Christenvervolging: In de Adventstijd wordt het erger

Screenshot_51

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de beestachtige moslimdaders en ongenode immigranten hier in het Westen genieten van alle speciale rechten, die hen volgens de wet eigenlijk helemaal niet toekomen, lijden de christelijke volkeren in hun oude traditionele gebieden onder de meest wrede vervolging door de godverdomde aanhangers van de “religie van de vrede”. Dagelijks worden christinnen door weerzinwekkende moslims ontvoerd en verkracht, zoals enkele dagen geleden in Pakistan:

In Punjab in Pakistan werden twee teenagers met wapens bedreigd en groepsverkracht. De daad behoort tot een serie aanvallen tegen de christelijke minderheid in de deelstaat.

De twee meisjes waren 14 en 16 jaar oud. Ze werden ontvoerd toen ze naar buiten gingen om hun behoefte te doen.

Men vond ze later terug, meerdere kilometers ver verwijderd van het dorp.

Deccan Herald

In Afrika gebruiken de weerzinwekkende moslims eveneens constant geweld tegen de christelijke etniciteiten daar:

Deborah Abge, Awa Abge, Hauwa Yirma, Asabe Manu, Mwa Malam Pogu. . . De rij namen zou aan te vullen zijn met die van de in het noorden van Nigeria ontvoerde 165 christelijke en 15 islamitische meisjes.

Om aan hun lot te herinneren, heeft het kerkenraadslid van de Evangelische kerk in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Klaus Rieht, die zich bezighoudt met vluchtelingenwerk, de volledige namenlijst aan zijn rapport over de “vervolgingssituaties in crisisgebieden” toegevoegd. Dat mist zijn uitwerking niet. Op de vergadering van de kerksynode kun je woensdag de verslagenheid voelen. Het lot van de door de radicaalislamitische terreursekte Boko Haram ontvoerde meisjes is bovendien slechts een voorbeeld van de bedreiging waaraan veel christenen in veel landen staan blootgesteld. Sinds 1991 laat de Kerkenraad zich eenmaal per jaar informeren over de situatie van wereldwijd vervolgde mensen en christenen. “Vaak werd er door de Evangelische Kerk Duitsland en door andere lidkerken hierom geglimlacht”, zegt Rieht bij de presentatie van het rapport van het jaarlijkse rapport woensdag in Stuttgart. “Nu blijkt hoe dringend noodzakelijk dit is.” Want: “In Irak, in Syrië, in Nigeria en in andere landen is de situatie van de vervolgden ten hemel schreiend.”

Stuttgarter Nachrichten

Deze aanvallen nemen vooral in de Adventstijd toe. Onze politici ondernemen hier niets tegen. Integendeel, ze belonen de daders door hen als “vluchtelingen” hier naartoe te halen, opdat ze dit ook in Duitsland doen, in de buurt van asielzoekerscentra. Het is jullie taak om alle christelijke organisaties in jullie steden, die konkelfoezen met de daders, te veroordelen en tegen hen te zeggen op welke schandalige manier zij het christendom verraden. De christenen onder onze lezers kunnen deze tijd ervoor gebruiken om open brieven te schrijven aan die kerkfunctionarissen, die door de toegewijde vriendschap tot de moslims deze gewelddadigheden in de hand werken. Jullie kunnen ons blog ervoor gebruiken om jullie brieven en de eventuele antwoorden te publiceren. We plaatsen ze graag als blogartikel. Dat is wel het minste wat jullie voor je geloof kunnen doen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Genocide, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Moslims, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Christenvervolging: In de Adventstijd wordt het erger

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel. Het is ronduit schandalig, hoe de “christelijke kerken”, in Europa en de VS wegkijken van deze genocide op CHRISTENEN. Hoe vaak hebben WIJ op dit blog hier al tegen stelling genomen, en er verandert geen moer. Ook de zogenaamde christelijke partijen, CDA,CU en de SGP hoor ik vrijwel niet. Maar beste mensen, WIJ hebben deze KANKER der ISLAM nu binnen onze grenzen, en de politieke-elite onderneemt ook daar tegen helemaal niets. Ik hoop dat zo’n HAATJURK een bomaanslag pleegt in onze 2e Kamer, en dan hoop ik dat de PVV er niet aanwezig is. Want dan pas zullen de waardeloze politici ” wakker worden”.

  Like

  • Willie zegt:

   Tom , dan wordt er NIEMAND meer wakker joh ! Hehehe , allee, we kunnen dan een feestje bouwen en drinken op hun onheil en op hun one-way reis naar de hel

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix. 7 december 2014 om 12:31

   “Want dan pas zullen de waardeloze politici ” wakker worden”.”

   Maar beste Tom, ze ZIJN al ‘wakker’!
   Het past juist prima in hun straatje om ons te laten uitroeien -of op zijn minst te laten decimeren- door die islamieten!
   Hun eigen ontsnappingsticket ligt allang klaar!
   Door te doen alsof ze ‘nergens iets van afweten’, door af en toe ‘geschokt’ zijn en door te beweren dat al die gruweldaden hélemaal niehiehiehiehiets te maken hebben met de islam, hebben ze een schitterende vrijbrief voor hun daden.

   “Wir haben es nicht gewusst”, waar hebben we dat toch eerder gehoord?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    door af en toe ‘geschokt’ zijn = door af en toe ‘geschokt’ TE zijn

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tistochwat: 14.52. uur, op 07/12. Dank voor de reactie. ” Wir haben es nicht gewusst”, dat zeiden vele Duitsers na het einde van de Tweede Wereldoorlog.

    Like

 2. Charles Martel zegt:

  Zelfs varkens hebben een hoger moreel besef!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Wanneer ik die incest-smoel al zie op deze foto !

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  En weldra zijn wij aan de beurt, en de echte schuldigen, (EU-)politici en links huurlingenjournaille wassen hun handen in onschuld: wir haben es nicht gewusst, natürlich nicht!

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wie doet er mee, kerstliedjes zingen bij de moskee?

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Het begint hier ook al.
  De Lidl heeft het over decemberfeest in plaats van Kerstfeest.
  Eerlijk gezegd vind ik dit nog erger dan of een Piet zwart is of niet.
  Misschien moeten we suikerfeest maar omdopen in diabetesfeest.

  Like

 7. debeukerin zegt:

  Wat heb ik een zin om te stampen op het hoofd van die varkenshond op die foto. Ik heb niet zo lang nodig om die misplaatste triomfantelijke smile in een verbaasd, angstig doodsmasker te veranderden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s