India distantieert zich van sancties tegen Rusland

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De sancties van de westerse landen tegen Rusland zijn wat betreft India geen thema, verklaarde de ambassadeur van India in Moskou, Pundi Srinivasan Raghavan.

Naar aanleiding van het geplande bezoek van de Russische president Vladimir Poetin wil men discussiëren over het volledige spectrum van de samenwerking tussen de beide landen. Het fundament van de betrekkingen tussen India en Rusland zouden vriendschap en samenwerking zijn, die niet beïnvloed zouden kunnen worden door effecten van buitenaf, verklaarde de ambassadeur. Volgens hem gelden Rusland en India met elkaar als betrouwbare partners op alle terreinen, en hun samenwerking bij de huidige internationale situatie kan alleen maar toenemen.

Dit is het eerste bezoek van de president van de Russische Federatie aan India sinds het land door Narendra Modi wordt geleid, die Vladimir Poetin al tweemaal eerder had ontmoet – bij de BRICS-top en bij de ontmoeting van de G20.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in India, Rusland. Bookmark de permalink .

22 reacties op India distantieert zich van sancties tegen Rusland

 1. bobzelf zegt:

  En zo loopt Putin kaarsrecht weg van “”DIE GEWELDIGE EU “,
  rechtstreeks naar landen en mensen, waar hersencellen in zitten
  en ze ook gebruiken !!
  Goed gedaan Hansie Rolmops en friends , whahahahahaha

  HET HEET THE BRICS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  welterusten , Rutte en friends ,waken over U ,

  gr. bob

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik ga dhr Poetin persoonlijk uitnodigen om hem te zeggen dat ik het volledig met hem eens ben, ben benieuwd op zijn reactie.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  De contouren van de derde wereldoorlog worden duidelijker. De machtsblokken worden zichtbaar. Amerika heeft een soort van oorlogsverklaring afgegeven vrijdag jl. aan Rusland.

  Iedere zet die Amerika en ´bondgenoten´ en Putin doen leidt tot het onoverkomelijke.

  Dus zo geweldig is het allemaal niet.

  Ook de Putinadepten zullen zich moeten realiseren dat uiteindelijk de bom boven hun eigen hoofd ontploft.

  Like

  • Maria zegt:

   trust me in 1 thing… de VS kan op geen 1 wijze een oorlog starten tegen Rusland, op geen enkele, zal mijn troeven nog wel uitspelen….De VS staat moederziel alleen met legerloos EU aan zijn zijde, vergeef me: whhooeehahahahahahaha
   enne touch Russia en de Chinezen rekenen af met de VS vergeet dat niet, want alle EU en VS bedrijven die daar iets hebben zijn maar 49% aandeelhouder in China op economie en industrie fabrieken vlak, moet er geen tekening bij maken hé, VS een verkeerde move en alles en iedereen op aarde verliest zijn firma bedrijf multinational aan China, zijn de kleine lettertjes qua zaken doen met China, en wat gaat de VS dan doen??? China aanvallen??? man begin te beseffen dat de VS uitgerangeerd is op aarde, have some faith man 🙂

   Like

   • Maria zegt:

    hier se de deal is nu rond tussen India en Rusland, heb al geschreven dat ik wreed interessante info en visie heb verkregen 🙂

    http://sputniknews.com/russia/20140618/190588248.html

    http://profit.ndtv.com/news/corporates/article-gail-india-in-20-year-deal-to-buy-lng-from-gazprom-311530

    Like

   • Anneke zegt:

    Ik hoop dat je gelijk hebt Maria, ik zie het somber in. Amerika heeft inderdaad een oorlogsverklaring afgegeven. Zie Xandernieuws van 7 december, verder willen zij de alternatieve sites van het internet verkeer blokkeren of stil leggen, dus wat hun niet uitkomt/ aanstaat moet verdwijnen van internet, op deze manier kunnen zij verder gaan met hun eigen propaganda en het hersenspoelen van de bevolking. Niet echt democratisch, lijkt mij eerder dictatuur. Zo sluit het net zich langzaam…..

    Like

   • Maria zegt:

    @anneke
    is geen kwestie van gelijk maar logica…
    De VS is als een olifant in een porseleinen kast, je moet nooit bang zijn van idioten die dreigen, men moet bang zijn van degenen die zwijgen, in dit geval China!!!
    De VS is moederziel alleen op aarde met de westerse EU legerloos aan zijn zijde
    Je moet logica gebruiken, Vs is over and out want de meeste schulden op aarde hebben ze aan China… en geloof me in 1 ding VS is doodsbang van China die 1000% achter Rusland staan, heeft met economische belangen te maken en historie, de historie van de VS is hun aartsvijand en hun ondergang, want geen 1 land op aarde behalve bilderberggroep idioten steunen hen, maar zitten wel zonder legers zonder techologie..;
    dus voor oorlog moet je niet bang zijn maar wel voor totale ondergang west EU…
    heb dat al zo veel keer willen aantonen en bewijzen, maar ja ben het beu om als complot denker te worden versleten…
    huggie xx

    Like

   • Maria zegt:

    moet nog iets verduidelijken, je kan internet verkeer niet zomaar blokkeren, enkel via google en microsoft sites, als dat niet werkt ga je alternatief, vergeet niet dat alles via 1 en dezelfde vezel kabel komt, ze kunnen enkel via NSA de providers blokkeren, vanaf je buiten hen surft hef je dat op, om totale blokkade te doen op het internet moeten ze volledig alles afsluiten, en technologisch gaat dat niet, heeft te maken met on-line banken wezen dat in contact moet staan en FB overal op aarde FB is de spionage van de planeet dus berg die droom en illusie op dat ze dat gaan afsluiten, ze willen dat wel maar is technologisch niet haalbaar, meer kan ik er niet over openbaren, surf gewoon niet meer via google gebruik geen internet explorer en probleem opgelost

    Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Prima gedaan India. Dit maakt de BRICS en Rusland alleen maar sterker, en de EUSSR heeft het nakijken.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Er zijn gelukkig nog landen waar men zich niet gek laat maken door Amerikaanse en Europese hetze tegen Rusland.

  Like

 6. Schijnbaar hebben ze daar meer verstand dan hier!

  Like

 7. Amerika houdt alleen nog haar moslim vriendjes over.Zelfs die zullen de Yankees verraden.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Gelijk hebben ze in India. Het is waanzin wat de EU heeft gedaan, maar ja wat anders kun je verwachten van de uitgerangeerde politici die daar zitten!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Martha. Je hebt helemaal gelijk en je snijdt tevens een nijpend probleem aan. Incompetentie ten top! Dat is het niveau in de EU!
   Vroeger bij het ontstaan van de EU werden alle politici die men kwijt wilde naar Brussel gepromoot. Men lachte ze uit. Nu zijn het de slechteriken van de slechteriken die naar Brussel promoveren over de ruggen van de kiezers. Dus het kwaad is alleen nog maar groter geworden. Het is van het grootste belang dat deze slangenkuil vandaag nog wordt overgoten met kerosine en volledig zal worden uitgebrand!!!!

   Like

 9. Anneke zegt:

  Heel krachtig en sterk….India is verlost van de Britse waanzin, heeft zich ontwikkeld en draagt nu een sterk -, eigen KARAKTER.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s