LIEGT KLIJNSMA OVER PENSIOENEN?

Screenshot_8

(Door: trias politica)

Een kritische column van Kees de Lange over pensioenen op deze site heeft geleid tot Kamervragen van Kamerlid Norbert Klein aan staatssecretaris Klijnsma.

Vorige week publiceerde senator Kees de Lange op Follow The Money een kritisch stuk over het beleid van onder andere staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) inzake de pensioenwetgeving. ‘De volksvertegenwoordiging gepiepeld’, luidde de titel van het artikel van De Lange waarin hij enkele kritische kanttekeningen maakt bij het beleid van het kabinet, in het bijzonder staatssecretarissen Klijnsma en Eric Wiebes (Financiën). De Lange stelt dat dat ‘de staatssecretarissen van Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Eerste Kamer onvolledig en dus onjuist hebben voorgelicht’.

De essentie van het stuk van De Lange betreft de koopkracht van pensioengerechtigden. De huidige, zowel als de toekomstige. Precies op dat punt van koopkracht gaat de zaak grondig mis, aldus De Lange. De koopkracht van onze aanvullende pensioenen gaat al meer dan tien jaar achteruit en dat zal nog zeker tien jaar voortduren. Volgens De Lange redenen genoeg tot ongerustheid.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Nederland, Overheid, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op LIEGT KLIJNSMA OVER PENSIOENEN?

 1. Sjaak zegt:

  ik geloof alleen nog wat ik zelf zwart op wit op papier gezien heb !
  En wat ik nu geloof is, dat de aangespaarde pensioenkas van alle
  kanten leeggevreten wordt en naar ondoorzichtige kanalen gaan,
  die niet daarvoor bestemt zijn !
  OPENBAAR MAKEN DE SOMMEN DIE DAAR INVLOEIEN EN
  WAAR ZE HEEN VERDEELT WORDEN !
  HET IS NIET JULLIE GELD EN IK WIL NIET WACHTEN TOTDAT
  DE PENSIOEN-BOM EXPLODEERT !
  WIJ ZIJN HET VOLK !

  Like

 2. Jantje Beton zegt:

  Waarom belazeren ze het eigen volk ?????

  Like

 3. Zowel Klijnsma als Wiebes zijn misdadig bezig;je maakt mij niet wijs dat zijn geen weet hebben van de impact van dit alles!Weduwen hebben in de laatste jaren 600 euro netto ingeleverd!En nu moet er nog meer af????Dat mens is knettergek!

  Like

 4. Jan zegt:

  Socialisten zijn crypto-communisten en die liegen altijd

  Leuk: Diederik volgt Ella op

  Spindoctor moet PvdA-leider Samsom uit slop trekken
  Diederik Samsom heeft een nieuwe spindoctor die hem terug in het zadel moet helpen. De PvdA-leider stond de afgelopen maanden veelvuldig onder vuur door onder meer slechte optredens in de media. PR-zwaargewicht Sherlo Esajas, tot gisteren de politiek assistent van minister Dijsselbloem (Financiën), staat de geplaagde Samsom vanaf vandaag bij.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3807188/2014/12/09/Spindoctor-moet-PvdA-leider-Samsom-uit-slop-trekken.dhtml

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  We ZIJN belazerd, en niet alleen door de Partij van de Afbraak. Ook de VVD, het CDA en D66, zijn schuldig aan de versobering van ONZE PENSIOENEN. En bij versobering bedoel ik het korten op de pensioenen. Ik weet dat zowel LUBBERS (CDA) alsook KOK (PvdA) een grote greep in de kas van het ABP hebben gedaan. Dieven en gangsters zijn het, van het zuiverste soort!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN ALWEER IS DEZE VROUWELIJKE DICTATOR BEZIG OM DE ZWAKSTEN IN DE MAATSCHAPPIJ TE PAKKEN!

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Wanneer komt die met haar fiets eens onder de tram.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ie jij haar dan fíetsen, Tiny?
   Ze wil dan wel ouderen met al hun gebreken de moestuin injagen, maar ik vraag me af, waar ze zelf toe in staat is.
   Je snapt niet, hoe dat gedrocht de kieslijsten gehaald heeft, want zelfs als PvdA ‘er ren je toch zeker gillend weg als je zoiets tegenkomt, zou je zo zeggen!
   Zo ’n ongelofelijke trut trekt toch geen kiezers! Oké, niet op het uiterlijk af gaan is het devies, maar wat ze uitkraamt is ook al tenenkrommend!
   De PvdA moest maar een griezelkabinet beginnen, de “PvdA Dungeon:” Twee subjecten hebben ze al: Zij en de Dood van Pierlala (Samsom)!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ze wordt gefietst Theresa, dan komen ze beiden onder de tram. Nee, men zou niet van uiterlijk uit moeten gaan. Echter het valt wel verschrikkelijk op, dat al deze linksgedraaide vrouwmensen allemaal pot lelijk zijn en allemaal op dezelfde manier, Ze lijken zelfs op elkaar. Buiten dat onverzorgd en heel erg onbekwaam, maar wel een enorme inventiviteit om het volk te piepelen met de meest smerige voorstellen..Hun IQ is laag maar erg duister. N.m.m. worden daar ook werkelijk bij die parteien op geselecteerd. Dat zijn streken van de minder geestelijk bedeelden. Op die manier houden die zich staande en cashen daarbij ook nog een flink.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Theresa Geissler: 10.31. uur, op 10/12. Hahahaha een griezelkabinet. Zeg Theresa, daar kunnen ze dan mee op de Kermis gaan staan! LOL

    Like

 8. Tity Huisman zegt:

  Mensen die op Jetta Kleinsma gestemd hebben zullen nu wel bikkelde lul hard spijt hebben.Een overzorgde en bezorgde oude dag. Mensen die in de bijstand zitten moeten een verzorgd uiterlijk hebben anders krijgen ze drie maanden inhouding op hun uitkering en die sanctie is ook ingevoerd onder het schrikbewind van Jetta Kleinsma. Ik ken er trouwens heel wat werkenden die grof in de mond zijn en uiterlijk zegt niets over innerlijk. Ook daar kan van alles tussen zitten. Emotionele geestelijke armoede en kleurloze types. Die mensen kunnen geen dure toiletartikelen kopen zoals parfums make up en dure kleding. Zelfs de basishygiene onbreekt omdat ze na aftrek van vaste lasten niet veel meer overhouden om zich deze luxe te kunnen veroorloven. Zij staan met de rug tegen de muur. Wat asociaal om iemand op uiterlijk aan te vallen en te veroordelen, en af te kraken. Mode kent geen geschreven wetten. Het hangt helemaal van de baan af waar je naar gaat solliciteren. In de informatica kun je met een overhemd en een trui wel op een sollicitatiegesprek verschijnen maar dat moet dan wel weer nette en schone kleding zijn. Geen gaten en rafels stank en vlekken in de kleding. Dat is wat zij al bijvoorbaat van mensen denken die in zo”n uitkeringssituatie of in de bijstand zitten. Wat ben je dan een kleurloze fatsoensrakker als je je hier aan moet houden. het kunnen net zo goed nep mensen zijn. De buitenkant zegt niets over de binnenkant want die kan net zo goed rot en verdorven en decadent en corrupt en psychopaat zijn. Psychopatenkenner Robert O Hare schreef ooit eens het boek Snakes in suits. Dit gaat over psychopaten op de werkvloer in nette pakken aan en witte boorden criminaliteit. Mensen die zich als wolf in schaapskleding voordoen met een charmant voorkomen en tegelijkertijd de kluit belazeren. De buitenkant zegt toch niets over de binnenkant. Je zelf zijn is beter en in kleding waar men zich in thuis voelt dan straal je dat zelfvertrouwen ook uit. .

  Like

 9. Tity Huisman zegt:

  Je mond valt open met hoe grof sommigen op de werkvloer wel niet kunnen zijn. Ze voelen zich beter en kijken al bijvoorbaat neer op bijstandsgerechtigden. Afkraken op kleding en uiterlijk dat doen kinderen op de basisschool ook al waar ze elkaar aftroeven op kledingmerken gedrag en uiterlijkheden. Wie niet met de massa meedoet staat er buiten. Alsof de buitenkant iets over de binnenkant zegt. Dat is geestelijk en emotionele en culturele armoede. Mode hypes en grillen of formeel chic. je moet maar aan dat circus mee doen. Sommigen zijn in uiterlijkheden doorgeslagen en enorm tuttig en verwaand en verrot. De vaste lasten moeten er nog af en als dat nog lukt voeding en dan nog schoeisel en kleding. Waar moeten ze dat geld vandaan halen als ze toch al niet veel meer overhouden? Zelfs voor de basishygiene houdt men soms geen geld genoeg over omdat sommigen zich in lange tijd niet gewassen hebben. Dan komen ze met een indringende urine geur op het spreekuur van een consulent van de Sociale dienst. Zo iemand heeft gemakkelijk praten. Niet bepaald barmhartig en kleurrijk ruimdenkend maar kneuterig en kleingeestig bekrompen en tolereren geen andersdenkenden.

  Like

 10. Tity Huisman zegt:

  Jetta Kleinsma decadentie en verval. Verfijnde luxe zonder inhoud. Opzichtige opsmuk, artificiele binnenkant.

  Like

 11. Tity Huisman zegt:

  Tast dit de persoonlijke levenssfeer niet aan mensen? Een sanctie geven als zij niet nette kleding aan hebben, of er met een onverzorgd uiterlijk bijlopen? dan kun je het je wel permitteren om vaak naar de kapper te gaan. Je moet zeker wekelijks shoppen. Waar halen ze dan dat geld vandaan van die nette nieuwe kleding? Zeker een soapappend burgertrutje die in een cabrio rijdt heeft dat bedacht. Van die oppervlakkige b.n. dombo”s en die artiestenkliek die shoppend door de pc hooftstraat loopt met allerlei tassen uit allerlei zaken. .Eenvoud siert de mens. Hol en leeg en hooghartig en arrogant.

  Like

 12. Tity Huisman zegt:

  Mensen die slecht ter been zijn en allerlei gebreken hebben nog de moestuin in willen jagen op hun oude dag. Een bezorgde oude dag in plaats van een onbezorgde dag. Oudere mensen de mantel uitvegen en een veeg uit de pan geven en schofferen. Straks moeten ze nog dieren gaan jagen voor vlees. Kippen houden voor eieren en appelbomen bramenstruiken. Straks moeten ze nog gaan bedelen bij hun kinderen.

  Like

 13. Tity Huisman zegt:

  Al die kleurrijke types verdwijnen uit het straatbeeld door hun haar te kortwieken voor hen die in de bijstand zitten. Het is nogal een subjectief begrip wat men onder verzorgd en nette kleding verstaat. Voor types als Armand en Wally Tax en Johnny de selfkicker Simon Vinkenoog en Koos Koets de oudere jongere en andere creativo”s verdwijnen uit het straatbeeld. Die stonden op zich zelf. Ze worden steeds intoleranter saaier en conservatiever en kleurlozer als ze hun uiterlijk aanpakken door sancties te geven. A cultureel en a creatief. Je mag je zelf niet zijn in kleding waar je je in thuis voelt. Ze worden gedresseerd als burgermannetje. Vet haar maar wie weet hebben ze er geen geld voor om shampoo of zeep te kopen of tandpasta of naar de kapper te gaan. Sommigen zouden een misselijkmakende geur verspreiden en dan scheren ze die hele groep over een kam alsof iedereen zo is. Als je al komt is het alsof ze een enge spin gezien hebben of een scene uit een hitchcock film . Ze voelen zich overal te goed voor. Ze doen alsof je een karikatuur bent of een type en je loopt er zo maar uit terwijl je dacht dat er tegenwoordig al veel kon maar daar moet je Armand voor heten of Wally Tax want die konden het zich wel veroorloven om zich zelf te zijn, zonder zich anders voor te doen en er anders bij konden lopen. Heel doorsnee en oubollig en stoffig conventioneel ouderwets kleurloos en formeel en zo moet je zijn volgens de norm. De aanhangers van het conformisme.

  Like

 14. Tity Huisman zegt:

  Als sommigen mij zien is het alsof ze een enge spin hebben gezien en kraken je meteen af op uiterlijkheden om zich beter te voelen. Ze doen alsof je een eric engerd van de eeuw bent en zeggen dat je je slecht zou verzorgen en diegene die dat zei rook zelf vanaf enkele meters afstand al naar oud zweet. Ik dacht dat ik er wel modieus bij liep en heb ook de benodigde toiletartikelen wel in huis. Zijn vrouw zag er oubollig uit en gedroeg zich zeer onvriendelijk. .Ze doen alsof ik een karikatuur ben en maken je bespottelijk en belachelijk. Als je zegt nadat wat waar en misdaan hebben dan geven ze je nog aan bij de politie voor stalking en belediging terwijl wat je zei waar en misdaan was wat zij hebben gedaan. Ze beledigen zelf zonder er zich voor te willen verantwoorden dan alleen de leuke dingen maar en mensen leed aan doen en hun in de vernieling brengen. Ze geven alleen maar van je af om zich beter te voelen. Vooral als het in hun voordeel is en ze kunnen van je profiteren dan doen ze het niet al hoe gek je er ook bij loopt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s