Peiling: Meerderheid van de “Palestijnen” is voorstander van terreur tegen Joden

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een peiling van het Palestijnse Centrum voor politiek en Opinieonderzoek deze week blijkt dat een grote meerderheid van de Arabieren terreurdaden tegen Joden steunt om de islamitisch gedomineerde Tempelberg tegen joodse invloeden te beschermen.

De Tempelberg is de heiligste joodse plaats, maar de moderne islam ontkent iedere joodse verbinding tot de plek en maakt voor zichzelf aanspraak op de plaats als de op twee na heiligste plek van de islam. Joodse bezoeken aan de Tempelberg en overwegingen om deze open te stellen voor Joden, worden door Arabieren als “provocatie” beschouwd.

Volgens de peiling denkt 86% van de “Palestijnen” dat de Tempelberg door Israël in groot gevaar verkeert. Tegen deze achtergrond is 80% voorstander van de serie terreuraanslagen op Israëlische Joden – ook van het vreselijke bloedbad in de synagoge in Jeruzalem. Meer dan de helft van de geënquêteerden dat zij een nieuwe uitbraak van geweld of zelfs een Intifada zou ondersteunen.

In dit verband heeft een vooraanstaande islamitische geestelijke vorige maand een spontane preek op de Tempelberg gehouden, waarin hij ertoe oproept de Joden “af te slachten”, die hij “de slechtste creaturen die de aarde ooit bevolkten” noemde. Omar Abu Sara heeft in zijn preek ook de Islamitische Staat geprezen en gezegd dat deze bij de vernietiging van de Joden en hun staat zou helpen. Bekijk hier de preek van Omar Abu Sara op de Tempelberg:

 

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Peiling: Meerderheid van de “Palestijnen” is voorstander van terreur tegen Joden

 1. aquarius4422 zegt:

  Israël moet nu boeten voor het feit dat hun leiders het in 1967, na de bevrijding van Jerusalem van de Jordaanse veroveraars, het niet aandurfde die haathut gelijk op te blazen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de Wreedzame ISLAM! De vrienden van onze nationale Pinokkio Rutte (VVD).

  Like

 3. Philippine zegt:

  17 december aanstaande begint Chanoeka.
  Ik vrees het ergste.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s