Brussel wil een totale vernietiging van de Nederlandse cultuur

Screenshot_8

(Door: Frank Verhoef)

Sinterklaas is nog maar net het land uit of in Brussel organiseren ze alweer een discussie over Zwarte Piet.

En ik maar denken dat we inmiddels wel een beetje klaar waren met de ‘discussie’ over Zwarte Piet, zeker na de ontmaskering van de geldwolven van de anti-Zwarte Pieten-lobby en het nieuws dat ze zich in Aruba een ongeluk lachen om de toenemende politieke correctheid in Nederland.

Helaas, helaas. De aanval op het oer-Hollandse Sinterklaasfeest houdt maar niet op. En dat terwijl Sinterklaas pas afgelopen weekeinde het land heeft verlaten met al zijn Zwarte Pieten. Wie nu nog discussieert over Zwarte Piet, heeft het niet helemaal begrepen.

Guess what? In de vergaderzaaltjes van Brussel weten ze van geen ophouden. Een linkse fractie in het Europees parlement, waar zowel SP als de Partij voor de Dieren deel van uitmaken, organiseert een speciale discussie op 16 december aanstaande. Het thema: ‘Afrobische stereotypen versus traditie: de kwestie Zwarte Piet in Nederland’.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Brussel wil een totale vernietiging van de Nederlandse cultuur

 1. Tistochwat zegt:

  Als die overbodige onbenullen in Brussel het niet hebben over mijn stofzuiger, broodrooster, afwasborstel, theezeefje en andere attributen, zijn ze wel druk met die dwaasheid over Zwarte Piet!
  Tjonge jonge, en daar krijgen ze nog een gigantisch salaris voor ook!

  Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat,

   dit bewijst maar weer eens dat je maar heel weinig hersens nodig hebt om een baan in Brussel te bemachtigen. Het enige wat noodzakelijk is zijn enkele ‘goede vrienden’ daar. Met liegen en bedriegen, en dingen onder de pet weten te houden val je op in Brussel, en daar kunnen ze mensen met deze ‘kwaliteiten’ heel erg goed gebruiken!
   Waarom denkt u dat sommige politici het met de waarheid niet zo nauw nemen?

   Juist….!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Hoe erg ik het ook vind maar het is wel knap van die profiteurs.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En het verbaast me eigenlijk niet, dat die zogeheten Partij voor de Dieren zich ook weer v oor dat karretje heeft laten spannen!
   Tot duidelijke uitspraken over gruwelijke dierenmishandeling binnen islamitische gelederen krijg je ze niet, maar voor zo ’n policor discussie over Zwarte Píet……!
   Of ze moeten zich geroepen voelen om achter de aapmens Regilio Tuur te gaan staan, dat is ook nog een mogelijkheid, natuurlijk…..
   Altijd gemakkelijker dan de waarheid erkennen over een ‘religie als alle andere’ -waar je als Zevendedagsadventist misschien wel aansluiting mee hoopt te vinden.
   Gelet op de reacties van de ouders van Azaria Chamberlain bij de verdwijning/dood van het meisje is dat niet onmogelijk: Ze omarmen de dood evenzeer als het leven! -Net als de islam, dus.

   Like

 2. Jean zegt:

  In Frankrijk zijn ze al zover met moslimreetlikkerijen dat ze de kerststallen op openbare pleinen verbieden, straks ook in de zitkamer want de vuiligheid stoort zich aan onze tradities…
  Ik stoor me enorm aan die achterlijke gewelddadige pedofiele barbaren verziekt door die smeerlapperij islam genaamd, het is al zo erg geworden dat ik zodra ik een moslimrotkop zie mij 180° draai en wegga, niet dat ik bang ben voor die barbaarse vuiligheid maar puur ter voorkoming van braken.
  Ik wacht nu op de Bevrijdingsdag die zal staan voor een moslimvrij Europa, daarvoor zullen we eerst die EU bende moeten uitschakelen want zij hebben ons Europa vernietigd door de import van die vuiligheid en wij zullen dat dus afrekenen met die lafaards en verraders van onze beschaving en seculiere samenleving.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  [Nederlandse ondertiteling] Pat Condell over Zweden

  In dit geval is het niet direct de EU, maar Zweden, ons lichtend voorbeeld voor wat betreft linkse dictatuur en islamisering, dat ons de wet wil voorschrijven.

  De Zweden zijn al zover dat er een wet is aangenomen die elke kritiek op de immigratie tot een misdaad verklaart

  http://tinyurl.com/l9ubgb4

  Het land heeft de grootste islamitische instroom van alle EU-landen en het gaat maar door, met toestemming van de Zweden, blijkbaar.

  Er is veel moslimgeweld in de steden en 1 op de 4 vrouwen worden daar door moslimmannen verkracht.

  De Zweden hebben zichzelf al weggevaagd, volgens hen hebben zij geen cultuur die de moeite van het behouden waard is, en nu zijn wij aan de beurt.

  Via de EU menen zij ons hun inferieure ‘weg met ons’ opvattingen op te kunnen leggen en daar misbruiken zij hun linkse collega’s voor.

  Het zou schandalig zijn als de SP en de Partij voor de Dieren zich voor dat karretje laten spannen.

  We mogen hopen dat zij nog wel enig besef van trots hebben voor het Nederlandse cultuurgoed, zoniet dan zijn zij hun plaats in het Nederlandse Parlement absoluut niet waard.

  Alweer een heel goede reden om ZO SNEL MOGELIJK uit de EU te stappen.

  Wat mij betreft liever gisteren dan morgen.

  Onze vrijheid is mij dat meer dan waard!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 11 december 2014 om 13:54

   Wat is die Paul Condell toch geweldig! Alles wat hij zegt, is raak!

   Helaas is er geen redding voor ons meer mogelijk omdat de rode ‘Gutmensch’ die over ons heerst, ons niet alleen ons geld en bezittingen wil ontnemen, maar ook ons leven wil afpakken!
   Kennelijk is het de bedoeling dat we ook ons leven moeten afstaan aan de (islamitische) ‘asielzoeker’, ‘vluchteling’, ‘immigrant’.

   Like

 4. catharina zegt:

  In Brussel en al die andere “overheidsinstanties” als United Nations, mensenrechten kluppies en andere links angeheuchte organisaties regeert de Domheid ook al denken zij daar zelf heel anders over. Denk hier eens over na en laat eens weten wat u hiervan vindt: de namen van de hoofdrolspelers bevatten de clou van het Sinterklaas feest dat heel oude en dus niet uitsluitend christelijke wortels heeft.
  Sint Nikolaas: Niko betekent “ik overwin” in het Grieks. Laas, staat voor las in het oud Grieks dat “steen”betekent. Dus Sint Nikolaas betekent: “Ik overwin de steen”. Zwarte Piet is Peter. In het Oud Grieks is petros “de steen, de rots” i.c. de zwarte steen”. Sint Nikolaas overwint de zwarte steen. Hij was bisschop te Myra; My is de wortel van het Oudgriekse werkwoord “inwijden”. Er wordt ingewijd in het mysterie van Ra is de werkelijkheid achter deze tweevoudige (dualiteit) werkelijkheid. Het kind staat voor de mens die tot volwassene opgroeit door de sint nikolaas (denkvermogen, wijsheid) in te zetten om de zwarte steen (onbewuste emoties en drijfveren) in zichzelf te onderzoeken. Dit proces heet zelfreflectie en het stond stond verwoord op de Griekse tempel van Apollo: Ken Uzelve! Wie zichzelf niet wenst te kennen projecteert zijn eigen onderbewuste op zijn omgeving en creeert toenemende dualiteit of tegenstellingen in zijn Umwelt!
  Weet U dat In Mekka een zwarte steen aanbeden wordt? Dat in Peru Pachamama met zwarte steen wordt geassocieerd? Dat op Hawaii Pele eveneens de godin van de vurige zwarte lava is?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag, zijn de roden in Brussel bezig, om ONS alles te ontnemen. Viel er maar een grote BOM op dat Politburo in Brussel. Met de hoop dat de hele verraderskliek DAN aanwezig is!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Tom ! Met een beetje geluk gaat daar daadwerkelijk een bom barsten !
   De helft van de Brusselse inwoners zijn al moslims ! Daar moeten toch
   een paar eronder zijn die het verlangen naar 72 maagden hebben ?
   Het EU gebouw is naar mijn mening het beste trefpunt om multi-kulturele
   uiteenander zettingen te exp(l) oseren !?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Sjaak; 17.03. uur. Dat zou toch een geweldige dag zijn, als de lakeien van de EUSSR door een terroristische moslim de lucht in zouden gaan! Dromen mag Sjaak.

    Like

 6. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Minder New York (Verenigde Naties), minder Brussel (Europese Unie), en minder Den Haag / Hilversum (Rijksoverheid / Publieke Omroep).

  Like

 7. Joshua zegt:

  De Euronasisten bemoeien zich ook met ons wegennet zij moeten toestemming geven aan een provincie om wegen aan te passen, en of zij er geld voor uit mogen trekken.
  Er zitten net zoveel ONBENULLEN in eu als in eigen kabinet.

  Like

 8. Waarom verdwaald er nou nooit een bommetje?Zo,ongeveer ergens boven het Brusselse parlement;net als ze in vergadering zitten!Ach,een mens mag toch dromen?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ik ga tepelhoedjes uitdelen.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NU WEET HET VOLK WIE HIER DE LANDVERRADERS ZIJN!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Brussel kan ons nooit verbieden Sinterklaas feest te vieren, want wij laten ons dat niet verbieden, wij zijn jongens en meiden van Jan de Wit, wij vieren gewoon ieder jaar Sint en Piet. Laat ze maar komen, een grote zak staat klaar en hup allemaal mee naar Spanje, zijn we mooi van dat arrogante zooitje in Brussel af.

  Like

 12. Als het linkse tuig in het Europees Parlement daar in Brussel toch het gore lef heeft om ons Nederlanders hier te dwingen oom Sinterklaas en Zwarte Piet met geweld af te schaffen dan mogen ze daar een flinke hoeveelheid bakstenen door de ruiten heen gooien! En laat die ouwe tang van een Malin Björk (die toch zo gek is op de akelige multiculturele samenleving in Zweden!) maar eens gezellig een bezoek brengen bij zwarte asielzoekers en moslims die gek zijn op verkrachtingen en persoonlijk zoiets ondergaan; dan weet ik hoegenaamd zeker dat Björk niet eens meer over Zwarte Piet zeurt of wil ze soms in Zweden ook meisjes met rood haar gaan verbieden om zich als Pippi Langkous te verkleden?
  Pippi Langkous wilde ook graag een negerprinses worden en gaat Björk misschien ook jammeren als ze door een wolf in haar achterste wordt gebeten en daarna toeteren dat ze alle Zweedse wolven wil afschieten omdat ze eventueel hondsdolheid hebben?
  Dat wijf is zelf al hondsdol genoeg en mochten Tom Hendrix, Bobzelf, Yvonne van Cleef, Sjaak e.v.a. EU- en moslimhaters op E.J. Bron eventueel mijn reactie lezen: als u dat gestoorde mens ooit mocht tegenkomen dan mogen jullie wat mij betreft haar een grote hoeveelheid schoppen onder haar kont geven richting dat tuig van ISIS en die idioten van het Europees Parlement erbij! Dat zal die stomme Björk leren en haar akelige linkse vriendjes erbij!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jules Vismale: 21.53. uur. Avec plaisier, mon ami Jules! Ik heb gevoetbald vroeger, dus ik kan ondanks mijn oude knoken, die “tandenfee Björk”, nog met gemak de goal in schoppen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s