Lars Hedegaard: Smerige campagne van de pers tegen eurokritische partijen mislukt

Screenshot_3

(Door: Lars Hedegaard – Vertaling: E.J. Bron)

In heel Europa kan men op dit moment één en hetzelfde fenomeen waarnemen: de jarenlange smerige campagnes tegen de zogenaamde “populistische” partijen zijn mislukt en in veel landen zijn ze zelfs de sterkste partij geworden. Hoewel enkele van hen bepaalde overeenkomsten vertonen, zoals het EU-scepticisme of zelfs een regelrechte vijandigheid tegen of kritiek op de massa-immigratie, is het moeilijk om de opkomende “populisten” in Europa als links of rechts te kwalificeren. Laten we bijvoorbeeld partijen nemen zoals de UKIP in Groot-Brittannië, de PVV van Geert Wilders in Nederland, het Front National in Frankrijk, de neocommunistische Syriza in Griekenland, de AfD in Duitsland, de ZwedenDemocraten en de Deense Volkspartij.

Hun gemeenschappelijk bestaat erin dat ze niet alleen bij peilingen, maar ook bij verkiezingen aan de winnende hand zijn. Veel partijen zijn in recordtempo de grootste partij van hun land geworden. Op dit moment is dat bij de PVV, het Front National en de Deense Volkspartij het geval en UKIP is er niet meer ver van verwijderd.

Ook op een ander punt onderscheiden ze zich van andere partijen: ze worden zonder uitzondering door het oude politieke establishment en zijn pers “populistisch” genoemd en dat is niet als compliment bedoeld, hoewel het begrip populisme afkomstig is van het woord “populus”, wat volk betekent. De oude socialistische, conservatieve en liberale partijen, die overal in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht waren – en in menig ander land al ongeveer honderd jaar – produceren tegenover deze nieuwelingen haat en angst, want blijkbaar hebben zij een betere neus voor hetgeen er in de bevolking gebeurt, ze luisteren naar de zorgen van de mensen en proberen hen met politieke voorstellen tevreden te kalmeren.

Maar nu schijnt er iets op te duiden dat de oude dijken doorbreken . Het volstaat niet meer mogelijke kiezers af te schrikken door de nieuwe partijen populistisch, racistisch, buitenlandervijandig of nog erger te noemen. Het helpt ook niet meer dat de meerderheid van de oude media hen steeds opnieuw demoniseert en probeert hen te belasteren door zogenaamde schandalen te onthullen.

Laten we bijvoorbeeld de Deense Volkspartij nemen. Enkele dagen geleden verscheen er een onderzoek waaruit bleek dat de Deense Volkspartij (DF) voor het eerst in de peilingen de grootste partij van Denemarken werd. Als er nu verkiezingen zouden zijn, dan zou partijvoorzitter Thulesen Dahl 21,5% van de stemmen kunnen halen, terwijl de beide oude partijen, de sociaaldemocraten en de liberaalconservatieven [Venstre], zich zouden moeten neerleggen bij respectievelijk 19,8% en 20,9%.

Dat is ten eerste een grote nederlaag voor de sociaaldemocraten, die enkele jaren geleden nog zeker konden zijn van een derde deel van alle kiezers. Sinds de Deense Volkspartij in het jaar 1995 werd opgericht, zijn de sociaaldemocraten tegen haar tekeer gegaan en haar voor allerlei vreselijke dingen verantwoordelijk gemaakt vanwege haar kritiek op de islam en de immigratie en haar euroscepticisme. “Racistisch”, “buitenlandervijandig” en “antidemocratisch” waren nog de meest onschuldige beschuldigingen.

De voormalige sociaaldemocratische minister-president Rasmussen werd beroemd – later ook berucht – vanwege zijn uitspraak over de Deense Volkspartij bij de opening van het parlement in oktober 1999: “Daarom zeg ik tegen de Deense Volkspartij: hoe zij zich ook inspant, zij zal – volgens mij – nooit fatsoenlijk zijn.”

Deze uitspraak zou de voorzitter van de sociaaldemocraten nog vele malen betreuren. Twee maanden later moest Rasmussen toegeven dat zijn vader lid was van de Deense Nazipartij. Daarvoor was de minister-president natuurlijk niet verantwoordelijk, maar het plaatse zijn morele lessen toch in een iets ander, twijfelachtig, licht en de mensen vroegen zich af hoe fatsoenlijk het huis was, waarin Rasmussen is opgegroeid.

Tegenwoordig durven de Deense kranten of politici de Deense Volkspartij niet meer racistisch of zelfs maar populistisch te noemen. Ze is een heel normale politieke partij geworden, omdat steeds meer Denen op haar stemmen – zonder haar oude doelstellingen op te geven.

Ook in verschillende andere landen lijkt de trend door te zetten dat de smerige campagnes van de oude partijen tegen “populisten” blijkbaar mislukt zijn, omdat ze geen indruk meer maken op de kiezer.

Dat is zeer zeker het geval in Groot-Brittannië. Daar heeft de United Kingdom Independence Party (UKIP) onlangs een op een aardverschuiving gelijkende overwinning behaald in Rochester en Strood. De kandidaat van de partij, Mark Reckless, won met 41,2% van de stemmen – een vernedering voor de regerende Conservatieve Partij (34,8%) en Labour (16,8%) en de tweede regeringspartij, de Liberaal-democraten, die slechts 0,9% van de stemmen kreeg. Voor het eerst werd UKIP in de kring opgenomen.

Een peiling voorspelt dat UKIP bij de volgende verkiezingen tot een vierde deel van de stemmen kan behalen. Bij de verkiezingen in het kaar 2010 was dit slechts 3% geweest.

Het belangrijkste doel van UKIP is het behoud van de Britse nationale identiteit en ze wil dat het land uit de EU treedt. De partij is ook kritisch met betrekking tot de voortdurende massa-immigratie.

Daarom is het ook nauwelijks toevallig dat minister-president David Cameron enkele dagen na de gemeentelijke verkiezingen heeft aangekondigd de massa-immigratie te beperken. Hij eiste drastische veranderingen in de relatie tot de EU. Het is echter niet voor het eerst dat hij zulke signalen afgeeft en of hij het ook echt meent, blijft de vraag.

Dezelfde signalen met betrekking tot de massa-immigratie zijn af en toe ook in andere landen te horen, maar deze massa-immigratie – en vooral die van islamitische immigranten – gaar overal met onverminderde snelheid en kracht door. Heel consequent komen steeds meer kiezers tot de conclusie dat incompetente politici nu genoeg gepraat hebben, maar niet werkelijk van plan zijn de identiteit van hun landen en hun autochtone bevolking te beschermen.

Dat is heel duidelijk in Frankrijk het geval, waar Marine Le Pen en haar EU- en immigratiekritische Front National in mei bij de verkiezingen voor het Europees Parlement tot de grootste partij werden gekozen. Het Front National behaalde bijna 25% van de stemmen. Uit de nieuwste peiling blijkt dat Marine Le Pen bij de volgende presidentschapsverkiezingen goede kans maakt om te winnen.

In Duitsland stormt de Alternative für Deutschland (AfD) naar voren, ook al noemen de gevestigde partijen haar een gevaarlijke en populistische beweging. De partij heeft een kritisch standpunt over de euro en de voortdurende transfer van miljarden naar Zuid-Europese landen, die men afkeurt. Daarom was het een lichte aardbeving toen de AfD in de deelstaat Sachsen onlangs 10% van de stemmen behaalde.

Ook in Zweden heeft de jarenlange smerige campagne tegen de ZwedenDemocraten geen effect gehad. Steeds meer Zweden raken hun geloof in de andere partijen kwijt en betwijfelen hun overeenkomende horrorverhalen dat de partij racistisch en een nazipartij zou zijn.

Deze week is het de ZwedenDemocraten gelukt om de begroting van de regering in de Rijksdag ten val te brengen door met de oppositie mee te stemmen. Dat zal tot nieuwe verkiezingen leiden, waarvoor de ZwedenDemocraten niet bang hoeven zijn.

“Ik ben ervan overtuigd dat we bij nieuwe verkiezingen 17 tot 18% van de stemmen kunnen halen”, zei Magnus Olsson, gemeenteraadslid van Malmö voor de ZwedenDemocraten, tegenover de krant Sydsvenskan op 19 november.

Bijna overal in Europa worden de signalen duidelijk herkend: de geïnstitutionaliseerde intimidatie functioneert niet meer. Daarom moeten de machthebbers nu een beslissing nemen. Of ze doen iets om de problemen die de kiezers bezighouden op te lossen – het verlies van de nationale onafhankelijkheid aan een aanmatigende bureaucratie in Brussel, de islamisering, werkloosheid, economische stagnering en de oplossing voor alledaagse maatschappelijke problemen – of ze kunnen zich erop voorbereiden dat de partijen weggeveegd worden door diegenen die daden beloven en niet alleen woorden.

Bron:
http://europenews.dk/de
Auteur: Lars Hedegaard

Bron oorspronkelijk artikel:
www.d-intl.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", EUSSR, mainstream-media, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Lars Hedegaard: Smerige campagne van de pers tegen eurokritische partijen mislukt

 1. Wat mij betreft kan men niet hard genoeg schoppen tegen links,de islamisering,Brussel en alles wat ons kapot maakt;iedere dag een stukje meer!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Een duidelijke laatste alinea, hopelijk dringt dat ook eindelijk in “Hilversum” door. Argument: Naarmate bijv. de Zweden Democraten groter worden zal/kan steeds minder racisme of fascisme gebruikt worden om een groot deel van een bevolking weg te zetten of partijen te demoniseren.

  Like

 3. Maria zegt:

  die quote: De oude socialistische, conservatieve en liberale partijen, die overal in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht waren…. tja zijn de regelrechte nazaten van hitlers rijk en stichten de bilderberggroep op in 1954… om het vierde rijk NWO totalitaire staat te creëren geïnspireerd op hitlers gedachtengoed…

  Dit is nu wel duidelijk na deze uiteenzetting hierboven, ah ja aan de macht sinds na WOII… moet je effe dieper over nadenken en laten doordringen… Onvoorstelbaar gewoon dat na WOII nog socialisme bestond om terug aan de macht te komen hitler himself was ne nationaal socialist wat ze dan omdoopten tot democratisch socialisme in Europa en dan de huidige liberalen die zich NEO liberaal noemen??? als eerbetoon naar hitler met zijn NEO nazi’s??? ne normale mens noemt zijn partij niet zo zeker niet met verleden van WOII onder hitler!!!
  Dan Rasmussen die moest toegeven dat papa lief nazi was… ge ziet hé alles wat socialisme is zijn regelrechte nazaten van hitler zijn socialismus… gdvddm de nazi’s

  Het grootse probleem met scandinavië is dat die nazi socialisten in staat zijn om samen te heulen (wat ze zowiezo al doen nu) en open burgeroorlogen veroorzaken met die islam daar tegen eigen volk!!! of een cordon sanitair ertegen te zetten, uitgevonden door groen en socialisten van België om alle tegenstand maar uit te schakelen, gebeurd ook in NL met Meneer Wilders nu door de socialisten in NL, het ligt zuiver aan de bevolkingen om dat te breken!
  Onderschat die socialist niet en in die landen scandinavië er is zo’n meerderheid van moslims dat dat wel eens verkeerd zou kunnen aflopen…
  En GB daar heb ik geen goed oog in… daar is sharia, daar is het ergste wat er maar kan zijn van de islam terreur, dus die staan hetzelfde te wachten als scandinavië….
  allemaal dankzij hun eigen beleid en verraad aan eigen landen en cultuur alles, plus de rol van GB in MO zal hen de das omdoen!
  Is wel hartverwarmend te lezen dat EINDELIJK de ogen opengaan van bevolkingen 🙂

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Fijn hoor, maar laten we niet weer gaan doordraven:
   Het toevoegsel ‘neo’ was geen bedenksel van Hitler: Zijn partij bestond uit nazi’s, ja, maar niet uit NEO-nazi’s.
   Het toevoegsel ‘neo’ is later geïntroduceerd teneinde het verschijnsel van nieuw ontluikend nazisme te signaleren. Niet meer en niet minder.
   Dus is er op zichzelf ook geen reden om het woord ‘neo’ te zien als een eerbetoon aan Hitler.
   Het walletje bij het schuurtje houden, graag, anders komen we weer niet tot onderscheidende conclusies.
   Dat kwam een Anders Breivik óók niet meer…….En we weten inmiddels, wat daarvan het resultaat was.

   Like

  • Vederso zegt:

   Een goed boek is: De graanrepubliek – Frank Westerman

   Like

 4. Philippine zegt:

  Hoopgevende woorden van Lars Hedegaard.

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Zouden wij het nu echt mogen gaan meemaken dat de massa zijn verstand gaat gebruiken?
  Ik heb er, hoewel het aantal open ogen toeneemt, helaas nog slechts hoop op.
  Een zekerheid is dit vooralsnog niet voor mij. De nog altijd bestaande ongeïnteresseerdheid, de onverschilligheid en het zelfbedrog (‘we hebben het toch goed hier’….) van die massa beangstigen mij nog altijd.
  Hier in Nederland zal de PVV toch echt héél groot moeten worden om de eurofascisten en de moslimknuffelaars niet meer de gelegenheid te geven om Nederland te verraden en te verkopen, terwijl miljoenen échte Nederlanders door deze walgelijke lieden aan de kant geschoven worden.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De ware nazi’s zitten nu in de Europese Unie en in de regeringen in heel Europa !

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad dit artikel ademt hoop uit. Hoop dat er overal zal worden afgerekend, met de roden/socialisten, de christen-democraten, de conservatieven, de liberalen, en de links-liberalen. Het mag van mij nog liever vandaag dan morgen gebeuren. Laat overal de patriotten het gaan winnen!

  Like

 8. Ahava zegt:

  Hoop doet leven
  en links beven
  de socialist
  kan node gemist
  voorbij is zijn streven

  Like

 9. Sjaak zegt:

  En de allersmerigste Euro-lul heet Juncker die in Luxemburg millioenen
  steekpenningen achterovergedrukt heeft door belastingonduikers zoals
  Disney en nog een lange lat van belastingonduikers die van hun milliarden
  95 % en meer overhouden in briefkastenfirmas onder te brengen !
  En zo een smerige boerenlul predikt EU water en zuipt zelf EU wijn !
  FUCK THE EU !
  EN DE HELE TROEP DAARTOE !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Miljardenmeevaller voor Dijsselbloem
   Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën heeft
   volgend jaar een flinke meevaller op zijn begroting.
   Het tekort komt circa € 2,4 miljard lager uit dan eerder gedacht.
   ———————————————————————————–
   VUILE SMERIEGE RAT !
   JOUW VERTROUWEN WE
   VOOR GEEN CENT !
   FUCK THE EU !
   EN JIJ DAARTOE !

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Sjaak: 10.10. uur. Klopt Sjaak. En deze ” lopende fles jenever”, is een grote leugenaar en struikrover. Net als de rest van het politieke zooitje in Brussel!

   Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .
  men kiest nu het kanaal waarvoor men kiest,
  dat je gewoon het échte Nieuws laat lezen,
  nou dáárvoor moest je bij de Media niet wezen
  en dat was (onder ons) de onvergefelijkste fout…
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 11. reageerbuis zegt:

  Populus in het Latijn betekent precies hetzelfde als demos in het Grieks. Voor mij heeft populisme geen pejoratieve betekenis, eerder is het een geuzennaam.

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Go, go, Geert!

  Like

 13. baksteen zegt:

  Dan kunnen er nu twee dingen gebeuren, of de EU en wat daar achter zit gaat vol op de repressie of het pleit wordt gewonnen op democratische basis. Het veroorzaken van zware rellen in Europa en het afkondigen van een tijdelijke “noodtoestand” die niet meer teruggedraaid wordt ligt, als men concludeert dat “het gepeupel” wint, naar mijn idee het meest voor de hand. De EU en de VS hebben er ruim voldoende ervaring mee.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @baksteen: 12.16. uur. Ik ben ervan overtuigd, dat de CRIMINELEN van de EUSSR, zullen overgaan tot REPRESSIE tegen ONS. Ik heb net kennis gemaakt met een interessant stuk, van @ Peterselie1, waaruit zonder meer blijkt, dat de hele EUSSR onderdeel is van een complot jegens ONS geboren Nederlanders en Europeanen. De EUSSR, de ISLAM, de BILDERBERGBANDIETEN en de NWO, hebben TEGEN ONS samengespannen!

   Like

 14. Jean zegt:

  Als het eindresultaat maar volgende resultaten geeft:
  A- Opdoeking van die EU misdaadorganisatie “zonder oprotpremies”.
  B- De lafaards veroordeeld worden tot 20 jaar opsluiting met in beslagname van al hun goederen en vermogen.
  C- Alle moslims uit Europa verwijderd worden en de mosselketen gesloopt worden want ze zijn milieuvervuiling.
  D- Alle illegalen en criminelen van vreemde origine binnen 7 werkdagen verwijderd worden uit onze samenleving.
  E- De resterende monarchieën opgedoekt worden want het is ballast zonder toegevoegde waarde.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Daarom is het zóóóó opmerkelijk dat alléén in Vlaanderen ons Vlaams Belang zo achteruit is gegaan. Het NVA van Bart Dewever heeft al die VB-stemmers geabsorbeerd. Heel jammer maar natuurlijk ook weer verklaarbaar. Ik heb nu goede hoop dat met het verkiezen van een nieuwe jonge partijvoorzitter die een nieuw elan aan het imago van onze VB zal gaan geven en de voorspelbare teleurstelling van de VB-kiezers in het NVA, ons VB bij de komende verkiezingen de Europese tendens zal volgen waarbij links wordt vernietigd!

  Like

  • Maria zegt:

   och Paul tis eender wie er aan de macht komt ze zijn allen hetzelfde, hebben waanzin lonen, breken hun woord omdat ze met andere partijen opgezadeld zitten, politiek is een spel een totale poppenkast toneel doen NOOIT wat het volk vraagt of waarom ze erop stemden… puntje bij paaltje is het altijd hetzelfde, beloven fantaseren, bevolkingen van alles wijsmaken enz;, politiek zou loon naar werken moeten zijn, pas loon wanneer ze effectief gedaan hebben wat ze bijeen logen om aan die macht te geraken, plus politiek dient niet de belangen van het gewone volk maar die van de elite multinationals “ons kent ons” , en dat was het! En zo zal het altijd blijven (of er moesten mega revoluties komen), alles wat anders wilt zijn in de politiek komt nooit aan die macht, en als ze er zijn geraakt dan begint dat opgesomde wat ik hier schrijf terug opnieuw, hedendaagse politiek is zo versplintert dat geen 1 partij bv 60-70% stemmen haalt om solo te kunnen regeren, het haalt allemaal niets uit want uiteindelijk degene die achter de schermen zitten runnen de mensheid als sinds bestaan ervan en dat zijn niet de politiekers …
   Heel die poppenkast komt mijn strot uit, het is eender wat een partij beslist als ze aan de macht zijn daar is de oppositie of eigen andere partijen die mee in de regering zitten om alles te blokkeren… ziekelijke cirkel is dat, daarom dat alles altijd in het 100 loopt voor het volk, behalve voor de politiek want die hebben hun waanzin lonen, en als ze niet meer verkozen zijn krijgen ze jaaaaaaaaaaaaaaaaaaren nog waanzin vergoedingen omdat ze niet meer aan de macht zijn, dat is politiek ongeacht van welke strekking ze zijn.
   Toen België 2j geen regering had was dat eigenlijk nog de beste periode ooit en bewijst dat heel die poppenkast politiek TOTAAL OVERBODIG IS, voor wat zijn die eigenlijk nodig? ze vullen enkel hun zakken das al

   Like

   • Willie zegt:

    Maria , luister en lees deze song s , deze vertelt ALLES

    I bless you madly, sadly as I tie my shoes
    I love you badly, just in time, at times, I guess
    Because of you I need to rest
    Because it’s you that sets the test

    So much has gone and little is new
    And as the sparrow sings
    Dawn chorus for
    Someone else to hear
    The Thinker sits alone growing older
    And so bitter

    “I gave them life
    I gave them all
    They drained my very soul…dry
    I crushed my heart to ease their pains
    No thought for me remains there
    Nothing can they spare
    What of me?
    Who praised their efforts to be free?
    Words of strength and care and sympathy
    I opened doors that would have blocked their way
    I braved their cause to guide, for little pay
    I ravaged at my finance just for those
    Those whose claims were steeped in peace, tranquillity
    Those who said a new world, new ways ever free
    Those whose promises stretched in hope and grace for me”

    I bless you madly, sadly as I tie my shoes
    I love you badly, just in time, at times, I guess
    Because of you I need to rest, oh yes
    Because it’s you that sets the test

    So much has gone and little is new
    And as the sunrise stream
    Flickers on me,
    My friends talk
    Of glory, untold dream, where all is God and God is just a word

    “We had a friend, a talking man
    Who spoke of many powers that he had
    Not of the best of men, but ours
    We used him
    We let him use his powers
    We let him fill our needs
    Now we are strong

    And the road is coming to its end
    Now the damned have no time to make amends
    No purse of token fortune stands in our way
    The silent guns of love will blast the sky

    We broke the ruptured structure built of age
    Our weapons were the tongues of crying rage
    Where money stood
    We planted seeds of rebirth
    And stabbed the backs of fathers
    Sons of dirt

    Infiltrated business cesspools
    Hating through Our sleeves
    Yea, and We slit the Catholic throat
    Stoned the poor on slogans such as

    ‘Wish You Could Hear’
    ‘Love Is All We Need’
    ‘Kick Out The Jams’
    ‘Kick Out Your Mother’
    ‘Cut Up Your Friend’
    ‘Screw Up Your Brother or He’ll Get You In the End’

    And We Know the Flag of Love is from Above
    And We Can Force You to Be Free
    And We Can Force You to Believe”

    And I close my eyes and tighten up my brain
    For I once read a book in which the lovers were slain
    For they knew not the words of the Free States’ refrain
    It said:

    “I believe in the Power of Good
    I Believe in the State of Love
    I will fight For the Right to be right
    I will kill for the Good of the Fight for the Right to be right”

    And I open my eyes to look around
    And I see a child laid slain on the ground
    As a love machine lumbers through desolation rows
    Ploughing down man, woman, listening to its command
    But not hearing anymore –
    Not hearing anymore
    Just the shrieks from the old rich

    And I Want to Believe
    In the madness that calls ‘Now’
    And I want to Believe
    That a light’s shining through
    Somehow

    And I Want to Believe
    And You Want to Believe
    And We Want to Believe
    And We Want to Live
    Oh, We Want to Live

    We Want to Live
    We Want to Live
    We Want to Live
    We Want to Live
    We Want to Live

    I Want to Live
    I Want to Live
    I Want to Live
    I Want to Live
    I Want to Live
    I Want to Live

    Live
    Live
    Live

    Like

 16. Maria zegt:

  hoe treffend, ken deze song van Bowie was decennia geleden dat ik deze nog hoorde…
  Doet me denken aan mijn lieve Mama….
  Er was een artikel op EJ BRON van paar dagen geleden waar die man het opnam voor de Russen maar afgebroken werd, terwijl hij de waarheid sprak, in my homeland was dat zo gratis huizing, gratis sociale zekerheid ziekteverzekering, iedereen was gelijk en ohh zo gelukkig, er was samenhorigheid, vreugde, geen strijd om meer meer meer te willen, nee simpel gewoon gelukkig zijn met weinig, herinner me dat nog die periode zo levendig……
  Mijn Mama kon zo nostalgisch treuren voor dat verleden, begreep dat toen nooit, nu wel…
  Als ik zie wat de mensheid is geworden nu… slaven van alles en nog wat zo’n stress onderdrukking uitsluiting vreemden zijn mensen hier in hun eigen landen…
  Denken doet men voor je in je plaats…
  je word in de zak gezet waar je bijstaat..
  Herinner me levendig die switch jaren 90 toen MTV opkwam toen veranderde er zoveel, via de muziek industrie brainwashte ze al de mensheid toen, daar is het mee begonnen, mensen zoals Bowie en anderen in de muziekwereld waren doorn in de ogen van de “achter de schermen devils” die totale controle wilden over de mensheid, is ook niet voor niets dat ze de jaren 60 vermoord hebben crisis in de jaren 70 veroorzaakten, de muziek uit die tijd en lyrics waren profetisch dat moest uitgeroeid worden daarom kwam MTV en sindsdien is muziek crap bullshit ongezien, degenen die effectief nog goede muziek maken treffende lyrics hebben proberen de waarheid via muziek te openbaren worden ofwel letterlijk vermoord of plegen zelfmoord omdat die inzien in wat voor ne ziekelijke wereld wij feitelijk leven…
  Voor de rest is 80% mensheid stom blind letterlijk slaaf van de producerende multinationals, denken niet voor zichzelf zijn bange wezels die aan de pillen, drugs, drank weet ik wat zitten omdat ze de realiteit niet aankunnen, was daarstraks aan het lezen hoe de Belgen de grootste anti depressivia pillen slikkers van de planeet zijn, zover is het gekomen met de mensheid…
  Wij zijn zogezegd een slim ras de mens is intelligent???
  Yeah right een 20% ja de rest zijn briandeath en zo angstig om maar iets te veranderen…
  Als je buiten de EU komt kom je letterlijk op een ander universum planeet dat verschil is dag en nacht… Mensen beseffen hier niet welke slaven zij zijn van zichzelf georchestreerd door multinationals en politiek…
  Das zo treurig is letterlijk de ondergang van de grootste beschaving van het Westen…
  Maar als ze het zelf niet inzien hoe kunnen ze zichzelf dan redden???
  die 20% die het weet en beseft kunnen niets veranderen hier, die 80% kan je niet veranderen daar hebben de “devils” achter de schermen bangelijk voor gezorgd….
  En ik vrees dat dat de ondergang van alles en iedereen hier is want ze zijn te bang/laf om iets te ondernemen… alles is uitgeveegd hier van waarden eigenheid alles, als je dat klaarkrijgt met een continent bevolkingen is het “the end time” of een mirakel zou moeten gebeuren, maar wringt het schoentje zelf als is dat mirakel daar de mensheid hier die 80% is te laf en te bang om nog iets te doen, terwijl ze weten hoe laat het is, is niet voor niets dat iedereen aan de pillen zit, drugs drank weet ik wat….
  Is echt treurig want die 20% die het beseffen en weten wat met hen??? die 80% en politiek en “devils” achter de schermen hebben hen mee veroordeeld tot een lot die ze niet wilden noch verdienen…

  Like

  • Maria zegt:

   moest effe graven, Jack Marsman dat was degene die 100% correct op zijn blog van repliek diende en kan het weten want ben erin opgegroeid in dat “regime” wat zo afgebroken werd door sommigen… Heaven on earth is de minimale omschrijving van die tijd toen waar wijlen mijn Mama kapot van verdriet nostalgisch haar laatste jaren van leven wegkwijnde… Vraag maar aan eenieder oude Rus en bondgenoten naar die tijd zullen allen hetzelfde beamen… Dank U Jack Marsman voor dat stuk en je repliek op anderen xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s