Asielzoekerscentrum in Hessen centrum van drugsdealers

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer worden asielzoekerscentra bolwerken van de georganiseerde criminaliteit. Het jongste voorbeeld is een asielzoekerscentrum in Rommelshausen in de Duitse deelstaat Hessen. Daar staken politieagenten na wekenlange observatie in een crimineel wespennest. Het asielzoekerscentrum bleek een overslagplaats van drugs te zijn en een veilige haven voor drugsdealers uit het asielzoekermilieu.

Er werd een serie verdachten in verband met drugs- en inbraakcriminaliteit in het asielzoekerscentrum in Rommelshausen gearresteerd. Ook kon er bewijsmateriaal veilig gesteld worden.

Drugs, cashgeld en een boksbeugel in het asielzoekerscentrum

De politieagenten uit Hessen waren niet weinig verbaasd toen zij in het kader van een actie in het asielzoekerscentrum hun vangst bekeken: ze vonden onder andere € 8.500,- aan cash, bovendien grote hoeveelheden marihuana en cocaïne evenals een boksbeugel. Verder vonden ze gestolen spullen, afkomstig van diverse inbraken die de afgelopen maanden rondom Rommelshausen werden gepleegd.

Maar hoewel de criminele energie van veel asielzoekers, die vaak illegaal Duitsland binnenkomen, al lang bekend is, openen grote steden zoals Keulen nog meer asielzoekerscentra.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Asielzoekerscentrum in Hessen centrum van drugsdealers

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  FIJN DIE MULTICULTURELE “VERRIJKING”? STELLETJE EUROPESE ZWAKZINNIGEN!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ja, dát krijg je ervan als je alles maar binnen laat/binnen haalt! Hebben de Europese landen al niet de handen vól aan de opvang van ‘vluchtelingen’? Ik zou zeggen: rol die hele bende meteen op en zet ze uit! Zij zijn geen vluchtelingen, maar grote criminelen. Europa moet er alles aan doen om te voorkomen dat (drugs)oorlogen en etnische geschillen op het grondgebied van ons werelddeel worden uitgevochten. Deze misdadigers veroorzaken niet alleen zeer veel onveiligheid voor de burgers, maar ze kosten ons ook nog eens klauwen met geld!
  Onze overheden hebben primair de taak om de veiligheid van haar burgers te bewaken. Door geen grenzen te stellen aan de instroom van ontelbare vreemdelingen (ze raken het overzicht kwijt), kunnen zij amper nog zorg dragen voor onze veiligheid.
  Ik vind dit een grote schande en het valt hen alleen aan te rekenen als er conflicten ontstaan!

  Like

 3. Martha N zegt:

  Het openen van nieuwe asiel zoekerscentra gebeurt niet alleen in Keulen, er zijn al een paar kleine dorpjes in Nederland die zichzelf niet meer herkennen op straat. Het ziet ze zwart voor de ogen.
  Criminelen vermengen zich in grote hoeveelheden tussen de z.g vluchtelingen, die alleen een ticket for life willen. Maar de meeste Nederlanders zijn te lamlendig om te protesteren tegen de Tsunami van vreemdelingen. Ze gaan straks weer braaf stemmen op de gevestigde partijen, die hen eerst in de narigheid hebben gestort!
  Het gros der Nederlanders heeft een “wooden shoe” op de plaats waar hun hoofd moet zitten.
  NOG meer is hun kreet anders zouden ze niet stemmen op VVD en als klap op de vuurpijl D66 en de rest.
  Partijen nemen wel een “spindokter” die de leugens voor hen gaat verzinnen!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Bedankt EUSSR ploerten! Jullie hebben ONS opgezadeld met het grootste TUIG! Maar WIJ zijn enkel goed om te betalen voor deze ELLENDE! Sterf EU,sterf!

  Like

 5. Prachtig bericht van wat dese “cultuurverrijkes”in Europa toeboegen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s