‘Waar blijft die vervolging van Ivo Opstelten?’

Screenshot_17

In september aangifte gedaan tegen minister

Zes oud-directeuren van justitiële inrichtingen willen dat de Tweede Kamer bij de procureur-generaal van de Hoge Raad aanstuurt op de vervolging van minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie). Zij verwijten Opstelten dat hij een strafrechtelijk onderzoek naar Joris Demmink belemmert, de van seksueel misbruik verdachte voormalig topambtenaar van Justitie. 

In september deden de oud-directeuren aangifte tegen Opstelten. Ze vroegen toen ook aan de Tweede Kamer om serieuze aandacht aan de aangifte te besteden. “Maar dat is tot dusver niet gebeurd”, aldus Jos Poelmann, een van de zes oud-directeuren zondag. “Daarom hebben we de voorzitter van de Tweede Kamer opnieuw een brief over de kwestie gestuurd.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Justitie, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

26 reacties op ‘Waar blijft die vervolging van Ivo Opstelten?’

 1. Harry zegt:

  Ze zullen het wel proberen te rekken tot Demmink ongeneeslijk ziek verklaard wordt .
  Dat geeft de medeplichtigen ook wat meer ruimte .
  Rekken , pappen en nathouden .
  Ik kan me niet meer voorstellen dat er niks aan de hand zou zijn .
  En dan baseer ik me niet alleen op die tronies .
  De boel wordt duidelijk getraineerd .

  Like

 2. Wij wisten dat al lang,maar het moet zo lang mogelijk gerekt worden.Dat gaat van:als jij mij niet steunt,lap ik jou er ook bij,enzovoorts!En aangezien er een heleboel hoge [smeer]pieten zijn,konden er wel eens heel veel koppen gaan rollen!Dus wast de ene hand de andere en houden ze elkaar tenslotte allemaal zo lang mogelijk de hand boven het hoofd!Lees ; De Demmink Doofpot”van Drs J.Poot maar eens en de schellen vallen u van de ogen!Van deze beerput krijg je echt een gore smaak in je mond!Ik denk wel eens bij de zoveelste softe straf voor een pedo:het is geen wonder,want diep van binnen veroordelen ze het niet eens;alleen een beetje voor het oog van de mensheid!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja, Yvonne, allemaal best mogelijk, maar laten we toch maar liever proberen, de woede en walging een plek te geven.
   Júist bij dit soort zaken is dat broodnodig, heb ik intussen wel begrepen.

   Like

  • susan zegt:

   Helemaal gelijk,van rechters heb ik als jurist geleerd,dat daar de leugen regeert, hebben ze geen enkel bewijs,hebben ze altijd hun aannames en veronderstellingen nog en geven ze criminelen gelijk. Hun arrogantie gaat zover,dat ze het zelfs beter weten dan het Pieter Baan, die een pedofiel adviseert niet vrij te laten en zij toch doen en dan weer zijn gang kan gaan. Het zal je 11 jarige dochter maar zijn, die dan vele malen verkracht wordt en uiteindelijk gewurgd en daar hij twijfelde of ze wel dood was,haar hoofd in de sloot onderdompelde en er luchtbelletjes opstegen,wat hem weer een erectie gaf en hij nog een keer moest.

   Like

  • Jean zegt:

   Yvonne, werken ze in Nederland ook met “verjaringen” in de ‘recht’spraak?
   In België is dat dagelijkse kost, die beffers rukken en sleuren de processen tot over de verjaringstermijn, probleem opgelost.
   Als je een beeld ziet in een rechtszaal dan liggen daar steeds metershoge stapels van dossiers die nog moeten voorkomen, de gevoelige liggen onderaan kwestie van de verjaringstermijn te halen, dat het steeds dossiers zijn over ‘vriendjes’ zal wel duidelijk zijn zeker….
   In België hebben we een clubje profs onder de beffers die deze techniek als de beste beheren, ze liggen dagelijks het proces op TV te voeren kwestie van populariteit, dat de overgrote meerderheid van de bevolking ze uitkotst hebben ze nog niet gezien, maar ja hoe zouden ze dat ook kunnen zien met zo een dikke nek!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Ik geloof ook dat ze proberen de boel net zolang te rekken tot ‘de feiten’ verjaard zijn. Het is de hoogste tijd dat de schuldigen keihard worden aangepakt! Iedereen is gelijk aan de ander; het maakt niet uit of je een hoge positie bekleedt of niet. Ook Demmink en Opstelten vallen onder de Nederlandse wetgeving.
  Nederland kan wat mij betreft geplaatst worden in het rijtje ‘corrupte landen’.
  Steeds meer stinkende zaken komen aan het licht.

  Like

 4. Hans zegt:

  ivo lacht inzijn vuistje

  Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  De casus Demmink wordt al jaren in de doofpot geduwd, wellicht omdat de man explosieve informatie over andere mensen met een machtige positie innzijn bezit heeft en die dreigt te openbaren als hij voor zijn veronderstelde smeerlapperij moet bloeden.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ U.G. Kempenaer

   Laat die ‘onderste steen’ -zoals Rutte dat zo graag noemt- maar boven komen! Dan weten we des te beter door wie we besodemieterd worden/zijn. Laten er maar koppen rollen en laat Nederland maar omvallen van verbazing als er namen genoemd worden waarvan wij altijd dachten dat daar geen vuile vinger op te zetten was!
   Tijd voor de grote afrekening!!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kijk, dít is nu eens een commentaar dat me bevalt: Straight to te point.

   Like

  • Martha N zegt:

   Mee eens!

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mensen, ook ik denk dat men de “zaak Demmink”, in de “doofpot”, wil duwen. Teveel personen zitten ook in het circuit, waar Demmink in verbleef. Mensen met posities, en ik weet zeker veel vanuit de progressieve hoek, en vanuit de D66 clan. Maar wel Wilders willen vervolgen. Trouwens wanneer komt de ” Rode Riessen”, voor het gerecht wegens haatzaaien tegen de PVV kiezers? Iemand….

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  We staan al heel lang toe dat 90% van alle aangiften worden weggegooid, waarom zou dan juist deze aangifte wel serieus behandeld worden. Justitie dient de elite, niet de staat der Nederlanden en niet het volk.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ leefbarbaar,

   dan wordt het tijd dat al die 5000 (?) aangiften tegen Wilders om zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak ook direct de prullenbak in gaan. Als de politie dáár nog tijd in wil steken, dan hoeven ze niet langer te zaniken dat ze mensen tekort komen voor het véle werk wat er blijft liggen.
   Kwestie van prioriteiten stellen.

   Like

 8. Tempelier zegt:

  Ik had niet anders verwacht met deze driekoppige draak.
  http://www.nu.nl/binnenland/3718480/u-moet-weten-zaak-demmink.html

  Like

 9. Bas Koning zegt:

  Waar blijft de vervolging van onze zogenaamde ‘volksvertegenwoordiging’ voor het verkwanselen van onze democratie aan het uitdrukkelijk door het volk niet gewenste fascistische regime te Brussel? Wij hebben geen democratie meer. In den haag zit niet onze volksvertegenwoordiging, maar trekpoppen die de opdrachten uit de EU uitvoeren. Waar blijft de vervolging en executie van degenen die dat mogeljik hebben gemaakt?

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Elke tekst waar de woorden “vervolging” en “Demmink” in voorkomen hebben een zeer hoog alluminium-hoedjes gehalte. Demmink wordt niet de hand boven het hoofd gehouden, want het is nog nooit iemand gelukt om strafbare feiten te bewijzen.

  Er zijn hele grote groepen mensen die iets tegen Demmink hebben, allereerst omdat hij secretaris generaal was op het ministerie, en dus de ambtenaren aanstuurde, dat was een machtige positie. Iedereen die iets wilde hebben van de minister moest via hem. Iedereen die ooit zijn zin niet heeft gekregen die verwijt dat aan Demmink, omdat hij met zijn snuit vooraan zat.

  Dan is er een grote groep mensen die iets tegen Demmink heeft omdat hij een hoge positie heeft bekleed en omdat hij daarnaast ook nog homofiel was. Dat is nog steeds een beetje onwennig. Normaal als iemand omgekocht moet worden dan brengt men een fles drank mee, of neemt men de man mee naar een nachtclub waar hij mag kijken naar mooie meisjes. Zo krijgt men elke Burgemeester of wethouder en elke gemeente ambtenaar zo gek dat hij de meest idiote plannen goedkeurt. Met Demmink lukt dat niet. Voor hem moest men leuke jongens beschikbaar maken. Het is bekend dat de Turkse overheid destijds Demmink heeft getracht over te halen om iets te doen met de vervolging van een Turks-Koerdische drugs-crimineel. De Turkse staat wilde hem weer in Turkije hebben omdat de man de spil was in een miljarden omvattend misdaad-syndicaat. Men wilde deze man weer in Turkije hebben omdat men de controle wil uitoefenen over wie wat & waar in de heroïne-business. Demmink wilde niet meegaan in de eisen van de Turkse overheid. Ondanks de leuke jongens die hem zijn aangeboden. Sinds die tijd wordt Demmink lastig gevallen met verhalen over twee Turkse dakloze jongens die ca. dertig tot veertig jaar geleden ooit eens een keer in de prostitutie zaten.

  Dit hele verhaal is al keer op keer uitgelegd. Maar steeds weer opnieuw komen de zelfde verhalen weer naar boven, weer die straatjongens die minderjarig waren. Die jongens waren wel professionals, het waren brood-pootjes die voor geld beschikbaar waren. Tegenwoordig mag dat niet meer, maar in het verleden was dat anders, tegenwoordig moeten meisjes minimaal 21 zijn als zij in de prostitutie willen werken. Volgens de wet gelijke behandeling moeten jongens dan ook 21 zijn. Ik denk dat men vroeger gedacht heeft dat jongens wel voor zichzelf kunnen opkomen, als men er al aan gedacht heeft want het is natuurlijk niet veel voorkomend!

  Jarenlang is Demmink op een professionele manier lastig gevallen door een groep mensen die daarvoor werd betaald om met aantijgingen te komen. De familie Poot en Chipshol. Steeds weer opnieuw werden die twee zielige Turkse jongens die al lang niet meer interessant zijn (voor wie dan ook) naar voren gebracht als slachtoffers. Maar het waren geen slachtoffers, het waren beroepsjongens. Ze zijn niet misbruikt want dan kan niet als seks jouw beroep is. De familie Poot is inmiddels opgehouden met betalen van de ex-journalist om te blijven ageren tegen dat niet bestaande onrecht. Het probleem is nu wel dat de twijfel is gezaaid en niemand meer de waarheid kan geloven. De top-ambtenaar die vijf ministers van Justitie op een rij achtereenvolgens chanteerde om zelf buiten schot te blijven, de bindingen met wijlen Prins Claus zorgt ook voor speculaties. Waarom wordt er niet eens gekeken naar die familie Poot? Er zijn miljoenen uitgetrokken om de Nederlandse staat te chanteren. Omdat men niet kon krijgen wat men hebben wilde, namelijk op een braakliggend weilandje bij Schiphol een belastingvrij internationaal bedrijventerrein opzetten en op die manier miljarden binnenharken. De plannen waren al gemaakt, de winst hoefde alleen maar te worden overgemaakt. Maar het Ministerie van Justitie lag dwars. Ik raad iedereen aan die de woorden “Demmink” en “vervolging” eens te Googlen maar dan ook in combinatie met “Chipshol”! De tientallen miljarden vliegen je om de oren, het is dan ook geen wonder dat er miljoenen zijn besteed om Demmink lastig te vallen, want als hij iets toeschietelijker was geweest hadden we in Nederland nu er een multi-miljardair bijgehad ipv een multi-miljonair.

  Elke keer als ik de naam Demmink zie dat lees ik de woorden HELD en NIET-OMKOOPBAAR, tenslotte heeft hij er voor gezorgd dat Chipshol niet van de grond is gekomen, een belastingvrij Paradijsje in de buurt van Schiphol. Wie denk je dat die belasting dàn moet gaan betalen, welnu de Nederlandse burger is verschoond gebleven van deze rotzooi. Demmink hoort een koninklijke onderscheiding te krijgen, maar in Huis den Bosch houdt men niet zo van hoerenlopers.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Nou Vanhetgoor, ik lees wel eens meer stukken van lieden die met ietwat verwrongen denkbeelden door het leven gaan…. Demmink onschuldig? Anne Frank Plantsoen in Eindhoven? En toen: zijn dienstdoende chauffeur plotseling ‘gestorven’ op de dag voor hij zou worden verhoord over Demminks handel en wande ?? Dat is nog maar één merkwaardige zaak. Klein bier bijna bij wat er nog meer te vinden valt.
   Er is heel wat meer dat (laten we het maar houden op) ‘erg merkwaardig’ overkomt. Die informatie mag je zelf opgooglen, of misschien ken je die al wel.
   Rook en vuur, al hebben diverse ministers als premature brandweerlieden verklaard dat het een loos brandalarm was, elke keer als Demmink ter (op)sprake kwam. Maar alleen een ONPARTIJDIG en niet geënsceneerd onderzoek zou hem kunnen vrijpleiten van de TALLOZE, waar onder ook GEDOCUMENTEERDE beschuldigingen.
   ‘Held’ ??? ‘Koninklijke onderscheiding’ ??? Man man, als ik niet zo netjes was zou ik zeggen ‘laat je nakijken’.

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Ik vermoed niet dat Demmink boven de wet staat. Er hoeft maar één keer iets bewezen te worden en het hele kaartenhuis valt in elkaar. Dan brokkelt de steun snel af! Dan gaan er koppen rollen voor de mensen die ten onrechte iemand hebben beschermd. Stel nu dat Demmink werkelijk de vier of vijf elkaar opvolgende ministers heeft kunnen chanteren, dan komt nummer zes of zeven en dan valt het zwaard alsnog. De hele theorie van dat Demmink buiten schot heeft kunnen blijven klopt niet. Er hoeft maar één ding bewezen te worden namelijk. Maar tot nu toe is er nog nooit iets bewezen. Behalve dan vage verdachtmakingen.

    Er is op professionele manier met modder gegooid, omdat Demmink niet gewillig was naar de Turkse regering toe en / of naar de familie Poot van Chipshol. Onbeperkte hoeveelheden geld zijn er tegenaan gegooid om iemand te beschadigen, en ondanks dat blijft het steken bij verdenkingen.

    Steeds maar weer die chauffeur, zijn weduwe of dochter heeft gezegd dat er niets van waar is. Van de beschuldiging niet en ook niet van het onderzoek. Die zaken lopen nu al bijna dertig jaar, dwz. die chauffeur is niet plotseling overleden aan de vooravond van het onderzoek, maar jaren nadat hij gepensioneerd is geworden bedenkt iemand dat de chauffeur misschien iets zou weten. Men heeft gewoon gezocht tot er een gepensioneerde chauffeur is overleden. Dat was dan de zogenaamde getuige die alles via de achteruitkijkspiegel op de achterbank gezien heeft. Nog even en die chauffeur heeft langs tientallen kinderdagverblijven moeten rijden. Een dode ‘zogenaamde’ getuige die van ouderdom overlijd kan dus heel goed iets anders zijn, namelijk weer een kans op nieuwe verdachtmakingen. En niemand vind het vreemd dat een chauffeur die tientallen mensen van de ministerie moet vervoeren het zomaar goed zal vinden als één van de ambtenaren op dat ministerie op de achterbank gaat rotzooien met minderjarige jochies, ik denk dat zelfs de minister daar niet mee wegkomt. Over Demmink zijn tientallen websites volgeschreven, de ene nog vreemder dan de ander, en ze zijn allemaal verdwenen, niet omdat het ministerie er achter zit, of die kliek van hoog-geplaatste pedo’s maar omdat het geld niet meer komt.

    Echt, de verdachtmakingen zijn doorgeprikt, er is niets overeind blijven staan, maar de groep die begint te twijfelen wordt steeds groter en waar rook is, daar is vuur! Totdat men door heeft dat er een professionele rookmachine in werking is gezet.

    Like

   • Ik begin nu toch echt te twijfelen:aan U!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Bullshit Vanhetgoor. En ik denk dat je dat zelf ook wel weet.
    Uiterst merkwaardig dat je je zo inzet voor een figuur als Demmink.
    Dat geeft te denken op meer dan één vlak.

    Like

  • Harry zegt:

   Zou wel eens willen weten , als het een lulverhaal is waarom het zo hardnekkig is .
   En men gaat toch niet met geld strooien om een valse geruchtencircuit op gang te houden ? Tientallen jaren achtereen ? Wat is nu nog het nut ?
   Even los van de boevenmentaliteit van sommige projectontwikkelaars .
   Demmink en Poot , de een is de ander , omgekeerd niet .
   Raar stel .

   Moet onwillekeurig aan die meneer Krol van de ouderenpartij denken .
   Die vindt zichzelf ook slachtoffer , maar als er van verschillende fronten steeds weer nieuwe berichten komen over oplichting , fraude , bedrog , etc , zou de kans dan niet groot zijn dat er toch iets nogal ernstig mis is ?

   Geloof dat ik het heel erg met Frans eens ben in deze !

   En als Van het Goor stelt dat “men” op Huis den Bosch niet van hoerenlopers houdt , tegen moslims hebben ze daar kennelijk géén bezwaar .
   Nou heb ik helemaal niks met hoeren of hoerenlopers maar ze lijken me een stuk minder erg dan moslims . Dus daar slaan ze de plank ook nogal eens mis , dunkt me .

   En die “professionele rookmachine” , blijf maar uit de buurt , Van het Goor , je krijgt die lucht nóóit meer uit die ongeschoren baard !

   Like

 11. rs zegt:

  En wat deed Koenders in Mali ????
  Leuke jongetjes uitzoeken voor die smeerpijpen hier in Nederland ??

  Heb gehoord, c.q. zijdelings vernomen dat KOENDERS er OOK bij betrokken is of was…………

  Like

 12. Leo zegt:

  Jammer dat Oltmans al dood is, die had nog veeeeeeeel meeeeeer kunnen vertellen uit die kringen
  en de verbondenheden onderling , tot HEEL hoog boven.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Ik ben n.a.v. een youtubesite terecht gekomen bij “vereniging vrije mensen” en anderen waar uitgebreide verhalen staan over o.a. Demmink.
  Anne marie blijenburgh verteld veel over die pedo´s.
  Griezelig eigenlijk.
  Zelfs over Claus dat die een relatie met een nederlandse d.j. gehad heeft.
  Jaap Mollema, Frik vertelde al dat als bekend homo hij vaker meegemaakt had dat de chauffeur van Demmink jonge jongens in een bekende homokroeg in Amsterdam liet ophalen die hij dan in de auto gebruikte.
  Lekker frisse wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s