Schokkend: aantal Jihadisten ligt dramatisch hoger!

PVV blauw

De PVV wil weten of het aantal uitgereisde Jihadisten inderdaad “honderden” bedraagt, zoals AIVD-baas Rob Bertholee vrijdag heeft verklaard in Washington. Ook vraagt de partij zich af waarom dit nieuwe getal wel gemeld wordt in Washington en niet in Den Haag.

Minister Plasterk verklaarde een maand geleden dat het aantal jihadisten dat afreisde naar Syrië of Irak beperkt was gebleven tot 160. Nu spreekt de AIVD-directeur in het buitenland van “honderden.”

Vragen van de Leden Bosma en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken, de heer Plasterk inzake de aantal Jihadisten:

1) Heeft u kennisgenomen van het bericht “There’s Been A ‘Sudden And Explosive Renewal’ Of Jihadism In The Netherlands” ‘(*)

2) Klopt het getal dat de heer Bertholee noemt, namelijk dat het gaat om “honderden” uitgereisde Jihadisten?

3) Waarom worden dergelijke schokkende cijfers in Washington bekend gemaakt, en niet in de Tweede Kamer?

4) Waarom bestaat er zo’n enorme discrepantie tussen hetgeen minister Plasterk stelt (7 november: 160 uitgereisde jihadisten) en het aantal dat de heer Bertholee nu noemt?

5) Waarom spreken de directeur van de AIVD en de minister niet met één mond?

(*) www.businessinsider.com

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Schokkend: aantal Jihadisten ligt dramatisch hoger!

 1. bobzelf zegt:

  omdat ze geen van allen in hun eerste leugen gestikt zijn !!!
  Dan was b.v. Rutte al 12 jaar hartstikke dood ,

  gr. bob

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bobzelf: 14.18. uur. Precies Bob. We zouden nog allemaal 1000 Euro krijgen van deze RUTTE (VVD). Ik heb niks gekregen, jullie wel?

   Like

   • bobzelf zegt:

    hee Tom !!!

    Dan zou ik effe bellen , hoor,

    wat vreemd , dan ben jij 1 van de weingen , denk ik ,

    Wij hebben allemaal die 1000 euro wel gehad,

    Ik zelfs met een leuk briefie erbij van Pinokkio zelf ,

    raar hoor !!

    gr. bob

    Like

   • Harry zegt:

    Ik heb het ook niet gekregen , ik heb het zelf maar gepakt .

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAA, ik doe ook niet anders ,
    neem je contant geld op bij de rabobank ,
    mag je je eigen geld na 3 a 5 dagen op komen halen
    want ze hebben niks liggen, whahahahahahaha
    zegt zo’n balie medewerkster :

    VERTROUWT U ONS NIET ??

    iK ZEI ; NEE, EN DAAR SNAPTE ZE NIKS VAN , WHAHAHAHAHA

    dus heb ik maar uitgelegd ,dat je vroeger JE geld naar de bank bracht, dat was lekker safe,
    en dan kreeg je van de bank , die netjes op jouw geld paste, EEN BEETJE RENTE .!!

    nU MOET JE BLIJ ZIJN DAT DE BANK NIET FAILLIET IS GEGAAN , EN RENTE, ??
    WHAHAHAHAHA
    NEE DAAR HEEFT ONZE SCHELE DRAGHI EEN STOKJE VOOR GESTOKEN ,

    WHAHAHAHA , VERTROUWT U ONS NIET, ??

    NEE NATUURLIJK NIET DOMME GANS !!

    GR. BOB

    Like

 2. peterselie1 zegt:

  De Hollywood methoden van de media

  Om een goed begrip te krijgen van hoe de Main Stream Media het volk in de maling kunnen nemen is het niet alleen nuttig om de film ‘Wag the Dog’ eens te bekijken, ook onderstaand YouTube filmpje geeft een goed beeld. De technieken die kunnen worden toegepast zijn ongelimiteerd en de vraag is alleen nog of u het wil zien. Groene schermen geven de mogelijkheid om beelden via computertechnieken in te voegen, waardoor beelden eenvoudig te manipuleren of zelf volledig te faken zijn. Er wordt veel gelogen in de Main Stream Media en de spindoctors en psyop medewerkers zijn degenen die het nieuws maken. Ik heb al vaker aangegeven dat nieuws niet echt ‘nieuws’ is, maar zuivere perceptiemanagement. In dit artikel lichtte ik toe hoe media verborgen hypnose technieken toepassen en in dit artikel liet ik een documentaire zien waarin toegelicht wordt dat grote delen van het nieuws bepaald worden door medewerkers van de geheime diensten. Recentelijk bracht een bekende Duitse journalist een onthullend boek uit waarin hij getuigde van het feit dat geheime diensten het nieuws bepalen (zie hier en hier). Het zal dus voor velen geen nieuws meer zijn dat we het ‘nieuws’ niet meer kunnen vertrouwen. Toch zijn de meeste mensen nog steeds geneigd om datgene wat er door de radio schelt of wat er door de geloofwaardig ogende nieuwslezer op tv verteld wordt, grotendeels voor waar aan te nemen. “Het kan toch niet allemaal verzonnen zijn? Er zal toch heus wel een kern van waarheid in zitten? Ze kunnen toch niet alles faken? Doden die we zien op een slachtveld zijn toch wel echte doden? De onthoofdingen van ISIS zijn toch ook gewoon echt?”
  Als het ‘nieuws’ u doden toont en bijvoorbeeld zegt dat het door ISIS gedode Koerden zijn, dan kunnen dit net zo goed Syrische Assad aanhangers zijn. Als er een tank staat te schieten of wapens kogelregens afvuren, lijkt dat heel indrukwekkend, maar Hollywood kan dat ook produceren. Het besef dat veel zaken gewoon niet waar kunnen zijn, komt pas als u zelf weer logisch na gaat denken. Zet die brainwash apparaten uit! Zo schreef ik gister een artikel over de veroordeling van een jihadist die in mijn ogen niet logisch is. Waarom zou de man zijn moeder een bericht sturen dat hij aan het vechten is, in de wetenschap dat de AIVD alles aftapt? Waarom zou de man überhaupt terugkeren naar Nederland? U moet het dus aandurven om zelf weer na te gaan denken. De dames en heren in de Main Stream Media krijgen zwaar betaald om uw beeldvorming te sturen en weten dat allemaal vol overtuiging te brengen (zie hier). Misschien moest u uw televisie, de radio en de kranten maar eens wat minder serieus gaan nemen en investeren in nieuwe initiatieven die u wel de waarheid willen brengen. Alle grote mediabedrijven zitten in de broekzak van de heersende elitaire klasse. Ook als het lijkt alsof zo’n bedrijf in handen is van een miljardair die gewoon een slimme zakenman is. Niets is wat het lijkt. Let u vooral eens op de Saturnus symboliek die u bij al die mediabedrijven herkennen kunt.

  http://www.martinvrijland.nl/2014/12/02/de-hollywood-methoden-van-de-media/
  Bekijkt u ook vooral deze video.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Veroordeling teruggekeerde Syrië-ganger of gewoon een mediashow?

  Herman Bolhaar, de hoogste man van het OM kwam vandaag bij Nieuwsuur het verhaal van de zogenaamde veroordeling van een teruggekeerde jihadist toelichten. In mijn optiek hebben we hier weer met een hoog staaltje acteerwerk te maken. Wie deze Maher H. persoonlijk kent mag zich bij mij melden. Zijn vrouw zou zogenaamd vrijgesproken zijn voor het ronselen van jihadisten. Gelukkig hebben we een mooie compositietekening en we hebben beelden gezien van een rechter die een vonnis uitspreekt. Dat moet dan toch wel allemaal echt zijn, vindt u niet? Maher H. zou zijn moeder een bericht hebben gestuurd waarin hij vertelt dat hij aan het vechten is geweest. Wat is het toch een onnozele Syrië-ganger! Hij had toch op zijn minst deze site even moeten lezen over het feit dat de AIVD letterlijk alle social media meeleest, telefoons aftapt, e-mails en andere communicatie volledig inhoudelijk scant. En dat gaat volledig geautomatiseerd. Maar nee, Maher wilde gewoon mams even informeren over een dagje lekker vechten. Gelooft u het zelf? We worden weer lekker in de maling genomen. Ach, voor een paar leuke duiten geeft zo’n rechter wel even een camerashowtje. Een advocaat die een verslagje doet, is ook zo geregeld. Binnen de loge van de Vrijmetselarij zijn altijd wel een paar heren te vinden die te porren zijn voor een klein leugentje om bestwil.
  En natuurlijk staan de bekeerde autochtone moslim AIVD-ers ook te trappelen om wat meer naamsbekendheid te krijgen. Nourdeen Wildeman werd in de uitzending van Nieuwsuur gevraagd naar een reactie over zijn ten strijde trekkende broeders. Wildeman (zo wild als hij is) heeft natuurlijk niet voor niets zijn baard met Andrélon shampoo gewassen en gewerkt aan zijn geloofwaardige moslim-look. Sterker nog. Deze man heeft een hele website opgetuigd (waarschijnlijk) op kosten van de AIVD en er zijn altijd wel wat naïeve Wahabistische moskeegangers die niet doorhebben dat het allemaal een CIA/AIVD/Mossad spelletje is. Ja, ook die moskeeën zitten hier alleen maar omdat Saoedi Arabië zo’n belangrijke partner van het Zionisme is. Deze moskeeën moeten de jihadisten leveren. De mediashow dat de overheid jihadisten bestrijdt, kunnen we plaatsen in het daglicht van de stelregel die zo’n beetje standaard geldt in de politiek en hun spreekbuis (de Main Stream Media): je moet alles 180 graden omdraaien. Het Westen heeft de jihadisten nodig om haar ISIS huurlingentroepen op te bouwen. Daarbij moet worden opgemerkt dat het groter wordt gemaakt dan het is. Maar ISIS is niets anders dan een Westers huurlingenleger dat president Assad uit Syrië moet verdrijven. Ondertussen wordt ISIS als bedreiging afgeschilderd en worden de jihadisten als een probleem betiteld. In de praktijk is het 180 graden omgekeerd. We hebben ISIS zelf bewapend en sturen zelf de huurlingen die kant op. De media moeten de indruk wekken dat de overheid wat aan het probleem ‘jihadisten’ wil doen. We worden gefopt. Leest u dit artikel over de werkelijke strijd die zich in mijn optiek aftekent.
  Wat ik me nog het meest afvraag is: als je al die moeite neemt om naar Syrië af te reizen omdat je zo gelooft in de Islamitische Staat (IS/ISIS) waarom zou je dan terug willen naar Nederland? Als je echt zo overtuigd bent van die Islamitische Staat, dan laat je toch alles hier achter en strijd je tot je er bij neervalt? Het hele idee dat een Syrië-ganger terug zou willen komen, past volgens mij niet echt bij het fanatisme dat er bij zou moeten horen. We worden weer eens flink in de maling genomen en zelfs de hoogste baas van het OM doet er vrolijk aan mee. Ach, hij zal er wel op geselecteerd zijn. Het is niet de eerste keer dat het OM glashard liegt. Ik denk er het volgende over: Het is 1 groot toneelstuk. Er is geen teruggekeerde Syrië-ganger. De veroordeling is een show. De camera’s draaien weer op volle toeren. De acteurs doen hun werk en het volk slikt het weer voor zoete koek.

  Bron linkvermeldingen: Nourdeenwildeman.com, npo.nl

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Jaar geleden als het niet eerder is schreef ik al op zo een topic dat er geen klap van klopte.
  Miste een grote groep jongens/mannen uit de buurt en hetzelfde hoor ik van vrienden/familie als ik vraag of er nog overlast is in hun(andere)buurt of dat het ineens erg rustig is op het plein.
  We worden belogen waar we bij staan/zitten..
  Er zijn er idd al enkele terug maar de gang naar het goud dat gewelddadig voor het oprapen ligt in Syrië en Irak blijft trekken.
  Niet meer toelaten in Nederland en mochten er onverhoopt toch weerkeerders zijn uitleveren!! aan Assad!!.

  Like

 5. elisamad2013 zegt:

  Wij ,Nederlandse burgers,worden naar alle regelen der kunst op leugenachtige manieren een oor *(nee twee) aangenaaid,..De moslims jihadist of niet,mogen geen haar gekrenkt worden

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  als stemmen zou werken zouden ze het ons niet toestaan.

  Like

 7. Waarom?Omdat uit den haag structureel alleen maar leugens en halve waarheden komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s