Vonnis in de zaak tegen de Staat der Nederlanden

Screenshot_49

Lees verder>>>
(h/t Identitair Verzet Limburg)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Vonnis in de zaak tegen de Staat der Nederlanden

 1. Jan zegt:

  Beseft de voorlezer eigenlijk wel dat hij geen enkele macht heeft en ‘zijn’ tribunaal even overtuigend is als het Russell-tribunaal dat links volk ieder jaar houdt?
  Wat komt er voor in de plaats? Tja, natuurlijk niet over nagedacht. Wat als een kwart van de bevolking het er niet mee eens is? In kampen? Het zijn zomaar vragen die bij mij opkomen als ik die simplist die nog geen regel foutloos kan voorlezen en het Engels niet beheerst, hoor kakelen en over zijn woorden hoor struikelen.
  Achter dit zootje aanlopen? Iedereen weet hoe de Franse Revolutie verliep en eindigde en deze malloten gaan dezelfde weg.

  Like

  • Jean zegt:

   Jan, neem vermassen als advocaat, die lult alles recht, die lukt het zelfs ‘een vermoeden’ te laten uitmonden in 30 jaar opsluiting.
   Ik begrijp dus ook waarom die een zeverlap moeten dragen op hun boerka…

   Like

 2. Driek zegt:

  Zojuist lees ik op de site van de Telegraaf:

  GroenLinks stijgt in de peiling van De Hond
  Als er nu Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden dan zou GroenLinks naar 9 Tweede Kamerzetels stijgen. Dat komt naar voren uit een peiling van Maurice de Hond. De partij heeft op dit moment daadwerkelijk 4 zetels in de Tweede Kamer. GroenLinks is hiermee langzamerhand weer in de buurt van de score van 2010. 9 (virtuele) zetels is de hoogste score in bijna drie jaar.
  De VVD, nu de grootste partij in de Kamer met 41 zetels, zou volgens De Hond wegzakken naar 20 zetels. De PvdA komt in zijn peiling op 11 zetels te staan, waar de sociaaldemocraten er in 2012 38 haalden. Stonden die twee partijen twee maanden geleden nog op 41 (virtuele) zetels samen, nu zijn het er 31. Dat is echter nog geen evenaring van het dieptepunt dat deze twee partijen samen haalden, zo stelt De Hond. Dat was in september vorig jaar met 29 zetels, vlak voordat D66, ChristenUnie en SGP de twee regeringspartijen gingen steunen.
  De peiling van De Hond wordt via internet gehouden onder tenminste 2500 mensen, uit een steekproef onder ruim 40.000 personen die zich ooit voor zijn panel hebben aangemeld. De peildagen zijn vrijdag en zaterdag.

  Het blijft ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die achter dergelijke zwendelaars aanlopen, is dat nou domheid?

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Alleen Rutte en Opstelten veroordelen is te weinig.

  Iedereen die mee heeft beslist, dus ook de kamerleden, moeten worden veroordeeld.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  @ Nemesis: 11.24. uur. Inderdaad wel voor de GELUKZOEKERS, maar NIET voor de geboren Nederlanders! WEG MET ONS, dat heeft er mee te maken!

  Like

 5. koloth zegt:

  We worden vreselijk belazerd door die klootzakken,
  ik moet gewoon m’n best doen/oppassen om geen extremist te worden.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik van die site moet denken……

  OP die site staat ook dit: http://volkstribunaal.net/getuigenis-kindermoorden-nederland/

  Waarin een dame Anne Marie van Blijenburgh over de kindermoorden in Nederland spreekt: http://youtu.be/SbhMfZRhsXw en op de vraag: Kunt u namen noemen van mensen die aanwezig waren? zegt ze o.a. dat ze Geert Wilders zag ……………………tja

  Like

 7. Jade zegt:

  Was het niet zo dat WOIII al lang begonnen is,
  maar dat het wordt verzwegen???
  Denkend aan het proces tegen sergeant Meijer,
  in de meidagen 1940, zijn de straffen dus veel te soft.
  Twee personen straffen is een begin, maar dan is
  er nog een lange weg te gaan. Kandidaten te over…

  Like

 8. Jantje Beton zegt:

  Mensen doe u best op 18 maart zorg dat deze partei tot 5 zetels zakt.
  PvdA moet alternatief zoeken voor Samsom’

  DEN HAAG –
  Als de PvdA bij de Provinciale Statenverkiezingen weer verliest, moet ze op zoek naar een alternatief voor partijleider Diederik Samsom. Ze heeft dan onder zijn leiding drie verkiezingen op rij verloren. Hoogleraar bestuurskunde Jouke de Vries zei dat zondag in het tv-programma Buitenhof. De Vries is lid van de PvdA en deed in 2002 zelf mee aan de lijsttrekkersverkiezing van die partij, maar legde het af tegen Wouter Bos.
  Volgens De Vries is het duidelijk dat Samsom „niet lekker in zijn vel zit”. Hij „pakt niet de rol” van voormalig VVD-leider Frits Bolkestein. Die slaagde er tijdens Paars-I wel in zijn partij vanuit de Tweede Kamer profiel te geven. De PvdA heeft volgens De Vries een „sleets verhaal”. Dat komt omdat ze geen afwijkende standpunten durft in te nemen, uit angst om coalitiepartner VVD voor het hoofd te stoten. De PvdA zit „in de kooi van de coalitie”, zei De Vries. Samsom durft volgens hem niet te veel afstand te nemen van de VVD omdat hij de coalitie wil voortzetten.
  Volgens De Vries moet Samsom in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart „eisen formuleren aan het kabinet” om de PvdA meer een eigen gezicht te geven. De pogingen die de partij nu doet om het contact met de kiezer te verbeteren, vindt hij „sympathiek” maar het lijkt hem niet voldoende. De PvdA kwam vorige maand met een rapport waarin staat dat politici meer de wijken in moeten. De partij heeft ambassadeurs aangesteld, prominente PvdA’ers die dat proces kunnen begeleiden.

  Like

 9. respect voor het tribunaal helaas heeft het niet een minuut wets technische zeggings kracht,, en kan je dus oordelen en veroordelen tot je een ons weegt , als met nu dit vonnis aanbood bij het europese hof voor de rechten van de mens, in straatsburg, en dan moet en we helaas ook nog eerst de gehele hollandse gerechtelijke molen door!! harte groet gisela en cornell

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EINDELIJK IS HET ZOVER! NU HET HELE KABINET AFZETTEN! WANT ALLEEN 1 TAK SNOEIEN IS ZINLOOS…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s