De PvdA, hahaha

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Ik kan me niet heugen dat er in de media niet gesomberd werd over de PvdA. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. De media zijn van de PvdA. Of de PvdA is van de media. Het is maar net zoals je het wilt zien. De Nederlandse journalistiek maakt zich al sinds jaar en dag druk over de eigen partij, en ze lijkt niet in de gaten te hebben dat het de mensen thuis inmiddels al heel lang geen reet meer interesseert. Mooi is dat.

Screenshot_4En nu zijn er dan weer die peilingen. 11 zetels, tjongejongejonge 11 zetels. Vandaag weer Buitenhof. Het openingsitem: het gaat slecht met de PvdA en wat gaan we er aan doen. Vervolgens verschijnen er twee grijzende PvdA heren, somber, naar binnen gekeerd, die zich samen met PvdA-ideoloog annex presentator Paul Witteman buigen over die maar onoplosbaar lijkende vraag: Waarom gaat het eigenlijk alleen maar slechter met de PvdA? Het is het leiderschap, zegt de een. Nee, we moeten meer de wijken in, zegt de ander. Nee, we moeten ons meer op de nationale agenda richten, bepleit PvdA-er Witteman. Ze somberen maar en somberen maar. De gezichten omlaag naar de tafel. Er komt alleen maar abstracte taal uit. De visie. De taak. Gelijkheid.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse media, meningsdictatuur, publieke omroep, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op De PvdA, hahaha

 1. Dat heb je als je je eigen volk het leven onmogelijk maakt en ze vervangt door niksnutten!Dan sta je er gekleurd op;dat dan weer wel!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  “Toch vind ik het erg dat jullie zo afgeven op mijn oude partij” sprak zij schijnheilig 😛

  Nu al twee stukken achter elkaar. Het moet toch niet te gek worden, E.J. 😛

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Deze hele ellende heeft de PvdA, geheel aan zichzelf te wijten!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En natuurlijk komt in die fossiele breinen geen moment het ei van Columbus op: Voor één keer eens de mening onder het volk gróndig, maar dan ook gróndig peilen en daar naar handelen. Of althans probéren, dat te doen……
  (Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat dit wèl in ze opgekomen is en dat ze het schielijk hebben teruggeduwd: Het mocht eens zó zijn, dat het volk klijkt te hengelen naar “Wildersiaanse” maatregelen…..Oei…..!)

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  PvdA= Partij van de Afwezigen.

  Like

 6. niet verwonderlijk zoals nu blijkt dat deze pvda geregeerd word door turkye. dat geen hollander nog wat moet hebben van deze smerige meelopers van de islam.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Wishfull thinking van Niemoller.
  De PvdA = media = PvdA.
  De PvdA = onderwijs = PvdA.
  De PvdA = ambtenarij = PvdA.
  Het rode monster heeft zijn giftige tentakels diep in de samenleving geslagen.
  Een setback onder de Haagse kaasstolp doet weinig af aan hun alles verstikkende invloed en welhaast totalitaire macht en kan hoogstens tijdelijk van aard zijn.
  In aanloop naar de TK verkiezingen wordt Asscher of Bos, dan wel een ”fris, nieuw en jong gezicht”, als nieuwe ”redder van Nederland” op het schild gehesen, met een overmaat aan media exposure en valse beloften. En het domme kiezersvolk trapt er gegarandeerd opnieuw in.
  Of anders stemmen ze wel op die Keurige meneer Pechtold.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s