Martin Schulz ontvangt Karelsprijs 2015

Screenshot_52

Martin Schulz

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), zet zich in heel Europa in voor mensenrechten en democratie. Daarvoor wordt hij nu onderscheiden met de Karelsprijs. Een speciale pleister op de wonde na de nederlaag bij de Europese verkiezingen.

Aken – De voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, ontvangt voor zijn verdiensten voor een democratisch Europa de Karelsprijs 2015. Hij zou een uitstekende vertegenwoordiger van de beleving van de Europese democratie zijn, staat er in de zaterdag bekend geworden motivering voor de beslissing. Met zijn pleidooi voor Europese topkandidaten van de partijen tijdens de Europese verkiezingen 2014 zou hij een belangrijke bouwsteen aan de nieuwe start van de Europese democratie hebben geleverd.

De SPD-politicus zou al voor zijn nominatie als eerste topkandidaat van de Europese sociaaldemocraten de andere partijen ertoe hebben verplicht om het voor de verkiezingen eveneens eens te worden over een kandidaat voor de functie van president van de Europese Commissie.

Als voorbereidend denker zou Schulz zich verdienstelijk hebben gemaakt betreffende de versterking van het Europees Parlement, het parlementarisme en de democratische legitimering, stelde het comité van de Karelsprijs in Aken vast.

Dit jaar had de voorzitter van de Raad van Europa, Herman Van Rompuy, de onderscheiding gekregen. De prijs wordt sinds 1950 voor bijzondere verdiensten betreffende de Europese eenwording verleend en geldt als een van de meest gerenommeerde onderscheidingen in Europa.

Bron:
www.handelsblatt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", democratie, Elite, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Martin Schulz ontvangt Karelsprijs 2015

 1. Sjaak zegt:

  DE GROOTSTE BOERENLUL EN SMERIGSTE IMBICIEL
  VAN HEEL DE WERELD KRIJGT EEN PRIJS ?
  VAN MIJ KAN HIJ PAAR IN ZIJN DA-KAPO SMOEL KRIJGEN !

  Like

 2. Manna zegt:

  wij van WC- eend….

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Ze bedelen zich zelf heel goed.😹

  Like

 4. rob van marle zegt:

  Rompus kreeg nobelplak voor de vrede net alsof zij de vrede heeft veroorzaakt lachwekkend bespottelijk wat een gedrocht.

  Like

 5. t,moet verdomme toch niet erger worden met heel deze geld graaiende smerige bilderberg bende, elkaar prijzen groet geld bedragen toesturend en het gehele europese volk plunderend tegelijktijdig, stop deze criminele bende geen cent meer naar deze stelende ploerten!!! ga naar ikmaakbezwaar.net leer daar hoe je geen cent meer naar deze bende hoeft te sturen aan belasting,boetes en crimineel opgelegde rekeningen, geen cjib ,en belasring beschikkingen meer betalen??? reunie.info, dar staan de tijden en plaatsen van de meetingen!!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  Stel dat die eikel voor democratie zou zijn dan zou toch het eerste punt moeten zijn ‘de wil van het volk is heilig’ maar dat is nu juist het probleem bij die schijnheilige eikel.
  Maar ja, hij heeft veel geleerd van de grootste schijnheilige op deze aardbodem nl. E.T. en dat zegt alles.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Dit is toch die man, die een jaar geleden aan weerszijden vergezelt door 2 boze muslims uit ,t M.O op het spreekgestoelte van EU-parlement deemoedig zijn excuses namens de gehele Europese bevolking uitsprak.
  En dat alleen wegens een vermeende belediging van moslims door bespotting van de korhaan door een Oost-Europese-varken(s-boer ).

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik heb ook al gehoord dat het de Adolf prijs zou zijn.

  Like

  • Leo zegt:

   Hij krijgt een koekje uit eigen doos, van zijn vriendjes.
   In 2012 was het de beurt aan vriendje Herr. Von Rampui .
   In 2010 werd Angeila Merrkel er op getrakteerd.
   De Karelsprijs is verbonden aan de wortels van Paneuropa de oudste en griezeligste
   europese eenheidsbeweging naar idee van Coudenhove -Kalgeri.
   Het doel van deze club ( sinds 1922 ) is genocide van de europese volkeren te bewerkstelligen.
   Zij stellen ten doel ( wat NU reeds aan de gang is ) een massale immigratie van niet europese volken( afrikanen, aziaten, arabieren, enz. ) te bevorderen om zich te mengen
   met de europeanen om zodoende een INFERIEURE bevolking te doen ontstaan die klakkeloos ALLE door de elite !! bevolen zaken zal accepteren.
   Complete SLAVERNIJ dus !!!! Dat is de beoogde toekomst voor de europeanen, gebukt gaan onder een SUPER DICTATUUR !

   Onder de NAZI Dictatuur werden ook prijzen uitgerijkt.
   De IJzeren kruizen ( al dan niet met eikenloof) voor de elite !
   En het Berkenkruis voor Jan met de pet , die in de leugens was gaan geloven.

   Het 4e rijk is in wording, er is na val van het 3e GEEN KLOTE VERANDERD.

   Paneuropa dikteerd, de pottetjes ( de EU Leiers ) volgen en voeren uit .
   Het volk doet niets, past al helemaal in hun straatje.

   Meer weten ?
   effe googelen : Website: Paneuropa / Straatsburg of Coudenhove-kalgeri plan

   Like

 9. Obama en Eu en die kut -moslima de nobelprijs,deze varken de Karelprijs ,hoe ziek is deze wereld.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  De EU weet niet eens wat rechten [voor het volk] en democratie inhouden.

  We hadden democratie in Europa,, maar sinds de komst van de EUSSR is die totaal verdwenen.

  Degenen die na deze hansworsten de prijs nog krijgen, zouden zich dood moeten schamen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Martin Schulz is vriendje van moordenaars en terroristen, want hij zei immers, toen hij ook nog eens zo stupide was om de Knesset in het Duits toe te spreken, dat hij de mening van het EP omtrent Gaza vertegenwoordigde, dus dat Gaza bezet wordt door Israël en Israël oorzaak is van alle ellende:
  “Ich kann natürlich nicht nur die Dinge sagen, die allen gefallen. Ich muss auch die konfliktträchtigen Dinge vortragen”

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article124795605/Habe-eine-pro-israelische-Rede-gehalten.html

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad de rode fascisten, zorgen goed voor zichzelf. Walgelijk, dat een dergelijke dictatoriale socialist een prijs krijgt, voor zogenaamde democratische beslissingen. Nou, een ding weet ik zeker, de EUSSR is alles, behalve een DEMOCRATIE. Mag ik een teiltje….

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Dan krijgt Diederik Samsom ook vast een prijs. Tja, als je nergens waardering voor krijgt, moet je jezelf maar belonen met fopprijzen. Gefeliciteerd dan maar.

  Like

 14. Jade zegt:

  Volgens mij weet niemand in Brussel wat het woord
  democratie betekent. Maar graaien en zichzelf prijsjes
  toe bedelen, daar zijn ze een kei in…

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  @Yvonne van Cleef: 13.30. uur. Het volk is STOMMER, beste Yvonne. Kijk maar hoe D66 zetels erbij krijgt!

  Like

 16. De smerige klootzak Martin Schulz is feitelijk ZELF de allergrootste stomkop die er bestaat en degenen die hem de Karelsprijs 2015 uitreiken eveneens! Ze zijn nog veel beter in het bedriegen en verloochen van zichzelf dan dat ze dat doen bij anderen! Is er namelijk inderdaad democratie in Europa? Is er nou een eenwording gekomen van alle Europese landen? Zijn er voor iedereen hier mensenrechten? Functioneert het Vierde Rijk echt ZO geweldig? TOTAAL NIET, NOPPES, NOOIT EN TE NIMMER!! Als ik daar had gestaan en die Karelsprijs had moeten uitrijken dan had ik die meteen in zijn huichelachtige smoel gegooid, hem een aantal lelijke scheldwoorden toegeroepen zoals kapitein Haddock in Kuifje doet en was ik daarna woedend weggelopen!
  Helaas weten weinigen van ons dat de stichter van het Derde rijk, Adolf Hitler, niet eens de uitvinder was van een Verenigd Europa maar talloze anderen voor hem al de plannen hadden uitgewerkt die hij probeerde uit te voeren. Europese volkeren tot een eenheid samensmeden, antisemitisme, zigeunerhaat, het steriliseren van verstandelijke en geestelijke gehandicapten of deze euthanaseren, scheppen van Lebensraum in Oost-Europa, deze kolonialiseren en leegplunderen en het verwijderen en uitroeien van “inferieure” volkeren was al in de 19de eeuw bedacht door allerlei “wetenschappers”, racisten, de Pruisische adel en zelfs veel niet-nazistische Duitse en Europese burgers! Omdat Hitler dezelfde fout maakte als het huidige EU-tuig door sommige volkeren van zich te vervreemden die hem voor een bevrijder aanzagen zoals de Kroaten, Bosniërs, Russen, Oekraïners, Balten, Wit-Russen, Kaukasiërs, joden (!) e.v.a. kon hij WO II niet winnen en hij wilde aanvankelijk zelfs vriendschappen aangaan met Europese politici die in werkelijkheid zijn vijanden waren!
  Want dat smerige modderzwijn van een Schulz gaat toch niet ECHT denken dat deze asielzoekers, moslimextremisten en alle vreemdelingen, die ze in Europa toelaten, hem zo dankbaar zijn voor de democratie, mensenrechten en de Europese eenwording? Dit uitschot is juist verschrikkelijk ONDANKBAAR, ze willen hier alles overnemen en mits hen dat lukt dan rukken zij Schulz beslist de Karelsprijs af en schoppen ze hem in de modder omdat hij niets anders voor hen is dan een ongelovige hond!
  Toch zal het niet lang meer duren voor de afschuwelijke EUSSR hopelijk gaat instorten daar overal in Europa demonstraties uitbreken en openlijk wordt uitgeroepen dat men de islam, asielzoekers, moslimextremisten en de gehate EU spuugzat zijn! Ik wens bovendien dat Tom Hendrix, Yvonne van Cleef, Bobzelf, Sjaak, Jantje Beton, Wachteres, Leo, Jan en alle anderen die mijn mening hierover delen een flinke lading modder en mest in het lelijke gezicht van bolsjewist Schulz smijten als ze hem eventueel zouden tegenkomen! An als ze dat inderdaad doen dan trakteer ik hen op een gratis zelfgebakken appel-of perentaart als ik daar de kans voor krijg!

  Like

  • Jules,als ik die kans krijg zal ik hem benutten;en dan krijgt hij echt wel iets meer in zijn gezicht gesmeten als een handje modder!Ik verheug me nu al op een stukje van uw appeltaart!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jules Vismale: 16.22. uur. Beste medestrijder, zelfs zonder uw heerlijke appel-of perentaart, zou het mij een genoegen zijn, om modder en mest te zien verschijnen op het gezicht, van deze ” Capo di tutti capi”, de Nazi Schulz!

   Like

 17. paulzwueste zegt:

  Ze prijzen zichzelf het graf in! Hahahahaha!!!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Nog even…
  En we weten dat ze ZICHZELF die prijzen geven! Net als dat tuig uit het zogenaamde; “koningshuis” dat zichzelf volhangt met blikken medailles!
  Als je die verwaten onvolwassen pleuriskop ziet van die alexander met zijn pet op en zijn verzameling karnavalsblik dan moet je lachen als het niet zo treurig was!…
  Deze criminelen bij die criminele bende in Brussel doen precies hetzelfde!!!!

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  Ter aanvulling van mijn reactie op 19.08. uur. De uitspraak; “capo di tutti capi”, heb ik onthouden van Berlusconi. Hoewel dat ook geen “frisse jongen”, is, had die daar volkomen gelijk in, om deze Schulz te vergelijken met een kampbewaker tijdens het Nazi regime.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  EU, lees Deutschland, verzoekt nieuwe anschluss met de katholiek kerk voor een herenigd Europese gedachtegoed als ondersteuning?

  Geschiedenis kent geen tijd of gebruik, hetzelfde te bereiken.

  Paus Franciscus wint Europese vredesprijs

  Paus Franciscus krijgt de Karelsprijs 2016. Dit is woensdag in de stad van deze Europese vredesprijs, Aken, bekendgemaakt.
  De paus is volgens de verleners van de prijs ”een persoonlijkheid die in de huidige moeilijke tijden in de Europese en in de wereldpolitiek een boodschap van hoop en bemoediging uitstraalt naar talrijke burgers die in Europa hun plaats zoeken”, meldt de Aachener Zeitung.
  De prijs wordt bij wijze van uitzondering volgend jaar niet in Aken maar in Rome uitgereikt.

  http://www.nu.nl/buitenland/4187724/paus-franciscus-wint-europese-vredesprijs.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s