De Islamitische Staat (IS) stelt 28 regels op, zodat men weet hoe men gevangenen en seksslavinnen moet behandelen

Screenshot_9

(Door: Léo Kersauzie – Vertaling: delamontagne)

De Islamitische Staat heeft een protocol uitgevaardigd bestemd voor z´n combattanten, waarin staat hoe zij gevangenen moeten behandelen. Het protocol bevat 28 vragen en antwoorden, waarvan 20 over de op te leggen straffen voor gevangenen en over slaven. Het document heeft de titel: “Vragen en antwoorden over het gevangen houden en over de slaven.”

Om je in de situatie te verplaatsen; zo is er bijvoorbeeld de vraag of een jihadistische eigenaar van een slavin, die nog niet de puberteit heeft bereikt, seks met haar mag hebben. Volgens het protocol is dit toegestaan, op voorwaarde zij er haar op hebben voorbereid. Maar er wordt niet precies uitgelegd hoe.

Een ander schokkend voorbeeld is hoe de straffen moeten worden toegepast op slaven die proberen te vluchten. Volgens het protocol moeten die slaven gestraft worden zoals de wetten van de sharia bepalen.

Het document is opgesteld door de minister van de Islamitische Staat die belast is met de behandeling van gevangenen en. . .vrouwen. Het bestuur van de Islamitische Staat, probeert op deze manier duidelijke regels op te stellen voor haar volgelingen.

Bron:
www.medias-presse.info
Auteur: Léo Kersauzie

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, dictatuur, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Slavernij, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Islamitische Staat (IS) stelt 28 regels op, zodat men weet hoe men gevangenen en seksslavinnen moet behandelen

 1. Maria zegt:

  (extreme diepe zucht ..)

  de titel had beter dit geweest:

  De islamitische staat IS stelt 28 regels op zodat men weet hoe men gevangenen en seksslavinnen moet MISHANDELEN…

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En nog steeds zijn er ZULTKOPPEN, RODEN en POLITIEKE HUICHELAARS, en zogenaamde Christenen, die de ISLAM een geloof vinden. Ongelooflijk in wat voor wereld zijn WIJ terecht gekomen?

  Like

 3. harry la croix zegt:

  Ik heb destijds op Dagelijkse Standaard gepleit om de islam niet langer als een godsdienst te beschouwen. Reden hiervoor: de islam besodemietert ons door zich als godsdienst voor te doen terwijl het een politieke ideologie is, die streeft naar onderdrukking en wereldoverheersing. Ze gieten er een religieus sausje overheen om te kunnen profiteren van de westerse tolerantie. Het artikel werd geplaatst en daarna verwijderd door de Groot Moeftie Michael van der Galiën, hoofdredacteur van DDS, die zelf moslim is en tot de soefies (een moslim-tak) behoort. Tegelijkertijd werd mijn account geblokkeerd, want dergelijke onwelgevallige artikelen laten we niet op de website staan. De meest walgelijke dhimmie-uitdrukking die ik heb gehoord was van een dominee, die zei dat het Christendom en de islam niet ver van elkaar afstaan…… Ik moet er niet aan denken als hij gelijk heeft. We moeten echter de islam plaatsen in de hoek waar de ideologie thuishoort. Het is een fascistische organisatie onder leiding van een pedofiel, die met hulp van latere kaliefen, een levensbeschouwing in elkaar heeft geflanst, gebaseerd op goedkeuring van pedofilie met jongens zowel als meisjes, met genocide als drijfveer, uitmondend in uitroeiingsideeën, die vele malen ernstiger zijn dan die tijdens het Derde Rijk, die andersdenkende mensen kwalificeert als minderwaardige ‘varkens’ of ‘honden’ en ze met de dood bedreigt door onthoofding, met in het vaandel de ergste vorm van antisemitisme, zonder enig respect voor anderen te tonen. Dat is de plek waar de islam thuishoort. Dan is het meteen ook afgelopen met islamitische scholen en de ellende die daar wordt ‘gepredikt’. De aanpak van de islam begint in de peuterverblijven en dient zich uit te strekken tot alle niveaus van het gehele onderwijs. Vervolgens moeten we starten met het afbreken van de haatpaleizen, waarvan we er in Nederland veel te veel hebben en stoppen met het verstrekken van subsidies aan deze gewelddadige categorie aardse wezens.

  Like

 4. Gemelos zegt:

  Inderdaad het zijn WEZENS !!!!! ze leven alleen maar om te MOORDEN en SEX !!!!! Ik heb geen naam voor dat tuig!!! WEZENS komt aardig in de buurt. Beesten zijn het niet want die hebben meer verstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s