De islam, de EUSSR en onze “elite”

Screenshot_57

(Door: Wachteres)

Al een aantal jaren strijd ik op internet tegen de islam. Wat mij betreft past die gewelddadige ideologie, die zich manifesteert als een godsdienst, niet in onze samenleving. PUNT! De verschillen met het christendom, het Jodendom en het humanisme, de bases van onze samenleving, zijn levensgroot en onoverbrugbaar. Het geweld dat zich in de islam manifesteert, komt niet uit de lucht vallen. Mohammed was een krijgsheer. En daarin ligt ook een wezenlijk verschil met het christendom; in het Nieuwe Testament komt u geen oproep tot geweld, in welke vorm dan ook, tegen. Jezus zegt, wanneer zijn discipelen hem vragen om tegen de Romeinen te gaan vechten en hen het land uit te jagen: “Mijn koninkrijk is niet van deze wereld”. Wat velen van zijn ‘navolgers’, die wel aardse macht en invloed wilden hebben, ervan maakten, is een ander verhaal. Trouwens, ook in het Oude Testament [het boek van de Joden] zult u geen oproep tot geweld tegen andersdenkenden vinden.

Maar waar ik echt tegen tekeer ga, voor zover dat in mijn aard ligt, is tegen de EU en tegen onze, door linkse gedachtegangen gehersenspoelde, ‘elite’. Wat zij heeft gedaan, en nog doet, voor olie en geld [Verdrag van Straatsburg 1975] is alle vrijheid aan de islam geven en honderdduizenden aanhangers laten binnenstromen. Daar heb ik maar een woord voor: MISDADIG!

En hoe linkser een land is, des te meer moslims de regering van dat land verwelkomt. Zweden bijvoorbeeld weigert christelijke ‘vluchtelingen’. Dat land wil alleen maar moslims binnenhalen. Dat heeft weer te maken met de droom van de linksen om onze maatschappij, zoals die er nu is, te vernietigen en er een multicultisamenleving voor in de plaats te zetten. Het dramatische hiervan is dat ze halsstarrig vasthouden aan hun ideaal, wat de consequenties voor onze huidige samenleving ook zijn. En die zijn RAMPZALIG! Stap voor stap worden onze cultuur en onze vrijheid uitgehold. De gehersenspoelde elite roept om het hardst dat het geweld, dat zich door middel van moslims manifesteert in onze samenleving, niets met de islam te maken heeft. Ik heb het over een ‘gehersenspoelde’ elite, omdat ik mij niet kan voorstellen dat mensen, die nog enigszins hun verstand en gevoel op een rijtje hebben, dit hun land en volk aandoen. Een Amerikaanse heeft er een dik boek overgeschreven en zij noemt dit gedrag pathologisch altruïsme.

Screenshot_56

Wat mij betreft zijn onze regeerders of knettergek [zie hierboven] en weten ze niet meer waar ze mee bezig zijn of ze weten het donders goed en interesseren zich alleen maar voor hun carrière en voor geld dat mogelijk via het Midden-Oosten ook hun richting uitkomt. Het uiteindelijke resultaat van hun gedrag zal Europa, en waarschijnlijk de hele westerse wereld, in een bloedige oorlog met de islam storten.

Die is groeiende; het aantal moslims zal door import en door kinderaantal groter en groter worden. En bij die import zullen zich ook grote aantallen fundamentalisten bevinden. ISIS heeft ons al de belofte gedaan dat die ervoor zal zorgen dat zij hier ook aanwezig zijn. Iedereen die zich vluchteling noemt, moet geaccepteerd worden. En onze regering kan aan de bruine ogen van de moslims niet zien of zij wel of niet deel uitmaken van IS of anderszins fundamentalistisch zijn. Trouwens, de EU geeft niet de indruk dat zij zich daar ook maar enigszins druk over maakt.

Screenshot_54

Wat hiertegen te doen? We moeten het volk duidelijk maken wat de werkelijke plannen zijn die de EU voor hem in petto heeft. Het moet letterlijk worden wakker geschud, zodat niet alleen ‘boer zoekt vrouw’ een belangrijk onderdeel is van zijn bestaan, maar dat hij ook besef krijgt van de gruwelijke toekomst die hem en zijn kinderen te wachten staat.

Ik sta achter de ideeën van Wilders als hij zegt dat we een halt moeten toeroepen aan de instroom van de islam. Die moslims, die in feite onze maatschappij haten en die hier dus alleen zijn vanwege de goede sociale voorzieningen, moeten een land opzoeken waar zij zich beter thuis voelen, die zijn er genoeg in het Midden-Oosten. Moslims moeten gestimuleerd worden, desnoods financieel, om terug te keren naar hun land van herkomst. Die moslims die liberaal zijn, en dus volgens de islam geen echte moslims, en die bewezen hebben dat zij zich ingepast hebben in onze maatschappij, mogen blijven.

Maar om dit alles te bereiken, zullen we eerst uit de EU moeten.

Screenshot_55

Door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, Eurabië, EUSSR, Geert Wilders, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

80 reacties op De islam, de EUSSR en onze “elite”

 1. reageerbuis zegt:

  Goed verwoord.

  Like

 2. Driek zegt:

  Wachteres, een mooi duidelijk artikel, die islam wordt onze ondergang. Maar hoe moeten we het volk wakker schudden?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Toch komen ook in andere landen veel mensen in opstand tegen de muslim en wordt de NL-se PVV als voorbeeld genomen als tegenstand tegen de verdere islamisering.
  Hier in Fr. de discours van PVV-er de Graaf in 2e kamer, met franse vertaling.
  Dus niet wanhopen…………..

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben jaloers op je, delamontagne, jouw Frans is vast beter dan dat van mij. Ik heb vroeger zes jaar Frans gehad, maar ik heb het helaas niet bijgehouden.

   IK vond het altijd de mooiste taal.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Er is een taal die ik nog veel mooier vind, ALLEEN die durf ik hier niet te vermelden.\! !
    ( overigens krijg ik bij vertalen van stukken uit ,t Frans, hulp van m,n vrouw = / was lerares Frans.

    Like

 4. peterselie1 zegt:

  Politie valt IS-moskee binnen ‘op sokken’

  De politie in het Duitse Bremen heeft vrijdag een inval gedaan bij een moskee. Hierbij zorgden de agenten er echter wel voor de moslims niet voor het hoofd te stoten. Zo werden vrouwelijke agenten ingezet om de vrouwenafdeling te doorzoeken en doorzochten mannelijke agenten de rest.

  De politiemensen droegen bovendien hoesjes over hun schoenen en maakten geen gebruik van honden, schrijven Duitse media zondag.

  Het doorzoeken van de moskee vond plaats vlak na het vrijdaggebed. Het gebedshuis wordt ervan verdacht de terreurbeweging Islamitische Staat te steunen.

  De autoriteiten hebben er alles aan gedaan om niet het verwijt te krijgen dat het een islamvijandige actie was. Justitie in Duitsland houdt de moskee en daaraan gelieerde verenigingen al jaren in de gaten. Bezoekers van het gebedshuis werden in het verleden opgeroepen zich aan te sluiten bij IS.

  Voor het eerst is nu een moskeevereniging verboden. Het gaat om een club met een “agressieve strijdbare houding”, zo melden de regionale autoriteiten. Zeker vijftien leden van de vereniging zijn naar Syrië afgereisd om daar te vechten aan de zijde van IS. >>>>

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/politie-valt-is-moskee-binnen-op-sokken/SrZnlg!xPQ4wUq6EP3yQ/

  Like

  • Sjaak zegt:

   Een druppel op een hete steen !
   Die gaan nu konsperativ verder in hun theekamertjes !
   Hier helpt maar een ding !
   Een masale exodus van de moslims uit Europa !
   En omdat ze niet vrijwillig gaan is een burgeroorlog zo
   goed als zeker ! En deze vloerzuiverring begint nu al
   in de ballingsgebieden van grote steden !

   Geliked door 1 persoon

 5. peterselie1 zegt:

  Moslims moeten afstand nemen van ISIS en integratie is mislukt

  Wie gisteravond naar Nieuwsuur heeft gekeken ziet hoe de Main Stream Media bezig is om tweespalt te zaaien in de maatschappij. Er wordt er maar op gehamerd dat de integratie van moslims is mislukt. Het blik autochtone bekeerlingen werd weer eens opengetrokken om dat te bekrachtigen en er werd een stukje getoond van PVV kamerlid Machiel de Graaf die zei dat alle moskeeën in Nederland dicht moesten. Zowel de politiek als de Main Stream Media gooien olie op een vuurtje dat zelf aangestoken is. De PVV is simpelweg in het leven geroepen om tweedracht te zaaien. De bekeerde moslims zijn ondertussen iets te opvallend prominent aanwezig. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat al deze bekeerde moslims ergens een tweede bankrekeningnummer hebben waar de AIVD iedere maand een bedragje op stort. Al eerder wees ik op dit opmerkelijke feit. Het is wel mooi voor de moslim gemeenschap hoor. Hun geloof is blijkbaar zo overtuigend dat er zich nogal wat autochtonen bekeren, maar het zou mij iets te opvallend zijn dat ze zich ook zo nadrukkelijk naar voren wringen binnen de gemeenschap. De naïviteit van de moslims kun je ze niet kwalijk nemen. Wie verwacht nou dat geheime diensten zich mengen in jouw religie? Natuurlijk, het valt niet te bewijzen, maar je kunt op zijn minst constateren dat deze dames en heren iets te graag op de voorgrond treden. En de vraag waarom geheime diensten zouden willen infiltreren in de moslimgemeenschap ligt verscholen in de zionistische agenda van het tweespalt drijven in de maatschappij. De agenda is om de moslims wereldwijd als gevaarlijk en vijandig neer te zetten. De autochtone – in hun roots christelijke – bevolking moet zo opgezet worden tegen de moslim bevolking (of andersom).
  Dit is ook 1 van de redenen dat ISIS gecreëerd is. We hadden al Al Qaïda waarvan binnen de alternatieve media iets te duidelijk bewezen werd dat het door de CIA was opgericht in de jaren tachtig om tegen de Russen te vechten. De politiek en de media wisten het volk op zeker moment te overtuigen dat Al Qaïda achter 9/11 zat en dus was Al Qaïda ineens het tegen het Westen gekeerde gevaar. Deze leugen kon echter niet langer gehandhaafd worden toen datzelfde Al Qaïda in Libië namens het Westen president Khadaffi verdreef (omdat hij de oliedollar niet accepteren wilde). Er werden pogingen gedaan om Al Qaïda een nieuwe naam te geven. Zo heette het ineens Al Nusra dat optrok om tegen de Syrische president Assad te vechten. En zo zijn er op meerde plekken duidelijke bewijzen van Amerikaans bemoeienis. Er moest een nieuw huurlingenleger komen in een nieuw jasje en dit leger moest nog gevaarlijker en nog extremer zijn. ISIS is het zelfgeschapen huurlingenleger dat de Soennitische moslims tegen de Sjiitische ten strijde moest laten trekken. Dat zijn de twee hoofdtakken die in de islam zijn te onderscheiden. De Main Stream Media verkopen het echter allemaal anders. Zij maken gebruik van Hollywood methodes om de indruk te wekken dat ISIS alles en iedereen aanvalt om de Islamitische staat te vestigen. Ze zouden Irak grotendeels ingenomen hebben, de Koerden aanvallen, de Jezidi’s uitmoorden. De vraag is wat er waar is van al die ISIS terreur. Ook de onthoofdingen lijken meer op Hollywood filmtrucage. ISIS is de nieuwe verschrikkelijke vijand en dus moest het Westen ingrijpen. Zo stuurde Nederland F16′s naar de regio. In werkelijkheid wordt Syrië aangevallen en is ISIS de vijand helemaal niet. Het is de media die het vijandbeeld neerzet. ISIS is een huurlingenleger dat Syrië moet omsingelen en straks ook Iran aan moet vallen (als dit al niet gebeurt). In dit artikel schetste ik al de oorlogssituatie zoals die zich in mijn optiek aftekent (lees ook dit artikel voor gedetailleerde uitleg).
  Terwijl ISIS dus met name door de rol van de Hollywood-media neergezet wordt als de verschrikkelijke moordende terreurgroep, worden tegelijk de hoaxes op eigen grondgebied uit de mouw geschut om de autochtone bevolking bang te maken voor moslims. Ook wordt het volk bang gemaakt voor de zogenaamde Syrië-gangers of jihadisten. In mijn optiek vertrekt er niemand richting Syrië zonder toestemming van de Nederlandse staat of toestemming van elke andere Westerse regering. Deze zogenaamde jihadisten zijn simpelweg Westerse huurlingen die namens het Westen tegen Assad moeten vechten onder de vlag van ISIS. Het is allemaal 1 grote soap! De NSA en alle geheime diensten in Europa weten precies wie zich waar bevindt. Ze kunnen elke beweging van iedere burger monitoren, dus zouden ze niet kunnen zien of mensen naar Syrië af willen reizen? Natuurlijk kunnen ze dat! Alleen je kunt als Westerse landen niet maar eeuwig militairen blijven sturen om landjes in te pikken. Het is veel handiger om een nieuwe marketing truc uit te halen en het beeld te schetsen dat er zich een Islamitische Staat aan het vormen is. Ondertussen tuig je een huurlingenleger op wat voor jou het vuile werk doet en je kunt je imperialisme gewoon vol gas voortzetten. Ondertussen heb je een handig side effect, namelijk dat je kunt zeggen dat die terroristen ook op eigen grondgebied aanslagen willen plegen. En zo wordt het volk compleet de ogen dicht gesmeerd en voorgelogen.
  Zouden moslims dus openlijk en nadrukkelijk afstand moeten nemen van ISIS, zoals nu door de media verkondigd wordt? Nee, natuurlijk niet! ISIS is niets anders dan een door de Westerse geheime diensten geschapen huurlingenleger. De moslims moeten geen afstand nemen van ISIS. Het gehele volk moet afstand nemen van de overheid die ISIS zelf mee heeft helpen optuigen en iedereen in de maling neemt! Is de integratie mislukt? Nee natuurlijk niet. Dat beeld wordt nu ook neergezet, omdat er zogenaamd zoveel potentiële jihadisten onder die moslims zitten. Ook dat is allemaal het werk van de geheime diensten. “Dus eigenlijk zeg jij Martin Vrijland dat alles aan de geheime diensten ligt? Lekker makkelijk toch? Geloof jij in sprookjes ofzo?” Nee, ik heb mijn ogen open en de rest van het volk heeft ze dicht laten smeren door mediapropaganda leugens en de gewekte indruk dat een clubje als de AIVD niets voorstelt. We leven onder een dictatuur die zich voordoet als een democratie en full time bezig is het volk de ogen dicht te smeren. Daarvoor zitten er duurbetaalde perceptiemanagers binnen de media en hielenlikkers in Den Haag. We hebben geen integratieprobleem, we hebben een dictatoriaal probleem: de voortzetting van het nazisme. Wake up! >>>>

  http://www.martinvrijland.nl/2014/12/03/moslims-moeten-afstand-nemen-van-isis-en-integratie-is-mislukt/

  Like

 6. Marlies zegt:

  En zo is het! Ik geloof niet in de “onschuld” van politici wereldwijd; ik geloof in een vooropgezet PLAN – misschien vanuit linkse ideologie of chantage. Hoe het ook zij, er is geen excuus voor.
  Hier moet een halt worden toegeroepen voordat de meute zich gaat “vermenigvuldigen” met in gedachte de overtuiging van de weledelgestrenge heer Donner.
  Wij allen moeten ons bewust zijn van het feit, dat wij ons zullen moeten verdedigen – en dat gaat niet met een keukenvork. Reageerder uit Oekraïne: Kom er maar in!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Beste Wachteres,
  onder de “elite” in de titel versta ik ook de Nederlandse Joden, die minstens even schuldig zijn aan de islamisering van ons land. Des te kwalijker omdat zij nog naar een ander land kunnen vluchten en wij niet. Er is geen Nederlandse staat waar wij heen kunnen.

  Like

  • Vederso zegt:

   “The Joooohs did it”. Zie onder @ peterselie1. Tjonge.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Toch niet alle Joden, leefbarbaar? Hoe dan wel?

   Like

  • Marlies zegt:

   De Nederlandse Joden: Bedoelt u Asscher, Cohen, Van Tijn c.s. of diegenen, die worden bespuwd als ze een keppel dragen of beide?

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Wachteres Marlies,
    allebei. Want de bekende Joods politici zitten uitsluitend bij de foute partijen en de rest doet er het zwijgen toe. Marokkanen worden ook geacht hun eigen tuig aan te spreken. Ik heb nooit iets gemerkt van enige kritiek van het Joodse volk op zijn eigen politici, vanwege de islamisering van ons landje. Dat kan aan mij liggen, maar wanneer we gezamenlijk de islamisering kunnen stoppen, blijft Nederland een goed, prettig en tolerant land.
    Als de Joodse politici in Israël uit hetzelfde hout gesneden waren als die lamzakken hier, dan had de staat Israël 1950 niet gehaald.

    Like

 8. koloth zegt:

  Probeer dit links denkende maar eens wijs te maken, ze willen het niet weten.
  Ik was op sinterklaasavond bij familie op bezoek en op een gegeven moment zij ik: dat is ook wat hé in Amerika met die negers. (ik bedoelde die grote negerjongen/man die met 7 politeagenten tegen de grond werd gedrukt en stikte (heel erg)).
  Maar ze lieten me niet eens uitspreken en begonnen direkt hysterisch te reageren met: Nee dat willen we niet weten anders krijgen we ruzie (ik zeg nl. wel vaker iets politieks wat ze niet aan staat).
  Ik bedoel maar, ze luisteren niet eens.
  Echt hopeloos, ze zijn alleen met hun utopische iedeeën bezig wat niet realiseerbaar is.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  @ peterselie1 7 december 2014 om 14:01

  “De politiemensen droegen bovendien hoesjes over hun schoenen en maakten geen gebruik van honden, schrijven Duitse media zondag.”

  Wat IS er toch met die islamieten, dat iedereen er zo graag voor kruipt?!
  Ze zijn onderhand nog ‘heiliger’ dan dat hebberige, op ons parasiterende, ‘koningshuis’ hier!!!

  U heeft een prachtig artikel geschreven, Wachteres en u zegt o.a.
  “Maar om dit alles te bereiken, zullen we eerst uit de EU moeten.”

  Daar heeft u groot gelijk in, maar ik zou er aan willen toevoegen dat het ook absoluut noodzakelijk is dat het ‘koningshuis’ wordt afgeschaft. De in meer dan schandalige weelde levende leden ervan vormen een enorme belemmering voor het herstel van het welzijn van de eigen bevolking.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Helemaal mee eens Tistochwat. Weg met het koningshuis.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   “Wat IS er toch met die islamieten, dat iedereen er zo graag voor kruipen”

   De islamisatie van Europa en de VS is een beoogde strategie, een breekijzer om tot een totalitaire staatsvorm te creëren. De ‘kolonisten’ van de islamo fascistische monocultuur integreert zich niet in het moderne westen.

   Daar zijn grote groepen van mensen nu wel eens over. De islamistatie rukt ‘onze’ cultuur gewoonweg langzaam uit elkaar, men ziet dat de massa immigratie door alle mogelijke middelen gefaciliteerd wordt door de Euro leiders, commissarissen en de dociele regeringsleiders in de afzonderlijke lidstaten.

   De soevereiniteitsoverdracht aan Brussel ligt eveneens op koers, de VN heeft een steeds dikkere vinger in de pap, daar was men getuige van in het afgelopen weekeind dat er een Ebola neger naar Nederland werd vervoerd en verpleegd wordt, alleen de kosten van de vlucht werd op €60.000 geschat, terwijl sommige mensen al moeite hebben om de enigenbijdrage van de gezondheidszorg te voldoen.

   Met al deze eens nationale bevoegdheden en het opgeven van de landsgrenzen (Akkoord van Schengen) aan internationale organisaties (De resolutie van Straatsburg) worden overgeheveld kunnen de bevolkingen niet meer over hun eigen toekomst beschikken, de bevolking is gewoonweg democratisch buitenspel gezet.

   Hierdoor zal de ondemocratische EU tot het bittere einde gefaciliteerd worden. Niet alleen door links maar de gehele reguliere politiek welke zo links is als een draaideur. De partij ideologieën zijn er alleen om het domme electoraat een idee te geven alsof er wat te kiezen valt, behalve door de PVV.

   Massa immigratie of het toelaten van idioot grote aantal van asielzoekers zal onverminderd doorgaan tot dat het breekpunt bereikt is, dan wordt er orde uit chaos geschapen en dit onheil zal niet zachtzinnig gaan verlopen mijns inziens.

   En wat betreft het ‘koningshuis’ beste Tistochwat daar heb ik een nog grotere afkeer van dan u, zal een jongetje van 5 of 6 jaar zijn geweest toen ik bij mijn oma logeerde en samen met haar boodschappen ging doen op de Mospleinmarkt (A’dam Noord) er ontstond bij een kraam een heftige discussie over de Oranjes en gek genoeg dit is bij mij altijd blijven hangen.

   Jaar na jaar werd de aversie tegen de Oranjes gevoed door de arrogante streken die ze uithaalden en de exorbitante hoge uitkering die deze lui ontvangen, welke echt buiten alle proporties is, hoe gek het ook klinkt ben ik een medestander van jou Tistochwat op het thema ‘Weg met de monarchie en het Koningshuis’……

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ peterselie1 9 december 2014 om 10:29

    “hoe gek het ook klinkt ben ik een medestander van jou Tistochwat op het thema ‘Weg met de monarchie en het Koningshuis’……”

    Dat vind ik juist prima klinken, heer Selie!
    Ook mijn grootste wens luidt:
    WEG MET DIE SCHAAMTELOZE PARASIETEN!

    Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    De onwaarheden van Pieter van Vollenhoven in Blauw Bloed

    Opmerkzaam gemaakt door een lezer bezochten wij de site van de EO en wel te verstaan het deel uitzending gemist. Daar troffen wij een reportage aan , die ons bijna naar het zuurstofmasker deed grijpen. Wat zagen wij in het programma Blauw Bloed, gepresenteerd door de zoveelste zich journalist noemende subsidie opstrijker Jeroen Snel ?

    Afgelopen maandag was het volgens Snel groot feest, want Professor Meester Pieter van Vollenhoven viert dan zijn 75e verjaardag. Fijn voor Pieter, die wij slechts kennen als een fladderaar van de ene onduidelijke voor hem gecreeerde baan naar de andere. Maar het werd nog erger. De uitzending bekijkend en aangekomen op 7 minuut 50 hoorden wij Jeroen Snel het volgende zeggen :
    “Pieter van Vollenhoven is altijd begaan geweest met het lot van slachtoffers “!

    En hoorden wij van Vollenhoven antwoorden, dat het leven na een ongeval gewoon doorgaat en je niet over de gevolgen moet blijven zeuren . Op grond ook vanuit eigen ervaringen , ging van Vollenhoven door, moet je een luisterend oor hebben voor slachtoffers van een ongeval. E.e.a. zoals u zult begrijpen vanwege het feit dat van Vollenhoven grondlegger en voorzitter was van Slachtofferhulp Nederland.

    Maar hoe zat het ook weer een circa 30 jaar geleden ? De directie van Mercedes dealer MotorMeyer aan de Amsterdamse Overtoom werd verzocht een Mercedes G terreinwagen te willen lenen aan de familie van Vollenhoven die op wintersport naar Oostenrijk wenste te gaan. De G werd klaargezet , vertrok en moest op een auto ambulance naar Nederland gerepatrieerd worden, dat van Vollenhoven, te hard rijdend de Duitse student Jürgen Bienert die met zijn vriendin in hun Renault onderweg waren aanreed met als gevolg dat de student overleed ten gevolge van het ongeluk en zijn vriendin een zware schedelbasisfractuur opliep.

    Pas achtentwintig jaar later verwaardigde van Vollenhoven zich de moeder van deze via een briefje zijn excuses aan te bieden. Oorzaak voor deze “vertraging “? Van Vollenhoven “dacht “dat de moeder geen prijs zou stellen op een kontakt na de dood van haar zoon .

    Wij hebben in 2011 reeds uitvoerig bericht over deze zaak, die in de vaderlandse MSM ( op verzoek van ? ) met de mantel der liefde werd bedekt. Ook de Duitse en Oostenrijkse pers werd beleefd maar dringend verzocht het verhaal over het ongeluk niet te plaatsen. Hier alsnog het artikel

    In deze context heeft het interview van Snel met van Vollenhoven wel een zeer wrange bijsmaak!! Dat de EO en/of Snel hebben gespeculeerd dat weinigen in ons land op de hoogte zijn van deze op z’n zachtst gezegd merkwaardige houding van deze van Vollenhoven, die men ter meerdere glorie ook maar steeds als “meester ” en “professor” blijft aanspreken, iets dat geen van onze redacteuren ooit overkomen is. Dit draagt bij tot het ziekelijk vertekende en in stand gehouden beeld hetgeen nog steeds veel Nederlanders hebben over onze “royals” , die bij nader inzien, niet zo royal zijn als krampachtig beweerd wordt.

    Maar ook de EO en Jeroens Snel moeten een boterham verdienen en dat zal wel de oorzaak zijn, dat dit soort interviews in ons land nog steeds kunnen plaatsvinden. Een journalist met ruggengraat zou feestelijk voor dit soort zaken bedanken, maar ja dan zeggen wij het…. >>>>

    http://www.geennieuws.com/2014/12/de-onwaarheden-van-pieter-van-vollenhoven-in-blauw-bloed/

    … met ruggengraat !

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Peterselie1: 10.29. uur. Inderdaad voor mij zijn het Oranje – Cocktail, giga uitkeringsgerechtigden. Nooit hebben zij genoeg. Terwijl anderen met moeite rond komen in Nederland, viert deze familie elke dag feest. En dat is mogelijk door de politieke elite, van voornamelijk; VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU. Dezelfde partijen die Nederland tot het INSTROOMLAND voor gelukzoekers en uitvreters hebben gemaakt. Ik walg van deze boevenbende!

    Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Hi Tom dit is ook een interessant artikel, wat onze vermoedens alleen maar bevestigd, men behoeft geen complot-denker, alu-hoedje of UFO-spotter te zijn om te geloven dat er achter de schermen machten zijn die deze bijna ongecontroleerde massa-immigratie bevorderen tot het eindpunt aan toe.

    De Coudenhove – Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.

    Massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds heel slim verborgen worden gehouden, uit het systeem en multiculturele propaganda die het valselijk probeerd als onvermijdelijk af te schilderen. In dit artikel zijn we van plan om voor eens en altijd te bewijzen, dat het geen spontaan fenomeen is. Wat we willen bewijzen het een onvermijdelijk gevolg is van de geschiedenis, in feite een plan is, welke is ontworpen en voorbereid is gedurende decennia lang, om volledig de nationale gezichten van Europa te vernietigen.
    Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die de geplande genocide van de mensen in Europa heeft ontworpen. Het is een donker gezicht, waarvan massa’s mensen zich niet bewust van het bestaan is, maar de hooggeplaatsten beschouwen hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove Kalergi (* 16 november 1894, Tokio, Japan. † 27 juli 1972, Schruns, Oostenrijk) Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met enkele wortels uit de Byzantijnse familie van Kallergis) en zijn moeder Japanse Mitsu Aoyama. De Kalergi dus, die nauwe contacten en banden onderhield met alle Europese aristocratie en Europese politici, omdat de verbindingen tussen de aristocratie – diplomaten vader, beweegde hij zich achter de schermen, weg uit het licht van de schijnwerpers, slaagde hij er in de belangrijkste staatshoofden hierin te betrekken, om zijn plannen, het maken van een beweging van supporters en colaborateurs in het ‘project van de Europese integratie ‘.

    In 1922 richtte hij in Wenen ‘Pan Europa’ op , die bedoeld was om een ​​Nieuwe Wereld Orde te creëren, op basis van een federatie van landen onder leiding van de Verenigde Staten. De consolidatie was de eerste stap om een wereldregering te creëren. Onder de eerste volgelingen bevonden zich een Tsjechische politicus Tomáš Masaryk, Edvard Benes en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark spendeerde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk Karl Renner nam vervolgens verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de beweging van de ‘Pan-Europa’. Later zullen zij hun hulp aan de Franse politici, zoals Léon Bloum, de Aristide Briand, de Italiaanse polaire Alcide De Gasperi, etc. bieden.

    Met de opkomst van het fascisme in Europa, is het project in de vergetelheid geraakt, en de ‘Pan-Europa’ beweging wordt gedwongen om zich te ontbinden, maar na de Tweede Wereldoorlog werkte Kalergi, dankzij een hectische en onvermoeibare activiteit door aan het project en de steun van Winston Churchill, van de Joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, slaagde er in om het project geaccepteerd te laten worden door de overheid van de Verenigde Staten. Vervolgens voltooid de CIA het project van een verenigd Europa.

    Terugval van de Kalergi project

    In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.

    Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces. Niet verwonderlijk dat deze mensen, die ontsnapt zijn uit het Getto – Gevangenis, ontwikkeld wordt tot de geestelijke adel van Europa. Dus de gecompassioneerde zorg geeft Europa een nieuw ras van aristocratie door de genade van de geest. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ineenstortte als gevolg van de emancipatie van de Joden (bedoeld met de opdracht en de maatregelen van de Franse Revolutie).

    Hoewel er geen leerboek is wat vertelt over de Kalergi zijn ideeën, zijn deze de leidende beginselen van het huidige Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa moeten worden gemengd met Afrikanen en Aziaten, om de identiteit te vernietigen en het creëren van een enkele mestizo ras, is de basis van de gemeenschap betreffende beleid gericht op integratie en bescherming van minderheden. Dit is niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen uitgegeven door meedogenloze vastberadenheid om de grootste genocide in de geschiedenis te bereiken. Ter ere van de gevestigde Europese onderscheiding Coudenhove-Kalergi, die elke twee jaar wordt uitgereikt, Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van de criminele plan. Onder degenen die bekroond zijn geworden, zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.

    Het aanzetten tot genocide is ook de basis van voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, om de acceptatie van miljoenen immigranten af te dwingen, ter compensatie voor het lage geboortecijfer in de Europese Unie. Volgens een rapport gepubliceerd in het begin van het nieuwe millennium, in januari 2000, het rapport «Population Division» van de Verenigde Naties in New York, getiteld ‘Vervanging Migratie: Een oplossing voor de dalende populatie cijfers en vergrijzing ‘, moet Europa in 2025 uit 159 miljoen migranten huisvesten. Men vraagt ​​zich af hoe het zo zou kunnen zijn, zodat nauwkeurige schattingen van migratie, een vooropgezet plan is. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden teruggedraaid, door middel van passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is ook duidelijk dat het de bijdrage van vreemde genen die het genetisch erfgoed zou moeten beschermen, maar om het zo te doen bereikt men het omgekeerde, verdwijnt het juist. Het enige doel van deze maatregelen is het volledig vervormen van een volk, dit om te zetten in een groep mensen zonder enige nationale, historische en culturele cohesie. Kortom, de posities van project Kalergi was en is nog steeds de basis van het officiële beleid van overheden gericht op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie. De G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de World Health Organization (OMS), toont aan dat hij goed de les van Kalergi heeft geleerd als hij zegt: ‘Wat in de eerste plaats mensen nodig moeten doen is de beperking van de geboorten ongedaan maken en van toepassing is, zijn de gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen), en het doel is gericht op één enkel ras in een wereld die wordt geregisseerd door een centrale autoriteit. ‘

    Conclusies

    Als we om ons heen kijken blijkt, het Kalergi project volledig te worden gerealiseerd. We worden geconfronteerd met een echte derde klasse Europa. De gesel van gemengde huwelijken produceert elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras: ‘Kinderen van Kalerg’. Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verbazing, gecultiveerd door de massa van informatie, leerde de Europeanen om hun afkomst verloochenen, hun nationale identiteit op te geven.

    Voorstanders van de globalisering proberen ons te overtuigen om onze identiteit te ontkennen, dat een progressieve en humanitaire daad, dat ‘racisme’ verkeerd is, maar gewoon omdat ze willen dat we allemaal blinde consumenten worden. Het is meer dan ooit nodig in deze tijden om te reageren op de leugens van het systeem, om de geest van opstand van de Europeanen te doen ontwaken. Wat Je nodig hebt om het feit in te zien dat de Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen keus, het alternatief is nationale zelfmoord.

    Hoewel de oorzaken van de persoonlijke keuze van Kalergi, geen bijzonder belang voor ons is, maar we zullen proberen om een ​​vraag die zeker zal ontstaan ​​in de hoofden van lezers te beantwoorden: Waarom een ​​Europese edelman met de Vlaamse, Pools, Grieks – Byzantijnse wortels zelfs met bloed in de aderen van de Samurai (door zijn moeder) exploitant werd van dergelijke plannen en instrumenten in de handen van de duistere krachten? De redenen, naar onze mening, is meervoudig, eigenzinnig, psychologische en … vrouwelijke invloeden.

    Europese Raad

    Op 16 november 2012 werd aan de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy de Europese prijs Coudenhove-Kalergi 2012 toegekend, tijdens een speciale conferentie in Wenen, om 90 jaar ‘Pan-Europa’ beweging te vieren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende persoonlijkheden, voor een excellente bijdrage aan het proces van Europese integratie.

    De beslissende factor bij de toekenning van de prijs was de evenwichtige manier waarop president Van Rompuy zijn werkzaamheden verichtte in een nieuwe positie van de voorzitter van de Europese Raad, die werd opgericht door het Verdrag van Lissabon. Behandelde deze bijzonder gevoelige leiderschap en coördinerende rol met de geest van vastberadenheid en verzoening, en de druk bestond uit het virtuoze handelen als scheidsrechter over Europese zaken en de niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.

    In zijn dankwoord beschreef, Van Rompuy de eenwording van Europa als vredesproject. Het belang van dit concept, dat ook de focus van zijn werk Coudenhove-Kalergi was, blijft hetzelfde na 90 jaar.

    De prijs draagt ​​de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de pan-Europese beweging (1923). De Coudenhove-Kalergi was een pionier op het gebied van de Europese integratie en populariseerde het idee van één federatie van Europese staten in zijn werken.

    Sinds 2000, onder de winnaars de award zijn de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga, (2006).

    http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/

    Like

 10. Willie zegt:

  @ Wachteres : ”knettergek” ??? Nee hoor ,die smeerlappen weten duivels(!!) goed waar ze mee bezig zijn : http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/

  Like

 11. Willie zegt:

  Ik vraag me trouwens af of dat wel ”mensen” zijn ??? Geen enkel menselijk gevoel hebben die nog ,dus deze vraag is mi zeker gerechtvaardigd

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Mee eens: Eerst uit de EU, dàt voor al het andere.
  Maar ja, om dat te bereiken zullen we toch eerst een heel stel fervente vóórstanders monddood moeten maken, waaronder dat glibberige rótpartijtje D ’66 van dat miezerige, smerige mannetje Pech-droll……En hoe doe je dat?
  Een heleboel zogeheten ‘zwevende’ kiezers stemmen op zoiets omdat ze het ècht niet anders weten en gedeeltelijk toch ook weer uit goedmenschelijkheid: Ze willen in geen geval ‘racistisch’ zijn , al weten de meesten ook weer niet exact, wat dat woord nu eigenlijk inhoudt.
  Daar zou, om te beginnen, een beter inzicht in verschaft moeten worden, alsmede in het feit, dat
  de barbaarsheid van IS c.s. méér met de islam te maken heeft dan men in het algemeen voorgeeft.
  Veel zwevende kiezers verkijken zich trouwens óók op dat eeuwige “De islam is een religie van vrede:” Ze hebben geen flauw idee, dat ‘vrede’ voor moslims heel iets anders betekent dan voor óns.
  Als we een manier vonden om zúlke feiten beter onder de aandacht te brengen, te beginnen bij het inzicht dat hetgeen de EU allemaal wil haaks staat op werkelijke vooruitgang op langere termijn, zou er misschíen nog eens een aanvang gemaakt kunnen worden om er op den duur uit te komen….
  En als het eenmaal zover komt, volgt de rest misschien wel gemakkelijker…..

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik zie internet als de beste mogelijkheid, Theresa. Ik zou het anders niet weten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik dus ook niet.
    Maar hoe dan ook, als het goed is, gaan we Zaterdag a.s. ‘brainstormen in Baarn, op initiatief van Rinus van Baarle.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zou het fijn vinden om daarvan op de hoogte gehouden te worden! (Baarn is te ver weg voor mij, anders was ik er gegarandeerd bij geweest!)

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron, 18.33u Wat heb je graag? Een mail of een comment? Of allebei?
    Of als je liever hebt, dat Rinus of Yvonne je op de hoogte brengt…..Geef maar aan, wat je wilt,

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Een uitgebreide mail zou fijn zijn!

    E.J.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ja Theresa. houd ons op de hoogte.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 7 december 2014 om 18:01

    Gaan jullie later nog een keer naar Baarn?
    Woont iemand van ‘ons’ in Baarn?
    Wij gaan daar eind februari-begin maart heen en het zou leuk zijn om dan één of meerdere van de ‘onzen’ te ontmoeten!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron en Wachteres: Oké, als jullie dat zo willen…..
    Ik kan nu vrijwel met zekerheid zeggen, dat ik morgen ga en ik zal wel zien, dat ik wat aantekeningen maak. Als ik weer thuis ben, begin ik eerst aan de e-mail, E.J., dat is beloofd.
    @Tistochwat: Eind Februari- begin Maart dus…..Ik ga er verder niet over, maar ik zal er naar zien te vragen, dan hoor je het nog wel.

    Like

  • Harry zegt:

   Die D66-ers die ik spreek geven welhaast allemaal te kennen dat ze de politiek niet netjes genoeg vinden , ze willen dat iedereen dezelfde uitstraling krijgt als Alexandertje .
   Glad, bekakt, netjes . En goed in het pak .
   ( Niet zoals Samsom , als een aangeklede gorilla . Dat wordt ook nooit wat , hij is voor een kwartje geboren en al wordt ie miljonair , het blijft plebs ).

   Uitspraken als : “knettergek” , dát vinden ze me toch vreselijk !
   Ken er enkelen die van de pvda af zijn en nu D66 stemmen .
   Als je dan oppert dat ze het bij de pvda daar kennelijk mee eens waren , omdat dat mens enkele dagen later weggestuurd werd , dan is dat de schuld van Wilders .

   Een reden voor de overstap die nogal eens genoemd wordt zijn de enorme salarissen die Wim Kok en Woutje Bos incasseren , terwijl zeker Wim Kok vroeger een heel grote bek had over “kapitalisten” . Nu is ie het zelf . Dat steekt !
   Als je over de PVV begint trekken ze hun neus op , vinden ze te cru .
   Ze hebben nog een lange weg te gaan !

   En de problemen met de islam dan ?
   ” Ach , het is maar net hoe je je opstelt ” .
   Ja , bukken en zorgen dat ze met hun zwaard of mes een goede toegang tot je nekkie krijgen , dat soort opstelling bedoel je ?
   ” Ah , joh , je bent gek ” !
   Dat kan kennelijk nog nét door de beugel .

   Het maakt ook niet zoveel uit wát ze doen , als ze het maar nétjes doen .
   Onthoofden , bedoel ik .

   Like

 13. Cathja zegt:

  @ Wachteres, wat heeft u de waarheid goed omschreven. De tijd dringt, en we moeten zoveel mogelijk mensen waarschuwen voor het kwaad dat hier naar binnen sluipt! Om te beginnen zouden alle christelijke kerken moeten beginnen met waarschuwingen voor het grote gevaar wat ‘islam’ heet. Christenen bedekken het kwaad nog veel teveel met de mantel der liefde, en denken dat ze moslims misschien op andere gedachten kunnen brengen, door hen te laten zien dat het christendom de liefde van Jezus uitdraagt.
  Ik denk: tevergeefs. We moeten dit grote kwaad hardhandig bestrijden. Door er veel aandacht aan te besteden gaan de ogen van velen hopelijk open, en ontdekken ze dat er geen ‘vriendelijke islam’ bestaat!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Killed by Islam. m/z Killed by Islam and treacherous politicians.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Ook in andere landen zijn er politici, die voor de is=lam kruipen.
  Hier Fr-politicians met het offerfeest:
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQJohOSlY9f3Uuw0habGHRxG2uzLn_G3SunmcR-eKmDP9HpnLI

  Like

 16. Vederso zegt:

  10 seconden zoeken levert dit op. Niet onverwacht moet ik zeggen;

  https://hoaxwiki.wordpress.com/2014/06/27/martin-vrijland/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Tsja, dat behoeft verder geen enkele aanvulling . . . duidelijk.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Opgeslagen om naderhand te gaan lezen, Vind “controversiële ” auteurs ook interessant.
   Maar vanmiddag kreeg ik “klacht” van m,n vrouw (terwijl zijzelf zat boek te lezen……); “je leest nooit meer boeken ” (internet, de pest voor lectuur ) ! ! !

   Like

  • Harry zegt:

   Heb geen idee of die Bildergbende en NWO reëel zijn of niet , of gedeeltelijk .
   ( Geen nieuwe links svp , ik lees me toch al suf ) !
   Maar als ze ziet dat er haast continu de verkeerde beslissingen genomen worden door de overheid en aanverwante instanties , dan moet je haast wel gaan geloven dat er een heleboel waarheid in zit .
   Zoveel domheid en pech , dat kan haast niet bestaan .

   Vind het zo typisch dat er in dat artikel van je link , zo ontzettend stellig gedaan wordt , dat ze zo heel zeker weten dat dat hele gedoe niet bestaat .
   Hoe zeker kun je dat weten ???
   Het lijkt me meer een gevalletje van verplicht principieel ontkennen .
   Normaal zou je toch ergens wel eens serieus over twijfelen ?

   Zo geloof ik ook niet in ufo’s , mijn neef is chauffeur op een Boeing 747 en die heeft na tientallen jaren nog steeds niks geks gezien in de lucht . En hij zat van kind af aan altijd al naar buiten te kijken !
   Maar hoe kun je met 100% zekerheid beweren dat ze helemaal niet bestaan ?
   Zoiets doen die lui van je link wel , Vederso , de sukkels .
   Maar die zijn van de eerste de beste leugen dan ook niet gebarsten !

   Like

   • Vederso zegt:

    @ Harry. Ik vind het leven zo al ingewikkeld genoeg. Dan hoef ik er geen complotdenken bij. Dat is aan mij niet besteed.

    Like

 17. Vederso zegt:

  Overigens wel een mooie tekst van Wachteres. Dat dan weer wel.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Bedankt mensen voor de vele, vaak verduidelijkende reacties. Eigenlijk was dit een reactie op het DDS artikel: ‘Islam “heeft monopolie op terreur”.

  Maar daar wilden ze het niet plaatsen. 😦

  Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  Een multicultisamenleving met moslims is onmogelijk de islam is namelijk inherent monocultureel. Het onverbiddelijke monoculturisme van de islam is de reden dat Pakistan bestaat bij het vertrek van de Britten bleek dat moslims en hindoes niet samen in een land kunnen, en dat lag niet aan de hindoes.

  Like

 20. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel van U, Wachteres. Ik stem in met de conclusies die er in staan, maar buiten de EUSSR, en de ISLAM spelen op de achtergrond mee de agenda van de BILDERBERGMAFFIA en de NWO. Ook ik neig ertoe, dat de moslims als wapen tegen ONS worden ingezet. Het is een smerig groot COMPLOT!

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Ik denk dat ik helemaal achter het stuk van Wachteres sta 🙂

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Ik had ,t hele artikel nog niet goed gelezen ( er is zoveel ! ! ). Je kunt het aldus samenvatten:

  Like

 23. ildiko zegt:

  pas wanneer de moslims zij aan zij met ons in een koor de kerstliederen zullen meezingen dan kunnen we echt over geslaagde integratie praten.. Maar ik vrees dat het zal nooit gebeuren.

  Like

 24. Thomasson zegt:

  Wachteres CHAPEAU! ..Wat een geweldig artikel. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen dit artikel zouden lezen. WETEN BETEKEND TEGENWOORDIG OVERLEVEN!. Uw schrijft: “Waar ik echt tegen tekeer ga, is tegen de EU en tegen onze door linkse gedachtegangen gehersenspoelde elite. De problemen van de normatieve Europese burger stammen uit de tijd waarin mensen hadden bijzonder veel vertrouwen in hun leiders. Ze beschouwden de leidinggevenden van een land en de EEG als intelligente en geleerde mensen. ZIJ WETEN WAT ZE DOEN!. Dus in de tijd waarin het Verdrag van Straatsburg in 1975 werd getekend, dachten de burgers dat het zou wel goed zijn voor het land. Wij krijgen olie voor onze economie. Er zouden mensen uit verre landen komen, die onze fabrieken zouden draaiend houden. Dat hadden ze in “De Volkskrant”, “Het Parool”, “De Groene Amsterdammer”, “Trouw” en andere linksige “kwaliteit media” gelezen. ’s Avonds konden ze op informatieve programma’s van de “VARA” en “NCRV” zien hoe geweldig het is met mensen uit de Derde Wereld te leven. De arme drommels konden in hun ergste nachtmerries niet voorstellen wat de komst van “Wilden uit verre landen” zal betekenen. Dat “De Wilden” zouden massaal de gelegenheid grijpen om Europese landen te overspoelen. Ze konden ook niet voorstellen met welke mentaliteit deze importmensen zijn gezegend. Wie kon het voorstellen wat voor impact zal deze stroom “Wilden” op het leven hebben, het leven van de kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Dat de verschrikkingen zouden decennia lang duren en zouden zich in alle hevigheid in de 21ste eeuw manifesteren. Het was een soort “Sceince Fiction” te denken dat de kleinkinderen en achterkleinkinderen zouden, ver in de toekomst, moeten vechten voor hun recht van bestaan in hun eigen land!. DEEL 2

  Like

 25. Thomasson zegt:

  De EU is van meet af aan een grote zwendelboel. De begin idee van de EU was geboren in het hoofd van …Adolf Hitler. Hij zag zo’n verenigd Europa als een grote markt met Duitsland aan de top. Later is deze idee door Culturele Marxisten geadopteerd ; die een Europese imperia wilden oprichten die zo’n Sovjet Unie look-a-like zal worden. Maar dat was in de tijd waarin de jongeren en niet zo jonge mensen geïnfecteerd waren door de hersenspoeling afkomstig van KGB psychologen. Later, toen deze “Jongeren” wat ouder werden en tot de “politieke elite” van hun land behoorden, zagen ze in zo’n EU-imperium ongekende kansen. De EU als de Oppersovjet kan hen meer carrièrekansen bieden en via lobbywerk heel snel rijk worden. De hersenspoeling moest doorgaan …voor het gewone volk. Kinderen die goed gehersenspoeld zijn, zouden later niet geneigd zijn te rebelleren. Dus het feest kan doorgaan. Als de natiestaat zou vervangen worden door een multiculturele samenleving, zouden de mensen te bezig zijn in zo’n samenleving te overleven. Ze zouden geen tijd hebben om nationale rechten op te eisen. Multiculturele samenleving = Jeder für sich und Gott für ons alle. Degenen die de EU hadden opgericht deden dat niet voor ons en niet voor hun land, maar door henzelf voor henzelf. De oprichting van de EU kan men vergelijken met de film “The Sting”. Een uitgekiende valse plan die veel geld van de natiestaten zal aftroggelen t.b.v. van paar elitaire parasieten die functioneren als vertegenwoordigers van het volk.

  De ideeën van de multiculturalisten en EU-adepts konden in de 20ste eeuw prima werken. Maar de tijden zijn verandert. De komst van de sociale media en de blogs gooien veel roet in het eten van de elite. Hun macht over informatie keldert met de dag. Miljoenen van mensen in Europa hebben deze “elite” door. De negatieve gevoelens tegen de EU en de non stop vloedgolven van immigranten uit Islamitisch en Afrikaanse landen stuiten steeds meer op verzet vanuit de autochtone bevolking. De count-down is al begonnen.

  Like

 26. Wachteres zegt:

  “De count-down is al begonnen” Ik hoop het, Thomasson.

  Bedankt voor je bijdrage.

  Like

 27. Frans Brassens zegt:

  Goed stuk Wachteres, maar er klopt iets niet. Namelijk déze zin: “Trouwens, ook in het Oude Testament [het boek van de Joden] zult u geen oproep tot geweld tegen andersdenkenden vinden”.

  Wel degelijk staat in (bijvoorbeeld, er is meer) het vijfde Oud Testamentische bijbelboek Deuteronomium, 7e chapiter, het volgende te lezen:

  Vs 1-2 Wanneer u de Heere, uw God, zal gebracht hebben in het land, waar gij naar toe gaat, om dat te erven; en Hij vele volken voor uw aangezicht zal hebben uitgeworpen, de Hethieten, en de Girgasieten, en de Amorieten, en de Kanaanieten, en de Ferezieten, en de Hevieten, en de Jebusieten, zeven volken, die meerder en machtiger zijn dan gij;
  En de Heere, uw God, hen zal gegeven hebben voor uw aangezicht, DAT GIJ ZE SLAAT; zo zult gij hen ganselijk verbannen; gij zult geen verbond met hen maken, noch hun genadig zijn.
  (…)
  Vs 5 Maar alzo zult gij hun doen: hun altaren zult gij afwerpen, en hun opgerichte beelden verbreken, en hun bossen zult gij afhouwen, en hun gesnedene beelden met vuur verbranden.
  (…)
  Vs 10 En Hij vergeldt een ieder van hen, die Hem haten, in zijn aangezicht, om hem te verderven; Hij zal het Zijn hater niet vertrekken, in zijn aangezicht zal Hij het hem vergelden.
  Houdt dan de geboden, en de inzettingen, en de rechten, die ik u heden gebiede, om die te doen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik zie net je reactie, Frans Brassens. Ik heb een lezing gehad van Hans Jansen en het klopt dat er wel geweld in het O.T. voorkomt. Dat wist ik trouwens al, ik heb een gereformeerde opvoeding gehad en had dus kennis van de Bijbel.

   God had Israël een land gegeven en dat land was omringd door vijanden. En Hij gaf aan de Israëlieten de opdracht om daar grondig mee af te rekenen, God wist hoe gevaarlijk die waren en wat voor boze plannen zij hadden. dus niks lief doen, compromissen sluiten, aanpakken die hap.

   Komt je dat niet bekend voor? Maar dat is in geen verhouding tot wat de koran zegt: Iedereen die niet gelovig is, moet de gelovige of onderwerpen of doden: Jood, christen, heiden, allemaal.

   Hans Jansen zei dat wij zijn vakantiegeld kregen, als we één dergelijke oproep in de Bijbel zouden vinden.

   Vijanden die je naar het leven staan, doden, daar staan de meesten van ons nog wel achter, denk ik.

   Ook wilde God niet dat Zijn Volk zich liet beïnvloeden door andere gedachten dan die van hem kwamen. Daarom waren afgoden verboden.

   Like

 28. Frans Brassens zegt:

  Op voorhand even melden dat ik na vele jaren in christelijke milieus (hervormd zowel als gereformeerd) te hebben verkeerd via uitgebreid onderzoek van de vele ‘gods’diensten en na langdurige overdenking een overtuigd atheïst ben geworden. ‘Belijdenis’ had ik overigens nooit ‘gedaan’, omdat ik al vroeg mijn twijfels had.

  Dan: Natuurlijk ken ik de geweldsverschillen tussen bijbel en koran, maar omdat je zin er zo stellig stond reageerde ik daar op.

  Like

 29. Tom Hendrix. zegt:

  @Peterselie1: 09.35. uur. Dat geeft dus aan, dat WIJ het hier inderdaad te maken hebben met een COMPLOT, beste Peter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s