Nieuwe “islamitische pop” in GB heeft geen gelaatstrekken

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië werd een nieuwe “islamitische pop” op de markt gebracht. De “Deeni Doll” heeft geen ogen, mond of neus om te voldoen aan de islamitische regels met betrekking tot het verbod op de uitbeelding van gezichten. De pop werd in China geproduceerd en in Groot-Brittannië ontworpen door Ridhwana B. Ze zei tegen ons: “Ik kwam op het idee, nadat ik enkele ouders had gesproken die zich zorgen maakten over poppen met gelaatstrekken. Veel ouders willen ´s nachts geen pop bij hun kinderen laten, omdat ze geen ogen in de kamer mogen hebben.”

Screenshot_36“Er bestaat een islamitische fatwa, volgens welke de voorstelling van gelaatstrekken op welke wijze dan ook verboden is, inclusief schilderijen, beelden, en in dit geval, poppen.” Ik sprak met een godsdienstwetenschapper in Leicester, die mij informeerde over wat wel en niet toegestaan is als de goederen zijn geproduceerd. De ´Deeni Doll´ heeft geen gezicht en is daarom sharia-conform.”

De pop kost in de winkel ongeveer £ 25,-, en hoewel het niet de eerste in zijn soort ter wereld is, gaat men ervan uit dat het de enige van hoge kwaliteit is. Ridhwana, een voormalige lerares aan een islamitische school in Lancashire, zei: “Het hele proces heeft van het begin tot het eind vier jaar geduurd. Wat betreft islamitisch kinderspeelgoed is de keuze op de markt op dit moment zeer beperkt. Hoewel dit project een tijdje duurde, zal ik in de toekomst nog andere ideeën proberen te bedenken. Ik verheug me erop een boek te schrijven m.b.t. de opvoeding van islamitische kinderen in de toekomst.”

Screenshot_39

Ze zei dat sommige mensen de pop maar raar vinden, maar van veel ouders heeft ze een positieve reactie gehad. “We hebben op dit moment een beperkte hoeveelheid poppen geproduceerd, maar er zijn al ouders die er eentje besteld hebben.” De pop is op dit moment alleen verkrijgbaar als vrouwelijke uitvoering met de naam “Romeisa”, de metgezelle van de edele profeet Mohammed (Vrede zij met hem).

Screenshot_38

Bron:
http://koptisch.wordpress.com

Bron origineel artikel:
www.asianimage.co.uk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, fatwa, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nieuwe “islamitische pop” in GB heeft geen gelaatstrekken

 1. baksteen zegt:

  Het geeft goed aan wat ze zelf vinden dat ze zijn: Leegte, een niemand.
  Zou de EU daarom zo dol op ze zijn, de ideale burger?

  Like

 2. scooter zegt:

  Misschien beter om ineens poppen zonder kop te produceren,want die wordt in die cultuur toch vroeg of laat afgehakt.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ridhwana zegt: De pop is op dit moment alleen verkrijgbaar als vrouwelijke uitvoering met de naam “Romeisa”, de metgezelle van de edele profeet Mohammed (Vrede zij met hem)

  Ik word hier werkelijk niet goed van. De achterlijkheid breidt zich steeds meer uit. We moeten die moordenaarsbende toch echt eens een keer tegenhouden.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Je moet moslim zijn om deze waanzin te begrijpen…

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Voorstelling kan op twee manieren uitgelegd worden. Voorstelling als ´karikatuur´, dus niet 100% gelijk, of als weergave, uiting.

  Toen de sharia ontworpen werd, zal het laatste bedoeld worden. Immers, het toen bekende, schilderijen en beelden, zijn expliciet uitgesloten.

  Ook hier weer is de achterlijkheid ingehaald door de moderne ontwikkelingen. Er zijn nu camera´s om foto´s en video´s te maken.

  Ik weet niet wat de straf is, maar het toepassen van deze fatwa op alle moslims die foto´ s etc. maken zou wellicht het probleem snel oplossen.

  Ook IS maakt zich dus schuldig door het wijd verbreiden van onthoofdingsvideao´ s.

  Het zal stil worden op de arabische televisiezenders.

  Like

 6. Ad zegt:

  Tja het kan verkeren.
  Zo heb je ook antroposofische poppen waarop ook zo weinig mogelijk wordt afgebeeld. De idee is dan dat de geest van het kind vrij is om zelf in te vullen. Zeg maar, een blanke open ruimte om zelf iets op te verbeelden. De beelden willen ze liever niet van buit opgelegd aan de kinderen presenteren waardoor er niets meer vanuit de kindergeest in te vullen valt.

  Opmerkelijk hoe vanuit twee tegenovergestelde (vrij geestesleven of bepaald en dogmatisch geestelijk leven) visies tot hetzelfde resultaat gekomen wordt.

  Like

 7. Maria zegt:

  ze hebben iets over het hoofd gezien, de poppen zijn blank!!!
  RACISME toch voor hen niet ?? raar dat ze geen getinte poppen hebben maar blanke poppen

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik had deze idioterie al ergens anders gelezen, gekker dan gek. Maar als er geld aan te verdienen valt………….
  enfin. Ik dacht dat die Barbie-poppen die er al waren ( de gehoofd-doekte ! ) [ iets minder achterlijk ] al aan de eisen voldeden.
  Niet dus, alles moet nog erger worden bij die hypocrieten.
  In de begin tijd van die achterlijke arabs, toen er nog maar net AARD-OLIE WAS ontdekt en ze straat-arm waren en woestijnrovers plotsklaps “keuning of sheik” genoemd wilde worden en er uiteraard “statie-foto,s van dergelijke personen in de nieuwe paleizen moesten komen, werden de wetten van is=lam aangepast.
  Mocht voorheen geen enkele menselijke afbeelding worden getoond ( ook geen foto,s, schilderijen etc,etc ) zelfs niet op verkeersborden bij voetgangers-oversteek-plaatsen.

  Na wat gekonkel bij de hoofdmoefti in MAKKAH, bleek ineens dat ,t Äl-lalaha”, welgevallig was.\
  En konden de nieuwe heersers in volle glorie met hun gelaat te-voorschijn komen.
  Dus die met de “gezichtsloze”poppen idioten, lopen nog enkele decennia,s achter

  Like

 9. ildiko zegt:

  de islam is een dodelijke psychose en iedereen die dit promoot is ook een psychopaat.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Collectieve psychose in de hoogste graad. of de godsdienst van het incestsyndroom (de vrouw waar het over gaat moet worden versluierd; men zou het maar eens doorhebben).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s