Volkskrant doet weer poging om UKIP kapot te maken

Screenshot_30

UKIP-leider Nigel Farage

(Door: Tim Engelbart)

Altijd hetzelfde liedje met de politieke medestanders van Labour-partijen.

In 2012 bleek dat in overgrote meerderheid de Volkskrant-redactie van plan was op de PvdA te gaan stemmen, iets wat overigens al jaren zo is. Nu in Groot-Brittannië de partij UKIP van Nigel Farage serieus bezig is om ook in Labour-gebieden de voorheen sociaaldemocratische kiezer te veroveren, voelde de krant zich kennelijk niet alleen loyaal aan de PvdA, maar ook aan diens zusterpartij aan de andere kant van de Noordzee.

In een artikel getiteld ‘LPF-achtige toestanden binnen UKIP‘ werd dus eerder vandaag een allegaartje gebrouwen om naar het hoofd van Farage te slingeren. UKIP is kennelijk een gevaar dat gestopt dient te worden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", demoniseren, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, Nigel Farage, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, UKIP. Bookmark de permalink .

16 reacties op Volkskrant doet weer poging om UKIP kapot te maken

 1. Wachteres zegt:

  De Volkskrant loopt achter, want soortgelijke verhalen hebben ook al in Mail on Line gestaan [en in andere Britse kranten].

  Het meest idiote verhaal ging over ‘een vriendin die Farage zou hebben, en als dat zo was dan zou dat weleens erg nadelig voor zijn carrière kunnen uitpakken’.

  Ach ja, Wilders in Nederland, Marine le Pen in Frankrijk, de Zweden Democraten in Zweden enz. enz.

  De linksen schijnen zo weinig overtuigd te zijn van het geloofwaardige en het goede van hun multiculti boodschap [twijfelen ze zelf misschien?], dat ze alles en iedereen die zij als tegenstander beschouwen niet alleen voor racist, fascist en nazi uitmaken, maar hen ook nog met allerlei laag-bij-de-grondse roddels moeten bekladden.

  Erger is dat het volk er intrapt. We spraken dit jaar met een zeer verontrust Brits echtpaar, dat zich grote zorgen maakte over de toekomst van hun land.

  Ze wisten niet meer waar zij op moesten stemmen, want ja, UKIP ….dat is zo’n nazipartij, dat konden ze ook niet over hun hart verkrijgen.

  De mensen gaan de waarheid pas zien als het te laat is, ben ik bang. Een land als Zweden zal voor ons binnen niet al te lange tijd een gruwelijk voorbeeld zijn van wat ons wordt aangedaan door de EU en hun schoothondjes, onze ‘elite’.

  Uit de EUSSR gaan is onze enige hoop op een goede toekomst voor ons land.

  Als het al niet te laat is!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Wachteres: 20.49. uur. Helemaal met U eens, Wachteres. De RODEN weten niet hoe hard ze om zich heen moeten slaan. Al hun leugens en bedrog zijn aan het daglicht gekomen. Helaas, zitten de lakeien van de RODEN overal, in de ambtenarij, bij de politie, in het leger.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat van dat echtpaar, dat vertelde je al eerder. Het is des te verbijstrender, omdat Farage op dat moment nog nauwelijks zijn mond had opengedaan over islam of immigratie en zelfs niet met Geert wou samenwerken!
   Dan vraag je je toch vertwijfeld af: Een nazipartij? Op grond waarvan?
   Wat vinden zij dan wel niet van de PVV? Of relevanter voor hen: Van LibertyGB? En weten zij wel überhaupt wat het nazi-gedachtengoed inhoudt?
   In feite betekende het op dat moment: Als je tegen EU-lidmaatschap bent, dan ben je volgens de Britten al een nàzi!
   Nou, dat vind ik dus zeer ernstig, om niet te zeggen: Verstikkend-bekrompen!
   Arme Britten, die zich dàt hebben laten aanpraten!

   Like

   • Wachteres zegt:

    De linksen zijn overal met hetzelfde sop overgoten, @ Theresa.

    Farage is niet voor niets zo voorzichtig. Ik hoorde van een Engelsman dat UKIP echt wel weet wat er aan de hand is, maar de Britten zijn zo geïnfiltreeerd door het linkse denken dat je geen kans maakt als ook maar iets zegt over de islam.

    Kijk maar naar jouw [en mijn] favoriwet, Paul Weston. Wat heeft hij nu bereikt?

    GB is nog niet toe aan een afkeuring van de islam, dat ligt te gevoelig, hoe gek het ook klinkt. Wel zie je op reacties dat heel veel mensen op UKIP gaan stemmen.

    Ik vind dat prima, want de Britten moeten allereerst uit de EU en dan zien we wel verder.

    Ik vind het al heel dapper van Farage dat hij dit heeft gezegd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ja, dat ontken ik ook niet, maar de drempel nemen om met Geert samen te werken zie ik ‘m toch nog niet snel doen.
    En verder….’Hoe gek het ook klinkt, zeg je. Inderdaad: Het klinkt gek.
    Je laat toch niet zo ’n brilslang met z’n haatbaarden en nachtspoken hele marsen door Londen houden en om invoering van de Sharia blèren; op zo ’n punt aangekomen WIJS je de islam toch af!
    Geef toe dat we dit in deze omvang in Nederland nog niet hebben meegemaakt: Die paar zielige salafistische demonstratietjes in Den Haag e.d. hàlen het daarbij vergeleken niet.
    Maar de Britten laten het allemaal maar gebeuren en nóg wijzen ze de islam niet af. Volstrekt onbegrijpelijk….!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik ben bang dat het voor GB zelfs niet mogeljk is om de islam af te wijzen. Londen bv. – het zakenleven – is grotendeels afhankelijk van het Midden-Oosten. Dat heeft daar immens financieel in geïnvesteerd.

    Zelfs al zou het volk dat willen dan zal de regering het niet zien zitten. Zij roept niet voor niets steeds dat de islam niets vandoen heeft met de ellende die er uit voortkomt.

    Like

 2. Republikein zegt:

  Nou, in Mali is alles in orde hoor.

  Like

 3. Harry zegt:

  Weer een flutverhaal van een flutstukjesschrijver .
  Wat hebben we nou helemaal aan Tim Engelbart ?
  Hij kan het niet laten die verdomde VVD de hemel in te prijzen en de PVV te demoniseren .
  Alle aandacht die we er aan besteden is te veel .
  Het vervelende is , dat als ie z’n onzin spuit , dat we wel moeten reageren om onnozele potentiële volgers wakker te schudden .
  Maar gezien de commentaren op DDS heeft ie niet veel volgers !
  Integendeel .
  Vaak staat er niet één positief commentaar onder zijn stukje .
  Maar hij gaat gewoon op dezelfde voet door , keer op keer .
  Beetje hardleers , Tim ?

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja inderdaad Harry ben het volkomen met je eens, goed dat je dit hier durft te beweren. De VVD gebedsmolen van Tim Engelbart draait zelfs bij windstilte, en hij is net zoals de rest van de columnisten een volbloed wilders basher, dit zit hem toch echt in de VVD genen. Ja het is voor een columnist of broodschrijver bijna onmogelijk zich volledig a politiek op te stellen, iedereen heeft zijn politieke voorkeur. Het is maar niet hoe men het grote plaatje kan overzien, wanneer men erg gefixeerd is wat er alleen achter de dijken gebeurt, dan loopt men met oogkleppen voor.

   Like

  • Nee,Tim is een masochist!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    De meeste VVD’ers hebben het niet op Geert Wilders Yvonne, het zit ze nog erg dwars dat Wilders uit de VVD stapte, zo ook de litteraire narcist Tim Engelbart. Niet meer dan een broodschrijver welke bij het instorten van het systeem nooit meer aan de bak komt die engerd.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Yvonne! Ze zijn daar bij DDS zo extreem-links als de pest. Ze doen alléén af en toe of ze zogenaamd objectief zouden zijn! Bah! Walgelijke draaikonten en hypocriete bedriegers. Elk stuk van DDS moet je wantrouwen!!!! Dat stelletje amateur-journalisten heulen met links en zijn te arrogant om op kritiek te reageren. Ze gaan ijzerenheinig door! Opblazen die bende!

    Like

 4. windwens zegt:

  De EU heeft een verzamelingetje poppetjes die heel graag in dat gebouw blijven zitten en die kopen ook journo om denk ik. Die verdienen het beste van heel Europa dus hebben ook hierdoor het grootste bestedingskapitaal om in het zadel te blijven. Als Prins Bernard het kon dan kan het nu nog makkelijker en beter dan toen, nu is het bijna sociaal geaccepteerd gedrag zie maar in de kamer hoe ze er mee weg komen. Dan komt alleen dat truttige woord jokken eruit, dat woord mag van mij in 2015 afgestraft worden met 1500 euro per gebruikte keer.

  Like

 5. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Ook hierin duidelijk vanwaar de (gure) wind waait!

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Ach de volksverlakker ( Volkskrant) , wie leest die nou.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s