoeden vind ik aanvaardbaar. Dit echter qua inhoud gelijk zien als een huwelijk tussen een man en een vrouw kan ik niet. De liefde tussen een man en een vrouw is in mijn beleving wel degelijk anders dan de “liefde” tussen twee heren of twee dames.

   Like

   • Eindelijk wordt dat homo gedoe niet verheerlijkt zoals in de media,soms op alle kanalen tegelij.
    Laat ze de hele jaar bonken,maar val de maatschappij er niet mee lastig.Of is de maatscappij zelf verziekt wat ik mij vaak afvraag.

    Like

 3. Driek zegt:

  “Onno Hoes en zijn man Albert Verlinde” – komt zo’n zinsnede alleen al nou echt niemand voor als werkelijk heel vreemd?

  Ja, ik blijf dat homohuwelijk een vreemde zaak vinden, maar ik zal wel voor conservatief worden uitgemaakt, ik kan er niet aan wennen. En nu ga ik hier niet uitroepen dat ik onder homo’s mijn beste vrienden heb, want dat is niet zo.
  Hoewel ik niks tegen homo’s heb, vind ik dat ze te veel doordraven. Ik weet nog vroeger, in de jaren zeventig, toen besteedde men helemaal geen aandacht aan homo’s, nu lijkt het wel een modeverschijnsel.
  Ik vind zo’n type als die Onno Hoes, gewoon een vervelende nicht, die man moet een andere bezigheid zoeken, maar niet het ambt van burgemeester uitoefenen, je moet toch ook een beetje een voorbeeld zijn.

  Like

  • Harry zegt:

   Ben het helemaal met je eens Driek .
   Maar dit zijn nog niet eens de ergsten .
   Wat te denken van Gordon , Joling en Paul de Leeuw ?
   Die doen nog veel erger , hitsiger , valser en aanstelliger dan die andere twee .
   Het lijkt vaak wel of ze dat gedoe proberen te promoten .
   Ik vind ook niet dat we homosexualiteit niet moeten vertrappen , maar een beetje gas terug nemen zou sommigen van die lieden niet misstaan .
   Zo kan ik het op de bescheiden manier van André van Duin nog best wel pruimen , van een heleboel anderen niet .
   Maar als ik twee kerels hand in hand zie lopen , dan lopen de rillingen over mijn rug .
   Staan ze nog te zoenen ook , dan moet ik haast kotsen , ik kan er niks aan doen .

   Lag vroeger altijd met mijn moeder overhoop . Ik zat altijd aan bromfietsen en motorfietsen te sleutelen , je kunt wel raden hoe je handen er dan uit gaan zien .
   Die werden bij voorkeur met groene zeep en een harde boenborstel haast ontveld door het loeder .
   Nou had ik een neefje , een keurig ventje , die liep in het weekeind altijd als een prematuur heertje langs de boulevard van de rivier te paraderen .
   Hij raakte nooit een brommer of motorfiets aan , brandschoon was ie , maatpak , kraakhelder overhemd , stropdas , paraplu , het hele assortiment . Zelfs de hond nam ie niet mee uit , want dan kwamen er haren op zijn kleding . Deed ook ontzettend zijn best op school !
   Afijn, die werd altijd als schoolvoorbeeld genoemd door mijn moeder , iedere dag trok ze de vergelijking .
   Totdat ik ontdekte dat ie homo was .
   Dat heb ik haar, toen ze wéér tegen me begon , even fijntjes onder haar neus gewreven .
   Na een tijdje stilte om te recupereren zei ze resoluut : nou , dat kan wel zo zijn , MAAR HIJ HEEFT WEL SCHONE NAGELRIEMEN !
   Mijn ouwe heer lag dubbel van de lach , met mijn moeder is het nooit meer goed gekomen .
   Ik heb nog steeds zwarte klauwen .

   Like

   • delamontagne zegt:

    Vroeger, eind jaren 50, had je bij Hardinxveld/Giessendam, bovenop de dijk van het Kanaal van Steenenhoek bij Hardinxveld-Giessendam.
    , zo,n langwerpige loods en een stuk rails er voor en erachter.
    Kwam er toen achter dat ,t van een “hobbyist” was die graag aan……………….oude stoom-locomotieven sleutelde.
    Dat kan jij niet zijn geweest, want toen nog in je tienerjaren.
    Was dat een oom van jou ?
    Van dat prutsen/sleutelen aan (heetten toen nog brommers ) en motoren, wel dat komt me bekend voor, idem dito.
    Trouwens die zwarte handen/nagels, je leert ,t nooit af, altijd bezig.
    Maar tegenwoordig heb je modernere schoonmaakmiddelen.
    Heeft ondertussen allemaal niets te maken met dat NL-paspoort, dat als “zoete-broodjes” wordt weggegeven aan een ieder die ,t wil hebben.

    Like

 4. Doornroosje zegt:

  Een goed artikel, want zo is het maar net. Ik vindt die Onno Hoes ook maar een smerig mannetje/vrouwtje. En dat is een burgemeester. Je moet tegenwoordig alles maar goed vinden.
  Zwarten schijnen nogal wat problemen met hun kleur te hebben. Wat raar. Ik ben blank en ik heb geen probleem met mijn kleur. Maar de toekomstige kleur verandering van Nederlanders vind ik niet zo leuk.
  En inderdaad ik heb nog nooit een “blanke ” horen zeggen ,ik ben een Chinees of Japanner of een Indonesiër of Marokkaan. Als dat wel zo was, dan zou je toch raar staan te kijken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo heb ik ooit een foto gezien van een Vietnamees jongetje met Oost-Aziatische spleetogen, maar met een donkerbruine huid. Haarstructuur onbestemd. Resultaat van de verhouding van een Vietnamese vrouw met een zwarte Amerikaanse militair. Je moet er niet aan denken wat het lot van zo ’n kind geweest is in een maatschappij nadat die was overgenomen door Ho-Tsi- Minh!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat lot van dat kind zal niet erg best zijn (geweest). Of daar discreminatie is ?
    De meeste NL-ers (EU-naren), wordt wijsgemaakt dat dit iets is van de blanke mens.
    Ik denk er meer landen zijn die discrimineren op grond van ras/huidskleur buiten NL/EU dan men denkt.

    Like

  • treintrien zegt:

   Ja, ik eén keer.
   Een heel ouwe documentaire-achtige film met Arjan Ederveen 😉
   Toen was het satire 😉

   Nog steeds leuk.

   Like

  • Driek zegt:

   AbulKasim Al-Jaberi spreekt bij anti-Zwarte Piet & Pro-Gazza-demo op de Dam.

   Beste meneer Wandelaar, ik weet, dat als ik dat filmpje aanklik, ik mij weer zo verschrikkelijk ga zitten ergeren, neen, ik doe het niet. Vandaag genoeg islam gehad.

   Iemand die AbulKasim Al-Jaberi heet, gaat hier, in mijn land, vertellen wat ik wel en niet mag doen. Ik vind het ongelooflijk. Weer zo’n klootzak.
   Wie had ooit kunnen denken, dat wij, Nederlanders, die de watersnoodramp in 1953 de baas konden met ijzersterke lieden uit Werkendam – waarbij ik nog heb mede geholpen zandzakken te sjouwen – ons in de luren laten leggen door een stel mohammedanen, die ons willen verbieden het Sinterklaas feest te vieren.
   Wat zijn we een zwak volk geworden. We hebben geen enkele bravoure meer, geen stoerheid, helemaal niks, nul komma nul.Ik schaam me gewoon. Wat een miezerig volk.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Driek: 21.31. uur, op 06/12. Inderdaad meneer Driek, een miezerig volk, wat steeds maar weer PvdA,CDA,VVD en D66 stemmen. Gelukkig ben ik ook zelf al op leeftijd, want ik zou in “deze tijd”, echt geen 18 jaar meer willen zijn! Nederland naar de kloten!

    Like

  • Leo zegt:

   nauhh,……. vertel,……… wie heeft er een Mk. .50 of een Brownign .30 van Sinterklaas gekregen ??

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Nou zo,n zinsnede komt bij mij wel als heel vreemd over. Niet dat ik iets heb tegen ‘homo-mensen” [ in m,n kennissen en familje in NL heb ik die ook [ zoals zovelen waarschijnlijk], maar het is toch wel zo dat die man als burgemeester een VOORBEELD-FUNCTIE zou moeten hebben. De manier waarop hij zich blijkbaar volgens de krantenberichten gedraagt is nu niet bepaald verheffend voor een burgemeester.
  Ik wilde het artikel niet meteen gaan lezen, want m,n bloed begon al te koken, want ik begreep dat ,t over de ËENVOUD” ging waarop NIEUWE NEDERLANDERS die [weggeef]-nationaliteit kunnen verkrijgen.
  Je moet als ECHTE NL-er ( d.w.z. geboortig uit NL-ouders en met wortels van voorouders in NL etc,etc,etc, eens meemaken dat je in moeilijkheden komt ………..EN je NL-paspoort kwijt bent en “tijdelijk” statenloos bent geraakt door NL-bureaucratie.
  Weet-je-wat, geef alle nieuwkomers gelijk dat paspoort, wel zo eenvoudig…………

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Het bewijs wordt hier geleverd, dankzij de RODEN, GROENEN, en de lafaards van politici van de politieke-elite, hebben WIJ geboren Nederlanders NIETS meer te zeggen in ONS LAND!! WEG MET ONS, dat is het huidige adagium van de politieke BOEVENBENDE in Den Haag. Eg Regs heeft gelijk met zijn artikel. KOTSPOLITIEK!

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Ik moet zeggen dat ik wel een heel andere kijk heb gekregen op een aantal mensen die hier reageren op homosexualiteit. Homo’s hoeven niet op veel sympathie te rekenen, dat plaatst in ieder geval ook een hoop mensen op deze site in een veel minder sympathiek licht. Er zijn een hoop homo’s die niet aan de weg timmeren en een gewoon leven leiden met of zonder partner. Maar ook die mensen worden zodanig genoemd dat er toch de weerzin vanaf druipt. De meeste reacties zijn walgelijk en onverdraagzaam, hopelijk krijgen de mensen die hier reageren en die nog de leeftijd daarvoor hebben zelf geen kinderen die homo zijn want dan zijn die kinderen te beklagen. Hier wordt altijd van moslims gezegd dat ze nog achterlijk zijn waar ik het mee eens ben. maar dat gaat dan ook op voor veel mensen die op deze site reageren.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat vind ik persoonlijk een nogal boude veronderstelling en een generalisering van jewelste. . . 😦

   Webmaster

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Dat mag u vinden, maar vindt u de kritiek op homo’s dan geen generalisering, door uw reactie om het een generalisering van “jewelste” te vinden kiest u duidelijk partij voor de anti-homo reacties. U neemt anders bijna nooit ergens stelling tegen of u reageert heel kort en afgemeten, vriendelijk is dan anders.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Het enige dat ik vind is dat u veel reaguurders van mijn blog over één kam scheert, daar houd ik gewoon niet van. Dat is de “generalisering”.
    That´s all. Meer is er niet. Ik heb zelf niets tegen homoseksuelen. Alleen tegen homoseksuelen die voor de islam zijn. Zij helpen ons land naar de knoppen door een gigantische onwetendheid over deze verderfelijke ideologie.

    Webmaster

    Like

  • delamontagne zegt:

   Er werd alleen negatief op homosexualiteit gereageerd wat betreft extreme uitingen ervan. Dat de meesten een gewoon leven leiden, zal zondermeer waar zijn. Gelukkig maar voor de maatschappij en henzelf. Maar zoals o.a. Harry schreef, er zijn er wel (veel) die er “exhibitionistisch” mee lopen te pronken. Ook weer niet nodig.
   Maar het artikel ging meer over de vervanging van de oorspronkelijke NL-ers ( vroeger altijd [te] tolerant ), door een verschrikkelijke groep mensen met een middeleeuwse homophobe mentaliteit.
   Dus als die vervanging doorzet, ziet het er voor die homo-groep niet best uit.

   Like

  • Driek zegt:

   Ad de Koning zegt:Ik moet zeggen dat ik wel een heel andere kijk heb gekregen op een aantal mensen die hier reageren op homosexualiteit. Homo’s hoeven niet op veel sympathie te rekenen, dat plaatst in ieder geval ook een hoop mensen op deze site in een veel minder sympathiek licht.

   Meneer de Koning, er wordt hier geen onvertogen gebruikt dat de homo’s in een kwalijk daglicht zet. Dus ik begrijp uw toorn niet. Maar lieden als Gordon , Joling, Paul de Leeuw en Onno Hoes zijn nu niet direct een visitekaartje voor de homowereld.
   Wij hadden vroeger, en nu praat ik over de jaren vijftig, een homostel naast ons wonen, twee middelbare mannen, die toen, in die tijd, heel erg opvielen omdat ze nogal eens gearmd boodschappen deden. Niemand in de buurt heeft daar ooit aanstoot aangenomen.
   Maar, nu terugkijkend, dus dat is zestig jaar geleden, weet ik wel zeker dat ze nooit met z’n tweeën, in hun onderbroek, varend door de Amsterdamse grachten, op een boot hadden gestaan. Daar waren ze te gedistingeerd voor. Maar die types zie je tegenwoordig zelden. Tegenwoordig zijn het voor het merendeel ongemanierde ordinaire relnichten.

   Maar – beste Ad, als ik u zo mag noemen, vergeet niet: ze zijn niet allemaal zo, je hebt er ook ‘goeie’ onder. Je zoude bijna denken: net moslims.

   Like

   • Driek zegt:

    correctie: onvertogen woord gebruikt……..

    Like

   • Ad de Koning zegt:

    Beste Driek, ik ben het met jouw gematigde reactie helemaal eens, maar er werd in de kritiek o.a. door :”Harry” ook gesteld “als ik twee mannen hand in hand zie lopen, dan lopen de rillingen over mijn rug” en “staan ze te zoenen dan moet ik haast kotsen”, dat klinkt op zijn minst niet echt aardig, hoewel wel eerlijk natuurlijk, en ik moet daar eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat hij ook Andre van Duin aanhaalt die hij “best te pruimen” noemt en dat is heel redelijk en daar kan ik mij volledig in vinden. Het gaat natuurlijk om de uitwassen maar door te generaliseren, wat toch veel mensen doen, komt het overgrote deel van de homo’s, die een normaal leven leiden en niet opvallen, ook in een kwaad daglicht te staan.

    Like

   • anoname zegt:

    Als ik 2 mannen zie zoenen vindt ik nog gaan.
    Als ik ze zie tongen dan wordt ik ook misselijk.
    Niet uit walging voor hun, maar het plaatsvervangend gevoel…
    Wat als je daar zelf stond?
    Als je een erotische scène ziet, dan is de mate waarin je jezelf in de speler kunt verplaatsen, bepalend hoe je de film ervaart…

    Wat als ik 2 dames zie tongen?
    Daar kan ik me direct tussen verplaatsen ^_^

    Like

  • eg regs zegt:

   Ik heb op een heel persoonlijk niveau helemaal niks tegen ze -geloof het of niet.Ik heb wat tegen de hele beweging eromheen:tegen de indoctrinatie van vijfjarige schoolkinderen,tegen het continue gepush en gepromoot,tegen het media-gedram dag-in dag-uit,tegen de bijzondere politieke bevoordeling die ze genieten (en ik vind het zorgelijk dat zo’n miniscule groep zo’n buitenproportionele politieke macht kan aanwenden -waarom is dat eigenlijk zo,wat zit daarachter?).En tegen hun huichelaarij want in hun onverdraagzaamheid en lange tenen steken ze de moslims naar de kroon.En wat het huwelijk betreft:er zijn redenen waarom dit van oudsher bestond zoals het bestond.En die redenen waren niet alleen godsdienstig van aard;het ging om de kinderen; om het ouderlijk gezag dat boven hen geplaatst stond,om achternaamgeving,om het erfrecht.Wat zij ervan hebben gemaakt is niets minder dan de hijacking en bespotting van een eerbare instelling die beter verdiend had.En waarom mogen ouders niet zelf bepalen wat zij bijbrengen aan hun kinderen,waarom wordt elke wanklank gelijk weggezet als een fobie,waarom is iedere tegenwerping verboden?Het is dwingelandij,het is totalitairisme.

   Like

 8. Harry zegt:

  De anti-pieten uit de demo op de Dam noemen ons racisten en worden zelf boos als een jood voor hen gaat staan.

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Harry, het is en blijft tuig van de richel. Het zijn Jodenhaters eersteklas. En ik zie niet dat wij daar ooit nog van afkomen.

   Like

   • Harry zegt:

    Wel verwarrend dat er twee Harry’s in omloop zijn , Driek .
    Soms denk ik even : heb Ik dat nou geschreven ? ik ben toch verdomme niet zo dement dat ik niet meer weet wat ik gedaan heb ?
    Alleen de kleur van het ikoontje maakt dat ik het verschil kan zien .
    Gelukkig zit ie wel heel aardig op dezelfde golflengte .

    Like

 9. Perfide Albion zegt:

  @ Ad de Koning.

  Ik ben de eerste die voor homo’s in de bres springt als deze groep onheus- en erger- bejegend wordt.

  Ik heb wel een probleem met het homo huwelijk. Niet zozeer met het huwelijk zelf maar wel met de “rechten” die daaruit voortvloeien. En meer in het bijzonder het “recht” op adoptie/pleegouderschap.

  Kinderen die moeten opgroeien met twee pappa’s of mamma’s en de problemen die dat geeft in de buitenwereld- terecht of niet- dát is mij een brug te ver.

  In de natuur komt dat eigenlijk niet voor..Homo’s die kinderen krijgen. En in het geval van de mens duurt de opvoeding van het nageslacht ook nog eens extreem lang. En dus worden de adoptief kinderen van een- ik noem de egoist bij naam- Paul de Leeuw extreem lang blootgesteld aan deze onnatuurlijke “situatie”. Niet omdat zij daarvoor zelf gekozen hebben. Of omdat ze nou eenmaal geboren werden in een minder bedeeld gezin. Nee. Deze onnatuurlijke”situatie” is mogelijk gemaakt door de wetgever.

  Eigenlijk vind ik homo’s die kinderen willen opvoeden erg egoistisch. Je “nageslacht”willens en wetens in een dergelijke positie brengen is evolutioniar niet handig. Zou de natuur daarom…..?

  Maar goed. We zijn dat experiment met die kinderen aangegaan. Over een tiental jaren weten we wat dáár de gevolgen van zijn. Ik hoop – voor die kinderen- dat het allemaal meevalt maar ik verwacht er niet veel van.

  Laten we hopen dat ik een zwartkijker ben en dat de rest het allemaal juist heeft gezien door die grote roze bril.

  Like

  • anoname zegt:

   Komt wel voor in de natuur…
   Homoseksuele dieren die een ouderloos jong adopteren.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Wat een onzin! Graag BEWEZEN voorbeelden van uw bewering! Alles maar dan ook alles wordt uit de kast getrokken om homosexualiteit als normaal te doen lijken, zelfs in de dierenwereld. Ik ben en blijf van mening dat het AFWIJKEND gedrag is. Het is aan een ieder persoonlijk hoe men daarmee omgaat.
    God’s Woord de Bijbel spreekt er héél duidelijke taal over: “wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad”. Verder is er op internet met een paar muisklikken uit te vinden hoe de BIJBEL spreekt over homosexualiteit, ik heb er geen behoefte aan om daarover op dit forum uit te weiden.

    Like

   • Republikein zegt:

    Vraag het Kees Moeliker.
    De meeste bekendheid heeft Moeliker te danken aan zijn observatie in juni 1995 van necrofiele homoseksualiteit bij de eend Anas platyrhynchos.

    Like

   • anoname zegt:

    Het is ook afwijkend…
    Afwijkend van de norm, het gemiddelde.
    Daarom moet het nog niet VERBOTEN worden.
    Het is een natuurlijk verschijnsel.
    Dat er zo banaal reclame voor wordt gemaakt lijkt me meer een kwestie van Links.
    Die onze cultuur en tradities kapot proberen te maken, en alles acceptabel.

    Gods woord betreffende homosexualiteit staat trouwens in het oude testament.
    Niet echt meer relevant voor christenen.
    Leviticus 18/22, daar ergens.
    God zegt zoiets als, “Als 2 mannen het doen, bah, dat is walgelijk”.
    Dat kan ik me goed voorstellen zoals ik al eerder schreef.
    De volgende of voorgaande regel zegt God, “Garnalen eten, bah, dat is walgelijk”.

    Dus één ieder die van de garnalen heeft gesnoept…
    Is net als een “vuile” homo. ?!?

    Varkensvlees was volgens mij ook iets mee…

    Hoe dan ook, sommige reacties hier doen me een beetje aan het nationaal socialisme denken.
    De maatschappij, de norm aan anderen willen opleggen.
    Mijn libertarische insteek is,
    zolang je een ander geen kwaad aandoet, ben je vrij om te doen wat je doet…
    Hoe walgelijk ik het persoonlijk ook vind.

    Like

  • delamontagne zegt:

   BIRMINGHAM: Een standbeeld verheerlijkt het ideale gezin…….zonder vader !.

   Voor de bibliotheek van Birmingham is er recentelijk een beeld onthuldt. Het stelt twee vrouwen voor, waarvan een zwanger is en 2 kinderen.
   Kijk dit is nu pas <>, dit althans volgens de stad Birmingham en de kunstenaar die deze opdracht heeft verwezenlijkt in het beeld.
   Een vreemde leuze voor dit werk dat 100.000 Pond Sterling heeft gekost: twee vrouwen, 2 moeders, twee kinderen…….en geen enkele vader.!
   De toelichtingen die kunstenaar Gillian Wearing kreeg waren duidelijk genoeg: toon <>.
   Maar ondanks de ideologie van nu en zelfs de ontkenning erbij wordt betrokken, blijft het resultaat verrassend.
   De beeldhouwer heeft als model voor deze <>………..2 zussen uitgekozen!.
   Ze legt deze keus uit door te zeggen dat hierdoor << dit een echt t gezin lijkt en niet gefingeerd.
   Zou je uit deze sculptuur van donker metaal niet een licht trekje kunnen ontdekken van Sovjet Realisme, dit uit de houding van de provocerende personages en het gebruikte materiaal. ?
   De uitdrukking van het sculptuur is discreet, de houdingen realistisch,maar het geheel is toch banaal.
   Het komische van het Sovjet Realisme ontbreekt deze personages.
   U kunt kennis maken met het project op:
   http://arealbirminghamfamily.com/sign-in?ReturnUrl=%2f
   De 100.000 die het heeft gekost werden opgebracht door donaties en publike gelden.
   Volgens Lola Okolosie is het goed besteedt geld. Zij heeft in de krant "Guardïan" een artikel geschreven getiteld:"Hoera voor de ongetrouwde moeders".
   Deze weergave, zo schrijft zij, geeft rekenschap aan het feit dat een kwart van de gezinnen uit een enkele öuder"bestaat.
   Een aantal dat sinds de jaren 70 is toegenomen.
   ANDERS gezegd:"het is beter te kiezen voor dat 1/4 van de gezinnen, dan voor de andere 3/4
   Niet iedereen verwelkomt echter dit beeld met enthousiasme……..
   De Liberale Democraat John Hemming vindt dat het een zeker onbehagen uitdrukt:""Er is niets verkeerds aan om een ëen-ouder- of uiteen gevallen gezin "uit-te-beelden.
   Maar ik voel me altijd onpasselijk als ik zie dat de vader verdwenen is.
   <>, zo concludeerde hij.

   Like

   • Driek zegt:

    Ik vind het een walgelijk lelijk standbeeld, en dat geldt voor de meeste hedendaagse kunst, maar dit overtreft weer alles. Foei.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Perfide Albion: 02.14. uur. Ik ga mee in uw betoog. Ook ik heb niets tegen de homofiele- c.q. lesbische medemens. Maar we moeten inderdaad redelijk blijven. Een huwelijk, een verbintenis tussen man en vrouw, dient het uitgangspunt te zijn en te blijven. Ik ken zelf een homofiel stel, prima mensen, die zelf ook niks moeten hebben van het Amsterdamse exhibitionisme ieder jaar weer. Een samenlevingscontract prima, maar een huwelijk tussen 2 personen van hetzelfde geslacht, daar ben ik niet voor.

   Like

  • Ad de Koning zegt:

   Hier wil ik wel even op reageren, ook ik vind dat het homo huwelijk niet nodig is, je kunt bij de notaris een samenlevingscontract afsluiten wat, wettelijk gezien, dezelfde rechten geeft zodat je niet uit je huis wordt gezet als je partner overlijd en ook geen extreem hoge belasting hoeft te betalen over de erfenis, het geeft dus wel dezelfde rechten als bij een huwelijk. Ook ben ik van mening dat kinderen een vader en moeder moeten hebben, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingsgevallen, b.v. als een vader en moeder komen te overlijden bij een ongeluk en de al iets grotere kinderen door een broer of zuster, die toevallig homo/lesbisch is en waar ze op gesteld zijn kunnen worden opgevangen. Ik heb trouwens eens een reportage gezien op TV van een vriendenstel
   dat door de tijd een aantal pleegkinderen had opgevangen en er zeer goed voor hadden gezorgd, verschillende van die pleegkinderen, die inmiddels getrouwd waren en zelf kinderen hadden kwamen nog steeds bij hen over de vloer. Dus uitzonderingen zijn er altijd. Ook ik moet niets hebben van Paul de Leeuw/

   Like

 10. Filosoof mens en cultuur Jos de Mul (Terneuzen) bij Witteman besprak het Stephen Hawking angst scenario van een superieure artificial homo intelligence die de intellectuele homo mensheid zal verdrijven. Een soort toekomstige robot ebola. Ik sluit dat uit want de mens zal dat artificiele homo intellect allereerst in of aan het eigen brein implanteren of koppelen en zo de baas blijven over de robots.
  Wel sluit ik niet uit dat een hoge beschaving buiten ons Heelal om een of andere reden is uitgestorven en hun hoog intelligente robots op weg zijn om ons uit te roeien.
  http://www.npo.nl/buitenhof/07-12-2014/VPWON_1226586
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jos_de_Mul

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s