BREAK THE SYSTEM!

Screenshot_12

DATUM/TIJD: 

27/01/2015 van 11:00 uur tot 20.00 uur

LOCATIE:

Binnenhof, Den Haag

Het is zover…. 27-01-2015… zet die datum in je agenda!! Dit wordt een datum die je niet snel zal vergeten! Er zijn op dit moment 450 aanmeldingen van mensen die komen.

Nederland in opstand!

In deze planner kun je je registreren voor het event! Zo bieden we ook mensen zonder Facebook een mogelijkheid om zich kenbaar te maken!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op BREAK THE SYSTEM!

 1. Driek zegt:

  Waarom moet ik mij voor dit evenement registreren?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om het te verwachten aantal te schatten -zeggen ze.
   Maar ik had toch nog wel graag wat meer toelichting gehad.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Ze zijn e.e.a. aan het plannen. Het thema: “Break The System!” zegt al héél véél voor mensen die genoeg hebben van de ondergang van onze samenleving!
    Als er echt genoeg belangstelling voor deze happening blijkt te bestaan zal men vol gas doorgaan.

    Like

  • Maria zegt:

   hmmm link die registratie…. sinds wanneer moet je je registreren voor een opstand of niet akkoord gaan met werking van overheden, ik zou niet registreren zeker niet via FB… is te link dan kunnen ze in kaart brengen wie en wat.
   Rare move is dit, zo gaat dat niet in zijn werk normaal, trap niet in die val

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik trek nieuwe schoenen aan!
    Niet zo nauw kijken en inspelen op de huidige mode met functie.

    Like

   • Maria zegt:

    @republikein
    zie maar uit dat er geen chip tacking device insteekt, hihihi schakel over naar de imitatie versie van de fake concurrenten dan ben je zeker, hahaha 🙂

    Like

 2. Vederso zegt:

  Weet iemand iets meer over deze club, want voor je het weet loop je achter een vlag van de anarschisten met een grote A. (of Antifa, om maar wat te noemen)

  Like

 3. Giny zegt:

  Voor mij totaal onbekend en verwacht net als Theresa meer Toelichting!!!

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Wat is dit voor een vaag bericht? Waar gaat het over?

  Like

 5. Elke poging om de bevolking bewust te maken dat dit kabinet en deze Tweede Kamer nodig naar huis gestuurd moeten worden is welkom. De initiatiefnemers komen op de site neutraal over. Er zullen mogelijk wel minder frisse figuren aansluiten maar moeten we ons daar iets van aantrekken? Het gaat in eerste instantie om het doel!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Th.M. van Baarle: 11.54. uur. Het gaat ook om het doel meneer van Baarle. Maar ik ben bang voor de versplintering van de patriottische beweging. Samenwerken daarom, waar dat maar mogelijk is.

   Like

  • jowitteroos zegt:

   Dat had ik al eerder begrepen van u uit onze mailwisseling. Ik ben het daar overigens niet in alle gevallen mee eens. Maar iedereen moet dat maar voor zichzelf uitmaken.

   Like

 6. Jaan zegt:

  Vreemde zaak. Het kunnen net zo goed een soort Internationale Socialisten zijn. e hebben het over sociale zaken die met geld te maken hebben zoals het UWV dat een terminale kankerpatiënt goedkeurt. Over de terminaal zieke ongewenste islam hoor ik ze niet. Wat doet die advertentie hier? Ik vertrouw ze voor geen meter.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Half Nederlands en half Engels en dan ook nog registreren, mmmmmmm !!!+

  Like

 8. Natuurlijk zijn dit socialisten die denken dat er iets aan het “systeem” veranderd kan worden, maar het kwaad is toch al geschied. Je kunt willen veranderen wat je wil, een volgende regering zal de belastingen nog verder moeten verhogen en de uitkeringen nog verder moeten verlagen. Dit land is failliet, daar hebben onze elkaar opvolgende regeringen al tientallen jaren geleden de fundamenten voor gelegd. Wie z’n kont brandt moet op de blaren zitten, zo is het nou eenmaal. Daar helpt een verandering van het systeem helemaal niets aan. Pas als we de gigantische staatsschuld hebben afgelost (die nu nog met 100 miljoen per dag oploopt) kun je iets aan het systeem veranderen, tot die tijd heeft het geen zin. Iets wat socialisten maar niet tot zich door willen laten dringen. Wat je als socialist kun doen is: wat banken failliet laten gaan en deze leegplunderen, wat voormalige staatsbedrijven (gratis) terugpakken. De “rijksten”een flink deel van hun miljarden afpakken. Meer keus is er eigenlijk niet. Willen we dat? Zij wel in ieder geval. Dat is mij al jaren geleden duidelijk geworden.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Neem het woord – VERKIEZINGSFRAUDE – nu toch eens definitief in uw gedachten; beste mensen. De politieke kaarten zijn tijden geleden allang geschud…De koers van de NWO-garde moet en zal gevaren worden, men zal deze niet wijzigen. Het is één vuile pot (oud nat)…vol stank en verderf. Onder het mom van – democratie – worden wij burgers tegen elkaar opgezet, men beschuldigd elkaar al tijden van het zogenaamd – verkeerd stemmen -. Noem dit doelbewuste MISLEIDING van de massa. Ben heel blij dat de verkeerde route meer en meer wordt (in)gezien door mensen die (te) lang onder politieke hypnose waren gebracht. Hoe meer pijnen wij burgers te verduren krijgen, hoe meer BESEF van het stinkende BEDROG. Zo komen ook (gelukkig) meer burgers tot besef dat het land Israel niet de viezerik is in het Nabije Oosten, maar de terreur onder de vlag van Hamas; ect.ect…..De erfgenamen en handlangers van wijlen PLO-Arafat. MOOI waarheid komt toch meer, via allerlei ‘wegen’ in het zicht!!! De leugen is geen eeuwig tijdloos leven gegund; GELUKKIG.

  Like

 10. Maria zegt:

  wat vreemd is is die registratie… waarom gewoon geen oproep om dat binnenhof plat te bestormen? zo gaat dat normaal in zijn werk… vergeet niet dat dit wreed link is die registratie, doet me denken aan de jaren 30 vorige eeuw, waar IMB met ponskaarten ook alles in kaart kon brengen wie hoe en wat, dus bij deze registreer NIET!!!! FB is de spionage van het moment!

  Like

 11. Leo zegt:

  Antifa in schapskleren, mij dunkt.
  Stinkt naar Bloed-Rode misleiding

  Like

 12. Leo zegt:

  Schaapskleren

  Like

 13. Leo zegt:

  Wie het logo van de ” Break The System” goed bekijkt ontdekt daar een krakeling in.
  Krakeling: – koekje ? Krakeling: Kraken ! Krakeling: Lid van de kraakbeweging !

  C.Q. Krakeling symbool van de Kraakbeweging , Rapalje dus !!

  Wellicht SP ondersteund.

  Sluw verpakte misleiding om een dom deel van een na-ief -rechtsdenkende bevolking dat niet kan denken aan hun zijde wil krijgen.

  En wellicht later ,als het totaal uit de klauwen loopt , rechts voor alle ellende aansprakelijk stelt.

  Like

 14. Gemelos zegt:

  Deze mensen doen tenminste iets !! Ze willen dat de regering aftreedt , Nederland uit de Euro , minimumloon enz. Kijk maar op Facebook. Ik volg ze al vele weken. Ze willen weten hoeveel mensen er ZEKER komen omdat ze bezig zijn om vervoer te regelen, bussen enz. Ze vragen drinken en warme kleding mee te nemen omdat ze NIET weggaan voordat hun wil is ingewilligd ! Er komen zelfs bussen met Limburgers enz. er zijn er veel meer dan hierboven staat. Verder is er toch NIEMAND die WEL iets doet ??? Ik ben er wel blij mee, hoewel IEDEREEN in Den Haag enz. het al weet. Via facebook is het niet stil te houden. Er komen nog flyers en dezelfde mutsen geloof ik. Ze eisen wel dat er GEEN rellen komen. Barry, 1 van de oprichters is 2 weken geleden al door de politie aangehouden om zijn verhaal te doen, maar mocht snel weer naar huis, nadat hij de agenten had uitgenodigd voor de 27e januari a.s.

  Like

 15. Gemelos zegt:

  Ik wil nog even benadrukken dat IK niet een na-ief rechtsdenkend persoon ben, maar elke strohalm vastpak om tenminste IETS meer te doen dan alleen maar OUWEHOEREN (sorry) voor dit woord !! We weten nu onderhand wel dat het hier een zooitje is, maar NIEMAND doet iets, daar baal ik van !!!

  Like

 16. Gemelos zegt:

  Maria, ik heb het al gezegd tegen hun om, zoals jij zegt, gewoon daar binnen te stormen, net als die Koerden deden. Maar ze wilden niet met een klein groepje gaan, zoveel mogelijk mensen willen ze, logisch ! We zullen wel zien. België en Duitsland zijn al lekker bezig !! Maar Nederland SLAAPT !!!!

  Like

  • Maria zegt:

   er is 1 groot verontrustend probleem met deze beweging die wilt dat je registreert om eraan deel te nemen???
   het zou veel geloofwaardiger zijn om zoiets te organiseren en gewoon met veel volk naar dat binnenhof te gaan.

   De comment van Leo die heeft het bij het rechte eind, is een linkse move, klopt zoveel niet aan, en ik weet ook niet wat dat is met de gemiddelde Nederlander die voor niet maar dan niets zijn ongenoegen laat blijken, hier in België is dat anders.. per dag worden mensen kwader en kwader, alleen zit ge hier met socialistische vakbonden die nu het land totaal failliet gaan staken, die vakbonden pakken alles verkeerd aan en den Belg is hen ook zat! er broeit iets in la België, kwestie van ontploffen, want de schandalen flaters justitie, superrijken die door regeringen ook die NVA maar blijven beschermd worden, gaat niet meer overal waar je komt gaat het erover, zelfs de media weet niet wat daar de kentering heeft veroorzaakt laat openlijk hun walging zien en stelt nu vragen waar dat je het niet kan geloven want dat bestond ervoor niet hier…
   Ik zie dat hier niet goed komen teveel woede regelrechte razernij van de Belgen die blijft groeien, en politiek tja zijn er enkel om de “elite” te dienen en bevolkingen leeg te persen..
   Zie je in veel landen nu het wordt niet meer gepikt door de bevolkingen, tis eender welke politieker van een andere partij aan de macht komt, dat gaat niet meer, er is zoveel onrecht enkel het “elite-clubje” telt en de bevolkingen worden leeg geperst uitgelachen valse beloften alles gaat hier zogezegd goed komen vanaf 2016, dan is het geworden 2019, en ondertussen openlijk op media wordt alles gecounterd wat die politiekers bijeen liegen en dan blijven die denken dat mensen dat blijven slikken??? die mantra: besparen-besparen-besparen, werkt als rode lap op een stier, want zij de “elite” politiekers, superrijken die moeten niets betalen, nee de kloof wordt maar groter en groter tussen de elite die 2% en het gepeupel in hun ogen de melkkoeien waar ze alles uitpersen.
   Niet dus!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn, dat in België de razernij groeit en groeit omdàt het in België met de vrijheid van meningsuiting in de media, internet inbegrepen,iets minder gesteld is dan in Nederland. Daar al eens aan gedacht?
    Ze hebben een uitlaatklep minder, dus dáárom staat de boel op een gegeven moment op exploderen; zéér logisch…..
    Nederland mag dan van geen kant deugen, Je kunt op zo ’n Nederlands weblog (dít in ieder geval) toch maar mooi alles uitbraken, wat op een Belgisch weblog zou worden geweigerd……
    Tja…….

    Like

   • Maria zegt:

    tja je hebt geen EJ BRON soortgelijke bloggen, laat staan dat er 1ne aan zijn hielen komt in België hé!! anders zou ik daar gerust hetzelfde schrijven als hier!
    Op dat vlak is het treurig gesteld in België, maar je kan niet ontkennen dat journalisten keren en openlijk zelf aanval doen nu, en dat gebeurd niet in Nederland die ommezwaai dat je openlijk op tv kranten journalisten beginnen alles in vraag te stellen en walging uiten en openlijk laten zien…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 13.49u.: Jammer dan. Je kunt niet alles hebben.
    Maar wees maar liever blij voor België, zou ik dan zeggen: Ik snap niet zo goed, dat U zich in dat geval zó zit op te winden over Nederland, dat het doodgewoon beledigend wordt.
    Nederlanders doen de dingen op hún manier, evengoed als jullie. Ik zou zeggen: Laat ons dan ook in ónze waarde.
    Dwingen, vechten of beledigen helpt niet. En wij doen het ook niet naar Ú toe.

    Like

   • Maria zegt:

    ik ben bezorgd over de Nederlander, dus normaal dat ik me opwind!
    Maakt me menselijk, I care voor iedereen wilt niet zeggen dat ik horror heb meegemaakt door den amerikaan en moslim waar nederlandse overheid mee een rol inspeelden dat ik het gewone volk van Nederland iets kwalijk neem!
    Wees blij dat vanuit België mee steun wordt verleend aan het Nederlandse volk! Ge kunt als land alle steun gebruiken me dunkt

    Like

 17. Gemelos zegt:

  Nog even een aanvulling, MINIMUMLOON moet zijn, EEN soort van BASISINKOMEN !!!! Mijn fout, sorry !

  Like

  • Maria zegt:

   maar iedereen hier schrijft af en toe met fouten, daar moet je je zeker niet voor excuseren, is een teken dat je normaal bent en geen linkse pseudo intellectueel! 😀

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Gemelos: 00.08. uur. Een basisinkomen. Dat hoor ik ook verkondigen, bij de vakbonden. Maar er zit een “adder onder het gras”, en zeker geen addertje. Wat ik begrepen heb, zou dat basisinkomen, te weinig zijn om echt te leven, en net teveel om niet te sterven van de honger. Wij krijgen hier ” Amerikaanse toestanden”, als die er al niet zijn! Mensen die op straat moeten slapen, etc.

   Like

 18. Gemelos zegt:

  Tom, er slapen hier al mensen op straat. Mijn mening is, dat het BIJNA niet beroerder kan. Dan bedoel ik wat Nederland betreft, want ik ga niet vergelijken met 3e wereld landen. Jij weet net als ik dat WIJ het HEEL anders meegemaakt hebben en zo beroerd als NU is het NOOIT geweest !! De mensen waren niet rijk moesten ook in de werkverschaffing enz. Maar het is nu voor de Buitenlanders de Hemel op aarde hier en de Nederlanders lopen bij de voedselbank. Dit bedoel ik. Ik heb vandaag zitten lezen hoe een basis inkomen in elkaar zit, dat vind IK ook niets. Dan krijg je per persoon ongeveer Eu 1500,00 en als ik het goed begrijp ben IK IN MIJN EENTJE de dupe daar van. De vaste lasten moet IK toch ophoesten en de echtparen hebben dan 2x MIJN inkomen met dezelfde vaste lasten voor huur of hypotheek en energie. Lijkt mij toch niets !!! Maar dat ze eindelijk de regering eens wakker gaan schudden is PRIMA !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s