IMF: groei Nederlandse economie lager dan verwacht

Screenshot_6

(Door: Michael van der Galien)

Je gelooft het niet, maar de voorspellingen blijken niet helemaal te kloppen.

Om de zoveel maanden is het zover: de regering en instanties als het IMF voorspellen dat de economie binnenkort zal groeien; er zullen banen bijkomen, het gemiddelde inkomen zal stijgen, ja, ja, het walhalla is dichterbij dan ooit. Iedere keer weer volgt daar uiteindelijk een negatief bericht op waaruit blijkt dat de ‘voorspellingen’ niet helemaal je van het waren.

Zo ook nu:

De Nederlandse economie krabbelt langzaam op na de krimp van de vorige twee jaar. Maar het herstel gaat volgend jaar iets trager dan eerder werd gedacht. Tegelijkertijd blijft de kans op tegenvallers groot. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vrijdag in zijn jaarlijkse rapport over Nederland.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Eurocrisis, Hypocrisie, IMF, Nederland, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

5 reacties op IMF: groei Nederlandse economie lager dan verwacht

 1. Sjaak zegt:

  Weer zo een speciaalberrichtje voor de prullemand ! Mone(y)tair Fonds ?!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, het SLOOPKABINET Rutte II, is nog niet klaar met het afbreken van heel Nederland. Ik had ook niet anders verwacht, wat in het artikel staat weten WIJ al veel langer op dit blog!

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Weer een zeik artikel van ’n geformeerde moslim, die meent de waarheid in pacht te hebben. Vanaf 2008 toen de crisis in eigen land en Europa een feit was heb ik bijna elke avond een stel economen op de buis de revue zien passeren, alle maal hadden ze het bij het verkeerde eind. Wat denk Van Galien wel wie hij is? In mijn belevingswereld is hij niets meer dan de moslim in het paard van Troje en broodschrijver.

  Like

 4. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Je weet wat ‘goed’ nieuws betekent!

  Like

 5. Jantje Beton zegt:

  Als je dit aan de kaart stelt op wuz van de telegraaf dan is het niet zo.het word een fantastisch jaar in 2015 volgens de bekende personen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s