Albanese moslims beheren menselijke slachthuizen in Kosovo. Organen van christelijke Serviërs worden verkocht aan Turkije en Saoedi-Arabië

Screenshot_10

(Door: BareNakedIslam – Vertaling: Ekster)

Albanese moslims in Kosovo ontvoeren christenen, snijden hun organen uit hun lichamen en verkopen deze aan Saoedi-Arabië en Turkije. Dit hoorden we van Lazar, een Servische christen en veteraan van de speciale troepen in het Servische leger. De slachtoffers zijn vooral christelijke Serviërs, jonge vrouwen, mannen en zelfs kinderen. Ze ontvoeren vooral Serviërs, maar ook wel eens Albanezen, nemen hun organen terwijl ze nog leven en martelen ze. Zie deze documentaires, waarin een en ander bevestigd wordt. Maar dit is niets nieuws; in de jaren 1990, toen het Westen aan de verkeerde kant van de strijd stond, deden Albanese moslims dit ook al.

Shoebat.com heeft als eerste bericht over menselijke slachthuizen voor christenen en Sjiieten in Syrië, aan de hand van een getuigenverklaring van één slachtoffer. Maar er bleven vraagtekens bestaan. Men geloofde het niet, totdat we de hand wisten te leggen op origineel bronnenmateriaal. Zeer verontrustende beelden ondersteunden de verklaring van de getuigenverklaring. Het bleek allemaal waar te zijn.

Opmerking vertaler: ik vond het erg opmerkelijk dat een notoir anti-Servische havik als Carla del Ponte hierover bericht. Maar aan het einde van de reportage van RT komt de aap uit de mouw: Del Ponte was hier al heel lang van op de hoogte, maar ten tijde van de Joegoslavische burgeroorlog heeft ze dit onder de pet gehouden. Want tja, de EU, de NAVO en de VN hadden toen immers partij gekozen voor de moslimfundi’s en tegen de christenen.

Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Albanië, Balkan, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, EUSSR, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, NAVO, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Servië, sjiieten, soennieten, Turkije, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

25 reacties op Albanese moslims beheren menselijke slachthuizen in Kosovo. Organen van christelijke Serviërs worden verkocht aan Turkije en Saoedi-Arabië

 1. Cathja zegt:

  SCHOREM, SMERIG TUIG!
  Moslims moeten normaal gesproken niets van christenen hebben. Waarom willen ze dan wel hun organen?
  Net zulk vuil als die misdadige moslims is die Carla del Ponte, die van deze smerige en misdadige praktijken op de hoogte was, maar het heeft verzwegen!
  Van mij mag ze ook aan de beurt komen als er weer eens organen nodig zijn. Laat haar maar voelen wat de christenen hebben doorstaan! Ze verdient het!

  Like

 2. filiz zegt:

  vuile moslims jullie vervloeken christenen maar jullie gebruiken de organen wat voor een honden geloof is dat moslim !!! christen zijn is de hemel , en de waarheid dus haal diene shit van jullie weg !! idioten !!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Albanese moslims in Kosovo ontvoeren christenen, snijden hun organen uit hun lichamen en verkopen deze aan Saoedi-Arabië en Turkije.”

  Als goed moslim zijnde, wil je toch geen orgaan van een CHRISTEN in je islamitische corpus hebben? Of mag dit wél van ‘allah’, terwijl een stukje varkensvlees niet in een islamiet mag worden gestopt? Christenen zijn toch minstens even ‘onrein’ als een varken?!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Tistochwat: 17.45. uur. En dan ook nog dit beste Tistochwat. Het MOSLIMVARKEN ORIC, heeft tijdens het conflict in Joegoslavië, meer dan 100 SERVISCHE DORPEN vernietigd en alle inwoners, van grijsaard tot baby vermoord. Maar de smerige vuile RODE CLINTON-USA- en de smerige huichelaars van de EEG/EU en de ploerten van de NAVO, waren en zijn zelfs nu nog op de hand van de GEITENEUKERS/MOSLIMS. En ook daarover zijn WIJ voorgelogen en bedrogen door de vuilak KOK en zijn even smerige collega-regeringsleiders. Het is en was een goor complot!! NWO/BILDERBERG/EUSSR, dat zijn de kernwoorden!

   Like

 4. Maria zegt:

  ja ja toendertijd peace of cake hé om de bakermat van de Serviërs af te pakken en aan de albanezen te geven, of ze er toen 1000den en 10000den Serviërs uitmoorden dat mocht gerust van de EU toen kon dat moslimtuig met een illegaal referendummeke Kosovo zo afscheuren en onder islam zetten, Toen Serven zich wilden beschermen hiertegen mensenlief de haat en leugen propagande hier via MSM. En dit hierboven is al decennia bezig daar tot de laatste Serviër er uitgemoord zal zijn… allemaal met toestemming EU en VS leiders…
  Toen de Russen op de Krim perfect legaal hun referendum via parlement en via volk hielden om terecht terug bij Rusland te behoren zoals ze altijd al behoorden tot jaren 50 (zatlap chroetjov in zatte bui gaf dit Russiche Krim aan oekriane, zware historische fout geweest) dan krijsten de EU en VS alles bijeen dat dit niet kon direct sancties op Rusland waar ze uiteindelijk zichzelf nu mee geneukt hebben… nee enkel de islam heeft het recht om alles af te pakken en nu uit te moorden en worden er niet voor veroordeeld integendeel krijgen alle hulp van socialisten op aarde…
  Zie maar naar de landen hier waar rode loper uitgerold is voor de islam en eigen bevolkingen moeten zwijgen en alles van eigen cultuur wordt uitgeveegd pro islam,…
  zo begon het ook ooit daar in Kosovo, de albanezen werden daar binnengelaten begin 1900 omdat ze in albanie uitgemoord werden aan de lopende band, voorwaarde waren om toen voormalig Joegoslavië te mogen leven was taal spreken en cultuur accepteren van dat land,
  maar ja beetje anders uitgedraaid, ze kweekten voort als konijnen weigerden taal te spreken en sloegen aan het moorden op de Serviërs, al vanaf WOI…
  zie je het patroon van een islamiet hetzelfde gebeurd hier in de EU…
  wat daar gebeurd gaat hier ook gebeuren… Zolang je met socialisten bilderberggmaffia opgezadeld zit hier geen steun verwachten van de Russen indien dit scenario zich hier afspeelt en voor Kosovo wel daar gaat nog een verrassing voor die islamieten komen maar dat is voor later dat troefje van me…

  Like

  • Future Child zegt:

   Lebanon precies hetzelfde. PLO/moslims binnengelaten om te helpen. En in no-time massamoorden onder christenen, druzen etc. Europa zal ook die kan uitgaan.

   Like

   • wim peters - kalmthout. zegt:

    Ik waarschuw hier al 30 jaar voor en iedereen verklaarde mij voor gek,maar nu binden al deze mensen toch wel en zien zij dank zei Wilders e.a. de waarheid onder ogen.
    Dan k jullie linkse hufters !

    Like

  • Wat jij hier nu zegt Maria vertel ik ook steeds dat de zaken ZO lagen en dat de albanezen daar NIX te zoeken hadden en ik word aangestaard of ik rijp voor een inrichting ben, als ik ook vertel welk een rol de amerikanen er in speelden dan denken ze pas goed dat ik knettergek ben en ondanks àl deze voorbeelden, dùidelijker kan het toch niet, gaat men maar voort met de islamieten geen strobreed in de weg te leggen… ik heb er amper nog woorden voor…

   Like

   • Maria zegt:

    de rol van die fucking amerikaan? In Kosovo liggen de grootste grondstofschatten op aarde buiten goud en diamant is daar alles, maar voornamelijk de grootste uranium mijnen op aarde… Daarvoor hebben de VS met slaven EU leiding alles uitgemoord wat ze konden van Serviërs om die uranium mijnen, stikt daar van amerikanen nu die dat ontginnen en andere grondstoffen…
    is de voorloper van oekraine geweest net hetzelfde indien er niets te rapen valt moeit de VS zich niet, vanaf een land grondstoffen heeft daar is den amerikaan om totale overname uitroeiing van die volken te doen om het af te pakken, zie maar wat ze met Irak deden daar was olie….
    dat is amerika altijd al geweest volken landen compleet uitroeien voor hun eigen winsten…

    Like

 5. Als ze christen- bloed opdrinken gaan ze naar hun satan in de hel.

  Like

 6. win zegt:

  restanten van het ottomaanse rijk nog steeds aanwezig,

  Like

 7. Hijfoezer zegt:

  Even een hoofd gaan transplanteren. The stuff Frankenstein is made of.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Een grote bom erop is het beste .Wegvagen dat minderwaardige volk.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik sprak ooit een man die was 20 jaar politieagent geweest in Hamburg.
  Hij was ermee gestopt omdat hij na een paar waarschuwingen bang was dat hij ooit te ver zou gaan in het aanpakken van het schorem dat daar rond liep.
  Hij vertelde dat het meest minderwaardige volk dat hij daar tegenkwam, en dat was echt vanalles,
  kosovaren waren.
  Op mijn vraag waarom antwoordde hij dat ze zelfs hun vrienden doodschoten als ze dachten dat hij zou gaan praten.

  Like

 10. Future Child zegt:

  USA en EU heeft oorlog gevoerd tegen soevereine staat Servie, en heeft meegeholpen om het eerste kalifaat op Europese bodem op te richten, Kosovo.

  Kosovo, Servisch grondgebied http://euro-synergies.hautetfort.com/archive/2009/03/23/het-land-der-skiptaren.html

  Amerikaans generaal Wesley Clark (Joodse komaf, oorspronkelijk naam `Wesley Benjamin Jacob Canne`), wat hem commandant maakt van de NAVO in Europa.

  Hij maakte ooit de controversiele opmerking dat “Er geen plaats is in het moderne Europa voor etnische staten”
  En dat “Wij (de NAVO) zullen proberen Europa in een transitie te brengen naar de 21st eeuw, en dat gaan wij doen middels multi-etnische staten.”

  Like

 11. @MinPres komt IETS hiervan je ooit onder ogen?Albanmoslims beheren mens.slachthuizen @Kosovo.Organen v chr.Serviërs http://wp.me/p1O7aM-k87

  Like

 12. Louis Burgemeestre zegt:

  Zo te zien zijn wij Christenen voor de zoveelste keer weer in een oorlog toestand met de islam in Openbaring 21 wordt onder de niet welkomene mensen ook de Vreesachtigen genoemd.Met andere woorden voor de Heer zijn ook lafaards niet welkom, bij de Vader.

  Like

 13. wim peters - kalmthout. zegt:

  Gaan we in januari allemaal demonstreren? Denk het niet,teveel moeite,we wachten wel af tot het
  HELEMAAL te laat is !

  Like

 14. fleckie zegt:

  Hoe zit het met de..’ ANDERE’…BALKANSTATEN?, daar zijn toch ook behoorlijke!!…voorraden ”DELFSTOFFEN’,, wordt daar ..NIET? ‘geïnvesteerd? Door???!!!

  Like

  • Maria zegt:

   die hebben hun ziel verkocht aan de amerikaan en EU begin jaren 90, zijn nu failliet tot en met en hebben niets meer te zeggen in eigen landen…
   ze beseffen het maar al te goed, vooral Kroatië, voor toetreding EU was welvarend, de St tropez van de Balkan das allemaal kapot door EU, en de EU verplichtte vele industrie daar te sluiten, toerisme sector totaal om zeep is verhaal apart… maar ja ze wilden bij de EU, dus vreten ze de bonen maar hé ze treuren daar hoor nostalgie naar het verleden, zijn zelf verraden door eigen politiek, en Bosnia zelf is kruitvat daar riskeert niemand om iets te gaan investeren, desondanks de eventuele grondstoffen, dat staat daar op ontploffen met die invasie islam… en qua oorlog voeren daar met de bergen gaat niet…. plus je zit daar met de kroaten serviërs en mega geïmporteerde MO moslims… is kruitvat dat op ontploffen staat…

   Like

 15. Pingback: Srebrenica, de keerzijde. – Quo Vadis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s