FOTO: Terrorist van Sinn Féin (Gerry Adams) eert Palestijnse terrorist (Yasser Arafat)

Screenshot_47

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Hypocrisie, Ierland, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTO: Terrorist van Sinn Féin (Gerry Adams) eert Palestijnse terrorist (Yasser Arafat)

  1. Jantje Beton zegt:

    Tja wat moeten we hier opzeggen! ik zeg maar niks.het ligt aan mij.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Sinn Feín? Mag geen verwondering wekken!
    Hetzelfde verhaal als met de PLO: De beweegredenen voor haar ontstaan zijn misschíen nog te begrijpen, maar de methodes en de doelstellingen zijn dermate laakbaar dat geen enkel weldenkend mens daarvoor nog sympathie zou moeten opbrengen.
    Maar ja: Weldenkenden blijken vervolgens ook weer dun gezaaid…..
    Als de Paus al blijk geeft van sympathieën voor de islam, waarom Sinn Feín dan niet voor de PLO?
    Net als het Vaticaan is dat Sinn Feín bijvoorbeeld verschrikkelijk seksistisch: Ook zij zien de vrouw het liefste in een passieve, afwachtende rol, katholieken eigen……
    Dàt en het fanatisme……Nou, er zullen nog wel meer raakvlakken te vinden zijn met de PLO…..

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    Misselijk ben ik van deze vuile move van Adams!

    Like

  4. Jan zegt:

    Adams says he was not given a reason for the Israeli decision to prevent the trip. “I am not surprised by the decision but I am disappointed by it,” he said.

    A spokesman for Israel’s foreign ministry, Emmanuel Nahshon, said that in consultation with defence officials the ministry decided to bar Adams from entering Gaza because of “his longstanding anti-Israeli positions and his plans to meet in the territory with leaders of Hamas”. Nahshon said that if Adams wanted to visit Gaza he could enter the territory from Egypt.
    http://www.theguardian.com/politics/2014/dec/05/israel-bars-gerry-adams-from-gaza-sinn-fein-palestinian-territories

    Adams: “Gaza is een open gevangenis, Israël houd medische voorzieningen tegen, scheidingsmuur, slechte behuizing, Israël bombardeert universiteitsgebouwen en ziekenhuizen, Israël heeft niet het recht zich te verdedigen, dorpen van Israëliërs zijn illegaal, de ‘muur’ is illegaal, Israël schendt internationaal recht, de embargo is illegaal, Israël schendt alle mogelijke rechten, maar ik ben geen vijand van Israël.”

    Like

  5. Jan Wandelaar zegt:

    +
    Sinn Féin President meets Palestinian President Mahmoud Abbas

    +

    Like

  6. duinsnip zegt:

    Het zijn en blijven katholieken, lees anti- semieten. En als de Gazastrook een gevangenis is moet iemand maar eens uitleggen hoe “gevangenen” aan 10000 raketten komen. Een ieder die zulke onzin uitkraamt is niet anders dan een vijand van Israel.

    Like

  7. Thomasson zegt:

    Deze Gerry Adams was waarschijnlijk in zijn goede oude tijden goed bevriend met Yasser Arafat. Terroristen onder elkaar. Maar Gerry Adams en de katholieke Ierse bevolking van Noord Ierland hebben nooit de zegeningen gekend van immigratie uit islamitische landen en Afrika. Ze kennen niet de ISIS mentaliteit van de Palestijnen en andere Arabieren. De enige mensen met wie ze te maken hebben, zijn Britse soldaten en de Protestantse bevolking (van Schotse afkomst) in Noord Ierland. Deze zijn misschien niet erg sympathiek, maar bezitten lang niet de monsterachtig islamitische mentaliteit zoals die van de verkrachtersbedes van Rotherham en de koppensnellers die de soldaat Lee Rigby hadden afgeslacht. Het zou misschien goed zijn voor de Noord Ieren om met deze geweldige mensen kennis te maken.

    Like

Plaats een reactie