Al-Shabaab maakt jacht op christenen Kenia

Screenshot_22

Het opzeggen van de islamitische geloofsbelijdenis. Dat bepaalt of je blijft leven of ter plekke wordt vermoord. Op 22 november en 2 december sloeg de islamitische terroristische organisatie Al-Shabaab genadeloos toe in Kenia. Busreizigers die onderweg waren naar de hoofdstad Nairobi werden tegengehouden en alle niet-moslims, in totaal 28, vonden de dood.

Ruim een week later werd ’s morgens vroeg een steengroeve in het noorden van het land aangevallen. De 36 arbeiders die de ‘sjahada’, de islamitische geloofsbelijdenis, niet kenden of niet wilden opzeggen, werden doodgeschoten. (“Ik getuig dat (er) geen godheid is (dan) alleen Allah en ik getuig dat Mohammed de gezant van Allah is.”)

Screenshot_23

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Kenia, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Al-Shabaab maakt jacht op christenen Kenia

 1. Wachteres zegt:

  In Syrie schijnt men zo genoeg te hebben van de gewelddadige islam dat men zich massaal interesse toont voor het christendom. Uit Iran komen ook dergelijke berichten,

  http://tinyurl.com/l68flkb

  Syrië: Moslims en christenen massaal naar de kerk

  Syrië – De kerk van pastor Ibrahim in Damascus puilt uit van de mensen. Ze komen niet voor spullen, maar om over God te horen. Pastor Ibrahim ziet de groei van de kerk als Gods werk door het lijden heen.

  Pastor Ibrahim wijt de crisis in Syrië aan een gebrek aan vertrouwen; van de bevolking in de regering en van de regering in de rebellen. “Daarom dragen zij wapens. De kerk vertrouwt op God. Wij hebben wapens van vrede: de Bijbel.” De wapens die de overheid hem aanbood om zijn kerk te kunnen beschermen, heeft de pastor geweigerd.

  Verhalen over de verschrikkelijke gebeurtenissen in Damascus heeft pastor Ibrahim genoeg. Over een vrouw die haar twee dochters vertelde dat zij gedood zou worden door de strijders en hen op het hart drukte in Christus te blijven geloven. Verhalen over verkrachtingen en moordpartijen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   ‘zich’, het laatste woord van de eerste regel moet weg.

   Like

   • Maria zegt:

    dit klopt, maar wat deden de VS de Christenen daar gaan ontwapenen in Afrikaanse landen toen zij zich wilden verdedigen, daarom dat die islam nu zo aan het moorden kan slaan op de Christenen, totale waanzin ipv die moslims te gaan ontwapenen neen de Christenen waar dat fascistisch gespuis hier zelf van afkomstig is religie Christendom… zeker die VS… totaal onbegrijpelijk

    Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En weer zwijgen de christelijke kerken, in Europa en de USA. En maar slijmen, en het de moslims naar de zin maken! Ook de zogenaamde christelijke partijen, zoals CU en de SGP waar zijn ze nu dan……

  Like

  • Driek zegt:

   Maar dit is toch geen normale wereld meer, meneer Hendrix, al dat gemoord en bloedvergieten, en die mensen die daar schuldig aan zijn, die halen we binnen alsof het mooie geschenken zijn. Het grootste tuig van de richel loopt door onze steden en dorpen te struinen en te roven, ik haal het niet in mijn hoofd om ’s avonds nog de deur uit te gaan, dat is gewoon levensgevaarlijk. In mijn gemeente zijn er tal van oude lieden op staat en in huis overvallen, ik vind dit wel zo verschrikkelijk, en straks gaan al die Nederlandse kloothommels ook nog stemmen op D66.

   Like

  • Maria zegt:

   wat verwacht je dan? kerken hier zijn de mede steuners van de “elite” en socialisme, plus het gaat hier over Orthodoxe Christenen in Syria vaticaan heeft niet liever dan dat ze uitgemoord worden was WOII net hetzelfde onder vaticaan bouwden ze balkan vol met Jasenovac complexen uitroeiing kampen voor de Orthodoxe Christen (Serviërs) en Joden, zigeuners…
   dan de geschiedenis vaticaan, inquisitie, ketterij (ook protestanten deden dit) heksenverbranding, alles uitmoorden op de meest barbaarse wijzen die met spirituele zaken werkten enz …
   daar is zijn kerken hier op gestoeld op een moordende katholieke nep versie die in de tijd met hitler samen werkten enne ook met de moslims, zie dag van vandaag vaticaan bid met imams om vrede????
   zet de paus in mekka en 100000 man scheurt hem in stukken vaneen, hoe satanisch kan dat vaticaan zijn en qua verraad naar de leer van het Christelijke Jezus Christus???
   Syria is de bakermat van alle Christendom en vaticaan, vandaar komt alles van Christendom en pausen vaticaan laten ze maar uitmoorden, christelijke politieke partijen leuren met de islam… verraden al onze Christelijke cultuur aan de islam…
   pffffff wou dat ik het onder woorden kon schrijven hoe ik dat vaticaan en rest hier dat zogezegd christelijk zich voordoen maar in weze regel rechte moordenaars zijn satan himself komt nog niet aan de hielen van dat vaticaan/islam (die 2 zijn dikke vriendjes hoor) en zijn geschiedenis wreedheden op de mensheid!

   Like

 3. duinsnip zegt:

  Het gegeven dat een christen niet naar het zwaard grijpt maar naar het evangelie, wordt ten onrechte gebruikt om geen kwaad woord over de Islam te spreken. Jezus Zelf was zeer radikaal en noemde de ongelovige Joodse leiders adderengebroed en verweet hen de duivel tot vader te hebben.
  Dat zijn geen misselijke verwijten en Hij kondigde tevens aan dat het verwerpen van Zijn boodschap tot gevolg zou hebben dar er geen steen op de andere gelaten zou worden van de door de leiders zo verafgode tempel. Ook de protestanten in de middeleeuwen noemden de RK religie bij de naam die het verdiende, vanwege het toekennen aan gewone mensen wat alleen God toekomt, een vervloekte afgoderij en dat is de Islam ook en de toekomst van die religie zal verwoesting zijn. Ik hoor het de leiders van de CU en de SGP en het CDA niet meer zeggen.

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   De leiders van de ze Drie Christelijke partijen moeten maar Openbaring 21 lezen, in vers 8 wordt een lijstje van mensen die niet binnen mag komen , helemaal voor aan staat ,de Vreesachtigen. in normaal gesprek betekent dat laffaards.de Heer heeft een hekel aan laffaards.En in de 10 geboden wordt precies verteld dat de Heer geen ander Goden voor zijn aangezicht duld.Exodus 20 vers 1-26.Allah is niet de God van Abraham.
   Dit is Allah :http://www.hinduism.co.za/kaabaa.htm

   Like

 4. ildiko zegt:

  ik denk dat de werelds christelijke bevolking doet niet anders dan biedt en gelooft dat met liefde en empathie met de moslims de situatie zal veranderen, Precies ook met Israel, de christenen bieden al eeuwen voor het volk en land Israel, en wat is het resultaat? oorlog en nog steeds oorlog en haat.

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Mischien moeten de Kenyanen eerst over gaan tot de Gereformeerde kerk,en weg uit de RKK of Anglicaanse kerk. In deze kerken worden ze niet als een lid van zijn kudde herkend.De goeie herder is zo te zien afwezig, in Kenya.Of in Nigeria

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  De shahada uitspreken is een catch-22. Men verklaart dat er maar een Allah is en dat dit dat Allah is, èn dan moet men ook verklaren en dat is nog belangrijker dat er maar één profeet is, en dat dit dan Mohammed is. Dat er maar één Allah is daar valt nog over heen te komen, er is ook maar één Aspirine! Er is ook maar één Mickey Mouse en maar één Nederland 1! Maar die Mohammed dat die nog steeds ondanks zijn vele jaren rotten in het graf de enige profeet is, dat wordt iets moeilijker, het is gewoon een leugen. Gezien de shahada een bezwering is die in zijn geheel uitgesproken moet worden en de tweede helft niet waar is, daarom zegt het ook iets over de juistheid van de eerste helft van de bezwering. Waarom eigenlijk zou het woord Allah, in het Arabische een meervoud hebben? Alihi is het meervoud van Allah. Als er geen meerdere Allahs zouden bestaan dan zou er ook geen woord voor behoeven te zijn.

  De catch-22 zit hem in het feit dat men eerst onschuldig is, en met de dood wordt bedreigt. Dan spreekt men de bezwering uit en neemt men formeel deel aan de misdaden tegen de menselijkheid, want men verklaart zich akkoord! Men is niet langer een slachtoffer meer maar behoort tot de groep daders, men denkt het leven te hebben behouden, maar zeer veel landen kennen nog steeds de doodstraf voor oorlogsmisdaden. Nederland is daar pas mee opgehouden in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De Verenigde Staten kennen zelfs de doodstraf voor niet niet-Amerikanen voor misdaden gepleegd tegen Amerikanen op buitenlands grondgebied.

  Doordat onschuldige mensen zich akkoord verklaren met een onzinnige stelling worden zij schuldig aan terreur en kunnen zij geheel volgens de wet ter dood worden gebracht, er hoeft maar een Amerikaan bij de slachtoffers te zitten die werkelijk wordt omgebracht en je hangt!

  De shahada uitspreken is een Pyrrusoverwinning voor de terroristen, de dood en het verderf wat men over zichzelf uitspreekt blijft staan, ook al dwingt men de hele wereld om te geloven in Allah, het blijft onzin! Die cultus heeft alleen zin als er ca. 20 tot 50 zogenaamde gelovigen zijn die allemaal 5% van hun salaris moeten afstaan, dan kan de imam er goed van leven. Zijn er een miljoen of een miljard moslims dan is dat kolder omdat niemand dat geld kan uitgeven. Want het moet toch onderhand wel duidelijk zijn dat het geld dat zogenaamd aan Allah wordt gegeven in werkelijkheid ergens anders terecht komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s