Hoe de media de achtergrond van de Amsterdamse liquidaties bewust lijken te verzwijgen

Screenshot_32

(Door: E. van Lith)

Opvallend genoeg zijn alle redacties, waaronder die van het NOS-journaal, zeer terughoudend in het vrijgeven van beelden en achtergronden van de Noord-Afrikaanse daders rondom de recente golf van Amsterdamse liquidaties. Hoe anders en open gingen ze in hun publicaties om met de eerdere generatie van Willem Holleeder. Vannacht heeft er blijkbaar weer een afrekening in het Amsterdamse criminele circuit plaatsgevonden, maar opvallend genoeg verzwijgen de media, waaronder het NOS-journaal, de meeste details over de achtergronden van de daders. Hoe anders ging het bij de groep Nederlanders, waaronder Holleeder. Nu het echter om Noord-Afrikanen gaat, ligt het politiek correct gevoelig en zwijgen de media liever. Kortom hoe groot de leugen weer kan zijn.

Als er in het verre Amerika een donkere tiener onterecht wordt doodgeschoten door een blanke agent zijn de zogeheten onafhankelijke media er als de kippen bij, met de redacties van de NOS voorop, om ons als burgers dagelijks te confronteren met hun zo graag gebezigde racisme formats en beschuldigingen. Met name de beelden van daders als slachtoffers worden hierbij zonder terughoudendheid tot in detail getoond, aangevuld met indringende details over vermeend racisme, die niets aan het toeval overlaten.

Maar als het blijkbaar gaat over binnenlands nieuws, waar we hier als burgers direct mee te maken hebben, zwijgen diezelfde zogeheten onafhankelijke redacties in alle talen, want dat de daders en slachtoffers van de golf aan Amsterdamse liquidaties blijkbaar een Noord-Afrikaanse afkomst hebben, over zwart-wit gesproken, mag dan natuurlijk niet vermeld worden, oftewel hoe politiek correct fout kunnen we als NOS weer jegens onze eigen kijkers en luisteraars zijn.

Maandag werd Luana Lux Xavier laf doodgeschoten, triest genoeg in het bijzijn van haar eigen kinderen. Ze was de vriendin van de Marokkaanse crimineel Najib B, die een belangrijke rol speelt rondom de liquidatie van Gwenetta Martha, een leider in de drugsoorlog tussen Nederlands-Marokkaanse en Belgisch-Marokkaanse bendes. Heeft u van deze lieden , maar ook van Luana of Najib B., al beelden of een reportages gezien? Het zou toch wel interessant en vooral passend zijn jegens ons kijkers dat de NOS, in plaats van de talloze overdreven beelden rondom Ferguson, ook eens beelden en achtergronden van deze lieden toont. Dit heet toch nieuwsgaring lijkt me.

Want wie kent niet Willem Holleeder of Willem Endstra, Nederlandser kan het niet. Ze vormden de generatie criminelen die Amsterdam voorheen in haar greep hield, en zonder enige terughoudendheid zijn jarenlang namen en afbeeldingen van Holleeder, Endstra, Van Hout en noem verder maar op door diezelfde NOS-redacties benoemd en weergegeven. Zo hoort dat lijkt me ook bij onafhankelijke journalisten

Maar nu het blijkbaar gaat om een nieuwe generatie criminelen van Afrikaanse afkomst, dus ook “Nederlanders” zoals Najib B., willen diezelfde redacties blijkbaar in alle talen zwijgen.Het zou namelijk Geert Wilders zomaar eens in de kaart kunnen spelen, vandaar. Het CPB maakte deze week bekend dat de kloof tussen burgers en regenten aan het groeien is. Wellicht zou het CPB derhalve ook de kloof tussen de NOS en haar kijkers eens kunnen onderzoeken. De uitkomst zou wel eens verrassend kunnen zijn.

Meer leugens treft u aan op: www.vrijemedia.blogspot.nl

Door:
E. van Lith
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, NOS, political correctness, publieke omroep, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe de media de achtergrond van de Amsterdamse liquidaties bewust lijken te verzwijgen

 1. Sjaak zegt:

  OPGERUIMT STAAT NETJES !
  Maar toch beter wanneer ze hier opflikkeren !
  Ze zijn zo bruikzaam als hammorrioden aan
  een kont !

  Like

 2. Fred zegt:

  De kloof tussen NOS en haar (eventuele) kijkers hoeft voor mij niet onderzocht te worden.
  Want het staat voor mij als een paal boven water dat die bij verstandige en goed geinformeerde mensen heel erg groot is.
  Neem alleen maar de hetze tegen Poetin, de overmatige immigratie , de Islam en het onderzoek naar MH17 en je stuit op een metersdikke kloof.
  Het bord voor de kop van de NOS is daar niets bij.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Fred: 15.56. uur. De hele MSM en de schrijvende pers, zijn op de hand van de RODEN/SOCIALISTEN en de GOEDMENSEN. Stel je voor een onafhankelijke pers, dat wil de gore HUICHELBENDE in Den Haag van “Links tot Rechts”, helemaal niet. Alleen de RODE en de POLITIEK-CORRECTE meningen zijn in TEL!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Natúúrlijk zwijgen ze in alle talen: Ze zijn bang voor het M-woord:
  Meer of minder Marokkanen?
  MINDER! MINDER! MINDER!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Kranten en tv journalisten zijn nog grotere landverraders dan de politici.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Ik kijk nooit meer naar het NOS Journaal omdat ik weet dat ze liegen en bedriegen.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Laat de gehele onderwereld zichzelf maar neerknallen…Hetzelfde geldt voor de fanatieke haatdragers uit de woestijn regionen van Achmed, Fatima en Mohammed. “Scheelt ons hier in de EU honderden-miljarden €uro’s per jaar”. De media is eveneens ’n GEVAARLIJKE GIFADDER….Omgekocht in de jaren-70 (?) door de politiek. Persvrijheid ten voordele van de leugenaars; dat is dus GEEN vrije pers. Maar onze tijd komt nog wel, het is niet zonder reden dat in sneltrein-tempo meer en meer MISSTANDEN aan het licht komen. De leugen-maatschappij heeft z’n langste tijd gehad. Het is mooi geweest. “GENOEG IS GENOEG”.

  Like

 7. Maar vanavond wel weer een hetze bij de kro tegen Poetin!Dat dan weer wel!Het is dat je geen kijk- en luistergeld meer in kunt houden,maar anders!

  Like

  • Anneke zegt:

   Europa en de VS zijn feitelijk enorm jaloers op de Rus Poetin. Zijn land doet het zo slecht nog niet, goede zaken blijkbaar met China. Hoe meer men vit op deze tsaar-achtige Rus, hoe meer men de eigen frustratie toont. Pure jaloezie…..is mijn visie. “Mr. P is tevens meer pro-Israel dan de EU en VS samen”.

   Like

 8. elisamad2013 zegt:

  De voorpagina va de telegraaf meld de laatste dagen over Mocro maffia Turkse maffia de een na de andere liquidatie,,en als je een reactie geeft over de allochtonen criminelen wordt die zelden geplaatst..Schandalig!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Het verzwijgen van de achtergrond van oriëntaalse daders is inderdaad een bewuste keus geweest.
  In dit verband vertel ik nog maar eens de geschiedenis van mijn ontmoeting met de leiding en verslaggevers van de NOS-nieuwsredactie in hun studio in het Mediapark in Hilversum.

  Ik had de gewoonte commentaren te geven op gebeurtenissen waarover de NOS op hun nieuws site berichtten. Op zeker moment ontving ik van deze omroep een e-mail met de uitnodiging hen in Hilversum voor een gesprek te ontmoeten. Over de aard van het gesprek werd niets meegedeeld.

  Dus ik aanvaardde de uitnodiging en reed naar Hilversum. Nadat ik mijn auto had geparkeerd in de ondergrondse garage kwam ik de hoofdingang binnen en meldde mij twee geüniformeerde Turkse veiligheidsbeambten die mij vriendelijk te woord stonden en aan de redactie doorgaven dat ik was gearriveerd (een beetje aan de vroege kant 🙂
  Een medewerker van de NOS heette mij welkom en begeleidde mij naar een zaaltje waarin zich al meer uitgenodigde personen bevonden, zo’n tien personen in totaal uit diverse plaatsen in het land. Allemaal PVV- stemmers naar het bleek.

  Na een hoogst interessante rondleiding door de ruimtes waar de diverse redacties van de NOS in groepjes bij elkaar zaten te werken werden wij uitgenodigd mee te gaan naar de ruimte waar de NOS nieuws redactie gewoonlijk overlegt.
  Zitten tegenover personen die het nieuws voorlezen EN degenen die hen van nieuws voorzien is werkelijk interessant.

  Het werd spoedig duidelijk met welk probleem zij worstelden: Of het nodig en wenselijk was om bij de verslaggeving over ”bepaalde gebeurtenissen” de achtergrond van de daarbij betrokken personen te vermelden. Ik stelde meteen een tegenvraag: welk nut zou het hebben om van de eventuele daders niet te zeggen uit welke hoek zij kwamen?

  Ik wees de mensen erop dat, toen er sprake was van vandalisme in bussen en treinen in de kop van Noord Holland, het kennelijk geen punt was om te vertellen dat het om lokale jeugd uit plaatsen in Nood-Holland ging. Mijn vraag was: waarom toen wel en nu niet meer?

  De sfeer van het gesprek was vriendelijk en ontspannen, maar er kwam van de zijde van de redactie en verslaggevers geen duidelijke uitspraak.

  Dus scherpte ik het probleem waarmee de NOS zat wat verder aan en stelde dat er sprake kon zijn van een eenmalig probleem of van een structureel probleem; in het laatste geval was er sprake van een gedragspatroon dat verbonden kon worden met een bepaalde bevolkingsgroep.

  En wanneer een probleem structureel was geworden, zou het dan niet zinvol zijn om handelend te gaan optreden in de groep waar dat probleem ontstond?

  Er waren welwillende glimlachjes van NOS- zijde en er kwam bijval van de mede PVV-ers.

  Op zeker moment was de nieuwsgierigheid van de NOS bevredigd, dronken wij thee en kwam het gesprek nog op het Verdrag van Straatsburg, de Barcelona Declaratie 1605 (Hans Larous, de leidinggevende, en de anderen waren er blijkbaar niet van op de hoogte). Al met al een gedenkwaardige middag. Naderhand bleek dat 0% van onze adviezen in daden was omgezet.

  Verzwijgen van de identiteit van de licht getinte daders is dus PURE OPZET. Maar wij weten zo langzamerhand wel waarom..

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ja kwam er zelf ook vandaag pas achter, dat het hier Mocro’s betreft. Ben het met vele reaguurders op dat nieuws eens, dat ik er echt niet zo mee zit dat ze elkaar afmaken.

  Like

 11. hendrikush zegt:

  @jitskesez
  U gebruikt veel de zeer storende zinsnede “Dit is op … herblogden reageerde:”
  Ook anderen op dit forum maken zich daaraan schuldig.
  Een naar mijn mening taalkundig correct alternatief zou kunnen zijn: “Dit is op … herblogd.”
  En dan niet als startzin maar als slotzin.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Deze zinsnede wordt niet gebruikt door @jitskesez. WordPress is een Engelstalige provider. Iedere keer wanneer @jitskesez iets van mijn site overneemt, komt deze zin er automatisch te staan. Dat heeft dus niets te maken met “schuldigen”. De fout ligt bij WordPress.

   Webmaster

   Like

 12. alidas1 zegt:

  Ze mogen van mij elkaar nog meer afknallen.
  Als er maar geen goede burgers door getroffen worden.

  Like

 13. Tempelier zegt:

  Laat ze elkaar maar lekker afknallen, het doet me werkelijk niets meer ! Oei ben ik nu afgestompt ?

  Like

 14. Gemelos zegt:

  Het gaat me niet snel genoeg, lekker opruimen die handel !! Maar Waarom zit Holeeder weer vast????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s