PvdA: recherche heeft meer Turken en Marokkanen nodig

Screenshot_6

Ahmed Marcouch – Marokkaan en PvdA´er. . .

(Door: Servaas van der Laan)

De recherche kan Marokkaanse en Turkse Nederlanders goed gebruiken in de strijd tegen de georganiseerde misdaad. Zo zouden Marokkaanse rechercheurs kunnen infiltreren in de groepen die betrokken zijn bij de zogenoemde ‘mocro war’.

Met dat pleidooi kwam het PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch woensdag.

Infiltranten

Volgens Marcouch is er bij politie en recherche geen sprake van onderbezetting, maar lopen onderzoeken vast door een gebrek aan goede informatie. Marokkanen of Turken kunnen infiltreren in de bewuste criminele milieus en mogelijk goedwillenden overhalen informatie te verschaffen.

‘Het is onacceptabel dat de politie de strijd opgeeft en zegt dat dit probleem onoplosbaar is. We moeten deze misdadigers opsporen,’ zei het Kamerlid.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op PvdA: recherche heeft meer Turken en Marokkanen nodig

 1. joopklepzeiker zegt:

  Er is geen mocro probleem .

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ja, er is een gezegde :

  HET IS SLECHT STELEN VAN EEN DIEF !!!

  nou als er 1 gezegde is, wat op Mocro’s slaat is dat het wel !!

  whahahahahaha

  respect man, iest koeltoer !! geniaal

  gr. bob

  Like

 3. L'esprit de Lois zegt:

  Die Marcouch heeft die nou boter op z’n kop of op z’n knop..?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Beide, denk ik…..
   Het smoesje is goed, maar het praatje deugt niet.
   Het is precies als met Aboutaleb: Die op het oog oh zo geïntegreerden willen mij een beetje àl te enthousiast de regie op zich nemen hier in Nederland!
   Kijk uit met ze, want voor je het weet zitten we midden in “Het Project!”

   Like

 4. Jean zegt:

  En….misdadigers verwijderen uit 1ste en 2de en 3de en 4de en 5de kamer wat wil zeggen OVERAL op publieke functies, stemrecht afnemen en dubbele nationaliteit schrappen, een A4tje onder de neus schuiven waarop ze verklaren de “normen en waarden, wetten, zeden en cultuur” van het gastland en de “seculiere spelregels” van onze samenleving te respecteren.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Hiermee bewijst de PvdA, dat ze verworden is tot de Partij van de Allahtonen. Steeds maar weer komen met deze voorstellen, terwijl het bekend is, dat moslims niet te vertrouwen zijn. Maar ja, de rode 5e colonne zal dat “een biet”, wezen. Overal zitten deze moslims al op “sleutelposten”. O ja, net als @joopklepzeiker al stelt op 13.05. uur, volgens de politiek-correcte van PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,PvdD, en 50+, zou er GEEN Marokkanenprobleem zijn!

  Like

 6. breget zegt:

  Marcouch moet zijn bovenkamer laten nakijken ,heel Nederland gaat naar de verdoemenis met dat buitenlandse tuig ,zie de noodzaak dan ook niet er van in criminelen als agent te laten spelen om zo de criminaliteit legaal te maken.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Als ze het maar uit hun hoofd laten!! Geen rechercheurs van Marokkaanse en/of Turkse afkomst op deze posten! Wie zegt mij dat ze te vertrouwen zijn? Met mooie praatjes en smoesjes (Turken en Marokkanen ‘begrijpen’ elkaar beter (maar het gaat hier wél om opsporing van criminelen hoor!)), proberen ze op belangrijke posten terecht te komen, maar we moeten niet in deze valkuil trappen!
  We hebben al genoeg buitenlanders met belangrijke functies.
  Genoeg is genoeg, zou Geert zeggen.

  Like

 8. Marjan zegt:

  Uitzetten die misdadigers.

  Like

 9. Anneke zegt:

  STOP het verraad van ons NL-burgers, door de NL-staat!!! Helemaal GEEN extra Marokkaans – of Turkse mankracht. Overigens…..dit zijn toch eveneens Nederlanders??? Verschil mocht – en mag er toch niet zijn Partij van de AFBRAAK??? “Iedereen is toch gelijk; ja…wanneer het u uitkomt verraders”.

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Er moet alleen een jihadi’ er bij zijn en onze uitvoerende macht krijgt meer problemen als ooit te voren.

  Like

 11. hans zegt:

  WELJA, de spuit 11 socialistenvisie! Als een bepaalde groep het verstiert dan geven ze die tering-lui in plaats van een flinke stoot voor hun harses nog meer invloed en manipulatiemogelijkheden om hier hun kalifaat definitief in elke overheidslaag te kunnen vestigen en dan nog daar gelaten het cliëntelisme of racisme – tegen blanken – wat er uit omhoog borrelt als kwaadaardige drek! Vergelijkbaar zijn de karatelessen, iets enig gelijks misschien met een wat simpeler voorbeeld: het begon hier in Rotterdam met café`s en allochtone portiers om; u raad het al de agressie van allochtonen tegen te gaan, het bekende domme tunnelvisie principe: met boeven vang je boeven.
  Conclusie: er komt natuurlijk geen Nederlander meer een glaasje drinken en alles gaat failliet of weg of blijft gesubsidieerd van onze belastinggelden definitief een zwarte negerkroeg met zeer vijandige lynchsfeertjes. Dit voorbeeld geldt eigenlijk voor alles wat er op deze manier speelt op dit vlak.
  Twee mogelijkheden: of ze zijn totaal de weg kwijt en lijden aan ziekelijke enge dieptes van een doorgerot stockholmsyndroom, of ze doen dit bewust strategisch om de bevolking verder te verdelen.
  Nederlanders zitten bang en bibberig thuis, zeiken elkaar af, hebben alle cohesie verloren en durven in de donker niet meer naar buiten, maar de NEGERIJ EN MOSLIMS wel hoor, want die voelen zich helemaal de meester van de straat en hebben het Beren-gezellig met elkaar en neuken ook nog eens de nieuwe moffenhoeren, namelijk sommige blanke dames en heren die allochtone voorkeuren hebben. Wij MOETEN weer naar buiten treden, voor elkaar opkomen, vriendschappen, relaties en verbintenissen van welke aard dan ook aangaan en een front vormen, onze plekken terugveroveren en breken met die misplaatste opgehemelde en omhoog gedonderde criminele neger loosers cultuur en hun domme pleures-muziek en kledingstijlen die nu al zo`n 40 jaar lang alweer de dienst uitmaken als rolmodellen voor onze eigen jeugd! Het is dan niet zo vreemd dat de cohesie verdwijnt.

  Nieuwtje: misschien weten jullie het niet, maar de EU subsidieert al jarenlang hiphop en rapmuziek.
  En wij maar betalen voor die racistische varkens!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @hans: 16.10. uur. Inderdaad de cohesie- de saamhorigheid- is verdwenen in Nederland. Maar daar heeft de politiek wel voor gezorgd, Hans. ” Verdeel en heers”. Dat principe heeft ervoor zorg gedragen, dat het egoïsme en de eigenwaan groot zijn geworden. Machthebbers – politici- hebben “een broertje dood”, aan een saamhorige bevolking.Die kunnen ze dan niet meer zo gemakkelijk manipuleren. Maar hoe gaan we daar verandering in aanbrengen. Ik weet het ook niet….

   Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Een rascisitisch pleidooi dus. Meer, meer,meer Marokkanen bij de politie!
  Banen worden gereserveerd voor buitenlandse rassen. Ik zie de voorgedrukte aangifte formulieren van het OM binnenkort wel ergens op een politiebureay liggen, toch?.

  Wat een land wat een mafkezen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Net als Abutaleb is Marcouch een totale nul. Van buurtvader (onzinbezigheid en een gigantische leugen, maar linkse hobby) tot Kamerlid geparachuteerd alleen omdat hij mocro is. En nou wil deze djihadist selecteren op ras. Dat is dus racisme. Geert, noteer dit even, meenemen naar het OM. Dat hij dit nu nog voorstelt na het debacle met die Turken laat zien dat hij niet bijster slim is.

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk gaan die hufters hier niet aan toe geven.
  Dan wordt Nederland van binnen uit nog verder uitgemergeld. Net zo lang tot ze de touwtjes volledig in handen hebben.

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Als dat gebeurd is helemaal het hek van de dam ‘
  Dan kunnen de Nederlanders wel inpakken overal spionnen.
  Niks geen buitenlanders op belangrijke plaatsen daar zitten er al genoeg op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s