Zakenvrouw uit Dresden wordt na deelname aan “Pegida”-demonstraties door linkse terroristen bedreigd

Screenshot_43

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De zakenvrouw Dina Stiebing uit Dresden wordt door linkse terroristen gevolgd en bedreigd, omdat ze het waagde deel te nemen aan de “Pegida”-demonstraties:

De onderneemster Dina Stiebing (36) uit Dresden moet zich nu tegen een walgelijke Antifa-campagne verdedigen. En alleen maar, omdat zij deelnam aan meerdere demonstraties van de “Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland” (Pegida). Ze zit noch in de organisatie noch heeft ze toespraken gehouden. Ze wilde alleen maar haar mening verkondigen.

Op internet werd er door de “Antifascistische Nieuwssite Sachsen” toe opgeroepen “een bezoekje te brengen” aan haar winkel “fem2glam” aan de Rothenburger Straße in het stadsdeel Neustadt in Dresden.

Wat betreft de politie duidelijk een bedreiging! Vooral, omdat de linkse extremisten duidelijk tot vandalisme oproepen: “Bovendien is de façade van uw winkel behoorlijk grauw!”

Stiebing doet aangifte!

Ze zegt: “Toen het me op Facebook opviel, voelde ik me heer akelig, ik kreeg koude handen en heb gebibberd.” (…)

Antifa-activist Hansi Baader, die blijkbaar sympathiseert met de RAF-terroristen, gaat op internet tekeer: “Dina, jij racistenzeug. . . rot op uit Neustadt. . .!!! Zij zegt: “Ik blijf.”

Bild Online

En dan verbazen de linkse terroristen, muurmoordenaars en Stasi-bruiden zich erover dat ze een keer met gelijke munt terugbetaald krijgen, nadat ze alle burgers terroriseren. Denken ze dat we al die vuiligheden die ze tegen ons uitvoeren altijd zullen blijven slikken?

De dag komt steeds dichterbij waarop het gevaarlijk zal zijn om als lid van de Antifa op straat herkend te worden. . .

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zakenvrouw uit Dresden wordt na deelname aan “Pegida”-demonstraties door linkse terroristen bedreigd

 1. peterselie1 zegt:

  Ja natuurlijk zo herken ik die linkse heksen en over tolerante gasten van de linkse kerk weer. Altijd lopen ze voorop om de vrije meningsuiting te verbieden van diegenen die zich er voor sterk maken, hun droom van één federaal Europa mocht eens een deukje op lopen door ’n vorm van islam kritiek of op de multiculturele maatschappij op zich zelf. Ik hoop niet dat Pegida een kortstondig leven beschoren is, ik hoop zelfs dat het naar Nederland overwaait, zodat men toch steeds meer in gaat zien dat het deze keer echt menes is….

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Dit smerig anarchistisch en socialistisch crapuul, zijn werkelijk de grootste VIJAND van elke vrijheislievende burger, in Duitsland, maar ook in heel Europa! Het is een SCHANDE dat de RODEN overal mee wegkomen, met alles. Ze zitten als een octopus met zijn tentakels, overal.

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  “de nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen” QED

  Like

 4. Maria zegt:

  pffff hoe lang gaan bevolkingen dat links nog blijven tolereren??? uiteindelijk zijn zij in de zware minderheid en terroriseren alles en iedereen in onze landen samen met die islam !!!
  HOELANG NOG????

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat dat linkse volk natuurlijk ook steekt is wat zij verkoopt en waar zij bij betrokken is: sexy kleding (nou ja, een lap stof) en verkiezing ‘mooiste motermeid’

  http://www.foto-bike.de/diashow/flygofashionshow2010/index.html
  en
  Dresden shop offers Elbe sandstone dildos

  http://www.thelocal.de/20100323/26067

  Stiebing zelf (midden):

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De dag komt steeds dichterbij waarop het gevaarlijk zal zijn om als lid van de Antifa op straat herkend te worden. . .

  Dan zal eerst die politiek opgeruimd moeten worden die dit Antifa gespuis sinds jaar en dag de hand boven het hoofd houdt en dankbaar profiteert van hun buiten parlementaire gewelddadige acties. Laten we hopen dat het nabij zijnde failliet van die Energie Wende en de immigratie politiek de realisten onder het volk een handje gaat helpen.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Altijd hetzelfde.
  De boodschapper aanvallen op een typische stiekeme linkse manier.

  Like

 8. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Die RAF van toen was ook niet meer dan een stelletje criminelen en door sociale wetgeving over het paard getilden die hun acties een politiek tintje wilden geven…

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Van overheidswege haar toestemming geven tot het dragen van een vuistvuurwapen. Dat geeft haar toch al een wat veiliger gevoel.

  Like

 10. Links is zoals altijd gewelddadig en agressief;daarom heulen ze ook met alles wat islam-gerelateerd is:soort zoekt soort!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Lang leve Dina!!! Kus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s