BEWIJSMATERIAAL(1): WILDERS HEEFT ZICH NOG TE MILD UITGEDRUKT!

Screenshot_14

(Door: Realpredictor)

MAROKKANEN

Een probleem benoemen wil niet zeggen dat je stigmatiseert”, zegt programmadirecteur Frits Vlek van Politie & Wetenschap, onderdeel van de Politieacademie.

Alle discussies over criminaliteit door allochtonen en andere ongemakken van de inmiddels failliete multikul, worden op een gegeven moment verstoord door de leugen dat “we” zelf al die allochtonen naar Nederland hebben gehaald omdat “we” hier allemaal te lui zijn om het smerige werk op te knappen. Het feit dat de groep gastarbeiders waar zij het over hebben hooguit bestond uit 150.000 tijdelijke gasten en we nu 3 miljoen allochtonen hebben, negeren ze voor het gemak. Evenals het feit dat we altijd werklozen hebben gehad en de noodzaak om extra krachten naar Nederland te halen nihil was. Al snel bleek dat het smoesje dat allochtonen hier vooral kwamen om te werken, eveneens onzin was aangezien zij massaal uitkeringen trekken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Marokkanen. Bookmark de permalink .

13 reacties op BEWIJSMATERIAAL(1): WILDERS HEEFT ZICH NOG TE MILD UITGEDRUKT!

 1. Anneke zegt:

  Zoals al jaren wordt beweerd dat wij westerlingen te verwaand zouden zijn het ‘mindere’ werk op de arbeidsmarkt te klaren. NEE; wij zijn en waren TE PRIJZIG voor de werkgevers!!! Weer ’n feit hoe de leugen verder strijd; in al z’n eigenwijsheid. HELAAS bleven legio landgenoten dit politieke bedrog domweg geloven, pikken en slikken. Met alle gevolgen van-dien…..”Nu hangen we (met z’n allen) boven een onmeetbare diepte; actief gegraven door onze VERRADERS….”.

  Like

  • Harry zegt:

   Ben het hier toch niet helemaal met je eens , Anneke .
   Heb die periode van nabij meegemaakt , ik zat er middenin , zeg maar .
   Door de voortdurende looneisen van die verdomde vakbonden stegen de lonen ieder jaar weer, werd alles duurder , dan moest er weer meer geld op tafel komen , werd alles weer duurder , weer looneisen , het werd een ellendige spiraal die niet te doorbreken leek .
   De rendementen van vele bedrijven werden marginaal.
   Kregen de vakbonden hun zin niet dan probeerden ze bedrijven (haast) failliet te staken .
   Dan pikten ze er EEN uit in een bepaalde branche , lekker als je dat treft .
   En je collega’s werken dan wel vrolijk door en pakten jouw werk af .
   En sommige hebben dan ook het loodje gelegd .
   Smerige chantagepraktijken !
   Zie nog die grootsmoel van een Wim Kok op de barricaden staan : ” smerige kapitalisten ” ! En nu is ie er zelf een .
   Pas op dat je niet ten prooi valt aan afgunst .

   Bovendien werd er toen door zowel de vakbonden als de pvda geroepen , dat als je geen zin had in vies , vuil of zwaar werk : DAT JE DAT DAN ECHT NIET HOEFDE TE DOEN !
   Daar zat het grote probleem .

   En dat er ondernemers waren die de loonkosten probeerden te drukken , natuurlijk , maar dat hoort nou eenmaal bij het ondernemen .
   Ik ken heel veel ondernemers en ze weten allemaal, dat een goeie vent ( of vrouw ) gewoon een fatsoenlijke beloning verdient .
   Maar de ellende was dat ook een minkukel praktisch hetzelfde moest verdienen .
   Hard werken of de lijn trekken maakte haast niet uit . Dat heeft ons veel gekost .
   Met dank , alweer aan het rode koor .

   Like

 2. Cathja zegt:

  Volledig mee eens! Het is al langer bekend dat de ‘slechtste’ en de minst ontwikkelde Marokkanen naar Nederland zijn gestuurd. Dan waren zij er vanaf. Is het vreemd dan dat zij hier geen werk krijgen? Ze zijn te beroerd om fatsoenlijk Nederlands te (leren) spreken, spijbelen vaak op school, maar toch die verontwaardiging dat ze ‘achtergesteld’ worden!

  De gastarbeiders van de zestiger jaren zouden tijdelijk blijven. Tótdat Den Uyl hen toestond hun gezinnen hier naar toe te halen, en ze allemaal een verblijfsvergunning konden krijgen. Vanaf die tijd is het mis gegaan.
  Onze overheid moet alles zetten op remigratie. Dit heeft niets te maken met discriminatie, maar ons land trekt dit niet meer. Zóveel Marokkaanse jongeren in de zware criminaliteit, dat moet stoppen. Het is nooit de bedoeling geweest dat we met deze ellende opgezadeld zouden worden.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Bezuinigen is niet meer nodig, zorg wordt gratis voor iedereen en niemand hoeft zich meer zorgen te maken over zijn oude dag.”

  Dat moet de hemel op aarde zijn!
  Helaas, helaas verhindert de rode socialistische ‘Gutmensch’ dit want hij vaart er op de één of andere manier wel bij dat wij de hele wereld in de watten blijven leggen ten koste van de eigen (bejaarde) bevolking!
  Die socialisten en dat hebberige begerige ‘koningshuis’ maken ons leven zuur en helemaal kapot.
  Herstel is onmogelijk zolang deze onderdrukkers.niet uit beeld zijn verdwenen.

  Like

  • Maria zegt:

   idd herstel is onmogelijk zolang die socialisten bestaan… zij zijn de grootste vijand van de mensheid, en VOORAL anti hun eigen volk dan nog want prefereren islam boven het Christelijke en verraden alles cultuur natie volk alles maar dan alles pro islam en om maar aan de macht te blijven..
   en zij noemen zich dan sociaal??? zelfde met die goedemenschen in hun zog ziekelijke gestoorde mensen zijn dat! Uw eigen ras en volk, cultuur alles zo verraden aan een moordende religie/ideologie van de islam…
   snap niet wat die hier doen dat rottend ziekelijke goedemensch en socialist?? waarom vertrekken ze niet naar de islam landen zelf om daar de mensen de les te gaan spellen van hoe te leven, garantie in 5 min kopje eraf gesneden met bot mes!
   ziekelijk zijn die gewoon!

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Politici van CDA, PvdA, CDA weten het ook wel dat Wilders gelijk heeft. BAANTJES daar draait het allemaal om.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theodoor: 17.55. uur. U heeft een paar verraderspartijen vergeten, Theodoor. In hetzelfde rijtje horen nog thuis: D66, GL,CU,50+,PvdD,SP. Maar de laatste 42 jaren zijn het: VVD,CDA,PvdA en D66 geweest, die ONS DEZE ELLENDE DOOR DE STROT HEBBEN GEDUWD!

   Like

 5. Anneke zegt:

  Roverheid zorg voor het volk is gebod nummer één, als je je land liefhebt….als jezelf. Helaas kunnen jullie (smeerkezen) niet liefhebben. Feitelijk hebben jullie jezelf eveneens NIET lief; alleen de zogenaamde materiële weelde…..Verlengsnoertjes van wijlen Adolf Hitler zijn jullie bloedrooie socialisten. “Goede mensen??? NEE; verre van dat!!! Staats-verdelgers dat zijn jullie”.

  Like

 6. Armani zegt:

  Dit wist ik al 50 jaar , vroeger werden de Italianen en Spanjaarden hoofdzakelijk naar Nederland gehaald door de werkgevers om de lonen te drukken , daarna kwamen de Turken en Marokkanen OOK om de lonen te drukken , nu halen ze Polen , Bulgaren en Roemenen om wederom de lonen te drukken , ze spelen het nu geraffineerder dan vroeger ,malafide uitzendbureaus ( in samenwerking met werkgevers) , gaan nu op papier een bij kantoortje openen in een of meerdere plaatsen in een van de drie laatst genoemde landen., om op arbeidsvoorwaarden die in die 3 landen gelden, mensen hier naartoe te halen , ze betalen in die landen ook ZOGENAAMD de sociale lasten en afdracht van de belastingen , vervolgens betalen ze die mensen voor het werk in Nederland 7 euro bruto per uur uit , dat is 4 x zoveel dan ze in eigen land kunnen verdienen , het uitzend bureau huurt een camping af voor die gasten , en de kosten die daaraan verbonden zijn per persoon worden ZO verwerkt in hun salaris , zodat het in Theorie lijkt dat ze HIER het minimum loon verdienen , maar niets in Minder waar , maar voor die 7 euro bruto per uur, daar kan een Nederlander zijn vaste lasten niet van betalen, vandaar dat de Nederlandse werknemer er de laatste jaren Massaal is uitgegooid, er werken niet voor niets ca 400.000 Oosterblokkers alleen al in Nederland , terwijl hier 750.000 werkelozen zijn, die echt wel willen werken want een sociale uitkering is geen vetpot , verder is Frits Goldschmeding van Randstad niet voor niets MILJARDAIR geworden over de rug van de werknemers , dat is geld dat verdiend is met het drukken van de lonen , het was anders in de zakken terecht gekomen van de werknemers en werkgevers (als het ontslagrecht eerder zou zijn versoepeld) , en het heeft Goldschmeding mede in de kaart gespeeld dat het ontslagrecht voordien nooit versoepeld is

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Armani: 19.12. uur, op 11/12. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Prima reactie.

   Like

  • Igor zegt:

   En niet te vergeten Armani, dat die Goldschmeding, maar ook b.v.Sylvia Toth alle politieke vriendjes met zich mee had, want zoals je weet moesten toen i.v.m. diverse koppelbaas schandalen alle uitzendbureau’s een overheidsvergunning hebben om te mogen werken.
   En dat waren er toen maar een stuk of 5. Die bureau’s hebben zich toen een ongeluk verdiend, dankzij hun politieke vriendjes, die zich toen ook verrijkt hebben. Dat hele koppelbazenverhaal (o.a.PappaBlanca) kwam de boven ons gestelden zeer goed uit om hun zakken te vullen.
   Dat het succes van deze bureau’s te wijten zou zijn aan goed ondernemerschap is natuurlijk een lachertje als je totaal geen concurrentie hebt. Het was gewoon ordinaire omkoperij. Later flikten ze in Duitsland hetzelfde.
   Zo ziet u , in 40 jaar is er niets veranderd, behalve dan dat wij nog steeds worden geregeerd en bespeeld (NPO,MSM) door een incestueuze elite (all in the family)
   Voor de rest Armani, puik artikel.

   Like

 7. misdefinitie zegt:

  Door: Realpredictor staat er. Het artikel op Eun-mask is zonder toestemming afkomstig van misdefinitie.nl en is gepubliceerd in 2011:
  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=568&pagina=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s