GB: Polygamie onder moslims bereikt “enorme” omvang

Screenshot_28

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De verbreiding van polygamie in de Mohammedaanse parallelsamenleving in Groot-Brittannië is “wijdverbreid”, zonder dat de autoriteiten hiertegen ook maar enige actie ondernemen.

Een nieuw onderzoek naar de levenswijze van vrouwelijke moslims (volwaardige vrouwen in onze zin van het woord kan men ze niet noemen) komt tot het resultaat dat veel van deze wezens beroofd zijn van al hun fundamentele rechten, gevangen zitten in religieuze huwelijken die niet worden erkend door de Britse wet.

Telegraph

We hebben bewust de naam “vrouw” niet gebruikt, want zij zijn slechts vrouwen in de zin van de islam, maar de islam beschouwt vrouwen als inferieure mensen. In de zin van de liberale, niet-islamitische samenleving echter zijn alle mensen gelijkwaardig en bezitten zij dezelfde mensenrechten, zowel mannen als vrouwen. Een vrouwelijke moslim is echter geen volwaardig mens, slechts een inferieur mens in de zin van de islam, en daarom kan men haar niet als volwaardige mens, als volwaardig lid binnen haar samenleving beschouwen. Omdat de vrouwelijke moslim binnen haar samenleving gevangen zit en geen rechten heeft, is het sowieso irrelevant wat de liberale mensenrechtenactivisten van het Westen op papier van hen vinden. Want ze heeft er niets aan. Zij beschouwt zichzelf als inferieur mens in relatie tot haar mannelijke islamitische supermens. Wat de grappenmakers van de VN of andere platforms officieel propageren, is in deze gesloten samenleving van het moslimgetto IRRELEVANT! En wij willen de realiteit schetsen, niet het bedorven, waardeloze politiek correcte gezwets van de tandeloze mensenrechtenorganisaties.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Mensenrechten, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op GB: Polygamie onder moslims bereikt “enorme” omvang

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben ISLAMMOE! Laat ik het daar nu maar bij laten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, ik ook enigszins, Tom: Ik had nog even een hele uiteenzetting in mijn hoofd over dat de moslims hun vrouwen onderdrukking heel anders benoemen -de vrouwen zelf ook- en of daar nou nog taqiyya achter zit of hersenspoeling enzovoort….. en toen dacht ik opeens: Ach, laat ook maar……
   Op een gegeven moment raak je uitgepraat over die dingen.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  EN DAAROM MOSLIMS EXTRA VOOR JULLIE DEZE LAATSTE WAARSCHUWING !

  Like

 3. Anneke zegt:

  De nazaten van ISRAEL zullen staande blijven in de hete strijd en dus overleven/-winnen…NIET de nazaten van Ismael!!! “Wat zijzelf meer beseffen, dat wij nazaten van Israel’. De regie zal eens vanuit Jerusalem de wereld ingaan, niet vanuit….bijv. Mekka. Vandaar dat het al tijden onrustig is rond Jerusalem; vandaar dat de westerse media Jerusalem doodzwijgen. Gelukkig is er internet!!! Al worden de internet-vrijheden stap voor stap ingeperkt door onze duvelse NWO-verklikkers….We moeten meer en meer gaan betalen.

  Like

 4. Jade zegt:

  En zo wordt het leger van de allah-soldaten steeds groter…
  Ik weet niet hoe het in Engeland zit, maar hier zouden we
  die zaken kunnen voorkomen door alle kinderbijslag na het
  tweede kind af te schaffen.

  Like

 5. Rein van der Veen zegt:

  Wie de islam toelaat in de samenleving accepteert polygamie en nog een heleboel andere rottigheid; zo simpel is het!

  Like

 6. ildiko zegt:

  Ik wil een seculiere samenleving, geen islamitische uitingen op school, ziekenhuis, gemeentehuis, sportverenigingen, universiteiten enz, Waarom niet? omdat al die uitingen van islam zijn FUNDAMENTALISTISCH! deze mensen zijn al zo gehersenspoeld met radicale ideeën dat ze zeer gevaarlijk zijn in onze samenleving.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Des te meer kinderen, voor de bezetting en ook nog is meer kinderbijslag !!
  We financieren onze eigen ondergang !!

  Like

 8. Jean zegt:

  Polygamie is “verboden” in Europa en dat moet ook gelden voor die moslimvuiligheid.
  Een vrouw en die met respect behandelen punt.
  Hopelijk is die rotzooi tegen eind 2016 totaal verdreven uit Europa zodat we nog enkel spreken ‘in de verleden tijd’ betreffende die achterlijke gewelddadige barbaarse pedofielentroep.

  Like

 9. Joshua zegt:

  Mag het ook begin 2015 zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s