Witte kerst is racisme!

Screenshot_44

(Door: Ewout Klei)

De sterfdag van Nelson Mandela viert men door te demonstreren tegen Israël en Zwarte Piet?

Vorige week wandelde ik samen met de gevierde filosoof Lammert Kamphuis in hartje Amsterdam. Op de Dam, waar je normaal met Magere Hein of Darth Vader op de foto kan, werd ik opgehouden door een demonstratie in aanbouw. Een zestigjarige hippie deelde demonstratieborden uit en vanuit de speakers van een busje schelde Arabische muziek. ‘Om vijf uur gaan we demonstreren tegen de apartheid’, zei een Marokkaanse jongen tegen mij. Hij had zo’n stoere Palestinasjaal om en keek met een diepe blik de verte in. Ergens had hij wel wat van Ché Guevara vond ik. Ik had nog nooit een pro-Palestinademonstratie meegemaakt en omdat ik geen roze microfoon bij mij had leek het mij voldoende veilig om de boel een beetje te observeren. De antropoloog in mij vind demonstraties namelijk fascinerend.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, praatjesmakers, propaganda, Racisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Witte kerst is racisme!

 1. Jan zegt:

  Mooi geschreven en met een sarcastische ondertoon, geheel passend bij links volk dat als pavlovhondjes reageert op het woord ‘Israël.’

  Like

 2. Maria zegt:

  wat is het volgende wanneer er witte sneeuw valt is dat dan ook racisme??
  alles wat maar wit en blank is = racisme maar ondertussen verkassen ze toch maar allen naar onze landen om door de witte racist onderhouden te worden!
  straf hé “racisten” die alles geven aan hen, huizen geld, ze hoeven niet te werken onze eigen cultuur moet maar wijken voor hen en wij zijn de racisten???

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Zij zijn getint, bruin of definitief zwart! En wij zijn wit! Dàt is puur racisme!!!
  De sleutel voor alles wat dit tuig onderneemt is territorium-uitbreiding. De enige en absolute oplossing hiervoor is totaal gehoor-gestoord er op los rammen en ze het land uitgooien!
  Nooit ingaan op hun argumenten dit zijn namelijk alléén en uitsluitend wapens om ons op basis van onze democratie te vernietigen! Zo simpel is het. Laten we daar maar weer eens ’n sticker van maken!

  Like

 4. Martha N zegt:

  Geschreven met sarcasme, ik moest er om grijnzen… Bedenk me echter hoe wrang het is, dat een handjevol mensen het plezier van kinderen kan vergallen… dat men in Brussel niets anders te doen heeft dan “zwarte Piet” aan te vallen en te bedenken of er nog enkele euro’s uit ons zijn te knijpen… Zelf bezuinigen ze niet. Dikke salarissen, heen en weer reizen… en maar zeuren over racisme wanneer wij eens een keer protesteren.
  Kom op Brussel en onze regering, jullie allemaal, gooi nog eens enkele duizenden (wat heet duizenden) vluchtelingen in ons land, overspoel kleine dorpjes.
  Surinamers mekkeren over Zwarte Piet en de rest van de licht getinte nieuwe Nederlanders zal ook nog wel wat vinden om tegen ons aan te zeiken.
  Straks krijgen we binnen ons eigen land godsdienstoorlogen, gaan ze hun vetes uitvechten, want ieder heeft weer een eigen mening.
  Onze wijze regeringsleiders hebben dan reeds lang het hazenpad gekozen naar een vrediger plaats en wij blijven achter…. aangevallen door de nieuwe wereld, die zo verrijkend is.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Exact zoals wij hadden voorspeld! 2 Vliegen in 1 klap (voor de Arabische en Afrikaanse gelukzoekers): “Alle Christelijke feestdagen weg en alles wat wit is weg!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s