Intussen in Oekraïne

Screenshot_33

(Door: Marcel)

We hebben al heel wat dieptepunten mogen meemaken in de westerse berichtgeving over de oorlog die het illegale bewind uit Kiev tegen zijn eigen Russischtalige landgenoten in het oosten voert. Kiev probeert vooral met suggestieve berichtgeving het Westen bij de strijd tegen haar eigen landgenoten te betrekken. Suggestieve berichtgeving, omdat de journalistiek uit deze hoek zo bol staat van onbewezen aantijgingen, verdachtmakingen en oorlogsophitsing dat het het Goebbelsiaanse kantelpunt waarop de mensen het echt beginnen te geloven gelukkig nog niet voorbij is.

De meeste aantijgingen uit die hoek eindigen voor de geïnteresseerden dan ook in het beste geval al snel in de gedebunkte hoek of in het gunstigste geval in de ‘onbewezen hoek’ bij twijfelgevallen. Nieuw dieptepunt in oncontroleerbare berichtgeving uit de hoek van het illegale bewind van Kiev is de beschuldiging dat ‘de Russen’ nu weer land-tegen-land raketten van het type Iskander aan het plaatsen zijn op de Krim. Iskander-raketten hebben een bereik van 500 km. en kunnen een nucleaire lading dragen. Daarmee zouden ze dan Kiev en de halve Oekraïne onder schot kunnen houden.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, NAVO, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Intussen in Oekraïne

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En de slijmballen en verraders der EUSSR, steunen dat NAZI REGIME in Kiev, voluit. De moslim Obama kan tevreden zijn, het schoothondje der EUSSR, doet precies wat hij, en de andere oorlogshitsers wensen, OORLOG TEGEN RUSLAND. Val wat mij betreft helemaal dood EUSSR GEDROCHT!

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Beste Tom Hendrix je bent volgens mij een aanhanger van het Absolutisme?net als Poetin,Hitler,Stalin,de Keizers,de Tsaar. Waar absolutisme regeert geerst de hel voor het volk. Alleen met Jezus Christus in je hoofd kan demokratie overleven.denk aan Matheus 20 DeTwee zonen van Zebedeus.vers 20-28 Dat zegt dat alle mensen gelijk zijn geschapen.Niemand hoger staat dan anderen.
   20 Toen kwam de moeder der zonen van Zebedeüs tot Hem met haar zonen, Hem aanbiddende, en begerende wat van Hem.

   21 En Hij zeide tot haar: Wat wilt gij? Zij zeide tot Hem: Zeg, dat deze mijn twee zonen zitten mogen, de een tot Uw rechter- en de ander tot Uw linker hand in Uw Koninkrijk.

   22 Maar Jezus antwoordde en zeide: Gijlieden weet niet wat gij begeert; kunt gij den drinkbeker drinken, dien Ik drinken zal, en met den doop gedoopt worden, waarmede Ik gedoopt worde? Zij zeiden tot Hem: Wij kunnen.

   23 En Hij zeide tot hen: Mijn drinkbeker zult gij wel drinken, en met den doop, waarmede Ik gedoopt worde, zult gij gedoopt worden; maar het zitten tot Mijn rechter-, en tot Mijn linker hand, staat bij Mij niet te geven, maar het zal gegeven worden dien het bereid is van Mijn Vader.

   24 En als de andere tien dat hoorden, namen zij het zeer kwalijk van de twee broeders.

   25 En als Jezus hen tot Zich geroepen had, zeide Hij: Gij weet, dat de oversten der volken heerschappij voeren over hen, en de groten gebruiken macht over hen.

   26 Doch alzo zal het onder u niet zijn; maar zo wie onder u zal willen groot worden, die zij uw dienaar;

   27 En zo wie onder u zal willen de eerste zijn, die zij uw dienstknecht.

   28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Louis Burgemeestre: 06.20. uur. Welnee, hoe komt U daarbij. Ik heb een probleem met het communisme, en socialisme. En uiteraard met de Bilderbergers en de heulers van de NWO. En voor de duidelijkheid, ook ik zie Jezus Christus als een VOORBEELD om na te volgen, beste Lucky.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijn beste Louis, Mijns inziens is het volkomen overbodig -om niet te zeggen: Aanmatigend, om uitgerekend Tom een staaltje Godsdienstonderricht te willen opdringen!
    Geen bewust geloviger mens dan Tom. Alleen verstaat hij de kunst, er niet mee te koop te lopen.
    En dezulken zijn de Ware Gelovigen!

    Like

   • Louis Burgemeestre zegt:

    geerst =heerst

    Like

   • Harry zegt:

    Tsjonge Lucky , 06 uur 20 , nou ben je net wakker , begin je alweer met die onzin !
    Gisteren weer een opfriscursus hersenspoeling gehad ?
    Snap je onze ergernis nou niet ?
    Al die regels hebben voor een fors aantal van ons niet meer waarde dan een Donald Duck verhaal . En jij voert dat aan als ” bewijs ” ?
    Je bent een part-time zendeling . Van een heel erge soort . Lucky , je bent een killer-bee aan het worden .

    Tom heeft in ieder geval een bescheiden manier van geloven waar een ieder respect voor kan hebben en hij stort nooit een diarree van godsdienstig braaksel over ons uit .

    Neem daar eens een voorbeeld aan , man .
    Weer heel m’n ochtend verpest !

    Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Putin was een man van de KGB, heeft dat niets met communisme te maken? denk je?Hij regeert Russland absoluut wie eens de Communisten.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Kan de Russen ongelijk geven met een fascistisch bewind op een paar honderd meter afstand ??

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Nou, en? Moeten ze helemaal zelf weten. Een deel van de US vloot paddelt daar toch ook in de Zwarte Zee rond. Wat denk je wat die allemaal aan boord hebben. Kan ze dus niet eens ongelijk geven als het waar is.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Dit gemist ?

  joopklepzeiker zegt:
  6 december 2014 om 15:31

  Britain reopens Bahrain navy base after 40 yrs – to fight ISIS
  Posted December 6, 2014 by joopklepzeiker
  Categories: Uncategorized

  Britain reopens Bahrain navy base after 40 yrs – to fight ISIS

  Published time: December 06, 2014 11:08

  http://warsclerotic.wordpress.com/

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Ter vervolstandiging van het 10 Geboden heeft Jezus Christus gezegd; heb je naasten lief als je zelf. En dat heeft schijnbaar bij ons niet gefunctioneerd.

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   En in de USA,natuurlijk ook.

   Like

  • Harry zegt:

   En iets wat niet werkt kun je beter in de kliko mieteren .

   Like

   • Louis Burgemeestre zegt:

    Hoe zo dat hebben niet iedere immigrant gezworen dat iedere mensen gelijk zijn geschapen in de Ellis eiland? MAW ze zijn tot het Calvinisme geconverteerd.Het is niet de schuld van de Amerikanen als ze hun woord niet houden, en dat zal de Heer wel een antwoord op hebben denk ik?De Goede Herder mischien?

    Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @Theresa: 09.18. uur, en Harry: 11.16. uur. Bedankt voor dit “hart onder de riem”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s