Brief van een echte Scheveninger

Screenshot_45

Geachte heer Marcouch,

Mijn naam is Maarten Bruin, bijna 64 jaar en een geboren Scheveninger. Wil toch even het één en ander aan u kwijt betreffende het allochtonenprobleem in Duindorp. Zoals u weet zijn er gemeentes zoals Marken en Volendam die niet zitten te springen om de komst van Marokkanen. Scheveningen is ook zo’n gemeente, mijn ouders waren Scheveningers en liepen in Scheveningse dracht zondags naar de kerk met een Bijbeltje in hun hand. Ook moskeeën horen daar niet thuis, want er worden ook geen kerken gebouwd in Marokko. Dat kan ook niet in Marokko en daar zouden ze het helemaal niet tolereren.

Ik ben drie keer in Marokko geweest, mijn ex vrouw en ik wilden daar een moskee van binnen bekijken, maar we werden geweigerd, vooral omdat mijn ex-vrouw een rok droeg en een T- shirtje. Dat werd niet getolereerd, wat mij erg bevreemdde, terwijl hier in Nederland alles wordt getolereerd. Neem nou de bank, waar de vrouw met een boerka, waar alleen de ogen zichtbaar van zijn, binnen wordt gelaten. Ze zijn in ons land en horen zich ook aan te passen.

Huizen die op Scheveningen zijn gebouwd en die te duur zijn voor Scheveningers zelf, vanwege de lage inkomens die sommige genieten, maar die nota bene wel worden toegewezen aan  buitenlandse mensen, met hulp van de overheid. Dus een fout beleid, de gemeente is daar dus de schuld van. Dit zet immers kwaad bloed.

Even terug te komen op Scheveningen. Mijn zus woont op de Boulevard, haar schoondochter is op 42 jarige leeftijd overleden aan kanker, had twee jonge kinderen die zij achter moest laten. Mijn zuster heeft toen de zorg voor haar kinderen op zich genomen. Nu komt het: de jongste jongen was wezen sporten en reed samen met een vriendje naar huis op de fiets over de Scheveningse weg, waar hij werd overvallen door twee Marokkanen op een scooter. Die lieve jongen die net zijn moedertje had begraven werd beroofd, evenals zijn vriendje, van zijn geld en mobiele telefoon.

Toen hij thuis kwam en zijn verhaal vertelde, werd mijn zus helemaal gek, ze wilde eerst een pistool aanschaffen en elke Marokkaan die ze tegen kwam afschieten. Dat verhaal deed heel snel de ronde op Scheveningen, want iedereen kende Monique, de moeder van Daan die was overvallen, dus er was haat tegen de Marokkanen ontstaan. Scheveningers zijn één, vandaar.

Ik kan alles niet zo goed verwoorden, maar ik hoop dat u het allemaal begrijpt.

Groet
M. Bruin

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Bert W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Brief van een echte Scheveninger

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Uit het leven gegrepen. Beste Scheveninger, ik begrijp U volkomen. En dan de vileine politieke kliek, van “links tot rechts”, die het klaar spelen, om te ONTKENNEN dat er een probleem is vanuit de Marokkaanse gemeenschap, een probleem wat duidelijk is af te leiden vanuit de ISLAM. Dus een probleem dat deze mensen Nederland hebben binnen gebracht. En terecht stelt de schrijver: ” Wij mogen ook geen kerk bouwen in een moslimland”. Altijd weer die EENZIJDIGHEID, welke ONS door de politiek “door de strot”, is en wordt geduwd!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Goed verteld M.Bruin.
   Helemaal mee eens Tom.
   Jaren geleden heb ik al eens geschreven dat Wilders de stemmen niet krijgt omdat hij specifiek anti islam is maar dat onderdehand meer dan half Nederland zelf of in zijn omgeving zulke ervaringen heeft.
   Ik geloof ook dat dat komt door die islam en vooral door die preken van de imams want ik betwijfel ten zeerste dat veel van die jeugd iets uit de koran zelf gelzen hebben.

   Like

 2. Breget zegt:

  M. Bruin , begrijpen doe ik haar handelwijze zeer zeker ,en de haat tegen die marokkanen is bij velen NL sterk verankerd .Jammer dat er zoveel linkse NSB zijn die voor dat tuig kiezen .Mvg

  Like

 3. wij wonen allemaal in Scheveningen!

  Like

 4. Driek zegt:

  Beste meneer Maarten Bruin, ik vind het een ontroerend verhaal, en u vertelt het op een mooie manier, het raakt mij. En ik begrijp u helemaal. Ik wens u sterkte toe.

  Like

 5. wiebe van den berg zegt:

  Weer een Voorbeeld dus om op GEERT WILDERS te stemmen

  Like

 6. Hans zegt:

  Hollanders zijn slap. En dat is (op dit moment ook zo)
  Echter, de geschiedenis wijst uit, De Nederlanden zijn al vaker bezet.
  En de bezetters zijn keer op keer verjaagd.
  Als die Hollanders er echt genoeg van hebben dan gaan ze eruit hier, de baarden en de hoofddoeken, dood of levend.
  Ik stel voor om eea te voorkomen;
  -Bied ze een riante terugkeer-
  regeling aan zodat ze in hun eigen godvergeten kutland ‘iets’ op kunnen bouwen.
  -Dan moeten we nog een keer bukken financieel, maar het is goedkoper als dat tuig hier te houden.
  -Doe het snel, want dit gaat fout.
  Zij moeten ons niet, nu moeten wij hen ook niet meer. In die volgorde is het fout gegaan, niet andersom.

  Like

 7. truus zegt:

  uit het Zeeuwse een gevoel van bijval voor mij mogen ze die kutmarrokanen gewoon voor de sneltrein donderen opruimen die troep zo denken wij er pver

  Like

 8. Martha N zegt:

  M. Bruin, inderdaad, dit is het ware leven met in dit geval Marokkanen.
  Uit Uw hart geschreven, waarbij er heel veel mensen zullen zijn, die ook nare ervaringen hebben meegemaakt. De meesten zijn echter bang geworden, want het woord discriminatie is een vreselijk woord van macht geworden in dit, ONS Nederland.
  Er zouden veel meer mensen hun belevenissen moeten beschrijven hier.
  Al deze ervaringen zouden als een massaal bericht naar de verantwoordelijke overheid gestuurd moeten worden.
  Zij zullen de berichten naast zich neerleggen, uiteraard. Ze hebben ons lang genoeg kunnen beduvelen. Die domme onderdanige `kullen` reageren toch nergens op, die binden wel weer in en stemmen toch wel weer op ons.
  Zolang er niet een vreselijke ommekeer komt in stemgedrag, zullen we steeds verder in de bagger verstikken.
  De enigste weg is ALLE politieke partijen, die VOOR nog meer buitenlanders en de EU zijn, te boycotten, door er niet op te stemmen.
  Het is een grote kliek.
  Mijnheer Pechtold D66, is de nieuwe PvdA, voelt zich zeker van zijn overwinning.
  Willen we zo verder gaan?
  Laten we weer eendrachtig worden en eens een keer NEE zeggen!

  Like

  • Jan zegt:

   wie oh wie gaat rutte,samson en dat andere foute volk in den haag opruimen want de tijd dringt want het is hier in Nederland goed mis op alle fronten. ben al 20 niet trots meer op dit klote land.

   Like

 9. Agnes de Haas zegt:

  helemaal gelijk in Den Haag staat zowat bij elke hoek een moskee geen 1 wijk is zonder een moskee dit moet inderdaad stoppen

  Like

 10. elisamad2013 zegt:

  Ook ik begrijp dit drama volkomen Laten we het dan maar niet over de positieve discriminatie hebben die toelaat dat Marokkanen met een onvolledige AOW de AIO(aanvulling) wel in Marokko mogen behouden,,Maar wij MOETEN in Nederland blijven,Mijn Dochter is in Italie verdronken en begraven,,Zij werd niet door Nederland naar hier getransporteerd,voor een begrafenis… en als mijn 12 weken vakantie ,als onvolledige AOW en AIO ontvanger,om zijn…MAG ik NIET naar mijn familie in Hamburg de Kerst vieren want dan houd men mijn aanvulling in Terwijl Jihadi’s 1,5 jaar met behoud van uitkeringen in Syrie mogen vechten…natuurlijk schept dit bitterheid! Meermaals heb ik bezwaarschriften ingediend TEVERGEEFS!

  Like

 11. Antivenin zegt:

  Ik zou alle Scheveningers willen aanraden om bij de volgende verkiezing allemaal op de PVV te stemmen. ALLE OUDE PARTIJEN ZIJN DEBET AAN DE WANTOESTANDEN IN DIT LAND! Allemaal, en ja, helaas ook de christelijke partijen! Wie wil dat er iets verandert, dat de grenzen dichtgaan en dat we weer baas worden in eigen land en over ons eigen geld, zal op de PVV moeten stemmen.

  En verder wens ik u sterkte!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ntivenin: 19.01. uur. Inderdaad alle oude partijen, en zeker ook het CDA, de CU en de SGP. Als men stemt, stem dan op de PVV. ZIJ hebben als enige nog iets op met ONS geboren Nederlanders!

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Mooie brief. Maar of Marcouch die echt zal begrijpen?

  Er zal wel een links dooddoenertje als tegenargument komen:

  “Niet alle moslims zijn zo” of iets dergelijks.

  Like

 13. “Die figuren op de scooter, het zijn er maar een ‘paar’ die echt slecht zijn”, roept LInks! En de vele ‘goede’ moslims krijgen de schuld, roept de kliek van ‘profeet’ Mohammed!

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Wordt wakker allemaal, kutte en de gehele Nederlandse overheid zijn trekpoppen van de elitaire rat- en bankfucks met als motto: verdeel en heers.
  Lees onderstaande links maar eens door en stuur het naar zoveel mogelijk mensen!!!!

  http://www.janterhaak.nl/

  http://www.blijfjijslapen.nl/?p=1153

  http://www.blijfjijslapen.nl/

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Drs.P. 19.20. uur, op 13/12. Dat is waar. RUTTE (VVD) en zijn roversbende, zijn slechts MARIONETTEN. Het is een grote “poppenkast”, daar in de 2e Kamer. Dezelfde Rutte, heeft door ondertekening van het ESM WURGCONTRACT, onze SOEVEREINITEIT in wezen al verkwanseld. De RODEN der EUSSR zijn de BAAS!

   Like

 15. Cathja zegt:

  Geachte heer Bruin,

  ik vind dat u goed onder woorden hebt gebracht waar u mee zit. U verwoordt wat velen van ons net zo voelen, n.l. de discriminatie van onze eigen burgers ten opzichte van de moslims! We mogen eigenlijk niets van hen zeggen, want dan worden we al snel beschuldigd van racisme. Vooral de linksen proberen ons in zo’n geval als racisten weg te zetten.
  Ik kan het erg waarderen dat men in Scheveningen opkomt voor elkaar en zo achter Monique is gaan staan, en haar reactie op wat er met Daan is gebeurd kan ik heel goed begrijpen! Marokkanen zijn en blijven vreemden, en vooral omdat ze oververtegenwoordigd zijn in het plegen van misdrijven ligt het voor de hand dat de Scheveningse bevolking haar en haar pleegzoon wilden beschermen!

  Ik wens hen beiden sterkte. Vooral voor het jochie is het moeilijk te verteren wat hem is overkomen, zéker zo kort na het overlijden van zijn moeder!

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Scheveninger ik kan je heel goed begrijpen
  Mij zit het ook allemaal te hoog.
  En deze rot regering laat het allemaal maar gebeuren.
  Ze hebben totaal geen geweten wat ze de burgers allemaal aan doen .
  Ik hoop als er koppen gaan vallen dat zij een van de eerste zullen zijn.
  Ik hoop ook dat er dan meer moedige mensen zullen zijn die zeggen nu pikken we het niet langer

  Like

 17. Ruud Beijer zegt:

  Geachte briefschrijver,mijn raad naar u toe is om de PVV te proberen te benaderen.
  Kijk of u een groep mensen bij elkaar krijgt zodat u kunt deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.Alleen de PVV is tegen de islam is tegen de terreur van Marokkanen.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  De duizenden misdrijven die moslims plegen maken al ons vooroordelen, oordelen. Op een dag heb je een hekel aan moslims, met rede. Onze kinderen nog eerder dan wij. Ook met rede.
  Iedereen met een strafblad het land uit, voordat hier de echte pleuris uitbreekt.

  Like

 19. janfreak zegt:

  Te denken dat moslims zich aan onze cultuur aan zullen passen is wel heel erg naïef. Nu ze nog in de minderheid zijn houden ze zich gedeisd, maar o wee zodra ze de meerderheid in ons land vormen. Waarschijnlijk overleven we het dan niet meer. Wij zullen ons nooit kunnen vinden in de Koran.

  Like

  • Gemelos zegt:

   Mij buurvrouw stond een poosje geleden op de markt bij een kraam te kijken toen er een paar hoofddoekjes tegen haar aan stonden te duwen. Mijn buurvrouw zei er iets van en het antwoord van die (dames) was, WACHT MAAR WIJF TOTDAT WIJ HIER IN NEDERLAND DE BAAS ZIJN, DAN PIEP JE WEL ANDERS !!!
   Heel veel sterkte gewenst voor de Scheveningse mensen !!! En inderdaad PVV stemmen en contact op nemen !!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Gemelos 00:03

    Je zou die wijven op zo’n moment toch het liefst een rake klap in hun smoelwerk geven?
    Mijn bloed zou koken! Dit is weer zo’n voorbeeld van de reden waarom wij nooit aan moslims zullen wennen en ze ook nooit echt zullen accepteren in onze samenleving. Je zegt er iets van als ze tegen je aan staan te duwen, en meteen die arrogante opmerking!
    Waarom hebben wij nooit -of bijna nooit- problemen met mensen uit andere culturen, maar is er altijd wat met aanhangers van de islam?
    Dat geeft op z’n minst te denken.

    Like

 20. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogd.

  Like

 21. Wij weten allemaal wat er scheef is alsmede de oorzaak!De enige remedie is massaal op de Pvv te stemmen.Als dat niet gebeurd kunnen we het schudden;dit kankergezwel is al te ver door gewoekerd en vraagt om drastische maatregelen;in zijn geheel verwijderen dus!En er ruim omheen snijden!En dat kan niet zolang er linkse en christelijke partijen het voor het zeggen hebben!

  Like

  • Gemelos zegt:

   Yvonne, ik ben het met je eens, zoals hier meestal met iedereen. Ik heb zelfs een vriendschap met een Nederlands persoon verbroken omdat hij D66 blijft stemmen terwijl hij midden tussen de buitenlanders woont. Hij is het met ons eens dat de Nederlanders gediscrimineerd worden maar mijnheertje is ziende blind en horende doof, ik kan echt niet met zulke mensen omgaan. Zo zijn er nog heel veel in Nederland jammer genoeg !!

   Like

 22. sylvia groot zegt:

  Heer Bruin, ik loop zelf regelmatig op de boulevard van Scheveningen.
  Het was mij al opgevallen hoeveel groepjes marokkaanse types daar lopen te intimideren of met brommers de weg onveilig maken.
  Er rijden regelmatig politie auto’s. Dat zal niet voor niks zijn.
  Als alle echte Scheveningers op Wilders gaan stemmen, zal de toekomst verbeteren.
  Ik wens u en uw familie sterkte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s