Dresden: Massale arrestatie van Afrikaanse, rel schoppende drugsdealers

Screenshot_37

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De politie van Dresden is blijkbaar nog niet volledig heropgevoed en nog lang niet klaar voor de onvoorwaardelijke welkomstcultuur. Compleet cultuurongevoelig controleerden de agenten ongeveer 40 Noord-Afrikanen op het hoofdstation. Die waren op grond van de vreselijke situatie in hun gebieden van herkomst, het vakantieland Tunesië & Co., volledig getraumatiseerd en reageerden uiteraard nogal boos op de brutale beperking van hun persoonlijke rechten als asielzoekers. Hoe durven de agenten ook de broodwinning van de Noord-Afrikaanse vakmensen te verstoren!?

Daarom bekogelden ze heel natuurlijk de agenten met flessen, en toen deze op racistische wijze hun controle wilden voortzetten, werden ze bedreigd met kapotte flessen. Alleen op grond van hun Mohammedaanse terughoudendheid en ter wille van hun vreedzame religie kwam het niet tot de terechte straf voor de minderwaardige vertegenwoordigers van de ongelovige Kafir-staat.

De politie van Dresden bericht in de “Morgenpost”:

“Onze agenten wilden de mannen controleren.” Plotseling sloeg de situatie om. “De agenten werden met flessen bekogeld en zelfs met kapotte flessen bedreigd.” Met behulp van de landelijke politie lukte het de te controleren personen op het hoofdstation vast te houden. “De groep van ongeveer 40 personen wordt nu voorlopig gearresteerd en naar het bureau gebracht”, aldus de woordvoerder van de politie.

De mannen zijn vermoedelijk drugsdealers en afkomstig uit Noord-Afrika. Misschien komen ze wel rechtstreeks uit een Tunesische gevangenis? Zoals we onlangs kwamen te weten, ontdoen de Noord-Afrikaanse landen zich op deze manier van hun misdadige elementen, omdat zij per slot van rekening weten dat in de tolerantiedronken, door welkomstcultuur benevelde, tot zelfmoord neigende EU alles wordt opgenomen wat via de Middellandse Zee komt. Nooit vergeten: de linkse landverraderbende in de EU wil 56 miljoen Afrikanen Europa binnensluizen!

Hartelijk welkom in het gekkengesticht Duitsland. Volgend jaar komen er nog eens 200.000 “vluchtelingen” naar ons toe. Wie nog een beetje hersens in zijn schedel heeft, kan nu al voorspellen dat hier een maatschappelijke tijdbom bij ons binnensijpelt, die ervoor zal zorgen dat de burgers de barricaden opgaan. “Pegida” Dresden zal zulke berichten zoals dit hier aandachtig volgen. Hoeveel zullen er aanstaande maandag de straat weer opgaan? En hoeveel complete idioten van de kerken, de joodse gemeenschap, het volksverradende politieke establishment en linkse realiteitsweigeraars zullen hiertegen samen met de op verovering beluste Mohammedanen tegen demonstreren?

Screenshot_38

Ook Leipzig meldt “verrijking”: zes mannen, die gebroken Duits spraken, hebben zondagavond een 37-jarige in Leipzig-Lindenau, die tegen middernacht op weg was naar huis, overvallen, in elkaar geslagen en – typisch Mohammedaans – het weerloos op de grond liggende slachtoffer geschopt. Toen de man wilde opstaan, kreeg hij een mes op zijn keel. Maar de man was dapper, liet zich niet afslachten en joeg de aanvallers op de vlucht Uit voorzorg heeft de “Leipziger Volkszeitung” de commentaarfunctie uitgeschakeld.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dresden: Massale arrestatie van Afrikaanse, rel schoppende drugsdealers

 1. Wachteres zegt:

  Ik begrijp niet waarom de mensen in Dresden zo massaal protesteren.

  Deze immigratie moet toch als zeer zegenrijk worden ervaren. Spannende tijden enzo!

  Links heeft altijd gelijk gehad, wij willen dat alleen niet zien! 😦

  Like

 2. rs zegt:

  De groep van ongeveer 40 personen wordt nu” voorlopig gearresteerd” en naar het bureau gebracht” Wat betekend “voorlopig “in deze zin ?
  en dan teruggestuurd naar de zandbak ?
  Of is dat te politiek “correct “………………?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @rs: 17.36. uur. U zegt-terecht- “Of is dat te politiek correct”. Neen, beste rs, dat is het niet. Deze zogenaamde “kansenparels”, mogen hier zijn, omdat het HOOFDKWARTIER van het GEKKENGESTICHT EUSSR, dat gewoon prachtig is. Waarom snappen WIJ dat toch niet? Het is toch de HEILSSTAAT en het GEKKENGESTICHT EUSSR, die ONS willen plezieren met deze “kanjers”. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat de GEKKEN in deze wereld vrij buiten rondlopen met het etiket rode en politiek correct politicus, en de NORMALEN opgesloten zitten.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  oei is in zin vier= vindt.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Vergis ik me nou, maar ik heb het idee dat het eerste gedeelte van de tekst enigszins ironisch van toon is? Ook in het origineel overigens. Dat is goed bewaard gebleven.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Waarom gaat die import van vreemdelingen steeds maar door en waarom is er een planning van het aantal, er is helemaal geen vraag naar uit de bevolking.
  Sterker nog er wordt stevig over geklaagd.
  De gekozenen moeten voor het gerecht komen over de legitimatie hiervan

  Like

  • Anneke zegt:

   Hoe meer chaos, hoe beter….Bekeken door onze duvels NWO-garde. En des te eerder men een WW-III waarheid kan laten worden. “Daar is men op uit…’n letterlijk fatale oorlog”. Dan zal er van onze aardbol niet veel meer overblijven……..bekeken door ons mensenogen.

   Like

 6. Wel respect voor die politie daar die tenminste wel door durft te pakken!En zoals terecht opgemerkt:komende van uit een vakantieland!Als het niet zo triest was,zou je je te pletter lachen!Alle Eu-regeringen moeten worden afgezet,desnoods onder dwang!En snel,heel snel!

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Men houd ze niet vast om te berechten of terug te sturen.
  Maar om ze te beschermen en onderdak en status(legaliseren)te bieden.
  Ben inmiddels bekend met de ‘werkwijze’ van onze correcte ‘goedmens’.

  Like

 8. Ekster zegt:

  Het eind van het liedje is voorspelbaar: de Duitse staat (ofwel de D. belastingbetaler) zal fikse schadevergoedingen moeten betalen aan de criminelen die door de Duitse politie immers zo ontzettend slecht werden behandeld (Vederso; dit laatste is ironisch bedoeld, de rest helaas niet).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s