Nederland krijgt er een nieuwe linkse partij bij

Screenshot_17

(Door: Frank Verhoef)

De verdeeldheid op links neemt razendsnel toe.

Gezegend is het land dat zoveel linkse partijen kent dat ze alleen maar zeteltjes van elkaar afsnoepen waardoor ze in feite nooit een deuk in een pakje boter kunnen slaan. Nederland heeft zoveel linkse partijen dat de linkse kiezer in totale verwarring moet raken in het stemhokje. Wat te doen? Als ik links zou zijn, zou ik niet eens meer gaan stemmen.

Ja, Nederland heeft echt heel veel linkse partijen. Ik som hier alleen de serieuze linkse partijen op die bij de volgende verkiezingen sowieso één zetel (maar waarschijnlijk meer zetels) halen:

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederland krijgt er een nieuwe linkse partij bij

 1. Het blijft makkelijk om op de Pvv te stemmen:er is geen keus!En dat moet ook maar zo blijven!Hoe meer linkse troep,hoe eerder ze elkaar de tent uit vechten!

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  Ach die linkse rakkers zijn allemaal hetzelfde. Zij geven geen moer om elkaar, al wat teld is dat zij in het pluche blijven met natuurlijk een vet inkomen. Om dat doel te berijken, zullen zij desnoods hun eigen land uitverkopen. Wat een smerig zootje.
  Geert Wilders voor president en al dat goore gedoe opruimen.
  Lewe Nederland, zonder ziek links.

  Like

 3. Jelle R zegt:

  Mooi nieuws, laat ze maar onderling een oorlogje uitvechten. De PVV zal er wel bij varen!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Yvonne: er is geen keus?? Gelukkig niet, er is geen partij die met kop en schouders tussen de rest uitsteekt, de PVV is ons, wij Nederlanders die het anders willen, die niet willen werken voor al die armoedzaaiers die ons land maar binnen komen, we hebben genoeg aan onze eigen mensen!!! Die wel of niet willen werken, dat maakt tegenwoordig niet veel uit., je krijgt sowieso een uitkering erg genoeg, dank zij links. De PVV wil alles anders, ik ook, ik wil niet betalen voor al die thuiszitters, die glunderen vanwege hun onterechte uitkering, al die mensen die op hun lauweren rusten terwijl ze heel goed kunnen werken, het is een groot schandaal die uitkering- industrie. Er wordt geen onderzoek naar gedaan, er wordt gewoon uitgekeerd, te belachelijk en onterecht mogelijk. Ik ken ze, wil geen boosdoener zijn, maar het maakt me razend.

  Like

 5. windwens zegt:

  Ga me toch echt afvragen wat moeten mensen nog met dat linkse gepeupel die alleen je land in de uitverkoop zetten en dat doen ze allemaal.Ze hebben niet nieuws en brengen niets nieuws en het is tijd voor iets nieuws want alles is al een keer geprobeerd en men is nog steeds op het zeen aan het kauwen en krijg het niet weg geslikt. Dus links stop met het wiel uitvinden want we weten dat er een slag in zit die jullie er niet uit kunnen halen.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Het wordt zo niets meer met Nederland! De hele saamhorigheid is kapot gemaakt, en de “rode kerk”, weet niet anders, dan zich onderling te bevechten, en als ze dat niet doen, om de PVV te besmeuren en te demoniseren. Buiten de PVV interesseert het echt geen enkele partij, van “links tot rechts”, dat Nederland en de geboren Nederlanders KAPOT GAAT/GAAN!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  De Turkse partij van ex-PvdA’ers Kuzu en Öztürk ??????
  —————————————————————————-
  Meteen het land uittrappen dit vuile gore moslimpack !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Is net de hoge hoed van een goochelaar, halioep…..en weer linkse partij erbij. Allemaal even kleurloos !!
  Echter er is maar één rechtse partij de PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s