Nu wil de EU zelfs bepalen hoe u uw brood roostert!

Screenshot_33

(Door: Jonas Vets)

De EU zit na jaren nog steeds in een crisis, alle landen zitten tot over hun oren in de schulden. De oplossing is gemakkelijk: minder uitgeven dan wat je aan belastingen ontvangt. Maar in plaats van te besparen en de overheid in te krimpen, gebeurt het tegenovergestelde. Het legertje bureaucraten dat alle aspecten van ons leven wil reguleren, groeit gestaag aan. Het laatste waar het zijn pijlen op heeft gericht, is uw broodrooster!

De planeet moet namelijk gered worden en al uw elektrische apparaten worden onder de loep genomen. Lampen, stofzuigers, broodroosters, frireuses… alles moet zuiniger worden. Ook al betekent dit dat het niet meer goed zal werken en zelfs slecht zal zijn voor het milieu.

Lees verder>>>
(h/t Jantje Beton)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Krankzinnigheid, Milieu. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nu wil de EU zelfs bepalen hoe u uw brood roostert!

 1. rs zegt:

  Is al bekend wanneer “de mens ” in zijn algemeenheid door de EU aangepakt wordt ???
  Allemaal bv. bij een bepaalde leeftijd een pilletje of zo………….

  Fijn die EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om te kotzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Godgloeiende !!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hahaha…, nou, dat bepaal ik lekker zelf hoor! Ik was net van plan om een broodrooster te ontwerpen waarin je 4 sneetjes tegelijk kunt roosteren….! Kan het hele gezin op hetzelfde moment van zijn ontbijt genieten.
  Stelletje hersenloze sukkels! Als je tegen zó’n salaris zúlke onzin zit te bedenken, wat moeten mensen die écht hersens hebben dan wel niet verdienen?
  Enne….., die Fransje Timmermans…., die zou toch dit soort plannen naar de prullenbak verwijzen?
  Of was dat ook alleen maar bla bla bla van hem?

  Sjongejonge, wat hebben we te maken met een stelletje enorme leeghoofden, die zichzelf ook nog eens jaar na jaar op een riante salarisverhoging trakteren.

  Ik vind: gewoon ons eigen gang gaan, en lak aan Brussel hebben. Dat is de enige manier om je niet meer op te winden over zóveel onnozelheid!

  (P.s.: of is dit bericht een grap, h/t Jantje Beton?)

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind dit werkelijk ongelooflijk, om dit soort dingen te bedenken, en daar dan ook een torenhoog salaris voor te vangen. Dus dan ik zou straks ’s ochtends mijn twee boterhammen, sneetje voor sneetje, in het broodrooster moeten doen.
   Maar als ik ze één voor één doe, dan kost dat toch net zoveel stroom, als wanneer ik er twee tegelijk in pleur? Of zie ik het nou verkeerd. Neen, daar heb ik het geduld niet voor.

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad @ Driek, het apparaat moet twee maal zolang werken als de sneetjes één voor één geroosterd worden. Maar dat zien die sukkels gewoon niet! Dat krijgen we straks ook met de stofzuigers die maximaal 900 Watt mogen zijn. Als je dieren hebt, zoals wij, zijn we eens zo lang bezig om de boel schoon te krijgen.
    Ja beste Driek, we krijgen de laatste tijd ongehoord veel onzin over ons uitgestort. Laten we maar zolang als het kan onze eigen gang gaan, en maling aan Brussel hebben.
    We hebben zelf ook nog wel iets in te brengen dacht ik.

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    Cathja. Met die stofzuiger dat hebben ze al gehad tot 1000 watt en niet meer.

    Like

  • Jantje Beton zegt:

   Cathja hij is er al

   Like

  • Jantje Beton zegt:

   nee Cathja het is geen grap.u kunt dit terug vinden op de Vrijspreker.nl

   Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Neelie wil Europa aan de digitale uithonger

  Like

  • Anneke zegt:

   De intens ‘getekende’ gekke Neel !!! De lasten zijn haar duidelijk te zwaar geworden, de frustratie uit zich in fysieke en mentale SLIJTAGE. “Leuk hè, zo’n EU (duvelse) topfunctie”.

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Groep economen waarschuwt: Europese integratie gedoemd te mislukken
  ‘Eurofielen immuun voor bezwaren gewone man – Europese project zal uittreding euroland niet overleven’

  Het tegen de zin van de bevolking in doordrukken van belangrijke besluiten en verdragen heeft het complete Europese project in groot gevaar gebracht.

  Het Brusselse project de landen van de Europese Unie steeds verder te integreren is gedoemd te mislukken. Dat is de conclusie van een economische researchers van een Europese en twee Amerikaanse universiteiten. Volgens hen wordt in het draaibroek dat door het Europese establishment wordt gebruikt om de EU om te vormen tot een eenheid uitgegaan van volledig valse veronderstellingen, waardoor ons continent in een crisis werd gestort waaruit ontsnappen niet meer mogelijk is.

  Luigi Guiso, Paola Sapienza en Luigi Zingales (Institute Economics & Finance in Rome, Northwestern University Illinois en University of Chicago) hebben op basis van het ‘functionalistische’ draaiboek van de Franse diplomaat Jean Monnet –door velen als de vader van de EU beschouwt- de gegevens van 40 jaar ‘Eurobarometer’ onderzocht.

  Eurofielen immuun voor bezwaren gewone man

  In dit draaiboek ging Monnet uit van een ‘kettingreactie’ waarin eurofiele technocraten uiteindelijk de overhand zouden krijgen over politici die zich verzetten tegen meer integratie en het opgeven van hun eigen macht en soevereiniteit. De Europese kiezer zou dan vanzelf inzien dat meer integratie en centralisering van de macht in Brussel de best mogelijke koers is. Eventuele nadelen zouden alleen door nog meer gelijkstelling en eenwording kunnen worden opgelost.

  Deze nog altijd door Brussel gevolgde logica maakt pro-EU politici immuun voor de bezwaren van de gewone man, omdat het Europese eenheidsproject als een onomkeerbaar feit werd en wordt beschouwd waar nooit aan getwijfeld mag worden.

  EU drukte impopulaire besluiten door

  Bij tenminste drie Europese besluiten hebben de gewone burgers volgens de economen sterk de indruk gekregen dat de integratie van de EU ondanks hun grote bezwaren door de elite toch doorgedrukt werd. De eerste keer was in 1992 met het Verdrag van Maastricht. De tweede keer in 2004, toen Oost Europa bij de EU kwam. De laatste keer was in 2010, toen de eurozone in een diepe crisis verkeerde. Daar zouden we zelf 1999-2002 aan toe willen voegen, de door een meerderheid niet gewenste invoering van de euro.

  Hierdoor zakte in 2010 het percentage mensen dat voorstander was van het Europese project in Zuid Europa van 54% naar 44%. Vooral jongeren zien het niet meer zitten in Brussel. De door Monnet gewenste kettingreactie werd ‘onderbroken’, en heeft de EU in een uitzichtsloze situatie gemanoeuvreert, is de conclusie.

  ‘Kettingreactie kan meltdown worden’

  ‘Met andere woorden,’ stellen de economen, ‘de Europese kiezers willen noch vooruit, noch achteruit, maar ze willen ook niet blijven waar ze zijn… Het risico op een dramatische omkering van het integratieproces is reeël. Het Europese project kan een uittreding van Groot Brittannië waarschijnlijk nog verwerken, maar zal de uittreding van een euroland niet overleven. Een instorting van de euro zou daarentegen veel Europese instituties vernietigen. Monnets kettingsreactie behelst het risico van een meltdown’ (kernsmelting). >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Groep-economen-waarschuwt-Europese-integratie-gedoemd-te-mislukken

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Er kwam, vreemd genoeg, maar één zinnetje bij me naar boven: Eén uit de oude doos, van Willem Parel:
  “Niet op reageren, Lena!

  Like

  • Vederso zegt:

   Jawel, juist wel op reageren. Je moet maar zo denken: “Regeren is vooruitzien”. Anders staat straks heel Nederland onder water, zullen ze gedacht hebben, nou ja, behalve de Vaalser Berg dan.

   Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij….uw EU…hebben dan wel boter op het hoofd,
  maar dat heeft met die toastjes…haha…niets te maken
  uw rooster…ongelukkige…bezit 1 DUBBELE KIER
  .

  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 7. Anneke zegt:

  “Oh,ben die EU-duvels wel zo SPUUGZAT…”. De ene na de andere leugen passeert de revue!!! Al die zogenaamd milieu vriendelijke producten hebben een AVERECHTSE werking in verschillende vormen en maten!!! INDERDAAD, deze NEP producten zijn peperduur in het gebruik zeker op het lange-termijn verbruik. En dan de materialen waar ‘ze’ van geproduceerd zijn….IN ZIJN GEHEEL NIET MILIEU-VRIENDELIJK. (Neem fluor en kwik maar eens goed onder de loep) “Het tegendeel is WEER harde waarheid. M’n eetlust daalt onder het vriespunt. Ach, scheelt weer in de wekelijkse uitgaven”. Ten na-dele van de supermarkt, ten voordele van mijn financiële budget.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Sterf EUSSR, sterf. Nog liever vandaag dan morgen, dient deze vuile rode fascistische EUSSR organisatie van de aardbodem te verdwijnen!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Het sterfproces is al gaande, maar duurt wel lang!!! Des te meer zijzelf eveneens zullen lijden!!! Ze kunnen immer niet zonder hun €uro-verslaving…..Aanzien is toch zo ‘waardenvol’………….

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het is BELACHELIJK, ONTOELAATBAAR en CRIMINEEL dat de ene mens over de andere mens mag heersen! Wie heeft toch bedacht dat een ‘elite’ mag bepalen wat er wél en wat er niet mag?!
  Het loopt helemaal uit de hand qua bemoeizucht!

  Ik ben nog nooit zo bang voor de overheid geweest als nu; je weet nooit wat de dames en heren nu weer voor de burger in petto hebben!
  De overheid dient er verdorie voor ONS te zijn en NIET andersom!

  Like

 10. Tempelier zegt:

  De Unie mag van mij dood vallen, ik doe wat ik wil en daar gaan hun niets aan veranderen milieu fanaten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s