Hans Jansen – Nieuwe vrienden maken

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Wie de gevangenis in draait, heeft daar snel nieuwe vrienden nodig. Er zijn talloze manieren om nieuwe vrienden te maken: lid worden van een koor of een politieke partij, in de avonduren als barkeeper aan de slag gaan, dansles, naar het café gaan en daar vreemden aanspreken – maar hoe lang je de lijst ook maakt, er staat maar één ding op dat ook achter de tralies, althans in Nederland, uitvoerbaar is: deelnemen aan de binnenmuurse gebeds- en kerkdiensten. Zulk vroom gedrag kan er toe leiden dat gevangenen zich bij de godsdienstige groep van hun niet helemaal vrije keuze aansluiten. De gevangenis is niet de enige situatie die tot een verhoogde kans op aansluiting bij een religie leidt.

Lees verder>>>
(h/t Manna)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hans Jansen – Nieuwe vrienden maken

 1. Manna zegt:

  Het is heel simpel :
  EJ of Hans moeten Martin Bosma vragen om een motie in te dienen die luidt dat het regeringsbeleid moet dienen om RADICALE islamisering tegen te gaan.
  Welke partij heeft op dit moment het lef om hier tegen te stemmen?
  🙂

  Like

  • Manna zegt:

   En het zou nog mooier zijn als de SGP (Van der Staaij) of CDA (Pieter Omzigt) deze in gaat dienen. Dromen mag 🙂 …

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Manna: 20.22. uur. Forget it. Dat doet het CDA ZEKER NIET, daar kunnen zelfs MOSSELS lid van worden, en de SGP doet het ook niet, omdat ze zich voor “30 zilverlingen”, hebben laten kopen door MARX RUTTE en SAMSOM!!

    Like

 2. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogd.

  Like

 3. windwens zegt:

  De gehele gevangenis zit vol met doorgedraaide Marokkanen en Turken die voordien nog geen letter in de Koran gelezen hadden, maar daar door de imam tot geloofsbroeders worden om gedoopt. Je moet tenslotte ergens bij horen ook in de gevangenis, is nog er nog steeds het zelfde als in de maatschappij het is een maatschappijtje op zichzelf. Met als enige verschil voor dat ze de bak in gaan lappen ze de regels van de koran aan de laars na een tijdje brommen zijn ze ingewijde in het geloof, klaar voor de strijd in Syrie of Irak. Waarom onze journo’s het ook altijd alleen maar hebben over Syrie gangers is me tot op de dag van vandaag een kompleet raadsel, in mijn optiek gaan en net zoveel zo niet nog meer naar Irak waar het ook veel makkelijker is om naar binnen te komen geen regering geen ordetroepen meer van een oud leider wat allemaal nog wel aan de orde is in Syrie. Kortom onze gevangenissen zijn broednesten voor de MB en doen daar met graagte hun werk. De overheid moet ook weten hoe er gepreekt wordt maar er wordt link niet over gezegd geen vragen gesteld alles is toegestaan. Reken maar dat ook gevangenis personeel alleen maar weg kijkt die vinden alle mo’s nog steeds zielig of het is zo’n aardige jongen met een slechte jeugd.

  Like

 4. Jade zegt:

  Vrienden maken??? Ik heb het gewoon opgegeven…
  Als je eerst 999 minkukels moet doorstaan om 1
  aardig persoon te treffen, dan zeg ik, “Laat het maar zitten…”
  Ik ben daarom bijzonder blij met de site van E.J.Bron.
  Hier voel ik mij namelijk wel thuis…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s