Wie Palestina nu erkent, erkent ook de perverse Hamas-logica

Screenshot_30

Voormalig PLO-leider Arafat weigerde het bestaan van Israël te aanvaarden

(Door: Afshin Ellian)

De erkenning van Palestina brengt de vrede niet dichterbij. In elk geval niet zolang Hamas zijn perverse logica in de praktijk blijft brengen: laat voor de ogen van de wereld kinderen sterven, en vraag diezelfde wereld vervolgens om geld.

Het najagen van fantasieën is de Europeanen nooit vreemd geweest. Er zijn objecten die tot een obsessie kunnen leiden. De geobsedeerde mens ziet in het object het antwoord op zijn verlangen of het antwoord op een probleem.

De Joodse staat dreigt de grootste obsessie van Europa te worden. Het Israëlisch-Palestijnse conflict is niet het grootste of ernstigste conflict in de wereld. Evenmin is dit het meest inhumane mondiale conflict. Hoe meer landen zich in het tijdperk van de massamedia gaan bemoeien met een conflict, des te ernstiger het conflict wordt. Geobsedeerde toeschouwers mogen immers niet worden teleurgesteld.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wie Palestina nu erkent, erkent ook de perverse Hamas-logica

 1. koddebeier zegt:

  Een groot deel van de Europeanen deugden in 40-45 ook niet !!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Palestina…Waar is dat? Wat is dat? Waar ligt dat op de kaart? ISRAEL…ISRAEL…ISRAEL….

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Er is al een Palestijnse Entiteit, Jordanië. Verder ben ik het eens met het artikel, dat het Westen? Europa hypocriet is ( de politiek). ONS wordt immers NIET naar ONZE MENING gevraagd. Ik sta pal achter Israël!

  Like

 4. Anneke zegt:

  De kreet Palestina stamt nog uit de vorige eeuw….Onder het bewind van het ‘grootse’ Britse Koninkrijk is dit deel van het Nabije Oosten zo gaan ‘heten’. “Toen al was de naam ISRAEL een pijniging voor de NWO-oren”. Bijbelse waarheid moest vlug en rap geheel weggevaagd worden, het volk moest seculier of anti-christ worden!!! Vandaar de invoer uit de droge woestijn-oorden. De nazaten van Ismael gingen ‘aanzien’ krijgen bij de NWO-elite. Máár hun NWO-dromen zijn niet geheel uitgekomen!!! Daar steekt onze Regeerder wel ’n stokje voor!!!

  Like

 5. Anneke zegt:

  Dat de EU en de VS überhaupt nog durven te zagen en te klagen over de terroristen-oorlog….De NWO-meelopers ZELF zijn de grote criminelen hier op aarde. Zij vernietigen werkelijk alles wat door onze voorouders en onszelf is opgebouwd. Al ons waardenvolle belastinggeld word radicaal over de financiële balk gesmeten en meer dan de jaarlijkse inkomsten. De kabinetten gaan al veel te lang hun kasboekje te buiten, blijven ons UIT BUI TEN……..”Vuile gif-ratten”. Máár van kale kippen kan niet meer plukken………De burger kan jullie OPGELEGDE financiële lasten NIET MEER DRAGEN.

  Like

 6. Infidel Pride zegt:

  Helemaal nog niks hier over

  Like

  • Infidel Pride zegt:

   De media heeft Israël al zo’n beetje van alles beschuldigd; traangasgranaat, kogel.
   Waarschijnlijk heeft hij een hartaanval gekregen.
   Onderzoek moet dat nog uitwijzen. Maar goed, als het een hartaanval was krijgen we dat toch niet meer te horen via de MSM.

   Like

 7. Hijfoezer zegt:

  pervers is niet noodzakelijk geil, dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s