Opnieuw vechtpartij in een Budels Azielzoekerscentrum

Screenshot_13

(Door: Pepijn Woudrichem)

Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum in Budel-Cranendonck is een 17-jarige bewoner zwaargewond geraakt. Hij is met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Een 37-jarige bewoner is aangehouden. Dat meldde de politie zaterdag.

Eerdere knokpartijen

Vorige maand was er ook een vechtpartij in het nabijgelegen asielzoekerscentrum Budel-Dorplein. De politie werd ingeschakeld toen een ruzie tussen twee bewoners dreigde te escaleren.

Kort daarvoor ging het mis in het asielzoekerscentrum in de voormalige gevangenis in Overloon. Bij een vechtpartij gingen tientallen bewoners van diverse nationaliteiten elkaar te lijf, onder meer met stokken en ijzeren pijpen. Vijftien mensen raakten gewond. De politie hield drie mensen aan.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Opnieuw vechtpartij in een Budels Azielzoekerscentrum

 1. Sjaak zegt:

  Voor oorlogsgeweld gevlucht en nu hier oorlogspelletjes voeren ?
  Het is eenvoudig tuig wat meteen eruitgesodemietert moet worden !

  Like

 2. Marlies zegt:

  De nationaliteit van deze mensen interesseert mij eigenlijk minder dan hun geloofsovertuiging. Helaas wordt dat in de MSM verzwegen, dus neem ik aan dat het de muzelmannen zijn die amok plegen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en dan waarschijnlijk omdat er naast die muzelmannen ook nog andere gezindten aanwezig zijn: Dat verdragen die muzelmannen niet…..
   Of nee, wacht, hoeft niet eens: Soennieten en sji’ieten samen verdraagt zich ook al niet…..
   Zo zijn er een aantal mogelijkheden……

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk beste mensen, dat is nu die geweldige “verrijking”, waar de PvdA,CDA,VVD,D66, GL,CU,SP,PvdD ons mee wenst te verblijden. Hoe krankzinnig moet men wel zijn, om GEHEEL AFRIKA en de MOSLIMWERELD binnen te halen. En dan de dooddoener, van die leipe functionaris; “als in de gewone maatschappij mensen te krap wonen, krijgt men daar ook met vechtpartijen te maken”.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Dat komt omdat men tegenover elkaar staande groeperingen bij elkaar zet.
  Denk daarbij aan de Hutu en Tootsie.
  Gebeurt nu weer men zet christenen bij moslims en soennieten bij seculieren en sjiieten.
  Volop discriminatie en onderdrukking in de asielzoekerscentra en op de straat is het resultaat.
  Je verwacht het niet he….

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Enige optie is terug naar land van herkomst en omgeving.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft wordt aan elke nieuweling van 10 jaar of ouder in de asielzoekercentra een klewang verstrekt. Daarna voor elke 100 inwoners maaltijden bereiden voor slechts 10 van die “gasten.” het probleem zal snel opgelost zijn.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het moge duidelijk zijn dat de oorlogen van elders in ons land worden voortgezet, of uitgevochten. En WIJ, de Nederlanders, die onze deuren geopend hebben voor deze idioten (vluchtelingen gedragen zich heel wat bescheidener!), zijn het kind van de rekening. Voor ónze veiligheid, waarvoor we meer blauw op straat zouden willen hebben, is geen geld. Maar deze criminelen uit elkaar houden en ruzies beslechten, daar is blijkbaar wél budget voor?!
  Laat ze elkaar de hersens maar inslaan. Ze willen dat toch zo graag? Mensen met een normaal verstand gedragen zich normaal. Wat hier gebeurt valt niet onder gedrag van normale mensen.
  Afvoeren, die handel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s