Het COA is big business, big, big, big business

Screenshot_20

(Door: Elma Verhey)

3 bestuurders (5 ton), 9 externen (miljoenen), bolides (1,5 mlj.)

Hoe het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) na het vertrek van Albayrak al weer twee directeuren heeft versleten, Albayrak´s Mercedes E350 zag aangroeien tot een leasewagencontract van 1,5 miljoen en Albayrak zelf is vervangen door drie ietsjes minder dik betaalde ambtenaren. De raad van toezicht wordt per 1 januari naar huis gestuurd, maar staatssecretaris Fred Teeven kan nog veel meer miljoenen besparen op de asielzoekerszorg.

“Een geschenk uit de hemel”, noemde Hennie van der Most het contract dat hij zojuist met het COA had getekend. In ruil voor 180.000 euro per maand wordt het noodlijdende Drentse indoor-pretpark annex vakantieparadijs Speelstad Oranje omgetoverd tot een bed, bad en broodvoorziening voor 1200 vluchtelingen. De selfmade ondernemer opperde dat het ontslagen personeel van de Speelstad heel goed in dienst kon worden genomen door de nieuwe huurder, bijvoorbeeld om asielzoekerkinderen te vermaken. Waarop de bevolking van het gehucht Oranje in de gordijnen hing en NRC Handelsblad droefgeestig concludeerde dat “opvang big business is geworden”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Elite, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het COA is big business, big, big, big business

 1. Tom Hendrix. zegt:

  WIJ- PvdA,VVD,D66,CDA,GL VOLK zorgen goed voor ONS ZELF!

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat het hele allochtonen gedoe big business is weten wij al jaren, het uitschot levert het een vette bankrekening op en voor de autochtoonse bevolking blijft over roofbouw, geweld en ellende.
  Morgen staan de oranjes en de coburgers de bevolking weer uit te lachen want ze hebben o zo veel cadeautjes van de sint met de “witte” piet gekregen van de domme bevolking.
  Zolang wij achterlijken aan de vreet blijven houden zolang zal dat circus blijven spelen op onze kosten ook al zit er niemand in de tent.

  Like

 3. MAFFIA!!!!!Niks medelijden met….,maar pure geldzucht!En nog makkelijk ook,aangezien het minste zuchtje tegenwind wordt afgedaan als racisme!Het is godsgeklaagd dat wij dit toe laten!Terwijl hier de een na de ander in de pure armoede glijdt!En niet door eigen schuld,maar door steeds maar weer nieuwe,afbrekende maatregelen en wetten van de roverheid!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.19. uur. Beste Yvonne helemaal waar. Er is in Nederland alleen nog maar geld voor 3 zaken: de EUSSR, de IMPORT VAN MOSLIMS, en de MASSA-IMMIGRATIE. En al deze 3 zaken, gaan ten koste van ONS geboren Nederlanders!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix. 6 december 2014 om 18:07

    En de ‘ontwikkelingshulp’, beste Tom, vergeet vooral die ‘ontwikkelingshulp’ niet!
    Na vele jaren ‘ontwikkelen’ op onze kosten, komen de ‘onontwikkelden’ zich aan de rest van ons gelden leefruimte vergrijpen! Er is voor ons geen plaats meer; wij mogen straks creperen…

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  http://media.thepostonline.nl/2014/11/26/terugkijken-verzet-tegen-asielzoekers-groeit-oranje-en-rijs/

  Ik kon het niet opbrengen om dit programma helemaal uit te zitten; ik kreeg al snel het gevoel van radeloos verloren zijn. Vooral toen die onredelijke ouwe landverrader begon te blèren dat het een schande was om spandoeken tegen de aanwezigheid van meer dan 50 exemplaren van die arme zielige ‘asielzoekers’ op te hangen.
  Die ‘asielzoekers’ zijn uitermate in hun nopjes met de ‘Nederlandse regering’, zo hoorde ik in die reportage. Maar niet die ‘regering’ is zo goed voor die ‘asielzoekers’; nee, dat zijn WIJ; NOODGEDWONGEN WIJ, TEGEN ONZE ZIN! WIJ BETALEN ALLES VOOR DIE ‘ASIELZOEKERS’!
  Die Hennie van der Most werd van onder tot boven afgelikt door een stel slijmerige arabieren die overigens wél klachten hadden over het gebrek aan tv programma’s in hun eigen taal!
  Maar dat zou Hennie wel even gaan regelen.

  Zelfs al zouden asielzoekers écht zielig zijn, dan nóg kunnen we het levensonderhoud van die buitenlanders niet (blijven) betalen! Er is nl. geen kijk op dat de toestroom ooit zal stoppen.
  Bovendien is dit land al veel te vol!!!
  Ik wou dat onze eigen bejaarden in dit land het zo goed hadden als die ‘asielzoekers’!

  Verdorie, ik wou zelfs dat IK ‘asielzoeker’ was; dan zat ik helemaal gebeiteld!
  Vooral als ik ook nog islamiet zou zijn!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 18.15. uur, op 06/12. Ik heb het filmpje bekeken van de EO. Dus NU krijgen ze geen 1400 gelukzoekers, door “de strot”, geduwd in Oranje. Eerst 1400 en dan handjeklap 1000, deze gang van zaken stinkt, als een beerput Tistochwat!

   Like

 5. Mowdes zegt:

  Een volk krijgt die het verdient volgens haar stemgedrag. punt uit.
  Hadden ze maar anders moeten stemmen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mowdes 6 december 2014 om 18:23

   Dat zeggen er meer, maar wat hebben wij PVV-stemmers aan die opmerking?
   WIJ zitten ook in de sh*t door toedoen van die stomme stemvee-kudde!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Linkse managers, meestal linkse partijmannetjes/vrouwtjes vullen hun zakken in de zieligheidsindustrie !

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Bij de verkiezingen voor de Prov. Staten eens kijken hoe ze in die dorpen daar gekozen hebben. Lijkt me wel interessant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s